Semmi, lévén HD tévém van és az 5.1-t sem használom ki - jelenleg.
Csak önmagában nem szimpatikus, hogy egy meglévő szolgáltatás tartalmát csökkentik.
Változik a Max szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF-je.
Semmi, lévén HD tévém van és az 5.1-t sem használom ki - jelenleg.
Változik a Max szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF-je.

A harmadik évadban szerintem van egy kis toporgás, de ettől még nézhető... nagyjából semmivel nem jutunk előbbre a megértésben...Lemmy9.1 írta: ↑2024.11.24., vas. 18:51Tudni valamit ennyi rész után, vagy rétestészta mint a Silo?
DeLorean!
Bruce Willist tartod jó színésznek? Mert őt kopaszoztad le, amire írtam, hogy haja van.
A jó színésztől Ő nagyon messze volt, Gary Oldman viszont nagyon nem. Szvsz

Csak szex és más semmi!
Azon kevés magyar film közül, amit láttam, minden hibájával együtt a Liza, a rókatündér (2015), amire azt tudom mondani, hogy tetszett.

Mi az ami számotokra jó magyar vígjáték a 2000 utáni felhozatalból? Vagy világszinten?Lemmy9.1 írta: ↑2025.02.15., szomb. 21:39Én sem. Sőt a fullripacskodott Üvegtigrist sem.scaurus írta: ↑2025.02.15., szomb. 12:47...Alex_Aston írta: ↑2025.02.15., szomb. 11:32Futni mentem
Ez a film nyomta le a Valami Amerikát (is) a mozikban? A bokájáig sem ér fel.
...
Nekem (is) vannak kétségeim, pláne, hogy számomra a Valami Amerika is befogadhatatlan/élvezhetetlen volt, annak sikerét se értettem...![]()
De a mulatószene az mulatószene...![]()
Én sem. Sőt a fullripacskodott Üvegtigrist sem.scaurus írta: ↑2025.02.15., szomb. 12:47...Alex_Aston írta: ↑2025.02.15., szomb. 11:32Futni mentem
...
Nekem (is) vannak kétségeim, pláne, hogy számomra a Valami Amerika is befogadhatatlan/élvezhetetlen volt, annak sikerét se értettem...![]()
A nagy hype-ot én se értem, de ennyire szerintem messze nem rossz. Igen, a sztori már az elején elég jól körvonalazható, elég sok sablon van benne, szereplők és egyebek alapján női irányultságú, de annyira nem éreztem a nagy férfielnyomást, és több élvezhető poén is volt benne. Sajnos ez a mezőnyt is minősíti, de a mostanában nézett vígjátékok között ez szerintem a jobbak között van. Unalmasnak meg egyáltalán nem gondolom. Szerintem Valami Amerikához kevésbé hasonlítható, valamelyest más húrokat penget.nemtomm írta: ↑2025.02.15., szomb. 13:17Hm pedig ma akartam megnézniAlex_Aston írta: ↑2025.02.15., szomb. 11:32Futni mentem
Erőltetett poénok, rossz értelemben vett túlzottan színes képi világ, első 5 percben már lehet tudni, ki kivel fog összejönni.
A filmet pedig nem ajánlom senkinek, nekem kidobott idő volt, feleségem pedig elaludt rajta.azért megnézem
![]()
Hm pedig ma akartam megnézniAlex_Aston írta: ↑2025.02.15., szomb. 11:32Futni mentem
Erőltetett poénok, rossz értelemben vett túlzottan színes képi világ, első 5 percben már lehet tudni, ki kivel fog összejönni.
A filmet pedig nem ajánlom senkinek, nekem kidobott idő volt, feleségem pedig elaludt rajta.

Előrebocsátom én nem láttam.Alex_Aston írta: ↑2025.02.15., szomb. 11:32Futni mentem
...

Jó hír.Alex_Aston írta: ↑2025.02.13., csüt. 19:27Kijott ma a Cobra Kai utolsó évad befejező 5 része.
Azt kell mondjam méltó lezárást kapott, nem lett elbaltázva.

Mikor mi.
Egyiket sem láttam, egyelőre nem is tervezem, mert tematikusan sem a politikai krimi, sem a vadnyugat nem hoz különösebben lázba.