Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
-
EriAtti
- Fórumlakó

- Értékelés: 104
Re: Dénes Péter előerősítő
A bolhát is megoszthatnád mindenkivel, hogy mindenki tudjon jó olcsón vásárolni...

-
EriAtti
- Fórumlakó

Bizony, hogy itt nem hülye mindenki csak egyesek..., hogy lehet itt az AVXen gyorsan levenni egy hírdetést, ha megijedek tőled
, ezt magyarázd el...
-
EriAtti
- Fórumlakó

??? Várom a linkeket amit valami bolha.com-on szereztem be és itt jó drágán kínáltam... Itt az AVXen nyoma marad mindennek 
-
EriAtti
- Fórumlakó

Fogalmam sincs mit bolházol, de ha így megvádoltál akkor feltetméd annak a két cuccnak ide a linkjét amit említettél, hogy ott "vettem" ...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Na és merre talalható az a bolha.com ???, nocsak küld át nekem privátban mert én még ott nem jártam, hátha veszek ott valami jó olcsót itt meg jó drágán eladom...

-
EriAtti
- Fórumlakó

Nagyon melléfogtál kedves 1Tomi, Te is "nyomozó" vagy, de nem jó nyomozó..., írom hogy beszámoltam, vásárolni már nagyon ritkán szoktam, csak ha valami nagyon megtetszik. A HIFIzés pedig a hobbim...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Mehet tovább a "nyomozás" akiknek ez fotos tényező, nyugodtan nyomozzanak
, az előerősítő ugyanis nem Magyarországról került hozzám..., az illető akitől hozzám került még magyarul se tud egy kukkot sem 
- attilase
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Re: Jvc DLA-X7000B THX3D projektor eladó
Lehet tudni melyik JVC lesz az utód? ...:)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6488
Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig
Erre mi szükség van? Örülj neki, hogy nem a szekatúra megy állandóan - minek szítani a tüzet?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- ViXi78
- Nincs visszaút

- Értékelés: 60
Nagy valószínűség szerint az én lezárt hirdetésem a 2020-as DP. Nem tudom már, hogy hova és kinek adtam el!
Az ár viszont meg van a részletes bevétel-kiadás Excel táblámba 90 000 forint! Valójában ennyiért ment el és csomagküldéssel. Itthoni címre lett küldve az is biztos. Még arra is emlékszem, hogy a vevő mondta, hogy át lesz alakítva. Az enyémnek nem egészen ilyen volt a csőkészlete eredetileg, de a hirdetésemben ott vannak a típusok.
Az ár viszont meg van a részletes bevétel-kiadás Excel táblámba 90 000 forint! Valójában ennyiért ment el és csomagküldéssel. Itthoni címre lett küldve az is biztos. Még arra is emlékszem, hogy a vevő mondta, hogy át lesz alakítva. Az enyémnek nem egészen ilyen volt a csőkészlete eredetileg, de a hirdetésemben ott vannak a típusok.
Apple Mac Mini M1(Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth
Atya ég!!!
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Vajon megint szekálásból született a csináldmagad poszt? (elég átlátszó) Szvsz sanszos, hogy az ellenszenv szülte.
Szerintem!
-
EriAtti
- Fórumlakó

Már én is megírtam a kedves Ninjának, hogy első ránézésre látni, hogy nem egy és úgyanaz a két cucc és hogy sokszor a kevesebb az több, ezzel arra céloztam, hogyaz egyszerű megoldások sokszor jobb hangot generálnak..., van erre sok példa.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6488
Ha figyelmesen nézed a részleteket a 2020-asnál akkor láthatod, hogy ez nem ugyanaz a készülék.Ninja78 írta: ↑2025.01.08., szer. 17:42Hello találtam régi hirdetést az erősítőről , 2020 as hirdetés ahol 110 eft volt az ára , plus ott egy pár cső be van csomagolva réz fóliába , és ara vezetékek forrasztva ! Mit tudni erről ? Hogy ebbe se réz Csomagolás se a kábelek nincsenek benne ! Kevesebb cucc van benne de az ár 3 szor annyi !
A szereléssel kapcsolatban szerintem inkább DP mestert kellene kérdezned.
Az árazással kapcsolatban pedig:
app.php/rules
"5.8.6. Az eladási ár meghatározása kizárólag a Téma nyitójának a hatásköre. Az ár kritizálása szigorúan tilos.
5.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni."
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Nem nyomoztam én se csak rá néztem mit tudni róla ! Elküldtem a linket privátba .
-
EriAtti
- Fórumlakó

Ja, a képeket kaptam akitől beszámoltam, nem én készítettem...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Semmit sem tudok, nem nyomoztam utána és nem is fogok, egy nagy beszámolás része ez is..., ha veszed a fáradságot és elküldöd amit találtál pritvában vagy e-mailra megnézem.
Hello találtam régi hirdetést az erősítőről , 2020 as hirdetés ahol 110 eft volt az ára , plus ott egy pár cső be van csomagolva réz fóliába , és ara vezetékek forrasztva ! Mit tudni erről ? Hogy ebbe se réz Csomagolás se a kábelek nincsenek benne ! Kevesebb cucc van benne de az ár 3 szor annyi !
-
EriAtti
- Fórumlakó

Köszönöm a szakszerű helyreigazítást
, de az ára marad és majd megírom privátban mennyiért kelt el...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Kedves 1Tomi, oda "fingtam" az árát ami presze alku tárgya, és ha nem megy el nem történik semmi, akkor marad 
- KopaszKutya
- Törzsvendég

- Értékelés: 198
Minden téren látható/tapasztalható az ár emelkedés, ezt el kell fogadni, ma már nem annyit ér X Ft, mint 5-10-15 éve. Ezeknél a DIY eszközöknél meg pláne nehéz követni az árazást, mivel nincs hivatalos árlista, ahány eszköz, annyi féle verzió a benne lévő alkatrészek miatt. Dénes Péter eleve úgy épít(ett), hogy kinek mennyi pénze van rá, tehát hangban is nagy a szórás.1Tomi írta: ↑2025.01.07., kedd 08:00Uj előfokja kerül ennyibe használtan nem egy 25 éves alap.anno volt nekem 01,02,03,04 a gyártótol akit személyesen ismerek és jó szakinak tartok,de a 02 es 300ért? A baj ott van,hogy fingja nincs az eladónak az ár érték arányról.40eft ért csinált anno Péter ilyen előfokot abbol a korszakából mikor olcso alkatrészekből,csövekből épített.biztos volt egyedi megrendelése de ez nem az.
Ha ez az erősítő hibátlan, esetleg át is lett nézetve, cserélve lettek benne a kritikus alkatrészek, be lett állítva, akkor nem feltétlen úgy kell rá tekinteni, mint egy régi vasra. Nem jellemző rájuk a meghibásodás.
Nem vita téma indításának szántam.
Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature
Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710
PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
Komplett Schmidt Ferenc kábelezés
Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710
PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
Komplett Schmidt Ferenc kábelezés
Re: Dune HD Real Vision 4K
Örülök, hogy 2-3 évvel ezelőtti eladásokkal jössz.
Csak szólok, hogy azóta volt egy olyan 30-40%-os infláció, meg némi árfolyamváltozás.
A processzorokról:
Realtek RTD1619 6-magos ARM A55 médiaprocesszor Mali-G51 grafikai processzorral. - ez van az általam hirdetettben.
Amlogic S905X4-J 4 magos médiaprocesszor Mali-G31 MP2 grafikai processzorral. - ez meg a jelenleg futó verzióban (Dune HD Pro Vision 4K).
Tényleg nehéz lehet látni a különbséget:
https://gadgetversus.com/graphics-card/ ... i-g51-mp3/
Persze ettől még mindenki azt gondol, amit akar, csak lehetőleg ne az én hirdetésembe írogassa a hülyeségeit.
Ha nem tetszik, akkor ne vedd meg, és kb. ennyi.
Csak szólok, hogy azóta volt egy olyan 30-40%-os infláció, meg némi árfolyamváltozás.
A processzorokról:
Realtek RTD1619 6-magos ARM A55 médiaprocesszor Mali-G51 grafikai processzorral. - ez van az általam hirdetettben.
Amlogic S905X4-J 4 magos médiaprocesszor Mali-G31 MP2 grafikai processzorral. - ez meg a jelenleg futó verzióban (Dune HD Pro Vision 4K).
Tényleg nehéz lehet látni a különbséget:
https://gadgetversus.com/graphics-card/ ... i-g51-mp3/
Persze ettől még mindenki azt gondol, amit akar, csak lehetőleg ne az én hirdetésembe írogassa a hülyeségeit.
Ha nem tetszik, akkor ne vedd meg, és kb. ennyi.
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 86
Szia!
Két fajta procival kapható ( még van a régebbi Realtek is )
Semmivel nem gyengébb az Amlogic és Mali.
Mindkettő van nálam, tapasztalatból állítom.
Egyébként meg ennyiért mentek el bőven garanciával.
viewtopic.php?t=178792
viewtopic.php?t=169497
Két fajta procival kapható ( még van a régebbi Realtek is )
Semmivel nem gyengébb az Amlogic és Mali.
Mindkettő van nálam, tapasztalatból állítom.
Egyébként meg ennyiért mentek el bőven garanciával.
viewtopic.php?t=178792
viewtopic.php?t=169497
Már a B oldal forog így 60 felett...
A realitások talaján:
Ennek a lejátszónak ez volt az utódja:
Dune HD Real Vision 4K Plus, mekynek az ára 124 900 Ft volt, egyetlen elhanyagolható különbséggel.
https://www.bartimexaudio.hu/Dune-HD-Re ... on-4K-Plus
"Így semmi más nem változott, mint a RAM és a flash memória mérete."
A jelenleg futó hasonló termékben pedig jóval gyengébb média és grafikai processzor van (melyek a lejátszó lényegét jelentik), az azért egy olcsóbb termék.
Tehát az ár teljesen korrekt, a viccelődést meg hagyjuk meg a privát üzenetek számára.
Ennek a lejátszónak ez volt az utódja:
Dune HD Real Vision 4K Plus, mekynek az ára 124 900 Ft volt, egyetlen elhanyagolható különbséggel.
https://www.bartimexaudio.hu/Dune-HD-Re ... on-4K-Plus
"Így semmi más nem változott, mint a RAM és a flash memória mérete."
A jelenleg futó hasonló termékben pedig jóval gyengébb média és grafikai processzor van (melyek a lejátszó lényegét jelentik), az azért egy olcsóbb termék.
Tehát az ár teljesen korrekt, a viccelődést meg hagyjuk meg a privát üzenetek számára.
Szia!
A realitások talaján ajánlatom 40e Ft
A realitások talaján ajánlatom 40e Ft
Tuner: Sony ST-SA-5ES
CD: Sony CDP-XA555ES, CDP-XA50ES, CDP-X505ES, CDP-X707ES
SACD: Sony SCD-XA777ES
MiniDisc: Sony MDS-JB980QS, MDS-JA333ES, MDS-JA555ES, MDS-JA50ES
DAT: Sony DTC-77ES, DTC-2000ES, Tascam DA45HR
Deck: Sony TC-K970ES, TC-K990ES
Elő+végfok integrált: Sony TA-E80ES + TA-N80ES
Erősítő: Sony TA-FA777ES