Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Farsangkor az egyik 7 éves kölök, Deadpoolnak öltözött! Sőt voltak többen Squid Game szettben is. Kb harmadikosok.
Kérdeztem láttad a Deadpoolt? Persze. Gratulálok a szülőknek.
Kérdeztem láttad a Deadpoolt? Persze. Gratulálok a szülőknek.
Szerintem!
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1678
Nem az első rész a problémás. Ellenben a második részben ott van az a jelenet amikor az ismeretlen fekete kabátos személy az unikornis vérét issza,aztán az óriáspókos jelenet, a végén a baziliszkusz(bazi nagy kígyó). Későbbi részekben a temetős jelenet, aztán a Dementorok. Ez csak néhány, ezen kívül bőven akad még ami szerintem egy 7-8 évest eléggé megijesztene. Amúgy is ahogy haladtok előre a filmekkel, úgy lesz egyre sötétebb tónusú az egész.Lemmy9.1 írta: ↑2025.02.24., hétf. 07:39Ha valaki a gyerekekkel/gyerekkel (7+) mozizna egyet, szívből ajánlom a - nálunk eddig kimaradt - békebeli, A kincses bolygó c. Disney rajzfilmet.
Szuper szórakozás. Vicces, kalandos, látványos.
A Harry Potter 1-et hány éves kortól ajánljátok?
Nem emlékszem mennyire ijesztő. Már szekál a gyerek vele, mert beleolvastunk az elejébe, de az osztálytársak viszont már látták. 8 éves.
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 142
Bátran ajánlom a filmet.
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Hydra/Power-R - Kontaset
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 142
Nem emlékszem mennyire ijesztő. Már szekál a gyerek vele, mert beleolvastunk az elejébe, de az osztálytársak viszont már látták. 8 éves.
[/quote]
A vége kicsit ijesztő lehet még egy 8 évesnek szerintem.
Tudom más már az a bizonyos ingerküszöb, de lehet, hogy várnék még vele.
Anno, amikor a Birodalom visszavág-ot láttam előszőr moziban, már elmúltam 8, de a Yoda elég ijesztő volt...
[/quote]
A vége kicsit ijesztő lehet még egy 8 évesnek szerintem.
Tudom más már az a bizonyos ingerküszöb, de lehet, hogy várnék még vele.
Anno, amikor a Birodalom visszavág-ot láttam előszőr moziban, már elmúltam 8, de a Yoda elég ijesztő volt...

PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Hydra/Power-R - Kontaset
Egy csecsemőnek (?) sőt egy 5-8 évesnek nem való a Bud Spencer féle ütlegelés. Aztán csodálkoztok ha agresszív a gyerek. Tömény erőszak, hiába tudod felnőtt fejjel hogy bóvli bunyó, a gyerek azt nem tudja.
No meg ha a csecsemő képernyőztetéséről és a szülőkről véleményt nyilvánítanék, kitiltanának.
Neki mese kell a szülőtől, nem képernyőszedálás, hogy nyugi legyen.
No meg ha a csecsemő képernyőztetéséről és a szülőkről véleményt nyilvánítanék, kitiltanának.
Neki mese kell a szülőtől, nem képernyőszedálás, hogy nyugi legyen.
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3260
Érdekesek ezek a korhatár besorolások.
A legtöbb Bud Spencer film 12 éves korhatáros, miközben egy csecsemő is nézheti, máskor meg a gyerek rajzfilmben csokolóznak a fiúk, vagy altáji poénok vannak bennük.
A legtöbb Bud Spencer film 12 éves korhatáros, miközben egy csecsemő is nézheti, máskor meg a gyerek rajzfilmben csokolóznak a fiúk, vagy altáji poénok vannak bennük.
Csak a Marantz! :-D
Nálunk kb. ennyi idősen nézte fiam az egyet. (Ekkoriban mondta azt, hogy horrorfilmet nézettünk vele, de nem erre. Alapvetően a kiírt korhatárokat szoktuk figyelembe venni, de 12 éves korhatárosakat, mint ez is, szűrtük.)
(Ha vki félreértené, nem néztünk vele ijesztő filmeket, de erősen hajlamos a túlzásokra.)
Ha valaki a gyerekekkel/gyerekkel (7+) mozizna egyet, szívből ajánlom a - nálunk eddig kimaradt - békebeli, A kincses bolygó c. Disney rajzfilmet.
Szerintem!
Ha már magyar filmek, a Fekete Pont egy remek munka. Már az első pár percben ökölbe szorult a kezem, az iskolai emlékek miatt!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Engem is, de kit érdekel.
Én egy sorozatnak nem adok fél évadnyi esélyt sem.
Sokszor, csak 5-10 percet(!), győzzön meg hangulattal, zenével, képi világgal, miliővel, karakterrel, akarmivel, hogy érdemes időt fordítanom rá.
Ha ez megvan, kap 1-2 résznyi esélyt.
Nem érdekel az ilyen, hogy "csak X részt kell kibírni, aztán jó lesz", annyi sorozat van, ami rögtön az elejétől jó.
Pl. egy BBC-féle Sherlock, egy HBO-féle Róma random kiválasztott 5 perce meggyőz arról, hogy ez jó.
A Futni mentem, SZERINTEM, minősíthetetlen, de ezt gondolom a Valami Amerikáról és az Üvegtigrisről is.
A Magyar vándornak legalább az alapötlete jó volt, de a megvalósítás ott is gyenge, egy kihagyott ziccer.
Csak ismétlem, a Liza, a rókatündér üdítő kivétel.
(Láttam ezeken kívül is magyar filmeket, de említésre se méltóak, köztük a Liza után óriási csalódást okozó X – A rendszerből törölve opuszt is.)
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Engem csesztek már le ebben a topicban mert egy sorozat évad felénél mertem privát véleményt megfogalmazni

Amúgy a film egynek tökéletesen jó, valószínű általában vagy adott hangulatodban nem voltál nyitott a romantikus vígjátékra.
A Virgin River is hasonlóan jó csajos film, inkább romantikus dráma, bár nem néztem a hivatalos besorolást.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Sajnos, részben kórság miatt jutott idő arra, hogy belenézzek az én radarom alatti, de egyébként ajnározott és/vagy mások által nekem ajánlott opuszokba.
A bérgyilkos, aki nem is volt (Hit Man)
[Netflix]
Alapötlet egyáltalán nem rossz, egy jellegtelen kinézetű és életmódú tanár bedolgozik a rendőrségnek, fedett munkát végez.
A kivitelezés viszont pocsék, a gyönyörű Adria Arjona kivételével jellegtelen, karizma nélküli színészek, akik teljesen érdektelenül és humortalanul adnak elő egy jobb sorsa érdemes történet.
Nem ajánlom.
Futni mentem (Gone Running)
[Netflix]
Az óriási hájp és közvetlen környezetben fellépő nyomás miatt adtam neki egy esélyt.
9 perc 20 másodpercig bírtam.
Hiteltelen miliő, hiteltelen alakítások (egy közepesen semmilyen Netflix sorozat random mellékszereplője hitelesebb, mint itt a főszereplők).
Azt hiszem, hogy a forgatókönyvíró nem tud filmet írni (nem jött rá, hogy nem idióta reklámot ír), a dramaturg és a rendező nem tud filmet készíteni (nem jöttek rá, hogy nem idióta reklámfilmet forgatnak), a színészek nem tudják, hogyan kell kamerának játszani (a színpadi színészi eszköztár ripacskodásnak hat a filmen).
Nézhetetlen - számomra legalábbis.
Virgin River 1. évad 1. rész
[Netflix]
Elcsépelt alapszituáció, ami önmagában nem baj, de szintén karizma nélküli színészekkel, jellegtelen karakterekkel.
Amolyan 12 egy tucat szellemi rágógumi.
Nem ajánlom.
Sweet Magnolias (Édes magnóliák) 1. évad 1. rész
[Netflix]
Ugyanaz, mint az előző.
Fehér lótusz (White Lotus) 1. évad 1-2. rész
[Max]
Ennél sem sikerült megfejtenem a siker titkát.
A színészek, a karakterek itt jobbak, erősebbek ugyan az előző kettőnél, de igazából sem a miliő, sem a karakterek sorsa, sem a történet nem különösebben érdekes.
Persze, Alexandra Daddario gyönyörű.
Ezt sem hiszem, hogy folytatom.
A bérgyilkos, aki nem is volt (Hit Man)
[Netflix]
Alapötlet egyáltalán nem rossz, egy jellegtelen kinézetű és életmódú tanár bedolgozik a rendőrségnek, fedett munkát végez.
A kivitelezés viszont pocsék, a gyönyörű Adria Arjona kivételével jellegtelen, karizma nélküli színészek, akik teljesen érdektelenül és humortalanul adnak elő egy jobb sorsa érdemes történet.
Nem ajánlom.
Futni mentem (Gone Running)
[Netflix]
Az óriási hájp és közvetlen környezetben fellépő nyomás miatt adtam neki egy esélyt.
9 perc 20 másodpercig bírtam.
Hiteltelen miliő, hiteltelen alakítások (egy közepesen semmilyen Netflix sorozat random mellékszereplője hitelesebb, mint itt a főszereplők).
Azt hiszem, hogy a forgatókönyvíró nem tud filmet írni (nem jött rá, hogy nem idióta reklámot ír), a dramaturg és a rendező nem tud filmet készíteni (nem jöttek rá, hogy nem idióta reklámfilmet forgatnak), a színészek nem tudják, hogyan kell kamerának játszani (a színpadi színészi eszköztár ripacskodásnak hat a filmen).
Nézhetetlen - számomra legalábbis.
Virgin River 1. évad 1. rész
[Netflix]
Elcsépelt alapszituáció, ami önmagában nem baj, de szintén karizma nélküli színészekkel, jellegtelen karakterekkel.
Amolyan 12 egy tucat szellemi rágógumi.
Nem ajánlom.
Sweet Magnolias (Édes magnóliák) 1. évad 1. rész
[Netflix]
Ugyanaz, mint az előző.
Fehér lótusz (White Lotus) 1. évad 1-2. rész
[Max]
Ennél sem sikerült megfejtenem a siker titkát.
A színészek, a karakterek itt jobbak, erősebbek ugyan az előző kettőnél, de igazából sem a miliő, sem a karakterek sorsa, sem a történet nem különösebben érdekes.
Persze, Alexandra Daddario gyönyörű.
Ezt sem hiszem, hogy folytatom.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- gabo01
- V.I.P.
- Értékelés: 435
Már hónapokkal ezelőtt meglépték ezt amikor megcsinálták a standard és a prémium csomagokat! Most én is kaptam erről egy mailt amiben (gondolom a sok reklamáció vagy a prémium előfizetők számának elégtelensége miatt) felajánlották a 33%-os kedvezmény átvitelét a prémiumra. Ezt eddig nem engedték.
Persze így is drágább lesz mint eddig de a 3890 helyett a 2590 mégis jobban hangzik!

Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Semmi, lévén HD tévém van és az 5.1-t sem használom ki - jelenleg.
Csak önmagában nem szimpatikus, hogy egy meglévő szolgáltatás tartalmát csökkentik.
Változik a Max szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF-je.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Kék Pelikan
https://m.imdb.com/title/tt10133702/
Egyedi megjelenésű, kicsit dokumentumfilmesen mesélő, de mindenképpen zseniális megvalósítású animációs mozi.
Rendszerváltás körül, amikor szabad lett az utazás, mit csináljon az ember, ha szeretné, de nincs pénze utazni? A nemzetközi MÁV jegy hamisítás akkori módjáról mesél, no meg kiválóan bemutatja az akkori életérzést, olyan aprósagokkal, mint pl. az asztalon fekvő, The Cure feliratú kazetta, és hasonlók.
Imádtam ezt a filmet.
Reacher 3. évad.
Emberünket most is, mint mindig, megtalalálja a baj, és a múltja. Kiváló kezdő jelenet, majd a folytatás is. Az első részek alapján újfent jó kis kalamajka van kialakulóban, amiből nyilván ki fog mászni főhősünk, de én élvezettel nézem közben.
https://m.imdb.com/title/tt10133702/
Egyedi megjelenésű, kicsit dokumentumfilmesen mesélő, de mindenképpen zseniális megvalósítású animációs mozi.
Rendszerváltás körül, amikor szabad lett az utazás, mit csináljon az ember, ha szeretné, de nincs pénze utazni? A nemzetközi MÁV jegy hamisítás akkori módjáról mesél, no meg kiválóan bemutatja az akkori életérzést, olyan aprósagokkal, mint pl. az asztalon fekvő, The Cure feliratú kazetta, és hasonlók.
Imádtam ezt a filmet.
Reacher 3. évad.
Emberünket most is, mint mindig, megtalalálja a baj, és a múltja. Kiváló kezdő jelenet, majd a folytatás is. Az első részek alapján újfent jó kis kalamajka van kialakulóban, amiből nyilván ki fog mászni főhősünk, de én élvezettel nézem közben.
Ma kaptam az emailt, hogy a Max csökkenti a csomagom tartalmát:
- Alex_Aston
- V.I.P.
Plane
https://www.imdb.com/title/tt5884796/
Gerard Butler mint pilóta. Nagyjából tudni lehet, mire számítson az ember ebben a kategóriában, de egy picivel jobb volt, mint amire számítottam. Tisztességes iparos munka, ahogy mondani szokták, nem kidobott idő annak, aki tudja, milyen egy ilyen kategóriás film, ha nincs elrontva.
Juror #2
https://www.imdb.com/title/tt27403986/? ... _0_q_juror
Egy esküdt morális dilemmája, aki úgy tűnik, személyesen is érintett abban az ügyben, amin ő az egyik ítélethozó.
És elgondolkodtató, hogy miként döntenek a laikus, és láthatóan szubjektív érzésekkel rendelkező esküdtek akár egy gyilkossági ügyben. Nem egy Gran Torino, de jó film Clint Eastwoodtól.
https://www.imdb.com/title/tt5884796/
Gerard Butler mint pilóta. Nagyjából tudni lehet, mire számítson az ember ebben a kategóriában, de egy picivel jobb volt, mint amire számítottam. Tisztességes iparos munka, ahogy mondani szokták, nem kidobott idő annak, aki tudja, milyen egy ilyen kategóriás film, ha nincs elrontva.
Juror #2
https://www.imdb.com/title/tt27403986/? ... _0_q_juror
Egy esküdt morális dilemmája, aki úgy tűnik, személyesen is érintett abban az ügyben, amin ő az egyik ítélethozó.
És elgondolkodtató, hogy miként döntenek a laikus, és láthatóan szubjektív érzésekkel rendelkező esküdtek akár egy gyilkossági ügyben. Nem egy Gran Torino, de jó film Clint Eastwoodtól.
A harmadik évadban szerintem van egy kis toporgás, de ettől még nézhető... nagyjából semmivel nem jutunk előbbre a megértésben...Lemmy9.1 írta: ↑2024.11.24., vas. 18:51Tudni valamit ennyi rész után, vagy rétestészta mint a Silo?
DeLorean!
Bruce Willist tartod jó színésznek? Mert őt kopaszoztad le, amire írtam, hogy haja van.
A jó színésztől Ő nagyon messze volt, Gary Oldman viszont nagyon nem. Szvsz
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
Cobra Kai
A 6. évaddal véget ért.
Mindkét irányban lehet szélsőséges véleményeket olvasni, hogy "már a 4-5. lejtmenet volt, ez kifejezetten gyengére sikerült", illetve "tökéletes befejezés volt".
Szerintem, a kettő között az igazság: nem volt különösebben jó, nem volt érzelmes, katartikus búcsú, de szépen elvarrtak minden szálat, a visszatérő mellékszereplők is kaptak pár percnyi játékidőt.
Persze, a sorozat már mutatta a fáradás jeleit, ahogy az 5. évad rettenetesen indult ("mexikói kaland"), aztán magára talált, ugyanígy a 6. évad első etapja is gáz volt (Kenny "shittening" jelenete értelmetlen és irreális volt), aztán a második etapra ez is jó/jobb lett.
A harmadik etap azonban nem váltotta be a reményeimet.
A nagyszabású, nemzetközi, feszült hangulatú Sekai Taikai helyett kaptunk egy érdektelen, kiszámítható eseményt (bármelyik All Valley verseny izgalmasabb volt).
De, végre felhangzott, az eddig hiányzó You're the Best Around dal.
Az aktuális ellenfelek nem kaptak elég játékidőt, így Axel, Zara, Wolf nem túl sok nyomot hagytak.
Pedig a második etapban Zara szerepében a sokszoros bajnok Rayna Vallandingham jól hozza az influencer hülye picsát.
Ugyanakkor, ahogy írtam, a szálakat, ha helyenként nem kicsit szappanoperásan, szépen elvarrták, akinek bűnhődnie kellett megbűnhődött, akinek megváltás kellett, az megkapta.
És a sorozat első felére jellemző spiritusz és humor most is megcsillant.
A 6 évad összességében és hibáival együtt zseniális volt, tankönyvi példa lehet arra, hogy valamit 34 után hogyan kell újra elővenni és folytatni.
Véget ért, de bármikor folytatható.
Cobra Kai Never Dies!
A 6. évaddal véget ért.
Mindkét irányban lehet szélsőséges véleményeket olvasni, hogy "már a 4-5. lejtmenet volt, ez kifejezetten gyengére sikerült", illetve "tökéletes befejezés volt".
Szerintem, a kettő között az igazság: nem volt különösebben jó, nem volt érzelmes, katartikus búcsú, de szépen elvarrtak minden szálat, a visszatérő mellékszereplők is kaptak pár percnyi játékidőt.
Persze, a sorozat már mutatta a fáradás jeleit, ahogy az 5. évad rettenetesen indult ("mexikói kaland"), aztán magára talált, ugyanígy a 6. évad első etapja is gáz volt (Kenny "shittening" jelenete értelmetlen és irreális volt), aztán a második etapra ez is jó/jobb lett.
A harmadik etap azonban nem váltotta be a reményeimet.
A nagyszabású, nemzetközi, feszült hangulatú Sekai Taikai helyett kaptunk egy érdektelen, kiszámítható eseményt (bármelyik All Valley verseny izgalmasabb volt).
De, végre felhangzott, az eddig hiányzó You're the Best Around dal.
Az aktuális ellenfelek nem kaptak elég játékidőt, így Axel, Zara, Wolf nem túl sok nyomot hagytak.
Pedig a második etapban Zara szerepében a sokszoros bajnok Rayna Vallandingham jól hozza az influencer hülye picsát.
Ugyanakkor, ahogy írtam, a szálakat, ha helyenként nem kicsit szappanoperásan, szépen elvarrták, akinek bűnhődnie kellett megbűnhődött, akinek megváltás kellett, az megkapta.
És a sorozat első felére jellemző spiritusz és humor most is megcsillant.
A 6 évad összességében és hibáival együtt zseniális volt, tankönyvi példa lehet arra, hogy valamit 34 után hogyan kell újra elővenni és folytatni.
Véget ért, de bármikor folytatható.
Cobra Kai Never Dies!
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3170
Csak szex és más semmi!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Azon kevés magyar film közül, amit láttam, minden hibájával együtt a Liza, a rókatündér (2015), amire azt tudom mondani, hogy tetszett.
Volt egy épkézláb, saját keretei között koherens története, nem a szokásos prosztósag van a középpontban, a ripacskodás elviselhető szintű, a zene kifejezetten jó, a magyar filmekre jellemző indokolatlan meztelen nős/szex jelenet minimális.
Külföldiek közül hirtelenjében, a szerintem alulértékelt Múlt karácsony (Last Christmas) (2019) jut az eszembe.
- Alex_Aston
- V.I.P.
És mi van Tomival?
https://m.imdb.com/title/tt33368113/
Na, ez már nem egy könnyű kis limonádé, és nem is második randis film.
Ez bizony kőkeményen levisz minket a pokol bugyraiba, remekül bemutatja az alkoholizmus romboló erejét. Már a nyitó jelenet is felvonultat mindent, amitől csak úgy pislog az ember. Szerencsére a folytatás már némileg.vidamabb, és azt láthatjuk, hogy egy ember, aki tényleg kiszabadult az alkohol rabságából, miként éli meg ezt. És milyen eltökélt, hogy a sorstársainak segítsen a maga módján.
Amennyire nem bírom Till Atilla általános munkásságát, annyira szeretem a filmjeit. Ha rz kell hozzá, hogy ilyeneket gyártson, akkor tőlem csinaljana bohócot az idióta kereskedelmi TV-s műsorokban, mert így gondolom van elég pénze, hogy, alkosson is maradandó dolgokat, mint a Csicska, vagy a Tiszta szívvel filmek.
Ajánlom mindenkinek ezt a filmjét (is).
https://m.imdb.com/title/tt33368113/
Na, ez már nem egy könnyű kis limonádé, és nem is második randis film.
Ez bizony kőkeményen levisz minket a pokol bugyraiba, remekül bemutatja az alkoholizmus romboló erejét. Már a nyitó jelenet is felvonultat mindent, amitől csak úgy pislog az ember. Szerencsére a folytatás már némileg.vidamabb, és azt láthatjuk, hogy egy ember, aki tényleg kiszabadult az alkohol rabságából, miként éli meg ezt. És milyen eltökélt, hogy a sorstársainak segítsen a maga módján.
Amennyire nem bírom Till Atilla általános munkásságát, annyira szeretem a filmjeit. Ha rz kell hozzá, hogy ilyeneket gyártson, akkor tőlem csinaljana bohócot az idióta kereskedelmi TV-s műsorokban, mert így gondolom van elég pénze, hogy, alkosson is maradandó dolgokat, mint a Csicska, vagy a Tiszta szívvel filmek.
Ajánlom mindenkinek ezt a filmjét (is).
Nehéz ilyet mondani, mert megöregedtem, és egyre jobban magaménak érzem Karinthy mondását: "humorban nem ismerek tréfát".
Térdcsapkodást okozót nem nagyon tudok említeni.
A magyarok közül a régebbiek ütöttek abban a korban, de ugyanúgy elját felettük az idő.
Így a régiek többszörnézés után nem okoznak már akkora kaccantást.
Nehéz ügy lenyűgözni.
Az Indul a bakterházat ideje lenne újrázni, az emlékek szépek. De ez nem a 2000-es évek.
De visszatérve régire és újra, pl az Üvegtigris, Valami Amerika, Gyalog galopp, Ben Stiller stb. , "kult" cuccok, nem az én gyomromnak valók.
Lehetne egy számomra negatív kultfilm lista is.
Pl. nekem
Vissza a jövőbe
Jó reggelt Vietnám
Idétlen időkig
Oszkár (Stallone féle)
Macska-jaj
Shop stop
Pogány madonna és társai
Bármely Woody Allen, Ben Stiller
Gyalog galopp
Jöttünk láttunk, visszamennénk
Üvegtigrisek, Valami Amerikák...
Térdcsapkodást okozót nem nagyon tudok említeni.
A magyarok közül a régebbiek ütöttek abban a korban, de ugyanúgy elját felettük az idő.
Így a régiek többszörnézés után nem okoznak már akkora kaccantást.
Nehéz ügy lenyűgözni.

Az Indul a bakterházat ideje lenne újrázni, az emlékek szépek. De ez nem a 2000-es évek.
De visszatérve régire és újra, pl az Üvegtigris, Valami Amerika, Gyalog galopp, Ben Stiller stb. , "kult" cuccok, nem az én gyomromnak valók.
Lehetne egy számomra negatív kultfilm lista is.
Pl. nekem
Vissza a jövőbe
Jó reggelt Vietnám
Idétlen időkig
Oszkár (Stallone féle)
Macska-jaj
Shop stop
Pogány madonna és társai
Bármely Woody Allen, Ben Stiller
Gyalog galopp
Jöttünk láttunk, visszamennénk
Üvegtigrisek, Valami Amerikák...
Szerintem!
Mi az ami számotokra jó magyar vígjáték a 2000 utáni felhozatalból? Vagy világszinten?Lemmy9.1 írta: ↑2025.02.15., szomb. 21:39Én sem. Sőt a fullripacskodott Üvegtigrist sem.scaurus írta: ↑2025.02.15., szomb. 12:47...Alex_Aston írta: ↑2025.02.15., szomb. 11:32Futni mentem
Ez a film nyomta le a Valami Amerikát (is) a mozikban? A bokájáig sem ér fel.
...
Nekem (is) vannak kétségeim, pláne, hogy számomra a Valami Amerika is befogadhatatlan/élvezhetetlen volt, annak sikerét se értettem...![]()
De a mulatószene az mulatószene...![]()