1./ saját tapasztalat sajnos nincs nincs, mert nem hallottam az adott készüléket az említett táppal.(U2-t meg egyáltalán)clearsound írta: ↑2025.07.09., szer. 22:23Sziasztok,
Néhány igen speciális kérdésre szeretném a tapasztalataitok alapján a véleményeteket kérni.
A kérdéseimet előzetesen feltettem az AI-nak, pontosabban a ChatGPT-nek, melynek válaszait -mintegy vitaindítót- csatolom.
Nos, a fő kérdéseim:
1./ A Lumin U2 Mini + Farad Super3 LPS táp jobban szól-e, mint a Lumin U2?
2./ A Lumin U2-höz nincs Farad LPS külső táp?
3./ Az ARC DAC9-hez melyik Lumin (U2, vagy U2 Mini+Farad Super3) a jobb választás?
4./ Melyik táp a jobb: az LHY Audio lineáris táp, vagy a Farad Super3? Miért?
5./ A ChatGPT válaszai mennyire lehetnek ebben az esetben objektívek, illetve mennyire egyezik a Ti tapasztalataitokkal?
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra!
Audiophile üdvözlettel,
2./ Chat GPT- neki sincs saját tapasztalata, hiszen füle sincs, max a mások által írt véleményeket tudja összegyűjteni.
3./ "Ellen kérdés": mennyire releváns számodra egy random zenehallgató válasza (akit nem ismersz, nem ismered a rendszerének többi elemét, nem tudod milyenek a zenehallgatási preferenciái, nem tudod milyen stílust szeret sem zenében, sem hangzásban)?
4./ Én úgy hallottam, hogy a Lumin U2 jobb mint a mini + táp.
5./ Saját vélemény: mivel mindkettő Lumin, tehát szerintem hasonló karakterek, vagyis, ha az egyik passzol, a dac-hoz akkor a másik is ugyanúgy fog.