Na ja, az analógozás nem a szegények sportja.

Az mázli, mert 2.-án megyünk.
Szentendre, vagy ahol laksz közelebb van.
Pszichológushoz tervezek járni, hogy a korszerű sporttudományos elvárások miatti magas lelki nyomást kezelni tudjam.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Hozd le a HiFiBZK ride-ra, felpróbálom.marconi írta: ↑2025.04.15., kedd 21:54Van egy szép Bianchi hosszúujjú tavaszi felsőm amit nem is hordtam mert mire aktuális lett kifogytam. Érdekel?Vinkler írta: ↑2025.04.15., kedd 21:25A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Jah és kezeltem a vázat bike protect-el! Az tuti számít!![]()
Van egy szép Bianchi hosszúujjú tavaszi felsőm amit nem is hordtam mert mire aktuális lett kifogytam. Érdekel?Vinkler írta: ↑2025.04.15., kedd 21:25A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Jah és kezeltem a vázat bike protect-el! Az tuti számít!![]()
A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
ez a vázgeo nyilván látzszik,hogy rugalmas, bár akkor nem értem,miért karbon,mert ezekkel a szögekkel elég törékeny is lehet ez a váz...
Persze, de ha már púpos vagy, kisebb bajod is nagyobb annál, hogy hogy áll rajtad a hátizsák.
a kulacs,vagy egyéb tartószemek elhelyezkedése is igen érdekes... felsőcsőre pl mit lehet tenni? mondjuk pumpát... van ilyen felfogatású, de kulacsot oda is nehéz beszuszakolni,ahogy a nyeregcsövön lévőre is...
Én is mártok, ezt csak azért ajánlottam, mert éreztem a "bonyolultabb" folyamattól való teljes elzárkózást, és még ezt is jobb megoldásnak találom, mint az olajozást.pärt írta: ↑2025.04.13., vas. 14:20Igen, ezek meggyőzőek. Voltak itt is fejlesztések; amikor vagy 4 éve néztem a teszteket, a klasszikus, forró vax leengedett kézzel verte az összes csöpögtetős cuccot.
"A
Mindazonáltal maradok a bevált cuccomnál, annál is inkább, mert kb. életem végéig el vagyok látva. Fél kiló Mspeedvax van most befogva, az még nagyon sok kezelésre elég, egy másik csomag meg bontatlanul a fiókban.
Simán lehet. Én csak azért ajánlottam, mert egy barátom, akivel rendszeresen együtt tekerek, és naponta beszélek, több, mint 2 éve ilyet használ. Outira és montira is. Valamint elég sok, megbízhatónak tűnő teszt található róluk.
Köszönöm szépen a segítséget, így már teljesen összeállt a "kép".
1. Montira, ha csak az alkalmazás részét nézzük, még kényelmesebb lenne. Mivel csak lemosnád, és száradás után mehetne újra a kenés. Viszont, mivel vízben oldható a cucc, így egy nagyon sáros, vizes, hosszabb tekerés esetén félő, hogy a vaxot is kimosnád használat közben. Így oda én lehet, egy jobb, hagyományos wet lube-ot javasolnék. Már ha tényleg ennyire dagonyázáshoz kellene. Én pl. a montit is vaxoltam, mert tengelyig érő sárban én oda sem megyek. "Normál" montis körülményekhez meg teljesen jó, max. minden tekerés után csepegtetek rá, tisztítás, száradás után.Rotox írta: ↑2025.04.13., vas. 08:37
Köszönöm a tippet, ez nagyon tetszik.Szuper volna, ha legalább a - csak jó időben használt - outi mindig patika tiszta volna. Esőbe, trutyiba meg vinném a Malit.
Viszont két dolgon töprengek:
1. Szerintem a montinál (amit varacskos disznó módon összekenek sárral, stb.) azt hiszem, ez csak extra macera volna (vagy a mosás után egyszerűen hagynám megszáradni, aztán mehet?)
2. Ha veszel egy új (gyárilag alaposan összezsírozott) láncot, mivel tisztítod/tisztítjátok le vaxolás előtt? Ultrahangos mosón, meg ilyen "boszorkányságokban" semmiképpen nem gondolkodnék...