Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Re: Dénes Péter előerősítő

Hozzászólás Szerző: EriAtti »

Mehet tovább a "nyomozás" akiknek ez fotos tényező, nyugodtan nyomozzanak :smile53: , az előerősítő ugyanis nem Magyarországról került hozzám..., az illető akitől hozzám került még magyarul se tud egy kukkot sem :rolleyes:

attilase
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

Re: Jvc DLA-X7000B THX3D projektor eladó

Hozzászólás Szerző: attilase »

Lehet tudni melyik JVC lesz az utód? ...:)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6181

Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.09., csüt. 07:15
Vajon megint szekálásból született a csináldmagad poszt? (elég átlátszó) Szvsz sanszos, hogy az ellenszenv szülte.
Erre mi szükség van? Örülj neki, hogy nem a szekatúra megy állandóan - minek szítani a tüzet? :smile30:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

ViXi78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 54

Hozzászólás Szerző: ViXi78 »

Nagy valószínűség szerint az én lezárt hirdetésem a 2020-as DP. Nem tudom már, hogy hova és kinek adtam el!
Az ár viszont meg van a részletes bevétel-kiadás Excel táblámba 90 000 forint! Valójában ennyiért ment el és csomagküldéssel. Itthoni címre lett küldve az is biztos. Még arra is emlékszem, hogy a vevő mondta, hogy át lesz alakítva. Az enyémnek nem egészen ilyen volt a csőkészlete eredetileg, de a hirdetésemben ott vannak a típusok.
Apple Mac Mini M1(Audirvana Studio, Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2097

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.09., csüt. 07:15
Vajon megint szekálásból született a csináldmagad poszt? (elég átlátszó) Szvsz sanszos, hogy az ellenszenv szülte.
Atya ég!!!
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 736

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Szerintem!

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Már én is megírtam a kedves Ninjának, hogy első ránézésre látni, hogy nem egy és úgyanaz a két cucc és hogy sokszor a kevesebb az több, ezzel arra céloztam, hogyaz egyszerű megoldások sokszor jobb hangot generálnak..., van erre sok példa.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6181

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ninja78 írta:
2025.01.08., szer. 17:42
Hello találtam régi hirdetést az erősítőről , 2020 as hirdetés ahol 110 eft volt az ára , plus ott egy pár cső be van csomagolva réz fóliába , és ara vezetékek forrasztva ! Mit tudni erről ? Hogy ebbe se réz Csomagolás se a kábelek nincsenek benne ! Kevesebb cucc van benne de az ár 3 szor annyi !
Ha figyelmesen nézed a részleteket a 2020-asnál akkor láthatod, hogy ez nem ugyanaz a készülék.
A szereléssel kapcsolatban szerintem inkább DP mestert kellene kérdezned.
Az árazással kapcsolatban pedig:
app.php/rules
"5.8.6. Az eladási ár meghatározása kizárólag a Téma nyitójának a hatásköre. Az ár kritizálása szigorúan tilos.
5.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni."
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Ninja78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Ninja78 »

Nem nyomoztam én se csak rá néztem mit tudni róla ! Elküldtem a linket privátba .

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Ja, a képeket kaptam akitől beszámoltam, nem én készítettem...

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Semmit sem tudok, nem nyomoztam utána és nem is fogok, egy nagy beszámolás része ez is..., ha veszed a fáradságot és elküldöd amit találtál pritvában vagy e-mailra megnézem.

Ninja78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Ninja78 »

Hello találtam régi hirdetést az erősítőről , 2020 as hirdetés ahol 110 eft volt az ára , plus ott egy pár cső be van csomagolva réz fóliába , és ara vezetékek forrasztva ! Mit tudni erről ? Hogy ebbe se réz Csomagolás se a kábelek nincsenek benne ! Kevesebb cucc van benne de az ár 3 szor annyi !

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Köszönöm a szakszerű helyreigazítást :smile53: , de az ára marad és majd megírom privátban mennyiért kelt el...

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: 1Tomi »

Hagyjuk ezt az alku tárgyát szerintem.ez az előfok ebben az árban pont belefér a feléből mennyit engedsz báttya kategóriába.itt a forumon biztosan van pár hasonló koru hifis mint én akik tudják hova tenni árban,hangban.össze sem lehet hasonlítani Péter mai vagy pár évvel ezelőtti készülékeihez.próbáltam ezáltal jelezni önnek,hogy attól mert dp csöves előfok nem hasraütésre kéne árat kérni.közös barátunk Zeke Attila tudna infókat szerezni önnek Pétertől akár még a cirka mostani használt értékéről is egy mostani uj készüléke árához viszonyítva is.én is ezt tettem egy dp trafóval kapcsolatban.

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Kedves 1Tomi, oda "fingtam" az árát ami presze alku tárgya, és ha nem megy el nem történik semmi, akkor marad :rolleyes:

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Értem én,hogy az árak emelkednek,de maradjunk a földön.a 02 es anno elment mert 40ért kaptál 1 csöves új előfokot egy csöves mm fonóval,de maradjunk annyiban hogy ezek alap aljatrészekből épültek.300 ért külső tápos dp előfokot lehet használtan venni ami már sokkal nívosabb hangban.azért mert valami dp és csöves ...csak azért írtam mert nagyon jól ismerem péter régebbi előfokjait és maradjunk a realitásoknál.és sem szeretnék vita témát nyitni.

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 195

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »

1Tomi írta:
2025.01.07., kedd 08:00
Uj előfokja kerül ennyibe használtan nem egy 25 éves alap.anno volt nekem 01,02,03,04 a gyártótol akit személyesen ismerek és jó szakinak tartok,de a 02 es 300ért? A baj ott van,hogy fingja nincs az eladónak az ár érték arányról.40eft ért csinált anno Péter ilyen előfokot abbol a korszakából mikor olcso alkatrészekből,csövekből épített.biztos volt egyedi megrendelése de ez nem az.
Minden téren látható/tapasztalható az ár emelkedés, ezt el kell fogadni, ma már nem annyit ér X Ft, mint 5-10-15 éve. Ezeknél a DIY eszközöknél meg pláne nehéz követni az árazást, mivel nincs hivatalos árlista, ahány eszköz, annyi féle verzió a benne lévő alkatrészek miatt. Dénes Péter eleve úgy épít(ett), hogy kinek mennyi pénze van rá, tehát hangban is nagy a szórás.

Ha ez az erősítő hibátlan, esetleg át is lett nézetve, cserélve lettek benne a kritikus alkatrészek, be lett állítva, akkor nem feltétlen úgy kell rá tekinteni, mint egy régi vasra. Nem jellemző rájuk a meghibásodás.

Nem vita téma indításának szántam. :kiss:
Marantz CD74 - Dénes Péter 6C33C SE - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés

Firebat AK2 Plus PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710/1

PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Uj előfokja kerül ennyibe használtan nem egy 25 éves alap.anno volt nekem 01,02,03,04 a gyártótol akit személyesen ismerek és jó szakinak tartok,de a 02 es 300ért? A baj ott van,hogy fingja nincs az eladónak az ár érték arányról.40eft ért csinált anno Péter ilyen előfokot abbol a korszakából mikor olcso alkatrészekből,csövekből épített.biztos volt egyedi megrendelése de ez nem az.

ki246
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Re: Dune HD Real Vision 4K

Hozzászólás Szerző: ki246 »

Örülök, hogy 2-3 évvel ezelőtti eladásokkal jössz.
Csak szólok, hogy azóta volt egy olyan 30-40%-os infláció, meg némi árfolyamváltozás.

A processzorokról:
Realtek RTD1619 6-magos ARM A55 médiaprocesszor Mali-G51 grafikai processzorral. - ez van az általam hirdetettben.

Amlogic S905X4-J 4 magos médiaprocesszor Mali-G31 MP2 grafikai processzorral. - ez meg a jelenleg futó verzióban (Dune HD Pro Vision 4K).

Tényleg nehéz lehet látni a különbséget:
https://gadgetversus.com/graphics-card/ ... i-g51-mp3/

Persze ettől még mindenki azt gondol, amit akar, csak lehetőleg ne az én hirdetésembe írogassa a hülyeségeit.
Ha nem tetszik, akkor ne vedd meg, és kb. ennyi.

dumdum
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 28

Hozzászólás Szerző: dumdum »

Szia!

Két fajta procival kapható ( még van a régebbi Realtek is )
Semmivel nem gyengébb az Amlogic és Mali.
Mindkettő van nálam, tapasztalatból állítom.
Egyébként meg ennyiért mentek el bőven garanciával.
viewtopic.php?t=178792
viewtopic.php?t=169497
Már a B oldal forog így 60 felett...

ki246
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: ki246 »

A realitások talaján:
Ennek a lejátszónak ez volt az utódja:
Dune HD Real Vision 4K Plus, mekynek az ára 124 900 Ft volt, egyetlen elhanyagolható különbséggel.
https://www.bartimexaudio.hu/Dune-HD-Re ... on-4K-Plus
"Így semmi más nem változott, mint a RAM és a flash memória mérete."

A jelenleg futó hasonló termékben pedig jóval gyengébb média és grafikai processzor van (melyek a lejátszó lényegét jelentik), az azért egy olcsóbb termék.

Tehát az ár teljesen korrekt, a viccelődést meg hagyjuk meg a privát üzenetek számára.

taki35
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: taki35 »

Szia!

A realitások talaján ajánlatom 40e Ft

Tuner: Sony ST-SA-5ES
CD: Sony CDP-XA555ES, CDP-XA50ES, CDP-X505ES, CDP-X707ES
SACD: Sony SCD-XA777ES
MiniDisc: Sony MDS-JB980QS, MDS-JA333ES, MDS-JA555ES, MDS-JA50ES
DAT: Sony DTC-77ES, DTC-2000ES, Tascam DA45HR
Deck: Sony TC-K970ES, TC-K990ES
Elő+végfok integrált: Sony TA-E80ES + TA-N80ES
Erősítő: Sony TA-FA777ES
Turntable: Technics SL-1200MK4 (japan vers. 78 rpm) +AudioTechnika AT-440MLb
Kábelek: VDH silver, Magnum, The First Ultimate, Integration

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8898

Re: Musical Fidelity Elektra E10

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

earforce írta:
2025.01.01., szer. 09:39
Zoidberg írta:
2024.12.22., vas. 13:46

Mindezek alapján az utolsó eladási ár 50 000 forint, ha ennyiért nem megy el, megtartom és felújíttatom.
Röhejes ára kezd lenni!
Ha nem lenne itthon egy ugyanilyen, megvenném tarcsiba...
Egyszer már töröltem ezt a hsz-t. Hogy miért? Azért mert nem fér bele a szabályrendszerbe. Szóval kérlek (ismét), h a hirdetéseket hagyjuk csevegések, gondolatmegosztások nélkül.
Köf!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Re: Musical Fidelity Elektra E10

Hozzászólás Szerző: earforce »

Zoidberg írta:
2024.12.22., vas. 13:46

Mindezek alapján az utolsó eladási ár 50 000 forint, ha ennyiért nem megy el, megtartom és felújíttatom.
Röhejes ára kezd lenni!
Ha nem lenne itthon egy ugyanilyen, megvenném tarcsiba...
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 361

Re: Adcom GFA 5400

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Fazioli írta:
2024.12.10., kedd 08:36
Először is szia vagy jó napot. Általában szoktak ilyet csinálni hogy köszönnek még fórumon belül is hiszen nem ismerjük egymást. Látom hogy egy ilyen unatkozó kérdést tettél föl ami nem igazán az eladás és vétel tárgyköréhez tartozik.
Az összes műveletet Bese Attila csinálta, nem házi barkács.Nem elektrotechnikus vagyok hanem zongoraművész.
Üdv,Csaba
Ki

Nocsak! Egy művész.... leborulok.gif

Be
A gondolkodás nem megerőltető...

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”