Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Sztereó erősítők

costa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: costa »

1 perce, costa írta:

Szia.

Na majd legközelebb próbára veszek egy Rotel .Házimozihoz rotel procit és 8csatornás végfokot használok ,

filmhez, koncerthez kiváló .

De azért köszönöm !

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Dorian »

1 órája, Doky írta:

Nos, a magas a Kef dobozoddal valóban sok lehet de pl IC kábellel hangolható (több CA esetében is tapasztaltam hogy a kábelek hatása nagyon szembetűnő), de megoldható máshogy is.

Az a sok magas a Kef sok magasa. Rotellel lett volna igazán durva

Haver ilyen erősítője JPW dobozzal nagyon jó összhangot ad.

Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

costa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

26 perce, Doky írta:

Nos, a magas a Kef dobozoddal valóban sok lehet de pl IC kábellel hangolható (több CA esetében is tapasztaltam hogy a kábelek hatása nagyon szembetűnő), de megoldható máshogy is.

A "koppanásgátlót" szerintem direkt hagyták ki! 

Használd egészséggel sokáig!

Nagyon szépen köszönöm!

Szép napot és további jó zenehallgatást !

Üdv.Zoltán

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

3 hours ago, costa said:

Szia.

Első hallásra nem is volt olyan rossz.A magas tartományt direkt módban  egy kicsit túl kezeli.A mély egy picit ludnesses ,egy barátom ( fórumtárs) ajánlásával kipróbáltam egy 5w 1ohm ellenállást bekötöttem a hangszóró vezeték és a hangszóró terminál pozitív pólusa közé.Sokkal pontosabbak lettek a mély hangok .De majd csinálni fogok egy virtuális földet amivel lehet még rajta javítani .  A színpad képet ( mélységet ) igazán jól reprodukálja.

Bekapcsoláskor a hangfalak membránját kb.5mm kitolja ,lehet hogy a tervezők direkt kihagyták belőle a késleltető relét hogy ez se szóljon bele a hangba.

Összegzésben nem bántam meg ,hosszú távon el tudom viselni a hangját .

Köszönöm

A "koppanásgátlót" szerintem direkt hagyták ki! 

Használd egészséggel sokáig!

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

costa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

2018. 04. 20. at 16:50, Doky írta:

Nem gondolom hogy megbánod.

Az említett ill idősebb CA készülékek nekem jobban tetszettek mint az 540-es széria. Igaz hogy azok is nagyon jók adott rendszerekben (össze kell válogatni).

Majd jelezz hogy mi az itéleted!

Szia.

Első hallásra nem is volt olyan rossz.A magas tartományt direkt módban  egy kicsit túl kezeli.A mély egy picit ludnesses ,egy barátom ( fórumtárs) ajánlásával kipróbáltam egy 5w 1ohm ellenállást bekötöttem a hangszóró vezeték és a hangszóró terminál pozitív pólusa közé.Sokkal pontosabbak lettek a mély hangok .De majd csinálni fogok egy virtuális földet amivel lehet még rajta javítani .  A színpad képet ( mélységet ) igazán jól reprodukálja.

Bekapcsoláskor a hangfalak membránját kb.5mm kitolja ,lehet hogy a tervezők direkt kihagyták belőle a késleltető relét hogy ez se szóljon bele a hangba.

Összegzésben nem bántam meg ,hosszú távon el tudom viselni a hangját .

Köszönöm

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

22 hours ago, costa said:

Szia.

Köszönöm válaszod.

A Cambridge Audio mellett  döntöttem lehet hogy megbánom, majd kiderül ha megérkezik hogy tetszeni fog e amit hallok.

További szép estét

Üdv. Zoltán

Nem gondolom hogy megbánod.

Az említett ill idősebb CA készülékek nekem jobban tetszettek mint az 540-es széria. Igaz hogy azok is nagyon jók adott rendszerekben (össze kell válogatni).

Majd jelezz hogy mi az itéleted!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

costa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

2018. 04. 17. at 19:14, Doky írta:

Mi a preferált stílus?

Mind2 jó készülék de teljesen más karakter.

A Rotel zeneibb de a CA. pattogósabb, komolyabb mélyekkel rendelkezik.

Szia.

Köszönöm válaszod.

A Cambridge Audio mellett  döntöttem lehet hogy megbánom, majd kiderül ha megérkezik hogy tetszeni fog e amit hallok.

További szép estét

Üdv. Zoltán

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

22 hours ago, costa said:

Kedves fórumtársak !

Véleményt szeretnék kérni tőletek.Szeretnék erősítőt vásárolni.Kinéztem itt egy Rotel Ra-971 MKII ez sajnos nem távvezérelhető,a másik

Cambridge Audio  A 500 ami távvezérelhető.Tudom vannak előnyei és hátrányai mindkettőnek .Szívem szerint a Cambridge Audiot választanám.Egy kis Kef Q1 hallgatásához keresnék .

Válaszotokat és tanácsotokat .Előre is köszönöm !

Zoltán

Mi a preferált stílus?

Mind2 jó készülék de teljesen más karakter.

A Rotel zeneibb de a CA. pattogósabb, komolyabb mélyekkel rendelkezik.

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 912

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: fererencz »

Üdv!

Ismeri valaki a Cambridge Audio P50 (nem az első szériás, hanem '80-as évek végi) erősítőt? Nem sok infót találok róla...
ITT vannak képek is, hogy be lehessen azonosítani.

Köszi!

Nem szotkam hibázni.

costa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Kedves fórumtársak !

Véleményt szeretnék kérni tőletek.Szeretnék erősítőt vásárolni.Kinéztem itt egy Rotel Ra-971 MKII ez sajnos nem távvezérelhető,a másik

Cambridge Audio  A 500 ami távvezérelhető.Tudom vannak előnyei és hátrányai mindkettőnek .Szívem szerint a Cambridge Audiot választanám.Egy kis Kef Q1 hallgatásához keresnék .

Válaszotokat és tanácsotokat .Előre is köszönöm !

Zoltán

kukulec
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kukulec »

valaki leírná tapasztalatait a primare i32-vel? kicsit régen hallottam, bár többször is, akkor tetszett, de megfakultak az emlékek.
Primare I22; Elac FS 147; Pro-Ject Dac Box S2; Vertere Pulse-Xmini

B.Levente
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: B.Levente »

2 órája, Laci777 írta:

Ez itt stereo erősítő rovat nem házimozi.

Igen, igen tudom. Ha rossz helyen érdeklődök akkor elnézést kérek. (Stereo erősítőt keresek mert zenét szeretnék hallgatni. Nem azt írtam, hogy a lejátszó egy laptop lesz, hanem azt: " Ha úgy alakul... (vagyis ha úgy hozza az élet, hogy hiába van ott a lemezjátszó ha nincs meg a zene bakeliten vagy cd-n. Az egy további dolog, hogy a - még meg nem levő - vetítőm mellé is ez fogja szolgáltatni a hangot.) Köszönöm

Laci777
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 36

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Laci777 »

Ez itt stereo erősítő rovat nem házimozi.

B.Levente
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

8 hours ago, Doky said:

Ebben az esetben könnyű a dolgod!

Dragonweed mester szintén Debreceni (igen, tudom, nem kis falu) és sokak szerint aranyat ér a keze!

Szokott módosítani (tunningolni) erősítőket is (ugy hírlik hogy rengeteg dolga van), én nem gondolkodnék, egyből felkeresném!

https://m.emag.hu/sharkoon-hdd-dokkolo- ... rt_history

Nagyon szépen köszönöm, meg fogom keresni!

B.Levente
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

6 hours ago, vkz said:

Szia!

Én hallgattam MA RS1-et NAD355-el szerintem nagyon jól kijöttek egymással.

Ugyanúgy jó volt Cambridge A340-el (az mondjuk Hivox tuningos volt, ha véletlen felbukkan egy olyan arra csapj le)

Előttük a Yamaha ax392 sehol nem volt. Véleményem szerint inkább használtban gondolkodj. Erősítők, főleg a régebbi sima integráltak nem szoktak el romlani. 

Számítógépes zenehallgatásra szerintem jobb a külső dac, lejátszó, stb, mint az integrált megoldások, ha a minőségi erősítő a lényeg.

Ha nem, akkor vegyél egy digitális erősítőt Bluetooth-al, DAC-al, (pl aliexpressen számos lehetőség, vagy itthon Tangent Ampster) és akkor mindenevő lesz a rendszer, de hangzásban erős kompromisszum.

Nagyon köszönöm!

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 256

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: vkz »

On 4/11/2018 at 1:55 AM, B.Levente said:

Sziasztok, tanácsotokat szeretném kérni: van egy pár MA MR4 hangsugárzóm, ehhez szeretnék sztereó erősítőt, akár használtan.

Szemezgetek a NAD C 326BEE-vel illetve az Onkyo TX8130-al. Ebből is látszik nem értek hozzá, másról szól a kettő. A TX8130-at meg szabad  venni v felejtsem el? Az idealo-n 75ezertől van. (tetszik hogy van benne DAC. Bár nem biztos, hogy ér is valamit. Ha úgy alakul hogy laptopról kell zenét kivezetnem az erősítőbe, akkor a jelet átalakítja analóg jellé? Vagy az onkyo mellé is kell egy külön DAC?)) Az nem érdekel hogy később eladhatatlan, legyen ár-érték arányban, kategóriájában szép hangja és legyen megbízható. Komoly zene, beat, rock, filmnézés....

Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm!

Szia!

Én hallgattam MA RS1-et NAD355-el szerintem nagyon jól kijöttek egymással.

Ugyanúgy jó volt Cambridge A340-el (az mondjuk Hivox tuningos volt, ha véletlen felbukkan egy olyan arra csapj le)

Előttük a Yamaha ax392 sehol nem volt. Véleményem szerint inkább használtban gondolkodj. Erősítők, főleg a régebbi sima integráltak nem szoktak el romlani. 

Számítógépes zenehallgatásra szerintem jobb a külső dac, lejátszó, stb, mint az integrált megoldások, ha a minőségi erősítő a lényeg.

Ha nem, akkor vegyél egy digitális erősítőt Bluetooth-al, DAC-al, (pl aliexpressen számos lehetőség, vagy itthon Tangent Ampster) és akkor mindenevő lesz a rendszer, de hangzásban erős kompromisszum.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

14 hours ago, B.Levente said:

Nagyon-nagyon köszönöm hasznos tanácsaidat!

Abszolút realitás minden mondata....

Debrecenben lakunk, szerintem lesz lehetőségem hallgatózni...

Ebben az esetben könnyű a dolgod!

Dragonweed mester szintén Debreceni (igen, tudom, nem kis falu) és sokak szerint aranyat ér a keze!

Szokott módosítani (tunningolni) erősítőket is (ugy hírlik hogy rengeteg dolga van), én nem gondolkodnék, egyből felkeresném!

https://m.emag.hu/sharkoon-hdd-dokkolo- ... rt_history

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: nadtom »

Ma hazahoztam a TMP Audio Triton hibrid integrált sztereo erősítőjét egy kis tesztelésre. Még csak ismerkedünk egymással, de ígéretesnek tűnik első hallásra. 

Hatalmas dinamikával tolja a zenét, nagyon szerethető a hangja, bár egy kicsit más a hangkaraktere az általam megszokotttól. 

Kb. fél óra kellett amíg elérte a végleges hangkarakterét, ami a csöves erősítőknél persze nem szokatlan. 

A mélyhangok nem olyan precízek, megfogottak, mint amit megszoktam a Hegel és Nad párostól, valamint a térérzet is csökkent, de nagyon bársonyos, simogató hangja van. 

Az már látszik, hogy egy új szűrőcsoportot kell létrehozni (REW-el/Rephase-el), hogy az igazi tudását megmutassa (sok a mély). 

Lesz még egy hetünk, hogy jobban megismerjük egymást, mindenesetre már most megkedveltem a Tritont.

A TMP Audio honlapja: http://tmpaudio.hu/hu/erositok/10-tmp-t ... osito.html

Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

B.Levente
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

10 hours ago, Doky said:

Hát Levi!

Mivel ha jól látom az Onkyo-n nincs usb digi bemenet így csak coax és optikai bemeneten lehet etetni digitális jellel a dac részét ja jól gondolom, viszont ja külső tárolóról ill hálózatból játszik le akkor járható így is! Tehát így egyben egy komplett mindenes ami számpdra fontos és előnyös! A hangja az megint más dolog.

Az hogy a "tesztek" mit írna az csak pénz kérdése (tőlünk nyugatabbra is) a legtöbb esetben!

Tehát cikkek, tesztek alapján ne indulj el.

Sajnos mostanában a "számháború és hangzatos elnevezések" korát éljük.

Mindenképpen használtban gondolkodj!

Mint írtam is, az Onkyo-kal nem jók a tapasztalataim (a ma futó szériákat nem ismerem, de látva minden cég manővereit nem gondolom hogy most győznének meg)!

Az aprókban vannak 320, 325, 326-os Nad-ok és még sok más!

Az amgol vonalat javaslom, pl. Arcam és társai!

Pl egy egy Nad 320 és egy normálosabb dac megáll 100 - 110-ben, és ez már egy kellemes alap hosszú távon! Az Onkyo-ról ezt nem tudnám őszintén mondani...

Nem tudom merre laksz de vásárlás előtt hallgass meg pár vasat, nagyon SOKAT SPÓROLHATSZ!!!

Nagyon-nagyon köszönöm hasznos tanácsaidat!

Abszolút realitás minden mondata....

Debrecenben lakunk, szerintem lesz lehetőségem hallgatózni...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Hát Levi!

Mivel ha jól látom az Onkyo-n nincs usb digi bemenet így csak coax és optikai bemeneten lehet etetni digitális jellel a dac részét ja jól gondolom, viszont ja külső tárolóról ill hálózatból játszik le akkor járható így is! Tehát így egyben egy komplett mindenes ami számpdra fontos és előnyös! A hangja az megint más dolog.

Az hogy a "tesztek" mit írna az csak pénz kérdése (tőlünk nyugatabbra is) a legtöbb esetben!

Tehát cikkek, tesztek alapján ne indulj el.

Sajnos mostanában a "számháború és hangzatos elnevezések" korát éljük.

Mindenképpen használtban gondolkodj!

Mint írtam is, az Onkyo-kal nem jók a tapasztalataim (a ma futó szériákat nem ismerem, de látva minden cég manővereit nem gondolom hogy most győznének meg)!

Az aprókban vannak 320, 325, 326-os Nad-ok és még sok más!

Az amgol vonalat javaslom, pl. Arcam és társai!

Pl egy egy Nad 320 és egy normálosabb dac megáll 100 - 110-ben, és ez már egy kellemes alap hosszú távon! Az Onkyo-ról ezt nem tudnám őszintén mondani...

Nem tudom merre laksz de vásárlás előtt hallgass meg pár vasat, nagyon SOKAT SPÓROLHATSZ!!!

B.Levente
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

10 hours ago, venomer said:

Abban ne gondolkodj szerintem, hogy az idők végezetéig veled fog maradni. Na nem azért, mintha hebrencs lennél és seftelős lelkületű, kitűnik az írásodból, hogy megfontolt vagy, azonban ezt sem szabad túltolni. Hanem mert nem láthatod előre mit fogsz meghallani menet közben, látogatáskor, váratlanul jön szembe az ilyen, arról nem is beszélve, hogy a választott sem feltétlen muzsikál úgy, ahogy te azt elképzeled előre vagy hallottad más helyen, más rendszerben. Éppen ezért a buktákat elkerülendő, inkább egy használt erősítőt javasolnék. Nagyobb lehetőség a cserére és a legritkábban ad annyival többet egy komponens, mint amennyivel magasabb az új ára. Mindig bennem van a para olyankor, hogy valóban új-e, kivéve, ha a szemem előtt bontják. Az Onkyo egyébként sem olyan nagy dobás, és finoman fogalmaztam (kizárólag az érdekedben). Ezeket gondold át. A kereskedési kultúra a fórumon belül igen korrekt alapvetően, választék is van, magyar gyártóktól is, sokkal jobb hangok.

Jogos. Nagyon szépen köszönöm!

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: venomer »

Abban ne gondolkodj szerintem, hogy az idők végezetéig veled fog maradni. Na nem azért, mintha hebrencs lennél és seftelős lelkületű, kitűnik az írásodból, hogy megfontolt vagy, azonban ezt sem szabad túltolni. Hanem mert nem láthatod előre mit fogsz meghallani menet közben, látogatáskor, váratlanul jön szembe az ilyen, arról nem is beszélve, hogy a választott sem feltétlen muzsikál úgy, ahogy te azt elképzeled előre vagy hallottad más helyen, más rendszerben. Éppen ezért a buktákat elkerülendő, inkább egy használt erősítőt javasolnék. Nagyobb lehetőség a cserére és a legritkábban ad annyival többet egy komponens, mint amennyivel magasabb az új ára. Mindig bennem van a para olyankor, hogy valóban új-e, kivéve, ha a szemem előtt bontják. Az Onkyo egyébként sem olyan nagy dobás, és finoman fogalmaztam (kizárólag az érdekedben). Ezeket gondold át. A kereskedési kultúra a fórumon belül igen korrekt alapvetően, választék is van, magyar gyártóktól is, sokkal jobb hangok.

B.Levente
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

10 hours ago, Doky said:

Nos, az Onkyo-ban lévő dac-ot csak akkor tudod használni a laptopal ha van rajta optikai vagy coax spdif kimenet, usb-hez kell egy átalakító (10-100e ft.), az meg egy másik dolog hogy ki tidja mit tud a benne lévő dac.

Sajnos én nem vagyok kibékülve az Onkyo-val (persze vannak igen jó készülékei is) így nem mérvadó a véleményem.

A Nad-al a MA dobozok jó párost szoktak alkotni.

Eddig mivel használtad (hallgattad) az MR4-eseket? Miben szeretnél változást?

Nagyon köszönöm a válaszod!

"Nos, az Onkyo-ban lévő dac-ot csak akkor tudod használni a laptopal ha van rajta optikai vagy coax spdif kimenet"

- Úgy érted a laptopon?  sajna az nincs

Látszik, nem értek hozzá.......

Most kezdem a HiFi-t, nem volt eddig semmim. Úgy alakult, hogy  hangsugárzót vettem először. Itthon még bele se tudtam hallgatni, mert ugyebár nincs erősítőm. Lehet nem a legjobb dolog így venni dobozhoz erősítőt - (nevezetesen, hogy fórumon érdeklődök, bele sem hallgatok....amit írnak megveszem...) - de nincs lehetőségem túl nagy feneket keríteni neki. Ezért érdeklődök nálatok, mert már van tapasztalatotok, ismeritek ezeket, tudjátok mely termékek szólnak legtermészetesebben (komolyzene, beat és film) ebben az árfekvésben. (Ha megtehetném akkor valószínű angol erősítőt vennék még akkor is ha nem csak analógot hallgatnék pl OTO, MEISHU, SORO stb, vagy Vass Andrási György. Természetesen az MA-t úgy vettem, hogy több dobozt is meghallgattam előtte, és messze ez volt a legjobb C 316BEE-vel.

Egyébként úgy jött ez az onkyo dolog, hogy  hirdet egy srác egy tx-8150-t, és kicsit utána olvastam. Egy magyar tesztben  pl, a szerzőnek jobban tetszik mint a vele összehasonlított C 356BEE. (De persze minden relatív...)

Láttam van az onkyoban D/C, hááát akkor...... miért ne? Ráadásul a termék hirdetője is MA-t hajt vele. (egy biztos nem fogok tudni még  plusz 40-300ezret DACra költeni.)

Egyébként itt vannak az onkyo 8130 jellemzői: http://www.onkyobemutatoterem.hu/index. ... 3&ID=15915

és itt a 8150-é: https://www.extremeaudio.hu/onkyo-tx-81 ... kete-10742

Azért is kérdeztem az onkyo-kat mert ha hirdetve vannak az avx-n, nem igazán kapkodnak utána. (gondolom "olcsóbb"  onkyot (170-200eFt) az itt fórumozók nem sokba néznek.) Egy nadot inkább elvisznek, hangja az analóg felé húz.

Doky, ha meg kérhetlek rá néznél a két linkre? félve kérdezem: vélemény?

nagyon köszönöm...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Nos, az Onkyo-ban lévő dac-ot csak akkor tudod használni a laptopal ha van rajta optikai vagy coax spdif kimenet, usb-hez kell egy átalakító (10-100e ft.), az meg egy másik dolog hogy ki tidja mit tud a benne lévő dac.

Sajnos én nem vagyok kibékülve az Onkyo-val (persze vannak igen jó készülékei is) így nem mérvadó a véleményem.

A Nad-al a MA dobozok jó párost szoktak alkotni.

Eddig mivel használtad (hallgattad) az MR4-eseket? Miben szeretnél változást?

B.Levente
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Sziasztok, tanácsotokat szeretném kérni: van egy pár MA MR4 hangsugárzóm, ehhez szeretnék sztereó erősítőt, akár használtan.

Szemezgetek a NAD C 326BEE-vel illetve az Onkyo TX8130-al. Ebből is látszik nem értek hozzá, másról szól a kettő. A TX8130-at meg szabad  venni v felejtsem el? Az idealo-n 75ezertől van. (tetszik hogy van benne DAC. Bár nem biztos, hogy ér is valamit. Ha úgy alakul hogy laptopról kell zenét kivezetnem az erősítőbe, akkor a jelet átalakítja analóg jellé? Vagy az onkyo mellé is kell egy külön DAC?)) Az nem érdekel hogy később eladhatatlan, legyen ár-érték arányban, kategóriájában szép hangja és legyen megbízható. Komoly zene, beat, rock, filmnézés....

Válaszaitokat, tanácsaitokat előre is köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”