Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Historisches Vorbild: Der zwischen 1954 und 1957 gebaute Mercedes 300 SL
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Autós topik autósoknak
na megnézem én is, hogy milyen gúdlyér téligumim van:P
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
Autós topik autósoknak
Na, akkor a kettő között melyik jobb?195/65 R15 méretben Pirelli Snowcontrol2 vagy Semperit Speed-Grip?
Ha új, akkor a Pirelli.
Ha használt, akkor amelyik fiatalabb évjárat és nagyobb a profilmélysége.
Azért nézd meg, hogy a 15"-ös felni felmegy-e a 16"-os helyére (pl elfér-e a féknyereg?)
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
Autós topik autósoknak
A gyári nyári méret 205/55 R16. Ez elég széles télinek, nem? :kiraly:
Nekem is ez a méret van fönn télen-nyáron. :foto:
Dettó!
Autós topik autósoknak
Na, akkor a kettő között melyik jobb?
195/65 R15 méretben Pirelli Snowcontrol2 vagy Semperit Speed-Grip?
Hasonló áron tudnék hozzájuk jutni.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Autós topik autósoknak
A gyári nyári méret 205/55 R16. Ez elég széles télinek, nem? :kiraly:
Nekem is ez a méret van fönn télen-nyáron. :foto:
Autós topik autósoknak
Én a magam részéről az ABS-t "ábées" nek ejtem, és így ABS-sel.
Ki ejti magyarul "éjbíesz"-nek? Még nem sokat hallottam. :kiraly:
Akkor most mekkora legyen a téligumi...?
Gyári méret. Illetve mintha némelyik gyártónál meg lenne adva, hogy télen mekkora kell. De általánosságban elmondható, hogy nagy hóba, vízbe jobb a keskenyebb gumi. Azt szokták mondani, hogy mivel kisebb a felület nagyobb nyomóerő keletkezik(nem oszlik el nagy felületre a súly), így a hó összetömörödik és a barázdák által összetömörített hóba meg tud kapaszkodni a gumi. Nem véletlen, hogy Rallysok havas versenyre 145-ös gumikkal mennek. Esőben meg jobban ki tudja szorítani a vizet, nem kell annyi utat megtennie a víznek, nem fog felúszni az autó. Esőben a sportautóknak ez nagy hátrány, mármint a széles 265-ös meg ilyesmi gumik.
A gyári nyári méret 205/55 R16. Ez elég széles télinek, nem? :foto:
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Autós topik autósoknak
Én a magam részéről az ABS-t "ábées" nek ejtem, és így ABS-sel.
Ki ejti magyarul "éjbíesz"-nek? Még nem sokat hallottam. :kiraly:
Akkor most mekkora legyen a téligumi...?
Gyári méret. Illetve mintha némelyik gyártónál meg lenne adva, hogy télen mekkora kell. De általánosságban elmondható, hogy nagy hóba, vízbe jobb a keskenyebb gumi. Azt szokták mondani, hogy mivel kisebb a felület nagyobb nyomóerő keletkezik(nem oszlik el nagy felületre a súly), így a hó összetömörödik és a barázdák által összetömörített hóba meg tud kapaszkodni a gumi. Nem véletlen, hogy Rallysok havas versenyre 145-ös gumikkal mennek. Esőben meg jobban ki tudja szorítani a vizet, nem kell annyi utat megtennie a víznek, nem fog felúszni az autó. Esőben a sportautóknak ez nagy hátrány, mármint a széles 265-ös meg ilyesmi gumik.