Vinkler írta: ↑2025.04.16., szer. 14:24
pärt írta: ↑2025.04.16., szer. 14:07
Vinkler írta: ↑2025.04.16., szer. 13:37
Na, még egy kis tuning a ridera. Rendeltem egy új láncot, mert a gyári M7100-as elkezdett rozsdásodni. Talán még 2000 Km sincs benne. Azért ez gáz.
Itt értekeznek róla. Ha hasonló a tiéd is, az szerintem garis.
Ennyire nem durva, de pár csapnál láttam mosás után másnap, amikor kentem, hogy megjelent rozsda. Maga a bevonat még nem jött le a láncról, de már megkezdődött. Nem hiszem, hogy fogok szarozni a garival.
Ma rendeltem egy M8100-as láncot.
mondjuk ne várj mosás után másnapig a kenéssel...
én ki szoktam tenni a napra,ott gyorsan kiszárad és egyből olajba (Te meg,ahogy kened)
egyébként,ahol kopik a lánc, ott felütheti a fejét,amikor a bevonat lejön,ami elég hamar megtörténik. az időzítéssel azért meg lehet fogni. szerintem ne várj sokat a száradással...
de ami a pärt fotóján van,az nem mindennapi... ilyet a rozsdamaró tud,vagy hasonló kemény anyag, de az is csak akkor,ha nincs gyorsan lekenve utána. az elég brutál...
régi öregek benzinben mosták és az ha elpárolog, marad utána némi "olaj" a láncon. én gyorsáztatok-szárítok, lusta vagyok a benzinnel büdösíteni. de sajna az acélok, ha zsírtalanítva vannak,elég hamar elkezdenek barnulni, akármilyen spéci acél
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu