marconi írta: ↑2019.11.14., csüt. 18:15
Akkor hadd én is egyet... Aláírásodban ez van:
"Krell KSP-7B(full AudioNote recap by Tunerman)"
Ez mit hozott? Mi ment ki a Note kondik helyéről? Le tudnád írni a változást? Előre is köszi.
Nem hallottam előtte csak a végterméket. De az olyat mutatott hogy azonnal feladtam lemezjátszó rendszer felszámolós terveimet, sőt ezután és emiatt upgradeltem a komolyabb Lurne futóműre. :) Amikor először meghallgattam egy 47Lab Shigarakim után, (az se egy rossz cucc, sőt nagyon jó) hát rendesen ledöbbentem. Ez a Krell már más ligában játszik, eszméletlen zeneiséget hoz, minden a helyén van, minden percet öröm vele hallgatni bármilyen lemez esetében. Nem tudok belekötni egyszerűen.
Azt tudni kell erről a típusról hogy a tápja alapesetben nem egy eltalált konstrukció mert nagyon melegszik az eredeti kondik előbb utóbb megsülnek mind, ezzel is megtörtént, így került a Jenőhöz.Tehát jobb kondikat kapott és a szellőzés is elő van segítve rajta, így már ok a helyzet - de azért nem hideg, még így is csak a földre érdemes rakni a jobb hűlés érdekében.
Az erősítő részben is többnyire rossz kondik voltak - ezért adhatták el - és a Jenő gondolata hogy az amerikai hangzást kicsit ellensúlyozza Audio Note kondikkal eléggé bejött. A legjobb japán fetek vannak amúgy benne.
Az előfok része is elég jó hangú, alig hallatszik hogy ott van, de nem használom mert a direkt (magnó) kimenet teljesen jól kihajtja a végfokokat.
[/quote]
lehoako írta, csak a motor ugyanabba a blokkba tette
Köszönöm, persze, h tudom, mi az a Shigaraki, meg a 47Lab, meg maga Kimura. Audiolife-nak is van róla PÁR blogposztja... Járt nálam pont a széria DACja, kőből. Maroknyi high-end.
Most a Shigaraki erősítőről beszélünk, amit az átkondizott Krell lehagyott?
Nem kétlem, hogy elképesztő lehet az új kondikkal, borzongás belegondolni, hogy pár alkatrész túlzás nélkül tökéletesre csinálja a hangot.
Köszönöm, hogy leírtad!