Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

moja
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: moja »

Bocsánat én a First-re gondoltam nem a forever...
Háát a kettő nem egészen ugyanaz, de most ez egyszer megbocsájtjuk... :kiraly:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Hát majd pár év mulva talán

Na ha megyünk Kecskemétre cursingre, akkor viszek magammal mazzagot, bár lehet, addig megoldod :kiraly:

cursing=curling????
Vaspörit nem ismered?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Bocsánat én a First-re gondoltam nem a forever... :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Adnék én Neked próbálni, de mintha nem Bp és környéke lenne az otthonod...  :kiraly:
Köszi, de Kecskemét az Bp külváros, nem?

Hát majd pár év mulva talán :baby:

Na ha megyünk Kecskemétre cursingre, akkor viszek magammal mazzagot, bár lehet, addig megoldod :kiraly:

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Adnék én Neked próbálni, de mintha nem Bp és környéke lenne az otthonod... :kiraly:
Köszi, de Kecskemét az Bp külváros, nem?

Vendég

Kábelezzünk

Nana a VDH forevert ne keverd azzal a szénnel amit te IC-nek használtál
Mi volt az? Nyújtófával kinyújtotta a széntablettát? :kiraly: :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ? :kiraly:

Köszi!
Amúgy lehetne valóban máshol is keresgélni, de IC-ben sajnos nem jött be a szén ezért keresgélek koax fronton is. :kiraly:

Nana a VDH forevert ne keverd azzal a szénnel amit te IC-nek használtál

Vendég

Kábelezzünk

Mire koax?  :kiraly:
Lejátszó és DAC közé.

Adnék én Neked próbálni, de mintha nem Bp és környéke lenne az otthonod... :kiraly:

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ?

Köszi!
Amúgy lehetne valóban máshol is keresgélni, de IC-ben sajnos nem jött be a szén ezért keresgélek koax fronton is. :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Forever CIS , én is azt javaslom....

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Mire koax?
Lejátszó és DAC közé. :kiraly:

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5227

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Valami jó kis koax kábelt keresek, de ne szén alapú legyen, mert most az van.Van valami jó ötletetek?

Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)
Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ? :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Valami jó kis koax kábelt keresek, de ne szén alapú legyen, mert most az van.Van valami jó ötletetek?

Mire koax? :kiraly:

moja
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Valami jó kis koax kábelt keresek, de ne szén alapú legyen, mert most az van.
Van valami jó ötletetek?

Vendég

Kábelezzünk

Hallotta, ismeri valaki ezt a AudioQuest Type 1 hangszórókábelt? Ha igen írhatnátok valamit róla.
Az nem egy régebbi kábel? :kiraly:

Az AQ kábelek szerintem általában nem rosszak.

psp00
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: psp00 »

Hallotta, ismeri valaki ezt a AudioQuest Type 1 hangszórókábelt? Ha igen írhatnátok valamit róla.

bolygo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 48

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: bolygo »

Érdemes valami komolyabb USB kábelt készíteni(már ha lehetséges jobbat mint a gyári) egy USB DAC-hoz?

Ha tudsz szerezni, szerelhető USB csatikat.... :kiraly:
Én még soha nem láttam ilyet. :kiraly:
Kipróbáltam néhány USB kábelt, próbáltam + ferrit gyűrűt is rá, nállam- ahogyan a Mónika showban mondják - "nem folyásolta be"
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."

Vincsó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 12

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vincsó »

Sziasztok!

Érdemes valami komolyabb USB kábelt készíteni(már ha lehetséges jobbat mint a gyári) egy USB DAC-hoz?

Vendég

Kábelezzünk

És melyik a jobb? Klotz MC-5000, vagy LaGrange?
Jó kérdés. 1000Ft-ért kiderítheted. :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Itten van még egy vélemény az audiovidejó fórumról:
"Szóval DNM!
A szerdai megszerzése óta, csak nagyon kevés időm volt tesztelni, így valóban csak az első benyomásaimat tudom elmondani. Illetve új kábel lévén, gondolom egy kis bejáratás még kellhet neki a végső hang kialakulásához.
Utoljára egy 1,5 tűzálló volt bekötve, ehhez tudom most leginkább hasonlítani. Félelmem volt a vékonyka kábellel kapcsolatban a mély hangok átvitele, de itt ért az első meglepetés, nem hogy vékonyabb, hanem teltebb, szebb, több és pontosabb mélye van mint a tűzállónak. Egyébként kicsit hasonló a hangzása, mint a tűzállónak, de részletezőbb, pontosabb és melegebb, teltebb nem olyan száraz, mint a tűzálló. Én kiegyensúlyozottnak hallom, nincsenek bántó magasak, tolakodó közép, vagy minden elborító mély hangok. Első hallásra is egy nagyon jó kábel, de majd hosszabb távon is leírom tapasztalataimat."

Pedig nem beszéltünk össze a kollégával... :kiraly:

frankie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 83

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: frankie »

Általánosságban gondoltam Ear. Persze van amikor a jobb rosszabb, és fordítva is igaz.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn

frankie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 83

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: frankie »

És melyik a jobb? Klotz MC-5000, vagy LaGrange? :kiraly: Az egyik 400Ft/m, a másik 600Ft/m. Egyre többen használnak Pro kábelt a hifiben. Az Evidence audio is Pro gyártó.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

ajaj,Klotz kábel ott is :kiraly:  :kiraly:
Nem mindenható gyártó, de vannak benne igen jó vételek. Csak jó csatit kell hozzá venni. Mondjuk egy Neutrik profit.

és melyik nagynev-kábelgyártó az,azok is rendszer és izlés függő dolgok?!

Neutrik OK,nincs felszentelve audiofilitisz szenteltvizben,ha jó egy Nordost-nak,mért ne lenne jó egy Klotz-hoz
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Vendég

Kábelezzünk

ezért hálátlan dolog bárkinek is kábeltanácsot adni..(de még más szerkóra is) :kiraly:
van egy jó lehetőség: ha ugyanazt keresed az otthoni zenében, mint aki tanácsot kér.
Így fertőztem meg Buga Jakabot és Kimbert, akik december óta fülig érő szájjal hallgatnak otthon zenét.

Én már megjártam az utat, így ők hamar megtalálták amit keresnek.

Ha mást preferálunk, akkor télnyeg igen nehéz, és kicsit felelőtlen is.

Vendég

Kábelezzünk

ajaj,Klotz kábel ott is :kiraly:
Nem mindenható gyártó, de vannak benne igen jó vételek. Csak jó csatit kell hozzá venni. Mondjuk egy Neutrik profit.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”