Köszönjük a képeket és az információt! Kicsit kinézve a hangsugárzók mellett, ha már látszódnak: én szeretem a Heed erősítők designját, mindegyikét, mindazonáltal ezek a Helikon dobozok mellbevágóan szexik. Óriási like!alto írta: ↑2023.11.12., vas. 10:20A Herald néven hamarosan piacra kerülő kis hangfal valóban egy igazi telitalálat. Egy ilyen kisdobozból ennyire életszerű megszólalást, pontosságot, transzparenciát és életerős mélyeket nagyon nagyon ritkán hallottam eddig. Zsolt abszolút prémium hangszóró készletet választott a tervezés során, olyanokat amit más gyártók a 10.000 Euró feletti hangfal kategóriában alkalmaznak. Ez sajnos azt is jelenti, hogy aki néhányszázeres kiskereskedelmi árban reménykedik, csalódni fog, a Herald ára várhatóan valahol 3.500 Euró környékén lesz. Mivel állványos hangsugárzóról beszélünk, a megszólalásban fontos szerep jut a hangfalállványnak is, készülőben van egy hozzá tervezett hangfalállvány is.
A másik bemutatott hangfal, a StandArt álló hangsugárzó kortárs reinkarnációja, már inkább közelebb áll a magyar fizetőképes kereslethez. Itt tervezünk egy kedvezményes árú csomagot az Obelisk Si erősítővel. Amint összeállnak a részletek, ebben topicban is hírt adok róla.
IMG_1185.jpg
IMG_1186.jpg
IMG_1187.jpg
IMG_1188.jpg
Ha van esetleg néhány közeli róluk, szívesen venném :)