Kamu, kamu, kamu. De ja, lapozzunk.Luxor Audio írta: ↑2024.04.19., pén. 13:21
A kérdésnek kb annyi értelme van, mint hogy egyetértek-e az étkezéssel, vagy a naplementével. Migráció, népvándorlás mindig is volt, mióta ember él a Földön, máskülönben nem tudtuk volna benépesíteni a bolygót. De szerintem is lapozzunk...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Általános csevegő
Re: Általános csevegő
A naplementével és is maximálisan egyet tudok érteni. Főleg nyáron, ha figyelembe vesszük, hogy utálom ha meleg van.Luxor Audio írta: ↑2024.04.19., pén. 13:21A kérdésnek kb annyi értelme van, mint hogy egyetértek-e az étkezéssel, vagy a naplementével. Migráció, népvándorlás mindig is volt, mióta ember él a Földön, máskülönben nem tudtuk volna benépesíteni a bolygót. De szerintem is lapozzunk, mert a témát teljesen reménytelen mifelénk higgadtan, érzelmi kitörések nélkül megbeszélni.

- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11017
- Kapcsolat:
A kérdésnek kb annyi értelme van, mint hogy egyetértek-e az étkezéssel, vagy a naplementével. Migráció, népvándorlás mindig is volt, mióta ember él a Földön, máskülönben nem tudtuk volna benépesíteni a bolygót. De szerintem is lapozzunk, mert a témát teljesen reménytelen mifelénk higgadtan, érzelmi kitörések nélkül megbeszélni.
Én nem szálltam be ebbe a meglehetősen alacsony színvonalú vitába, úgyhogy ha kérhetem ne rángassatok bele!Rock60 írta: ↑2024.04.18., csüt. 21:06Nem állítottam sehol, hogy Te támogatod az 500 millió Afrikai bevándorlását, amiből nyilvánvalóan nagyon hamar milliárdok lesznek.Luxor Audio írta: ↑2024.04.18., csüt. 18:29
És akkor most megkérlek, idézz tőlem egy olyan mondatot, ahol azt támogattam, hogy jöjjön ide 500 millió afrikai!
Azt állítom, hogy ennek a jóemberkedésnek álcázott munkaerő becsalogatásnak ez lesz a vége, függetlenül attól, hogy most éppen támogatod - e, vagy sem.
Ha ez a folyamat nem változik, nem fordul meg nagyon gyorsan, akkor történelmi léptékkel mérve pillanatok alatt - 100 - 150 év - 10 migráns hátterű lakosra 2 fehér ember jut majd Európában.![]()
Akkor majd pisloghat például Alto ükunokája, hogy kinek adja majd el a 60.000.000 buznyákba kerülő Audio Research erőlködőt.![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
......................
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8992
Szeretnék mindenkit kérni, hogy a migráns témától és egyéb politikai irányba mutató témától tartózkodjunk. Arra létezik sok más platform. Nem szeretném, ha ebbe az irányba mozdulna az általános csevegő. Többek közt ezért is ódzkodtunk a létrehozásától.
Köszönöm!
Köszönöm!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Ez konkrétan nem igaz. Ja, igen, nem akarásnak sz...ás a vége.Luxor Audio írta: ↑2024.04.19., pén. 09:01
Most már nincs az a magas fal, ami megállítsa a tömeges migrációt, tehát felesleges véleményezni a folyamatot.
Konkrétan ott kezdődik, hogy a fizetett csempészhajókat mind le kellene foglalni.
Utána már meggondolnák magukat, hogy bemásszanak a lélekvesztőbe Afrika partjainál.
De, gondolkozni sem kellene nekik, ha a parttól 100 méterre már vissza is terelnék őket.
Mindenki tudja, látja, aki nem vak, hogy ez egy nagyon komolyan megszervezett népvándorlás, ami szándékos, külső segítség nélkül nem működne. Ha már csak annyi történne, hogy nem segítik tényszerűen a mozgásukat, még akadályozni sem kellene talán, töredékére esne vissza a kalandvágyók száma. / Lehet belekötni ebbe a szóba is./
Ja, jut eszembe : Szegény kisemmizett földönfutó migránsoknak honnan van 6 - 8 ezer Eurojuk az utazásuk finanszírozására, olyan sportcipőjük a lábukon, amit én sem tudok megvenni a Decathlonban ?
De, értem én, nem hogy megállítani, de véleményezni is felesleges a folyamatot...
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 865
Luxor Audio írta: ↑2024.04.19., pén. 07:34Valójában miért kellene félni az idegenektől? OK, tudom a történelmi okokat, hogy velünk mindenki csúnyán bánt, meg mindig elvertek minket minden háborúban, meg ... Na de felnőtt emberként ezt nem lehetne felülírni néha? Túlzásnak tűnhet, de én néha jobban félek a magyaroktól.
Luxor Audio írta: ↑2024.04.19., pén. 08:07Tehát azért kellene tőlük félni, mert mások, mint mi? Ennyi lenne a magyarázat? Vagy ez is egy mellékérdés?
Akkor elnezest kerek, ebbol kovetkeztettem, hogy egyet ertesz a bevandorlassal.
De szerintem nem hozunk megtobb problemat a nyakunkra amig meg nem oldjuk a sajatjainkat. Bar ezt a mostani problemat el nem tudom kepzelni hogyan lehtne megoldani.Luxor Audio írta: ↑2024.04.19., pén. 09:01Az a szomorú helyzet, hogy az általad említett politikusok is közülünk valók, az itt rendre előforduló általánosítás alapján a mifajtáink és sokkal nagyobb bajokat okoztak már, mint azok a népek, akiktől éppen rettegünk. A migrációt illetően viszont a politikusok is kényszerpályán vannak, a folyamatot nem lehet néhány jogszabállyal, törvénnyel megállítani, de már pénzzel sem.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Nem írtam ilyet.
Az a szomorú helyzet, hogy az általad említett politikusok is közülünk valók, az itt rendre előforduló általánosítás alapján a mifajtáink és sokkal nagyobb bajokat okoztak már, mint azok a népek, akiktől éppen rettegünk. A migrációt illetően viszont a politikusok is kényszerpályán vannak, a folyamatot nem lehet néhány jogszabállyal, törvénnyel megállítani, de már pénzzel sem.Amig a politikusokat zsarolni lehet mert nemtudok mast elkepzelni, hogy miert teszik tonkre szandekosan europat addig nem lesz valtozas es penz a hatalom is naluk van igy rengeteg embernek atmossak az agyat a median keresztul...
Kissé zavarkeltő, hogy két, egymással ellentétben lévő véleményt is nekem tulajdonítasz. Én valójában az utóbbival értek egyet, a problémákat helyben kell(ett volna) megoldani, hogy ne induljanak el milliók más országokba és ne szembesüljünk a kultúrák közötti harccal a mindennapjainkban. De ez a vonat szerintem már elment, 20-30 évvel ezelőtt kellett volna foglalkozni vele, amikor hozzáértők folyamatosan verték a harangokat, hogy nagy baj lesz. Most már nincs az a magas fal, ami megállítsa a tömeges migrációt, tehát felesleges véleményezni a folyamatot. Olyan, mint az időjárás, van és kész.Mondjuk abban egyetertek veled, hogy a problemat kint kell megoldani...
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 865
Tudom, nem lehetne alltalanositani de azert nem szeretnem ha mas radikalis vallasu emberek ellepnek az orszagot es meg nekunk kene a vallasukhoz igazodni. Nekem pl nagyon nem tetszik, hogy a noket masodrangu vagy meg annyira sem tartjak es nem szeretnem, hogy ez terjednen el az orszagban, olyan helyet szeretnek ahol egy 18 eves lany ejszaka nyugottan hazamehessen, ugy hogy kozben nem fogjak zaklatni es ne kelljen rettegnie a sajat hazajaban.Luxor Audio írta: ↑2024.04.19., pén. 08:07Tehát azért kellene tőlük félni, mert mások, mint mi? Ennyi lenne a magyarázat? Vagy ez is egy mellékérdés?
Nem azt mondom, hogy mindgik kozuluk ilyen fanatikus de mi van ha pont az az egy az 1000-bol tamad ra az unokamra mert a hazajaban ez normalis.
En nem osztom azt, hogy kulonbozo nemzetisegu emberek keveredjenek. El szerettem volna menni egyszer franciaorszagba de a kedvem elmegy attol amiket a kozeli ismerosok mondanak, hogy az a negerek es arabok orszaga lett. Van egy nagyon kozeli ismeros aki Munchenben lakik mar 40 eve, meg komunizmus alatt szokott ki amikor a hataron a nyugatiak meg lelottek a hatarsertoket de neki sikerul. Beazartak oket egy taborba es amig nem tanultak meg nemetul es nem talaltak munkat addig ki sem engedtek oket. Amikor elkezdodott a migracio amit Merkel inditott akkor nagyon vedte a migransokat, hogy tudja milyen az mert o is az volt, aztan par ev utan mar teljesen mas volt a velemenye ezekrol az ingyenelokrol akikben semilyen szandek nincs, hogy integralodjanak, minek is tennek ha eltartjak oket es olyan eletet elhetnek amirol meg csak nem is almodtak. Sok torok ismerose is van es kolegaja is volt amig dolgozott de azok dolgozni mentek ki nemetorszagba. Azt mondja mar setalni sem mernek kimenni stenkent a parkokban mert olyan felelmetes alakok vannak ott, hogy inkabb elkerul vagy ki sem mozdulnak a hazbol.
Ha te is ilyen jovot szansz a nemzetednek hat lelked rajta ez a te dontesed. De, igen az is benne van ha annak idejen nem vittek volna rabszolganak a negereket amerikaba akkor most nem letezne a Jazz es par kivalo afroamerikai eloado na meg szinesz.
En pl azt sem irom ala, hogy azert hozzak be az embereket, hogy legyen ki dolgozzon es minel tobb munkas kell deez pont a tulnepesedest idezi elo. Miert nem lehet egy jol mukodo szintet elerni es azt tartani es nem profit orientalt orszagnak lenni ahol a nagyon gazdagok meg jobban gazdagodnak. Lehetne errol sokat beszelgetni de nem mink fogjuk eldonteni vagy meghatarzni, hogy mi lesz a jovo barmennyire is hisszuk, hogy alakitani tudjuk pl valasztasokkal.
Amig a politikusokat zsarolni lehet mert nemtudok mast elkepzelni, hogy miert teszik tonkre szandekosan europat addig nem lesz valtozas es penz a hatalom is naluk van igy rengeteg embernek atmossak az agyat a median keresztul, tudom mert par haveromnak is szornyu velemenyuk van most mar egyes nemzetekrol akikhez eddig pl kirandulni is jartak.
Mondjuk abban egyetertek veled, hogy a problemat kint kell megoldani, en pl megprobalnam iskolaztatni az afrikaiakat, hogy par nemzedek mulva naluk is nagyobb legyen az inteligencia szintjuk ez rogton ketto problemat is megoldana, kevesebb gyerek szuletne es iskolazottak lennenek ha mar ide jonnek europaba akkor mar lehessen veluk mit kezdeni munka ugyben. Mondjuk a legjobb az lenne ha ott helyben nohetne ki egy afrikai tarsadalom es maguknak alakitanak ki az eletuket , hogy ne akarjanak onnet elmenni.
Ahh, hosszu... :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 883
Szerintem meg itt is befolyásoló tényező abban, hogy hogyan állunk a dologhoz, hogy ki hová és milyen körülmények közé született, élte fiatal éveit. Mint a mindenkinek egyenlő esélye van arra, hogy... dolgokban.
Nem szotkam hibázni.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Tehát azért kellene tőlük félni, mert mások, mint mi? Ennyi lenne a magyarázat? Vagy ez is egy mellékérdés?
Mellébeszélsz, mint minden posztodban. Én dolgoztam hosszú időt Pakisztánban és egy afrikai országban. Más genetikájú emberek. Elképesztően más a fogalmuk munkáról, precizitásról, viselkedésről, erkölcsről. Nem kompatibilis a mi mentalitásunkkal.Luxor Audio írta: ↑2024.04.19., pén. 07:34
Valójában miért kellene félni az idegenektől? OK, tudom a történelmi okokat, hogy velünk mindenki csúnyán bánt
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Valójában miért kellene félni az idegenektől? OK, tudom a történelmi okokat, hogy velünk mindenki csúnyán bánt, meg mindig elvertek minket minden háborúban, meg ... Na de felnőtt emberként ezt nem lehetne felülírni néha? Túlzásnak tűnhet, de én néha jobban félek a magyaroktól.
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Az a baj, hogy egyesek jódolgukban elfelejtettek félni az idegenektől...
Majd megint csak jódolgukban beleszólhatnak, sőt követelhetnek honvédelmi, biztonsági kérdésekben.
Ehhez már csak pár vezetésre alkalmatlan politikus kellett aki a székét védve engedett a bárgyú nyomásnak.
Persze az igazi káosz még nem látszik. Egy oroszlán se nagyon bánt, amíg eteted hússal.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Jellemző, hogy egyetlen - valóban nem túl szerencsés - kifejezésbe tudtál belekötni.Luxor Audio írta: ↑2024.04.18., csüt. 20:43
Megint ez az összemosás... Ez valami új divatos szóhasználat?
Próbáld meg a fölötte lévő hat hosszú összetett mondatot ezen szó nélkül értelmezni és azokra érdemben reagálni.
Köszi.

- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6002
Bizony. Mint a szövegértésLuxor Audio írta: ↑2024.04.18., csüt. 20:43Megint ez az összemosás... Ez valami új divatos szóhasználat?

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Nem állítottam sehol, hogy Te támogatod az 500 millió Afrikai bevándorlását, amiből nyilvánvalóan nagyon hamar milliárdok lesznek.Luxor Audio írta: ↑2024.04.18., csüt. 18:29
És akkor most megkérlek, idézz tőlem egy olyan mondatot, ahol azt támogattam, hogy jöjjön ide 500 millió afrikai!
Azt állítom, hogy ennek a jóemberkedésnek álcázott munkaerő becsalogatásnak ez lesz a vége, függetlenül attól, hogy most éppen támogatod - e, vagy sem.
Ha ez a folyamat nem változik, nem fordul meg nagyon gyorsan, akkor történelmi léptékkel mérve pillanatok alatt - 100 - 150 év - 10 migráns hátterű lakosra 2 fehér ember jut majd Európában.

Akkor majd pisloghat például Alto ükunokája, hogy kinek adja majd el a 60.000.000 buznyákba kerülő Audio Research erőlködőt.

- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Elég egy nagy áramszünet is, lásd New York :)pali923 írta: ↑2024.04.18., csüt. 19:33Ebben bizony még akár lehet is igazság.![]()
Van rá konkrét példa: amikor 1981-ben Jaruzelski tábornok bevezette Lengyelországban a szükségállapotot, és általában a hadsereg átvette a hatalmat, a tv-híradóban is egyenruhás katonák mondták a híreket. Ez ellen tiltakozásul nagyon sokan kirakták a tv-készülékeket az ablakba a képernyővel kifelé, hogy mutassák a világnak, ők nem hajlandók ezt nézni. Ezután a születések száma ugrásszerűen megnőtt, hiába volt rengeteg hiánycikk, sorban állások, és hasonlók.![]()
![]()
Talán ebből is látszik (no meg pl. a mai magyar folyamatokból), hogy nem feltétlenül anyagiakkal kell a gyermekszüléseket ösztönözni.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Megint ez az összemosás... Ez valami új divatos szóhasználat?
A szövegértés továbbra is nehézkes. A példámmal pont Alex általánosításának helytelenségére mutattam rá, erre most engem vádolsz általánosítással. Ennél a szintnél azért repülhetnénk magasabban is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luxor Audio 2024.04.18., csüt. 20:58-kor.
Ebben bizony még akár lehet is igazság.

Van rá konkrét példa: amikor 1981-ben Jaruzelski tábornok bevezette Lengyelországban a szükségállapotot, és általában a hadsereg átvette a hatalmat, a tv-híradóban is egyenruhás katonák mondták a híreket. Ez ellen tiltakozásul nagyon sokan kirakták a tv-készülékeket az ablakba a képernyővel kifelé, hogy mutassák a világnak, ők nem hajlandók ezt nézni. Ezután a születések száma ugrásszerűen megnőtt, hiába volt rengeteg hiánycikk, sorban állások, és hasonlók.

Talán ebből is látszik (no meg pl. a mai magyar folyamatokból), hogy nem feltétlenül anyagiakkal kell a gyermekszüléseket ösztönözni.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Na, kezdünk közelíteni a valósághoz, nem skatulyázok, ez kb. így van, szerintem is.Aszpirin írta: ↑2024.04.18., csüt. 18:38
A rossz hírem az, hogy a jelenlegi demográfiai mutatókkal nem lehet (képtelenség) fenntartani sem az európai gazdasági színvonalat, sem az aurópai szociális vívmányokat. A nyugateurópai országok erre már egy ideje rájöttek - nehogy azt hidd, hogy szándékosan iszlamizálni vagy buddhizálni vagy konfucionizálni akarnák Európát - egyszerűen kell a bevándorlás, hogy fenntarthassák a jólétet, mert ahhoz (még) kell az élő munka, és egy brutálisan elöregedő társadalomban ez igen-igen nagy probléma.
Egyszerűbben: ha nincs ki dolgozzon, mert az emberek évtizedek óta egyre kevesebb gyereket vállalnak, és a munkaerőt sem engedjük be, akkor ki fogja állni az egyre több nyugdíjas (ld folyamatosan emelkedő várható élettartam) ellátását?
Ez a nagy dilemma, és sajnos nem egyszerű a megoldása, mert itthon nagy a vákuum, Afrikában meg egyéb helyeken meg nagy a nyomás... és ennek szükségképpen ki kell majd egyenlítődnie. (és most nehogy beskatulyázz, mert tuti, hogy ezen hozzászólásom alapján a téves skatulyába teszel, ha érted, amire gondolok...)
Csak akkor ne jöjjünk már evvel az ál-jóemberkedéssel, hazudozással, mert ez gyomorforgató.
Nem vagyok benne biztos, hogy nem szándékosan akarják iszlamizálni, stb. Európát, de az biztos, hogy azt teszik.
Szemmel láthatóan erősen lejt a pálya a bevándorlók javára, ahogy a bíróság, a rendőrség félrenéz a gaztetteik láttán.
Olyan bűneikre legyintenek, amiért otthon levágnák a karját vagy a farkát, az európai benszülött meg kapna érte 5 - 10 évet.
Van itt félremagyarázás, hazugság bőven. Ha annyira a nyugatiaknak van szűksége munkaerőre, akkor miért hozzánk akarnak belőlük pumpálni a lélekszámunkhoz képest sokkal több afrikait ?
Sejtésem van csak róla, de szerintem másnak is így jön ki a matek.
Az idecsábított migránsoknak vélhetően csak pár százaléka alkalmas a nyugaton elvárható munkamorálra. A többit, ami nyilván nagyon terhes a becses nyugat számukra, azt meg átpasszolnák szívesen, akár erőszakkal is.
Olyan mennyíségű bajt zúditnak ezek a t.t..k a fejünkre, amit még legvadabb fantáziánkban sem tudunk még elképzelni.
Na, megyek vacsorázni, talán még lemegy valami a torkomon...
Ha reális képet akarnál kapni arról, hogy milyen hasonlóság van, vagy nincs a Magyar vendégmunkások és az Afrikai migránsok munkakerülési hajlandósága között és tárgyilagos eredményre vezető kutakodást végeznél, nem hinnél a szemednek./ Vagy tudnád előre./Luxor Audio írta: ↑2024.04.18., csüt. 17:01
Tiszta beszéd és érthető az érvelésed is, bármennyire is nem értek vele egyet. Jogos a kifogásod is, de bűnözők minden nációban vannak, egy kalap alá venni a migránsokat a gyerek és a fürdővíz esete. Ilyen alapon azt a sokezer magyar vendégmunkást is be kellene venni a csapatba, akik pl. a magas skandináv munkanélküli segély, a könnyen elérhető ellátások, oktatás miatt költöztek ki családostul, eszükben sincs dolgozni, nyelvtudás hiányában beilleszkedni sem tudnak/akarnak, a magyar sajtót olvassák, kizárólag magyarokkal beszélgetnek és egymással bizniszelnek.
Nem kellene mondanom, hiszen nyilván tudod, hogy rengeteg tanult, képzett honfitársunk dolgozik kinnt, hiszen erről szól a nyüglődés, hogy minden használható programozó, iparos, orvos külföldön keresi a szerencséjét - ami nyilván túlzás, maradtak itthon is...
Bizonyára rengeteg afrikai bevándorlóról tudsz, aki bútorgyárban, autógyárban, repülőgépgyárban, stb. dolgozik,vagy épületgépészként öregbítí hazája hírnevét.
Azt is megvizsgálgathatnád, hogy a kinti magyarok hány százaléka keveredett már a több éves ott tartózkodása alatt bűncselekménybe, és hogy hogy néz ki ez az arány az akár csak hónapokkal ezelőtt odamigrált afrikaiaknál.
Maradjunk annyiban, hogy ordas csúsztatás ezt a két csoportot - magyar munkás - afrikai migráns - közös nevezőre hozni, összemosni.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3342
Ezért kellene inkább a szülést ösztönözni. Szerintem az lenne a jobb megoldás.Aszpirin írta: ↑2024.04.18., csüt. 18:38
.... A nyugateurópai országok erre már egy ideje rájöttek - nehogy azt hidd, hogy szándékosan iszlamizálni vagy buddhizálni vagy konfucionizálni akarnák Európát - egyszerűen kell a bevándorlás, hogy fenntarthassák a jólétet, mert ahhoz (még) kell az élő munka, és egy brutálisan elöregedő társadalomban ez igen-igen nagy probléma...
Persze van egyszerűbb is, mint a migráció. De ez csak rövid távon jó, hosszú távon pedig szépen lányomnak minket, ahogy a most még kisebbségnek nevezett nációk is, a sokszoros kölykezéssel.
De aki így látja, az érzéketlen, és megvetendő a nyugati liberalizmus nézetei szerint...
Csak a Marantz! :-D