azt már régen kivettem, már az alátétetRock60 írta: ↑2025.01.29., szer. 14:56Erről még akkor beszéltünk, mikor árultad.
Szerintem a Te példányodon valami a lemez középső feltámasztásánál el volt faragva. A lemeznek nem lett volna szabad a levegőben fityegni - persze, hogy levegősebb és kicsit lazább volt így a hangja, mint a Rock-nak, ahol a gyári leszorító le tudta teljesen húzni a lemezt.
Nálad a leszorító valami hiányosság miatt nem tudta betölteni a feladatát, és a stabival jobbat dobott a véletlen.
Amit én láttam Avalon-t működés közben, ott ugyan úgy rásímult a lemez a tányérra, mint bármelyik Rock - on.
Ja, a csapágy az olyan. Ha három cseppel többet pöttyintek bele, már az Istennek sem akar lemenni - napokig úgy maradna - de ha már lement két centit, akkor meg kihúzni alig lehet...![]()
Ilyenkor nem szoktam már tökölni, rárakom a tányérkát, az kinyomja belőle a szuszt, és szépen leliftezik...![]()
nekem a Rock volt,hogy a tányérral se ült le. valsz a csapágy alján összegyűlt valamennyi és nem tudta átsajtolni másnapra,így ki kellett "mártogatnom" beőle a fölösleget

).