Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Lemezjátszó

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4542
Kapcsolat:

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: revox »

Rock60 írta:
2025.01.29., szer. 14:56
revox írta:
2025.01.29., szer. 13:04

Nekem a leszorítója nem jött be annyira, egy -jól eltalált- stabilizerrel jobban szólt kb fél, vagy egy kategóriával.
Erről még akkor beszéltünk, mikor árultad.
Szerintem a Te példányodon valami a lemez középső feltámasztásánál el volt faragva. A lemeznek nem lett volna szabad a levegőben fityegni - persze, hogy levegősebb és kicsit lazább volt így a hangja, mint a Rock-nak, ahol a gyári leszorító le tudta teljesen húzni a lemezt.
Nálad a leszorító valami hiányosság miatt nem tudta betölteni a feladatát, és a stabival jobbat dobott a véletlen.
Amit én láttam Avalon-t működés közben, ott ugyan úgy rásímult a lemez a tányérra, mint bármelyik Rock - on.

Ja, a csapágy az olyan. Ha három cseppel többet pöttyintek bele, már az Istennek sem akar lemenni - napokig úgy maradna - de ha már lement két centit, akkor meg kihúzni alig lehet... :smile51:
Ilyenkor nem szoktam már tökölni, rárakom a tányérkát, az kinyomja belőle a szuszt, és szépen leliftezik... :D
azt már régen kivettem, már az alátétet :rolleyes: még akkor...

nekem a Rock volt,hogy a tányérral se ült le. valsz a csapágy alján összegyűlt valamennyi és nem tudta átsajtolni másnapra,így ki kellett "mártogatnom" beőle a fölösleget :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1479

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

revox írta:
2025.01.29., szer. 13:04

Nekem a leszorítója nem jött be annyira, egy -jól eltalált- stabilizerrel jobban szólt kb fél, vagy egy kategóriával.
Erről még akkor beszéltünk, mikor árultad.
Szerintem a Te példányodon valami a lemez középső feltámasztásánál el volt faragva. A lemeznek nem lett volna szabad a levegőben fityegni - persze, hogy levegősebb és kicsit lazább volt így a hangja, mint a Rock-nak, ahol a gyári leszorító le tudta teljesen húzni a lemezt.
Nálad a leszorító valami hiányosság miatt nem tudta betölteni a feladatát, és a stabival jobbat dobott a véletlen.
Amit én láttam Avalon-t működés közben, ott ugyan úgy rásímult a lemez a tányérra, mint bármelyik Rock - on.

Ja, a csapágy az olyan. Ha három cseppel többet pöttyintek bele, már az Istennek sem akar lemenni - napokig úgy maradna - de ha már lement két centit, akkor meg kihúzni alig lehet... :smile51:
Ilyenkor nem szoktam már tökölni, rárakom a tányérkát, az kinyomja belőle a szuszt, és szépen leliftezik... :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2025.01.29., szer. 14:36

Azért ez nem annyira meglepő...
A LINN " front - end mindenekelőtt " filozófiája is a futóművet tartotta legfontosabbnak, esetleg együtt a futómű/kar/pu triót.
A nagy gépeden a kar is sokkal jobb.
igen,az érdekes kérdés,mit tekintünk első elemnek :) Mészáros Jani magát a tűt és csiszolását, még a tűszár nélkül, más meg a komplett lemezjátszót. nézőpont kérdése, engem itt a PU-k egyértelmű fölénye,vagy nemFölénye érdekelt. Persze, az Avalonnal is jött,hogy abba került egy MR profulú, ezüstcsévés hansgzedő és ami a vicces, jobb volt a track-követése, mint az RS Lab karban, de a nagy futómű elég erősen rányomta a bélyegét a produkcióra. Ezért nem költök én pl a Rega kar ellensúlyára (ugye SM :rolleyes: ), ami most a nagy dögre van felszerelve. Szól,nem rossz, költ rá a fene. Ha jobb hangot akarok, átteszem a másik lemezjátszóra,ami komolyabban van kiépítve.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2025.01.29., szer. 14:01
lelövöm magam,de azt még elmesélem, az alsó kép akkor született,amikor azt vizsgáltam, mennyire fontos a rendszer eleje. Van elmélet,ami szerint a hangszedő, mivel,amit az nem olvas ki,később azt nem lehet visszatenni a legfontosabb. Vagyis az eleje a fontos elvet vizgsáltam.

Az Avalonban a ZYX Ultimate Airy R3 S (vagy valami ilyesmi :D ), mint silver (tekercs) hangszedő volt. A másik,nagy tohonya lemezjátszóban a legkisebb Hana EL. árkülönbözet kb 10szeres (a kis Hana 110ezer volt és vele kb azonos időben a ZYX 1,2m.

Avalon futómű és Rega kar, Kondo réz kábel a phonoig, illetve az Opera futómű és RS Lab kar. Kondo ezüst a phonoig.

A nagy futómű bőségesen elverte az Avalont a ZYX-el...
Azért ez nem annyira meglepő...
A LINN " front - end mindenekelőtt " filozófiája is a futóművet tartotta legfontosabbnak, esetleg együtt a futómű/kar/pu triót.
A nagy gépeden a kar is sokkal jobb.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2911
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Denon DP-30, Pioneer PL-707?
Kinek mi a tapasztalata velük?
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lelövöm magam,de azt még elmesélem, az alsó kép akkor született,amikor azt vizsgáltam, mennyire fontos a rendszer eleje. Van elmélet,ami szerint a hangszedő, mivel,amit az nem olvas ki,később azt nem lehet visszatenni a legfontosabb. Vagyis az eleje a fontos elvet vizgsáltam.

Az Avalonban a ZYX Ultimate Airy R3 S (vagy valami ilyesmi :D ), mint silver (tekercs) hangszedő volt. A másik,nagy tohonya lemezjátszóban a legkisebb Hana EL. árkülönbözet kb 10szeres (a kis Hana 110ezer volt és vele kb azonos időben a ZYX 1,2m.

Avalon futómű és Rega kar, Kondo réz kábel a phonoig, illetve az Opera futómű és RS Lab kar. Kondo ezüst a phonoig.

A nagy futómű bőségesen elverte az Avalont a ZYX-el...
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2025.01.29., szer. 10:45
revox írta:
2025.01.29., szer. 10:04

Aztán egy Townshend Avalon nyugdíjazta a TT1-et is.
Nyilván nagyon más karakter, de nem gondoltam volna, hogy a baby Townshend legyűri a TT1 - et is... gondolkodik.gif
Más - más környezetben hallottam csak őket, nem igen volt közös pont, de a TT1 is nagyon tetszett, annak ellenére, hogy a filces gépek szösze - köde mindig kihallatszik egy kicsit...
na,megkerestem... azért az a baby Townshend nme annyira bébi, legfeljebb házon belül...
ezen a képen látszi,hogy a sasszi nem egy sima deszka,ami látszani vélik,sejlik, hanme több réteg. Nem tudom mi, de valami olyan kemény HDF, vagy hasonló dolog,amibe előfúrás nélkül nem is tudtam becsavarni az RCA aljzat facsavarjair (ez kapott karkábelt és aljzatot). Merev és ha nem is nagyon nehéz, nem olyan sasszi,mint pl egy Rega-2, vagy 3-é. Aztán a csapágyazása a szokásos TWSHND, hogy a filmrétegnél ha több olajat teszel,le se ül másnapra se, annyira pontos az illesztése. Gumi nélkül a belső tányér elég sokáig pörög :) A tányérja nem túl nehéz, 2 kg körül van, de valami jól eltalált műanyag. Nekem a leszorítója nem jött be annyira, egy -jól eltalált- stabilizerrel jobban szólt kb fél, vagy egy kategóriával.

Kép

stabilizerrel... egész komoly optikát ad neki a stabi :D
Kép
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2025.01.29., szer. 10:45
revox írta:

Nyilván nagyon más karakter, de nem gondoltam volna, hogy a baby Townshend legyűri a TT1 - et is... gondolkodik.gif
Más - más környezetben hallottam csak őket, nem igen volt közös pont, de a TT1 is nagyon tetszett, annak ellenére, hogy a filces gépek szösze - köde mindig kihallatszik egy kicsit...
az az igazság,elég vegyesen hallgatok zenét. már stílus. Nálam a TT1+arm2+Eroica+AN-V+S2+AN-V és a többi,ami a képen látszik szépen szólt, de kraftosabb zenén valahogy nem éreztem a kraftot. Az Avalon egy ismerősöm hozta, valami célja volt vele,de nem nekem akarta eladni. Aztán, csak úgy, poénból bekötöttük és kb 5 másodperrc elég volt,hogy "na,ez itt is marad" (de lehet ez volt a fondorlatos célja, de én nem bántam :D ).

mindezek mellett van valami nagyon természetes a hangjában és sima. bizonyos értelemben a sokkal precízebb Rockhoz képest is levegősebb volt, de azért összességében a Rock jobb. A Referncét hagyjuk,más kávéház. Persze,ahogy lépdelünk felfele az egyéb egységekkel (kar,PU,drótok,phono,stb...) a Rock egy idő után elhúz a francba :rolleyes:
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 650

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

revox írta:
2025.01.29., szer. 09:09
ha már nosztalgia... bár a revoxról csak előívott képem van,amit valaha beszkenneltem,de lövésem sincs,hol van, de a kis Thorens még elkísért egy ideig...

első AN rendszerem (kb 25 éve), élén a TD150-el (vdH MM1) Akinek jó a szeme, a jobb hangfal középmély magasságában megbújik egy 3Wattos Philips, csöves erősítő az ókorból :D
an_1.jpg

kis "tuning" után még mindig a Thorens a felső polcon, igaz, itt a TT1 megy...
tt1_jsp.jpg
A kis aranyos Philips AG 9016-os, nekem is volt :D
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2025.01.29., szer. 09:26
Fordított időutazás ?
Lemezjátszóban előre, erőlködőben visszafelé, vagy a TT1 már korábban meg volt, csak parkoltattad, vagy az Innovations - ok kerültek elő hosszabb pihenő után...? :yingyang: ?
jaaa, ezt enm is jól értettem... A level1 AN volt az első... Az innovatuonsok korábbi gépek,de akkor az AN Level4 szintnek feleltek meg megépítésben, attól eltekintve,hogy ez PP volt, nem SE. Így nekem az elég erősen előrelépés volt. CSak ezeket nehéz volt levadászni, főleg az előfokot, de a végfokok se szaladgáltak minden utcában... Töbhónapos vadászattal sikerült őket külföldről leszedni. Szerencsére mind tökéletes, tuningmentes állapotban.
TEgyük hozzá, én ekkor kezdtem dolgozni és idő (money :rolleyes: ) kellett mindenre
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2025.01.29., szer. 09:26
revox írta:

Kis "tuning" után még mindig a Thorens a felső polcon, igaz, itt a TT1 megy...
tt1_jsp.jpg
Értem én, hogy gőzgép, de mitűl mén ? :D
Ha a Thorens után jött a TT1, akkor az AN erősítők után jöttek a Innovations - ok ?
gondolkodik.gif
Fordított időutazás ?
Lemezjátszóban előre, erőlködőben visszafelé, vagy a TT1 már korábban meg volt, csak parkoltattad, vagy az Innovations - ok kerültek elő hosszabb pihenő után...? :yingyang: ?
kicsit már homályos a történet, de volt az AN level1 + J/sp, ami magasabb szint volt (de volt, egy K/D is,csak az az étkező/nappaliban egy Zero rendszerrrel, vagy OTO-val,mikor, mi volt elfekvőben (abban az időben volt sok dolgom, kicsit kupeckedtem vele :kapdelm: ).

A TT1 jött,hogy AN legyen az is, meg új. Egyébként idővel az került felülre, szinergia és abban MC volt már.

Az Innovations talán még a TT1 előtt jött,de ezt már nem tudom, de talán igen, de kb majdnem egyidőben.

Inkább csak "mérföldkövekre" emlékszem már,de időben kicsit kavarodik. Szerintem utána a J/Sp-t nyugdíjazta egy Konus Essence (egyutas), de azt nem vettem meg,csak kipróbáltam kb egy hónapig. De akkor már éreztem a tölcsérek szelét,így a kedvező alkalomig várva egy AN AZ2 dolgozott és egy Vibavoice épített egyutas, amiért egy Goldring Eroicát adtam. Én maradtam akkor az MM-nél (Goldring 1012GX), az "olcsó" trafó (AN S2) + Eroica nem győzött meg az MC felsőbbrendűségéről.

Azóta MC-zek, de az már másik történet, de van egy MM-es lemezjátszóm is (mitadisten, G1012GX-el :D és Goldring PA1 phonoval, Rega RB250). Az asszonynak azt engedem kezelni, abba nagy anyagi kárt nem tud tenni :D de simán hallgatható, igaz, kb 100kilónyi futómű van alatta :kapdelm:
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:

Kis "tuning" után még mindig a Thorens a felső polcon, igaz, itt a TT1 megy...
tt1_jsp.jpg
Értem én, hogy gőzgép, de mitűl mén ? :D
Ha a Thorens után jött a TT1, akkor az AN erősítők után jöttek a Innovations - ok ?
gondolkodik.gif
Fordított időutazás ?

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

ha már nosztalgia... bár a revoxról csak előívott képem van,amit valaha beszkenneltem,de lövésem sincs,hol van, de a kis Thorens még elkísért egy ideig...

első AN rendszerem (kb 25 éve), élén a TD150-el (vdH MM1) Akinek jó a szeme, a jobb hangfal középmély magasságában megbújik egy 3Wattos Philips, csöves erősítő az ókorból :D
an_1.jpg

kis "tuning" után még mindig a Thorens a felső polcon, igaz, itt a TT1 megy...
tt1_jsp.jpg
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

tudtam,hogy valahol még vannak képek :D

150
thorens.jpg

160
IMG_8004.JPG
halfnote.hu

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1440

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Az én legenda gyűjteményemben az első függesztett vázas lemezjátszó Edgar Villchur - Acoustic Research - neveihez fűződik. gondolkodik.gif leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

frenki485 írta:
2025.01.28., kedd 20:18
revox írta:
2025.01.28., kedd 19:44
frenki485 írta:
2025.01.28., kedd 19:27

Én már alig emlékszem rájuk, hogy melyik mivel volt jobb, de élveztem őket, és a mai napig szeretem a Thorenseket :D
A 150 a 13 karral fajsúlyosan szólt, nagy stabilitással és nagyon jó ritmussal. A 160 nekem valami tőben lecsavarhato (cserélgethető), látszólag modernebb volt, de hangra nekem kicsit könnyedebb, véknyabb. De igen, elég régen volt.

Azt csak csendben merem elnondani és biztos nem lehet egyforma, de a Thorens mellett vettem egy új AN TT1+Arm2-t. S2 trafóval és Eroicával (a klasszik alap MC szett. Ez ment utána, a 150est eltettem). Aztán egyszer került hozzám egy LP12. Haver átjött, hallgatuk egy darabig, azt hitte a 150es szól :D Egyébként tényleg hasonló hangja volt, de a felépítést,ha megnézzük, elég sokban hasonlít.
Nos igen, ez most dícséret a 150-esnek, vagy leszólás a LP-12-nek... :D
De jó a gondolatmenet, szoktak rajta morfondírozni, hogy a skótok (nagy bölcsességükben...) honnan merítettek az Lp 12 megalkotásánál: a TD150-ből, vagy az Acoustic Research-ből ...
De manapság kit érdekel már ez, nem ?
Én is csak nosztalgiázok, ezeken az elfeledett, vagy sokak által nem is ismert készülékekkel... reVox A78 MK2 erősítővel üzemelt, aminek a phonoja egész jól szólt. Még ekkor iskolába jártam, talán első évfolyam. Nekem ezek vették el a szüzességem. Volt előtte hifim, de innen számolom azt a szakaszt, ami elindított az agyatlan úton :D
Egyébként sokáig megvoltak. A Thorenst valaki megvette, a reVocot meg Csontos István kunyizta el, mert efZámvö (Bizittság) szemet vetett rá (akkor már 2A3 triódákat nyúztam).

Szerintem az a setup máig megállná a helyét a kategóriájában (kevésbé ismert, Tangent Acustic / Monitor-9 dobozzal futott nálam). Kis túlzással, most is "ezt" hallgatom, csak valamivel nagyobb felbontásban, de az irány ugyanez... jó gépek voltak ezek a klasszikus darabok...
halfnote.hu

frenki485
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
2025.01.28., kedd 19:44
frenki485 írta:

Én már alig emlékszem rájuk, hogy melyik mivel volt jobb, de élveztem őket, és a mai napig szeretem a Thorenseket :D
A 150 a 13 karral fajsúlyosan szólt, nagy stabilitással és nagyon jó ritmussal. A 160 nekem valami tőben lecsavarhato (cserélgethető), látszólag modernebb volt, de hangra nekem kicsit könnyedebb, véknyabb. De igen, elég régen volt.

Azt csak csendben merem elnondani és biztos nem lehet egyforma, de a Thorens mellett vettem egy új AN TT1+Arm2-t. S2 trafóval és Eroicával (a klasszik alap MC szett. Ez ment utána, a 150est eltettem). Aztán egyszer került hozzám egy LP12. Haver átjött, hallgatuk egy darabig, azt hitte a 150es szól :D Egyébként tényleg hasonló hangja volt, de a felépítést,ha megnézzük, elég sokban hasonlít.
Nos igen, ez most dícséret a 150-esnek, vagy leszólás a LP-12-nek... :D
De jó a gondolatmenet, szoktak rajta morfondírozni, hogy a skótok (nagy bölcsességükben...) honnan merítettek az Lp 12 megalkotásánál: a TD150-ből, vagy az Acoustic Research-ből ...
De manapság kit érdekel már ez, nem ?

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

frenki485 írta:

halfnote.hu

frenki485
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
2025.01.28., kedd 19:07
frenki485 írta:
2025.01.28., kedd 18:32
akvapark írta:
2025.01.28., kedd 08:28
Anno volt egy városi legenda, hogy a REGA karok nem szeretik a függesztett futóműveket. Ez megcáfolódott? gondolkodik.gif
Ki tudja...
A másik városi legenda szerint a régi (függesztett váz, TD150/160, stb...) Thorensek gyári karjai sz@rok voltak.
Aztán sokan Rega karra cserélték őket, mert hogy azok a Rega futóművön nem voltak jók, bezzeg a Thorenseken...
A még tanultabb hifisek meg kidobták a Regat és SME-re váltottak... :D
Nekem az első lemezjátszó td150 mk2 volt, amin tp13a kar volt (vdH MM1), ami nem volt rossz. De volt 160am is, csam eladásra, aminek teljesen más karja volt, ami azért érezhetően elmaradt így a 150estől.

https://www.turntableguy.co.za/product/ ... turntable/

Kép
Csatolmányok
td160_mk2 001_png.png
turntable 004_png.png

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

frenki485 írta:
2025.01.28., kedd 18:32
akvapark írta:
Anno volt egy városi legenda, hogy a REGA karok nem szeretik a függesztett futóműveket. Ez megcáfolódott? gondolkodik.gif
Ki tudja...
A másik városi legenda szerint a régi (függesztett váz, TD150/160, stb...) Thorensek gyári karjai sz@rok voltak.
Aztán sokan Rega karra cserélték őket, mert hogy azok a Rega futóművön nem voltak jók, bezzeg a Thorenseken...
Nekem az első lemezjátszó td150 mk2 volt, amin tp13a kar volt (vdH MM1), ami nem volt rossz. De volt 160am is, csam eladásra, aminek teljesen más karja volt, ami azért érezhetően elmaradt így a 150estől.

https://www.turntableguy.co.za/product/ ... turntable/

Kép
halfnote.hu

frenki485
Beköltözött
Beköltözött

akvapark írta:
Ki tudja...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2025.01.28., kedd 18:18
revox írta:
2025.01.28., kedd 16:36
https://www.audio-markt.de/en/market/to ... 6676113740

Akár... mikor nekem volt,csináltattam hozzá egy modernebb pofájú tetőt, ez a szögben hajló füstüveg elég ódivatú. viszont a víztiszta plexitetővel, ha azt mondják, 1 éves gép,simán elhiszem.

Vájót nem használtam, leszereltem

Ez a tető magas, mert egy magas felépítésű karral használtam eredetileg,ahhoz készült, de így is fényéveket vert a régi tetőre
A gémeskút miatt volt magas a tető, ugye ?
Tényleg, már két oldallal korábban is kérdezni akartam, azon hogy állítottad be a VTA-t - ha már a kúpos karok is fejvakarást okoznak itt-ott ? gondolkodik.gif

Egyébként, ha már Towshend Avalon, és merev felépítés, akkor ott a T Rock I is, ha találni eladót.
A ma fellelhető példányok valszeg már mind átestek a - szükséges - hajtás upgraden, azok a masinák ma is referencia hangot nyújtanak, egészen magas szintig, relatíve kevés pénzért. :smile53:
Ár/érték arányban szerintem a lehető legjobb vétel... :yingyang:
Vtat simán. A hangszedő teteje párhuzamos a tányérral (állítható a karmagasság). Egyébként sok PU esetén nem árt minimális lejtés, de ez már fülre megy.

A Rock nyilván, csak azok már megugrották azt az árat bőven, amit láttam itt (280e). Persze, néha ki lehet fogni, főleg itthon, ahol az audiofilia 90%-a nem füllel ad-vesz,így szegény eladók a végén lemennek a béka seggéig :cheers1:
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2025.01.28., kedd 16:36
https://www.audio-markt.de/en/market/to ... 6676113740

Akár... mikor nekem volt,csináltattam hozzá egy modernebb pofájú tetőt, ez a szögben hajló füstüveg elég ódivatú. viszont a víztiszta plexitetővel, ha azt mondják, 1 éves gép,simán elhiszem.

Vájót nem használtam, leszereltem

Ez a tető magas, mert egy magas felépítésű karral használtam eredetileg,ahhoz készült, de így is fényéveket vert a régi tetőre
A gémeskút miatt volt magas a tető, ugye ?
Tényleg, már két oldallal korábban is kérdezni akartam, azon hogy állítottad be a VTA-t ? gondolkodik.gif
Egyébként, ha már Towshend Avalon, és merev váz, akkor ott a T Rock I is, ha találni eladót.
/ Annyira azért az sem merev a félgömb formájú Sobothane papucsoknak köszönhetően./
A ma fellelhető példányok valszeg már mind átestek a - szükséges - hajtás upgraden, azok a masinák ma is referencia hangot nyújtanak, egészen magas szintig, relatíve kevés pénzért. :smile53:
Ár/érték arányban szerintem a lehető legjobb vétel... :yingyang:

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2644

Hozzászólás Szerző: supravox »

vazze írta:
2025.01.27., hétf. 16:12
Voyager írta:
2025.01.27., hétf. 15:44
SoundMania írta:
2025.01.27., hétf. 15:33
Majd mielőtt megvennél dolgokat érdemes lesz kideríteni, hogy a kinézett karhoz mennyire passzol a kinézett hangszedő.
Minek? Úgyse hallja, nem?

Tényleg nem :rolleyes:
Én vagyok a hülye, hogy idejöttem.
Úgy kell nekem :smile51:
Ebből vedd meg az egyiket.
Pattints bele egy jico m447-et oszt szevasz.
Screenshot_20250128_165926_Chrome.jpg
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”