ezért is kérdeztem, még ilyet sose láttam... a kocsma előtti, full folklórból lerakódott patina nem számít bele...pärt írta: ↑2025.04.16., szer. 14:07Itt értekeznek róla. Ha hasonló a tiéd is, az szerintem garis.
https://www.emtbforums.com/threads/shim ... 6-9.31852/
IMG_3672.JPG
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4981
Itt értekeznek róla. Ha hasonló a tiéd is, az szerintem garis.
van fotód? nem jellemző láncokra...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8898
Na, még egy kis tuning a ridera. Rendeltem egy új láncot, mert a gyári M7100-as elkezdett rozsdásodni. Talán még 2000 Km sincs benne. Azért ez gáz. 

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
Feltévedtem a Colnago oldalára. Jelenleg a legdrágább bringájuk egy acél vázas paripa. 

Küldök PM.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Az mázli, mert 2.-án megyünk.

Küldök PM.
Szentendre, vagy ahol laksz közelebb van.

Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
készülni... én a zsibin vett 4mm-es gumipókot maszekoltam meg és hármas fonásban, 200ezeres Neutrik kampókkal szereltem fel. nem kell ide készülni, csak jó gumipókot szerezni
szőrrel nem tudok mit kezdeni,kar,láb,hónalj,p*cs nálam alapértelmezett, télen-nyáron, így előre elnézést, ha valakire visszaveri a Nap fényét
amúgy,aki nagy puceválást tervez előtte, a szőke Tisza hozza a homokot. Jobb utána hagyni a nagytakarítást, az a tapasztalatom...

szőrrel nem tudok mit kezdeni,kar,láb,hónalj,p*cs nálam alapértelmezett, télen-nyáron, így előre elnézést, ha valakire visszaveri a Nap fényét

amúgy,aki nagy puceválást tervez előtte, a szőke Tisza hozza a homokot. Jobb utána hagyni a nagytakarítást, az a tapasztalatom...
halfnote.hu
halfnote.hu

(Lábszőr marad, aki nem bírja a látványt, majd előregurul.
)
- pärt
- Hazajáró lélek
Pszichológushoz tervezek járni, hogy a korszerű sporttudományos elvárások miatti magas lelki nyomást kezelni tudjam.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?

(Lábszőr marad, aki nem bírja a látványt, majd előregurul.

- Vinkler
- Adminisztrátor
Hozd le a HiFiBZK ride-ra, felpróbálom.marconi írta: ↑2025.04.15., kedd 21:54Van egy szép Bianchi hosszúujjú tavaszi felsőm amit nem is hordtam mert mire aktuális lett kifogytam. Érdekel?Vinkler írta: ↑2025.04.15., kedd 21:25A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Jah és kezeltem a vázat bike protect-el! Az tuti számít!![]()

Van egy szép Bianchi hosszúujjú tavaszi felsőm amit nem is hordtam mert mire aktuális lett kifogytam. Érdekel?Vinkler írta: ↑2025.04.15., kedd 21:25A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Jah és kezeltem a vázat bike protect-el! Az tuti számít!![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vinkler 2025.04.15., kedd 22:00-kor.
Ok: Idézés javítása
Ok: Idézés javítása
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
Jah és kezeltem a vázat bike protect-el! Az tuti számít!
- Vinkler
- Adminisztrátor
A 6 kínai kerékagy csapágyból egyet kicseréltek japánra. Az számít? Cserébe mondjuk elkezdett rohadni a láncom. Mondjuk ruhát lehet, hogy rendelek még addig, ha lesz 5 XL-e abból, amit kinéztem.asebestyen írta: ↑2025.04.15., kedd 20:56A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Jah és kezeltem a vázat bike protect-el! Az tuti számít!

- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7544
A sok szörnyülködés közt készültök keményen a Tisza-tó ride-ra? EPO, tesztoszteron, peptidek mennek? Lábak szörtelenek (lesznek addigra)? Minden csapágy 2 csepp olajos kerámia mindenhol? Egybe aero ruha, aero sisak megvan? Teli kerék letesztelve? 60-as tányér előre megvan?
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
komfort_2: a sok kulacstartó rögzítési pont... ami nekem egyből megütötte a szemem, az üléscsövön lévőre szerintem már a kulacstartót se lehet rendesen felszerelni, olyan közel van az a... az az áthidaló rész. ha véletlenül meghekkelik, esetleg, valhogy. fent kulacs újfent nem fér be a kormányoszloptól (vagy villanyak)
ott, esetleg oldalnyílásút nagynehezen be lehet szuszakolni.
veszedelmes produktum
de megérezték a piaci rést
:
ez a vázgeo nyilván látzszik,hogy rugalmas, bár akkor nem értem,miért karbon,mert ezekkel a szögekkel elég törékeny is lehet ez a váz...
komfort_2: a sok kulacstartó rögzítési pont... ami nekem egyből megütötte a szemem, az üléscsövön lévőre szerintem már a kulacstartót se lehet rendesen felszerelni, olyan közel van az a... az az áthidaló rész. ha véletlenül meghekkelik, esetleg, valhogy. fent kulacs újfent nem fér be a kormányoszloptól (vagy villanyak)

veszedelmes produktum

halfnote.hu
halfnote.hu
Nincs kedvem utánanézni, de gondolom, hogy a komfort fokozásával magyarázzák ezt a katyvaszt.
- pärt
- Hazajáró lélek
Persze, de ha már púpos vagy, kisebb bajod is nagyobb annál, hogy hogy áll rajtad a hátizsák.

Nincs kedvem utánanézni, de gondolom, hogy a komfort fokozásával magyarázzák ezt a katyvaszt.
a kulacs,vagy egyéb tartószemek elhelyezkedése is igen érdekes... felsőcsőre pl mit lehet tenni? mondjuk pumpát... van ilyen felfogatású, de kulacsot oda is nehéz beszuszakolni,ahogy a nyeregcsövön lévőre is...

halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Vinkler
- Adminisztrátor
MVDP fejben nagyon ott volt tegnap! 

- Vinkler
- Adminisztrátor
Ebbe én is belefutottam. Vannak még csodák.
- pärt
- Hazajáró lélek
Jézus.Úr.Isten!!!
Ezt valaki magyarázza el!🫣
Ezt valaki magyarázza el!🫣
Én is mártok, ezt csak azért ajánlottam, mert éreztem a "bonyolultabb" folyamattól való teljes elzárkózást, és még ezt is jobb megoldásnak találom, mint az olajozást.pärt írta: ↑2025.04.13., vas. 14:20Igen, ezek meggyőzőek. Voltak itt is fejlesztések; amikor vagy 4 éve néztem a teszteket, a klasszikus, forró vax leengedett kézzel verte az összes csöpögtetős cuccot.
"A
Mindazonáltal maradok a bevált cuccomnál, annál is inkább, mert kb. életem végéig el vagyok látva. Fél kiló Mspeedvax van most befogva, az még nagyon sok kezelésre elég, egy másik csomag meg bontatlanul a fiókban.

Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
- pärt
- Hazajáró lélek
Igen, ezek meggyőzőek. Voltak itt is fejlesztések; amikor vagy 4 éve néztem a teszteket, a klasszikus, forró vax leengedett kézzel verte az összes csöpögtetős cuccot.
"A couple of years ago the general level of drip lubes outside of the very expensive and sometimes hard to apply UFO drip still left a fair bit to be desired vs immersive
waxing. "
Mindazonáltal maradok a bevált cuccomnál, annál is inkább, mert kb. életem végéig el vagyok látva. Fél kiló Mspeedvax van most befogva, az még nagyon sok kezelésre elég, egy másik csomag meg bontatlanul a fiókban.
"A couple of years ago the general level of drip lubes outside of the very expensive and sometimes hard to apply UFO drip still left a fair bit to be desired vs immersive
waxing. "
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pärt 2025.04.13., vas. 14:25-kor.