Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek az Audioquest Mont Blanc 3m-es bi-wire hangfalkábelröl???Van aki ismeri?? Örülnék ha tudna valaki segíteni ebben:))
Üdv:Pioneer
Miért regeltél újra? Mi lett régebbi neveddel? Jók az audioquest kábelek még az olcsóbbak is....Lacy kedvéért akkor úgy kérdezem mitől lettél kezdő, mintha több hozzászólásod lett volna...A dátumot nem figyeltem...
Kábelezzünk
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek az Audioquest Mont Blanc 3m-es bi-wire hangfalkábelröl???
Van aki ismeri?? Örülnék ha tudna valaki segíteni ebben:))
Kábelezzünk
Na igen a vdhra én is gondoltam én is gondoltam.Azt gondolom kifogom próbálni.A többihez nem tudom hogyan tudnék hozzájutni, mivel győri vagyok, itt meg teljesen lehetetlen ilyen kábelekhez hozzá jutni:((
Nagyon köszönöm a segítséget, Fülelek:))
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5226
Kábelezzünk
Köszönöm a gyors választ, fülelek:))Arra esetleg tudsz tanácsot adni hogy melyik az a kábel amire gondoltál, amivel érdemes lenne kísérletezni?
Hogy melyik elektronikára gondolsz az jöhet akár privátban is.
A hangfal az biztos nagyon jó, ezt tudom:))
ÜDv:Pioneer
Csak példának a teljesség igénye nélkül: Straight Wire Level3, VdHRevelation, Audioquest Midnight, Transparent Audio Reference... Harmonic Technology Pro széria...
Kábelezzünk
Köszönöm a gyors választ, fülelek:))
Arra esetleg tudsz tanácsot adni hogy melyik az a kábel amire gondoltál, amivel érdemes lenne kísérletezni?
Hogy melyik elektronikára gondolsz az jöhet akár privátban is.
A hangfal az biztos nagyon jó, ezt tudom:))
ÜDv:Pioneer
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5226
Kábelezzünk
Hali mindenki!!
Már régen voltam bejelentkezve, de figyelemmel kísértem a topikokat.
Úgy alakult hogy most én szorulnék segítségre.
Elöször is leírnám a rendszerem, aztán a kérdés. Musical Fidelity a 308-as integrált. Primare cd21, és proac studio140 a hangfal.
Ezekhez a komponensekhez keresnék kábelezést.
Jelen pillanatban van den hul the first az ic összekötöm, és neotech 1456 a hangfalkábel.
Na most egészen meg lennék elégedve a hanggal ha a felső harmadban ahol a hegedük szólnak nem éreznék egy kicsi élességet.A többi az ok, nagyon jól szól:))
Szeretném megkérdezni, hogy ezt vajon átkábelezésel ki lehet e küszöbölni, vagy felesleges belevágnom.
Nagyon örülnék egy-két jó ötletnek:))
A First semmiképp nem lehet oka az említett zavaró hangzásnak, úgyhogy azt nem érdemes csereberélni, a hangszórókábelt meg érdemes összehasonlítani egy kölcsönkért sokkal drágább, nyugodt hangúnak mondott kábellel, és ha úgy sem szűnik meg a probléma, vagy csak kicsit, akkor nem a kábelekben van a hiba, hanem valamelyik elektronikus készülékedben.
Etikai okokból kifolyólag nem adhatok tanácsot, hogy feltehetőleg melyik a ludas, legalábbis itt a fórumon, mindenesetre nagy valószínűséggel nem a hangsugárzód :kiraly:
Kábelezzünk
Hali mindenki!!
Már régen voltam bejelentkezve, de figyelemmel kísértem a topikokat.
Úgy alakult hogy most én szorulnék segítségre.
Elöször is leírnám a rendszerem, aztán a kérdés. Musical Fidelity a 308-as integrált. Primare cd21, és proac studio140 a hangfal.
Ezekhez a komponensekhez keresnék kábelezést.
Jelen pillanatban van den hul the first az ic összekötöm, és neotech 1456 a hangfalkábel.
Na most egészen meg lennék elégedve a hanggal ha a felső harmadban ahol a hegedük szólnak nem éreznék egy kicsi élességet.A többi az ok, nagyon jól szól:))
Szeretném megkérdezni, hogy ezt vajon átkábelezésel ki lehet e küszöbölni, vagy felesleges belevágnom.
Nagyon örülnék egy-két jó ötletnek:))
Kábelezzünk
Moja,
Tigrissel tervezünk találkozni és zenélni a közeljövőben. Ha Te is ráérsz, kölcsönzök (rövid időre) Neked egy egészen jó kábelt.
esel
na ez jó, majd lebeszéljük, lehet még én is ráérek akkor. :kiraly:
Moja,
szerintem bízzuk Tigrisre a szervezést. Én a hét második, felétől szabad vagyok.
Javaslom, hogy a Kkméti Baráti fórumlapon értekezzünk erről.
esel
Kábelezzünk
Jó volna ha már így hónapok után rá is érnél ...Még a végén verés lesz belőle :kiraly:
OFFTOPIC:
Könnyű a kisebbet bántani mi? :kiraly: Amúgy tényleg sok a meló és a hétvégék is elég foglaltak, de összehozzuk pár hónapon belül.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kábelezzünk
Moja,
Tigrissel tervezünk találkozni és zenélni a közeljövőben. Ha Te is ráérsz, kölcsönzök (rövid időre) Neked egy egészen jó kábelt.
esel
Jó volna ha már így hónapok után rá is érnél ...Még a végén verés lesz belőle
Kábelezzünk
Moja,
esel
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kábelezzünk
Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ?
Köszi!
Amúgy lehetne valóban máshol is keresgélni, de IC-ben sajnos nem jött be a szén ezért keresgélek koax fronton is. :kiraly:
Moja,
esel
Kábelezzünk
OFF
Nem. Cursing_ agár futtatás egy csigás-orsós kanyargós pályán húzott műnyúl után. A normál pálya dupla U alakú és 480 méteres, zárt, itt nyitott helyen, többnyire valami nagy nagy zöld területen megy a dolog, ez kicsit jobban hasonlít a valódi nyúl utáni futásra.
OFFTOPIC:
az avatarodból gondolhattam volna rá... :kiraly:
Kábelezzünk
Hát majd pár év mulva talán
Na ha megyünk Kecskemétre cursingre, akkor viszek magammal mazzagot, bár lehet, addig megoldod :kiraly:
cursing=curling????
Vaspörit nem ismered?
OFF
Nem. Cursing_ agár futtatás egy csigás-orsós kanyargós pályán húzott műnyúl után. A normál pálya dupla U alakú és 480 méteres, zárt, itt nyitott helyen, többnyire valami nagy nagy zöld területen megy a dolog, ez kicsit jobban hasonlít a valódi nyúl utáni futásra.
Kábelezzünk
Bocsánat én a First-re gondoltam nem a forever...
Háát a kettő nem egészen ugyanaz, de most ez egyszer megbocsájtjuk... :kiraly:
Kábelezzünk
Na ha megyünk Kecskemétre cursingre, akkor viszek magammal mazzagot, bár lehet, addig megoldod :kiraly:
cursing=curling????
Vaspörit nem ismered?
Kábelezzünk
Adnék én Neked próbálni, de mintha nem Bp és környéke lenne az otthonod... :kiraly:
Köszi, de Kecskemét az Bp külváros, nem?
Kábelezzünk
Adnék én Neked próbálni, de mintha nem Bp és környéke lenne az otthonod... :kiraly:
Köszi, de Kecskemét az Bp külváros, nem?
Kábelezzünk
Nana a VDH forevert ne keverd azzal a szénnel amit te IC-nek használtál
Mi volt az? Nyújtófával kinyújtotta a széntablettát? :kiraly: :kiraly:
Kábelezzünk
Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ? :kiraly:
Köszi!
Amúgy lehetne valóban máshol is keresgélni, de IC-ben sajnos nem jött be a szén ezért keresgélek koax fronton is. :kiraly:
Nana a VDH forevert ne keverd azzal a szénnel amit te IC-nek használtál
Kábelezzünk
Mire koax? :kiraly:
Lejátszó és DAC közé.
Kábelezzünk
Van den Hul Videolink 75-t ajánlom, vagy a Furutech drágábbik digi kábelét (bár annál nekünk jobban tetszik a ForeverCIS, de mint tudjuk, ízlések és pofonok...)Lehet, hogy egész másutt kellene keresgélni ?
Köszi!
Kábelezzünk
Mire koax?
Lejátszó és DAC közé. :kiraly: