Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 48

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: dgab »

alto írta:
2023.11.12., vas. 10:20
A Herald néven hamarosan piacra kerülő kis hangfal valóban egy igazi telitalálat. Egy ilyen kisdobozból ennyire életszerű megszólalást, pontosságot, transzparenciát és életerős mélyeket nagyon nagyon ritkán hallottam eddig. Zsolt abszolút prémium hangszóró készletet választott a tervezés során, olyanokat amit más gyártók a 10.000 Euró feletti hangfal kategóriában alkalmaznak. Ez sajnos azt is jelenti, hogy aki néhányszázeres kiskereskedelmi árban reménykedik, csalódni fog, a Herald ára várhatóan valahol 3.500 Euró környékén lesz. Mivel állványos hangsugárzóról beszélünk, a megszólalásban fontos szerep jut a hangfalállványnak is, készülőben van egy hozzá tervezett hangfalállvány is.

A másik bemutatott hangfal, a StandArt álló hangsugárzó kortárs reinkarnációja, már inkább közelebb áll a magyar fizetőképes kereslethez. Itt tervezünk egy kedvezményes árú csomagot az Obelisk Si erősítővel. Amint összeállnak a részletek, ebben topicban is hírt adok róla.

IMG_1185.jpg

IMG_1186.jpg

IMG_1187.jpg

IMG_1188.jpg
Köszönjük a képeket és az információt! Kicsit kinézve a hangsugárzók mellett, ha már látszódnak: én szeretem a Heed erősítők designját, mindegyikét, mindazonáltal ezek a Helikon dobozok mellbevágóan szexik. Óriási like!
Ha van esetleg néhány közeli róluk, szívesen venném :)

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3153
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

A Herald néven hamarosan piacra kerülő kis hangfal valóban egy igazi telitalálat. Egy ilyen kisdobozból ennyire életszerű megszólalást, pontosságot, transzparenciát és életerős mélyeket nagyon nagyon ritkán hallottam eddig. Zsolt abszolút prémium hangszóró készletet választott a tervezés során, olyanokat amit más gyártók a 10.000 Euró feletti hangfal kategóriában alkalmaznak. Ez sajnos azt is jelenti, hogy aki néhányszázeres kiskereskedelmi árban reménykedik, csalódni fog, a Herald ára várhatóan valahol 3.500 Euró környékén lesz. Mivel állványos hangsugárzóról beszélünk, a megszólalásban fontos szerep jut a hangfalállványnak is, készülőben van egy hozzá tervezett hangfalállvány is.

A másik bemutatott hangfal, a StandArt álló hangsugárzó kortárs reinkarnációja, már inkább közelebb áll a magyar fizetőképes kereslethez. Itt tervezünk egy kedvezményes árú csomagot az Obelisk Si erősítővel. Amint összeállnak a részletek, ebben topicban is hírt adok róla.
IMG_1185.jpg
IMG_1186.jpg
IMG_1187.jpg
IMG_1188.jpg
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2536

Hozzászólás Szerző: mishow »

Shimano írta:
2023.11.11., szomb. 16:07
Jó volt ismét Zsoltnál ezen a mai nyílt napi összejövetelen részt venni. Röviden és tömören nekem tetszett
Ha másnak is van kedve pár szót írni, esetleg fotót feltenni, örömmel várjuk

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2121

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Jó volt ismét Zsoltnál ezen a mai nyílt napi összejövetelen részt venni.Röviden és tömören nekem tetszett mindegyik konfiguráció,valamiért jobban is mint a múltkori alkalommal.Akkor pl nem éreztem annyira jónak azt a pici polcsugárzót mint most,az oka a nem tudom :D ,de most kifejezetten jól esett hallgatni.Annyira nagy hang van benne,hogy a kinti helyiségből is hallgatva a zenét pl nem tudtam megállapítani hogy ez a hang most az álló,vagy a polcsugárzóból jön.Szuper kis hangsugárzó,sokak kedvence lehetne.A két óra gyorsan elrepült,jóformán mire belemelegettünk,feloldóttunk volna igazán már vége is lett,de így is sok és érdekes infóval lehettünk gazdagabbak,tehát összességében 10-ből 10 pont a részemről. :smile32:

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Új Black Friday ajánlat, Obelisk Si 25% kedvezménnyel!

https://www.bartimexaudio.hu/termekek/e ... -si-detail
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Tegnap érkezett hozzám egy nagyon finom cucc. Nem bírtam ki, hogy ne fotózzak. Több, mint 10 év után újra Bee. :smile32:
Csatolmányok
Back to the Future.jpg
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1349

Hozzászólás Szerző: akvapark »

merida írta:
2023.11.03., pén. 20:19
Ez, most a Zsolt Audiós összejövetelen lenne, vagy máshol?
Mert, egy napra esnek!?
zsolt.jpg
zsolt.jpg (104.19 KiB) Megtekintve 2466 alkalommal
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Black Friday akció keretében most néhány Heed Audio termék (pl. Elixir, Questar, Canalot) kedvezménnyel rendelhető november 26-ig.

https://www.bartimexaudio.hu/Blackfriday-ajanlatok
BARTIMEX AUDIO Honlap

crepto
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: crepto »

merida írta:
2023.11.03., pén. 20:19
Mert, egy napra esnek!?
Ajjajj

Saját szervezés volt, de így akkor át kell gondolni

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 181

Hozzászólás Szerző: merida »

Mert, egy napra esnek!?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

crepto
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Tervezünk egy StandART hallgatást a következő hét végére (Nov 11 szombat délután).

Azt gondoltam, ha összehordunk egy rakás hangfalat, ez talán érdekes lehet másnak is.
Kíváncsiság és részvételi szándék esetén keress privát üzenetben.

A menü: StandART 1, 2, 2 Pro, 2/2, Jubilee SE

crepto
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

dgab írta:
2023.10.29., vas. 13:34
Kedves emberek,
Az Obelisk PS sztereó végfokon mire használható a line out kimenet? Biampoláshoz, ha az előfokon esetlegesen csak egy pre-out van? Vagy lehet valami más felhasználási mód is?
A Canamp line outjára ugyanez igaz?
leborulok.gif
Igen, tovább lehet vinni a pre-out kimenetet egy következő végfokhoz.
Obelisk PS és Canopus esetére vonatkozik a kijelentésem, Canampom még nem volt.

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kedves emberek,
Az Obelisk PS sztereó végfokon mire használható a line out kimenet? Biampoláshoz, ha az előfokon esetlegesen csak egy pre-out van? Vagy lehet valami más felhasználási mód is?
A Canamp line outjára ugyanez igaz?
leborulok.gif

Peger
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Peger »

Én személy szerint, nagyon szurkolok. Az pedig hogy ilyen termék készül itthon, a jelenlegi gazdasági körülmények között, több mint bravúros. Lagrange csodálatos hangú produktum, biztosak lehetünk benne, hogy a folytatás sem lesz méltatlan a Heed brandhez
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

fapaci írta:
2023.10.20., pén. 09:54
dgab írta:
2023.10.19., csüt. 11:30
Viszont azt nem látom, hogy üzleti szempontból ez miért jó ötlet.
Hogy tisztán üzleti szempontból milyen lépés, azt csak a gyártó tudhatja. De kívülről, laikusan nézve miért gondoljuk, hogy nem jó? Itt egy termék végre, amin esetleg nem csak aprópénzt keres a cég, új vásárlóréteg előtt is megmutathatja magát, ami amúgy is elkerülhetetlen lassan, ahogy a szokványos kommersz asztali HiFi-nek leáldozik.
Erre gondoltam, hogy egy kisszériás prémium termék önmagában ritkán rentábilis, és hát erről biztosat csak a gyártó tudhat. Ha egy ilyen prémium termék megmarad egyszeri alkalomnak, szerintem kevés befolyása lesz/lehet a folyamatosan kínált, érdemben máshova pozícionált termékek keresletére. Ebben az esetben is remek dolog, ha elkészül a széria, de ilyenkor inkább a gyártó és a zenehallgatók öröme a motiváció, mint bármilyen üzleti vonatkozás, pro vagy kontra.

Ha a kispéldányszámú, tervezetten zárt szériás csúcsgép a gyártó újrapozícionálásának eszköze, az más kérdés. De azt is inkább csak a gyártó tudhatja, hogy van-e ilyen szándék.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Nem árulok el ezzel túl nagy titkot, de a Heed Audio árbevételében jelenleg vezető szerep jut a közel 2 milliós Lagrange erősítőnek. Ez is jelzi azt a piaci változást amit fapaci is említett, hogy az alsóközépkategóriás asztali hifi értékesítések erősen visszaszorulóban vannak, a helyüket a felsőközép és a prémium kategória veszi át, nomeg persze az un. personal audio (fejhallgatók, füllhallgatók, hordozható lejátszók, stb)
BARTIMEX AUDIO Honlap

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10974
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

dgab írta:
2023.10.19., csüt. 11:30
Viszont azt nem látom, hogy üzleti szempontból ez miért jó ötlet.
Hogy tisztán üzleti szempontból milyen lépés, azt csak a gyártó tudhatja. De kívülről, laikusan nézve miért gondoljuk, hogy nem jó? Itt egy termék végre, amin esetleg nem csak aprópénzt keres a cég, új vásárlóréteg előtt is megmutathatja magát, ami amúgy is elkerülhetetlen lassan, ahogy a szokványos kommersz asztali HiFi-nek leáldozik.

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

chord_ írta:
2023.10.19., csüt. 18:42
tunerman írta:
2023.10.19., csüt. 12:03
Ti mire gondoltok, miért jó döntés?
Mindenképpen előnyős, ha egy cégnek van " zászlóvivő" csúcsmodell készüléke, mert a vásárló abban bízik, hogy a kisebb gépben is van valami a csúcstechnikából.
Ennek a gondolatnak a reklámértéke szerintem felbecsülhetetlen, elég ha utalok a Kondo által épített Ongaku csöves SE státusz szimbolumára.
TJ.
Egyetértek.
Igen, a vásárlók abban bíznak, hogy nem az adott alkatrész lesz a kisebb gépekben a csúcstechnikából, hanem az a láthatatlan valami, ami maga a 'hozzáállás' a reprodukált zenéhez.
A 'Nexus'.:)

Ja, és hogy full szimmetrikus, az egy erős nyitás bizonyos vásárlói körökhöz.
Igazatok van, arra nem gondoltam, hogy új vásárlói köröket kell megszólítani :) pedig logikus.
És valóban, a Rega is hogy éli az utóbbi években a Naiad legendáját, pedig azt nem is látta soha senki 31_1_21.gif

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 973

Hozzászólás Szerző: chord_ »

tunerman írta:
2023.10.19., csüt. 12:03
Mindenképpen előnyős, ha egy cégnek van " zászlóvivő" csúcsmodell készüléke, mert a vásárló abban bízik, hogy a kisebb gépben is van valami a csúcstechnikából.
Ennek a gondolatnak a reklámértéke szerintem felbecsülhetetlen, elég ha utalok a Kondo által épített Ongaku csöves SE státusz szimbolumára.
TJ.
Egyetértek.
Igen, a vásárlók abban bíznak, hogy nem az adott alkatrész lesz a kisebb gépekben a csúcstechnikából, hanem az a láthatatlan valami, ami maga a 'hozzáállás' a reprodukált zenéhez.
A 'Nexus'.:)

Ja, és hogy full szimmetrikus, az egy erős nyitás bizonyos vásárlói körökhöz.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Hozzászólás Szerző: tunerman »

TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 417

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Szerintem ez az irány teljesen érthető. A mai világ a társadalmak szétszakadásáról, a jövedelmi szakadék növekedéséről, a középosztály leszakadásáról szól. Minden kis gyártó a High-End irányába nyit, mert a közepes árfekvésű (nevezzük audiofil) termékekre egyre kevesebb a kereslet, alul meg a hifitorony helyét átvették a boomboxok, és a personal audio. Ez nekem sem jó hír, de hát nincs mit tenni. Egy példa más termékekről: itt ülök a Ford szervízben, és most hallottam, hogy a Fiestát nem forgalmazzák többet Európában, mert nincs kereslet az igényesebb kisautókra...

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

tunerman írta:
2023.10.18., szer. 13:23
Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás.
Sokkal előbb meg kellett volna lépni... :smile53:
TJ.
Szeretem a Heed erősítőket, nagyon kíváncsi vagyok ennek a szettnek a hangjára, egyszer remélhetőleg lesz lehetőségem meghallgatni. Igazán érdekes lenne látni, hogy mit tudnak a Heed konstruktőrei kihozni egy cost no object helyzetből.

Viszont azt nem látom, hogy üzleti szempontból ez miért jó ötlet. Azt gondolnám, hogy üzleti szempontból legfeljebb semleges ennek a hármasnak a kifejlesztése/értékesítése, akár a pénzügyi eredményre, akár a cég goodwill esetleges növekedésére nézünk (sőt, pénzügyileg inkább mínuszt gyanítok a végén…)

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

iistván írta:
2023.10.17., kedd 10:46
alto írta:
2023.10.16., hétf. 10:25
BLX írta:
2023.10.16., hétf. 10:16

Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt. :smile32: Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.

Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók. :napsut:
Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is. :D
Izgalmas, Zsolték biztosan (ezt is) nagyon jól megcsinálják.
A véges számú Philips Darlington szvsz már másik izgalom (szervíz szempontból), de biztosan kommunikálják ezt az értékesítéskor.
Tudom-tudom, ezeket leégetni nem könnyű, de nem is lehetetlen... :rolleyes:

Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, nincs kétségem az eredmény felől.
Zsolt kifejezetten hangsúlyozta, hogy előre beraktároztak a 30 db példányhoz szükséges számú póttranzisztort is.
BARTIMEX AUDIO Honlap

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás.
Sokkal előbb meg kellett volna lépni... :smile53:
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

konok
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 77

Hozzászólás Szerző: konok »

Jazzas írta:
2023.10.17., kedd 09:19
Hello, is it possible te ressend link to video with Zsolt speech. For me this link not working.

Thank you in advance.
https://www.facebook.com/audiomeconsult

hi, shared on this page, scroll down

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”