Ennyire nem látom rossznak a helyzetet.
Csak úgy hirtelen pár név
Tom Hardy
Christian Bale
James Mcavoy
Dicaprio
Matthew McConaughey
Tim Roth
Andrew Garfield
Jeremy Renner - remélem tudja folytatni a pályáját
Nicholas Hoult
Stb.

Ennyire nem látom rossznak a helyzetet.

Én durván megengedő voltam a gyerekkel mindig. Spoiler: már 17,5 éves és nem lett problémás
Szerintem, bármennyire, tolódik lefelé, hogy egyre fiatalabbak egyre durvább dolgokat néznek, a magam részéről 11-12 éves kor alatt nem ajánlanám.

Azért a 7-8 és 10-11 között jelentős különbség van szerintem.Ebri írta: ↑2025.02.26., szer. 14:47A másodikat mi tiz éves kor felett mutattuk be a gyereknek, ezzel együtt néha én sem vagyok benne biztos, hogy nem mi lihegjük-e túl néha a dolgokat felnőttként. De mivel nem volt célom ijesztgetni, így elég elhúzva nézte a sorozatot, most tizennégy évesen még nem látta a hátsó részeket.-KP- írta: ↑2025.02.25., kedd 11:24Nem az első rész a problémás. Ellenben a második részben ott van az a jelenet amikor az ismeretlen fekete kabátos személy az unikornis vérét issza,aztán az óriáspókos jelenet, a végén a baziliszkusz(bazi nagy kígyó). Későbbi részekben a temetős jelenet, aztán a Dementorok. Ez csak néhány, ezen kívül bőven akad még ami szerintem egy 7-8 évest eléggé megijesztene. Amúgy is ahogy haladtok előre a filmekkel, úgy lesz egyre sötétebb tónusú az egész.Lemmy9.1 írta: ↑2025.02.24., hétf. 07:39Ha valaki a gyerekekkel/gyerekkel (7+) mozizna egyet, szívből ajánlom a - nálunk eddig kimaradt - békebeli, A kincses bolygó c. Disney rajzfilmet.
Szuper szórakozás. Vicces, kalandos, látványos.
A Harry Potter 1-et hány éves kortól ajánljátok?
Nem emlékszem mennyire ijesztő. Már szekál a gyerek vele, mert beleolvastunk az elejébe, de az osztálytársak viszont már látták. 8 éves.
A másodikat mi tiz éves kor felett mutattuk be a gyereknek, ezzel együtt néha én sem vagyok benne biztos, hogy nem mi lihegjük-e túl néha a dolgokat felnőttként. De mivel nem volt célom ijesztgetni, így elég elhúzva nézte a sorozatot, most tizennégy évesen még nem látta a hátsó részeket.-KP- írta: ↑2025.02.25., kedd 11:24Nem az első rész a problémás. Ellenben a második részben ott van az a jelenet amikor az ismeretlen fekete kabátos személy az unikornis vérét issza,aztán az óriáspókos jelenet, a végén a baziliszkusz(bazi nagy kígyó). Későbbi részekben a temetős jelenet, aztán a Dementorok. Ez csak néhány, ezen kívül bőven akad még ami szerintem egy 7-8 évest eléggé megijesztene. Amúgy is ahogy haladtok előre a filmekkel, úgy lesz egyre sötétebb tónusú az egész.Lemmy9.1 írta: ↑2025.02.24., hétf. 07:39Ha valaki a gyerekekkel/gyerekkel (7+) mozizna egyet, szívből ajánlom a - nálunk eddig kimaradt - békebeli, A kincses bolygó c. Disney rajzfilmet.
Nem emlékszem mennyire ijesztő. Már szekál a gyerek vele, mert beleolvastunk az elejébe, de az osztálytársak viszont már látták. 8 éves.

Nem az első rész a problémás. Ellenben a második részben ott van az a jelenet amikor az ismeretlen fekete kabátos személy az unikornis vérét issza,aztán az óriáspókos jelenet, a végén a baziliszkusz(bazi nagy kígyó). Későbbi részekben a temetős jelenet, aztán a Dementorok. Ez csak néhány, ezen kívül bőven akad még ami szerintem egy 7-8 évest eléggé megijesztene. Amúgy is ahogy haladtok előre a filmekkel, úgy lesz egyre sötétebb tónusú az egész.Lemmy9.1 írta: ↑2025.02.24., hétf. 07:39Ha valaki a gyerekekkel/gyerekkel (7+) mozizna egyet, szívből ajánlom a - nálunk eddig kimaradt - békebeli, A kincses bolygó c. Disney rajzfilmet.

Nálunk kb. ennyi idősen nézte fiam az egyet. (Ekkoriban mondta azt, hogy horrorfilmet nézettünk vele, de nem erre. Alapvetően a kiírt korhatárokat szoktuk figyelembe venni, de 12 éves korhatárosakat, mint ez is, szűrtük.)
Engem is, de kit érdekel.

Engem csesztek már le ebben a topicban mert egy sorozat évad felénél mertem privát véleményt megfogalmazni

Már hónapokkal ezelőtt meglépték ezt amikor megcsinálták a standard és a prémium csomagokat! Most én is kaptam erről egy mailt amiben (gondolom a sok reklamáció vagy a prémium előfizetők számának elégtelensége miatt) felajánlották a 33%-os kedvezmény átvitelét a prémiumra. Ezt eddig nem engedték.
Semmi, lévén HD tévém van és az 5.1-t sem használom ki - jelenleg.
Változik a Max szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF-je.

A harmadik évadban szerintem van egy kis toporgás, de ettől még nézhető... nagyjából semmivel nem jutunk előbbre a megértésben...Lemmy9.1 írta: ↑2024.11.24., vas. 18:51Tudni valamit ennyi rész után, vagy rétestészta mint a Silo?
DeLorean!
Bruce Willist tartod jó színésznek? Mert őt kopaszoztad le, amire írtam, hogy haja van.
A jó színésztől Ő nagyon messze volt, Gary Oldman viszont nagyon nem. Szvsz