Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
Foobar2000
Új ASIO-t is beraktam a komponens mappába azt mégse irja ki az Output Device-be?
Mert még nincs fönt ASIO driver,például az ASIO4ALL.
Ha azt is telepíted akkor látni fogod a Foobar Output-nál.
Foobar2000
Új ASIO-t is beraktam a komponens mappába azt mégse irja ki az Output Device-be?
Foobar2000
KS:SoundMax HD Audio DS:SoundMax HD Audio
DS:Elsődleges hangillesztő
Ezek vannak jelen a Output Device beálitásokban.
A DS:Elsődleges hangillesztő az mi?
Meg van egy USB-s fejhalgatóm ha bedugom akkor plusz ezek jelennek meg:
DS:USB Headset
KS:USB Audioeszköz
Most az sima asztali hangfalak szólnak DS:SoundMax HD Audio alatt.Gondolon a SoundMax HD Audio az az alaplapi hangkártyám tipusa lehet?
SoundMax HD ja az hangkari szokott vanni
a DS az végülis a sima be/kimenetett jelenti, ugyan az mint amikor nincs berakv a KS "plugin"
csak így különbözteti meg
az hogy elsődleges általába a win ált. hangvezérlőt jelenti /szvsz/ (bár nem tenném rá a kezeD)
integrált hangvezérlőnél nem vettem észre különbséget
Foobar2000
KS:SoundMax HD Audio
DS:SoundMax HD Audio
DS:Elsődleges hangillesztő
Ezek vannak jelen a Output Device beálitásokban.
A DS:Elsődleges hangillesztő az mi?
Meg van egy USB-s fejhalgatóm ha bedugom akkor plusz ezek jelennek meg:
DS:USB Headset
KS:USB Audioeszköz
Most az sima asztali hangfalak szólnak DS:SoundMax HD Audio alatt.Gondolon a SoundMax HD Audio az az alaplapi hangkártyám tipusa lehet?
Foobar2000
Nekem viszont talán most a beta verziók hangja jobban bejött, főleg az elsőé.
Igen,az is nagyon jó volt!
Foobar2000
Nekem viszont talán most a beta verziók hangja jobban bejött, főleg az elsőé.
Foobar2000
Nálam közelebb van a hangja egy komoly CD játékoshoz viszonyítva, mint a régi verzió
Én is így gondolom,illetve hallom!
A 4-es végűnek a basszusa sokkal erősebb(és nem is kicsit!)és ez egy kicsit bezavar.Nálam is. Fura...
Foobar2000
Kíváncsi lettem volna Fülelek véleményére is ez ügyben.Ő is Foobart használ a laptopján .Nem tudom,hogy ezt az új Foobart feltette-e már és van-e róla véleménye.
Egy komolyabb rendszeren biztosan egyértelműbb lenne a különbség úgy gondolom.
Foobar2000
A felbontas novekedese egyertelmu javulas, az viszont, hogy a regebbi volt fakobb (es kozelebb a valosaghoz) es az ujabb ad egy dusitott hangkepet... vagy a mostani a valobb.. .na ezt ki donti el? Tok jo lenne egy interju a fejlesztokkel, sehol nincs ilyen riport?
nálam közelebb van a hangja egy komoly CD játékoshoz viszonyítva, mint a régi verzió
Foobar2000
Hát a mostanihoz képest amit én hallok, a régebbieknek kisebb felbontás, mosottabb, fakóbb hangok...
A felbontas novekedese egyertelmu javulas, az viszont, hogy a regebbi volt fakobb (es kozelebb a valosaghoz) es az ujabb ad egy dusitott hangkepet... vagy a mostani a valobb.. .na ezt ki donti el? Tok jo lenne egy interju a fejlesztokkel, sehol nincs ilyen riport?
Érdekes dolog ez egyébként amit kérdeztél, mert ez is akkor lenne egyértelmű ha több rendszerben meghallgatva derülne ki...Nálam itt most az új frissebb hangzás, egyenlőre jobbnak tűnik....De ez is hosszabb hallgatózás alkalmával derül ki.Mindenesetre ebben több élet van...
Foobar2000
Hát a mostanihoz képest amit én hallok, a régebbieknek kisebb felbontás, mosottabb, fakóbb hangok...
Foobar2000
Foobar2000
Mindezek fenyeben a regebbi szeriak fosbarok voltak tehat.
Foobar2000
Hát kérlekszépen ennyit számít a szoftveres része a dolognak!
Foobar2000
Tudjátok mi a fura, feltettem egy régebbi és a legújabb foobart a laptopomra, és még a laptop hangkariról, laptop hangszórókon keresztül is üvöltött, h mennyivel másként szólnak....Ezt nem gondoltam volna...Ez, hogy a fenébe lehet....
Foobar2000
Kösss akko telepítgetek....
munkahelyen úgy hsználom
Foobar2000
Kösss akko telepítgetek....
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Foobar2000
Sziasztok
Szerintetek alaplapi hanggal(Realtek HD audio ALC888) is érdemes használni a foobart?
ühüm
Foobar2000
Sziasztok
Szerintetek alaplapi hanggal(Realtek HD audio ALC888) is érdemes használni a foobart?
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Foobar2000
Gut'n morgen!
A kérdésem az lenne hogy hogy tudnám skin-ezni a foobart?
Ezeket az újakat nem lehet, a régebbiekhez volt a foo ava azzal lehetett elkészített skineket tenni...Ezt az újat programozással ha értesz hozzá testre tudod szabni...
Marad igy.
Foobar2000
Gut'n morgen!
Ezeket az újakat nem lehet, a régebbiekhez volt a foo ava azzal lehetett elkészített skineket tenni...Ezt az újat programozással ha értesz hozzá testre tudod szabni...
Foobar2000
Gut'n morgen!
Foobar2000
Köszi, kipróbázom!
Foobar2000
Na majd ha meglesz az E-Mu, akkor kipróbázom ASIO-t is. Sajnos mostani hangkarim nem támogatja.
asio4all
http://www.asio4all.com/
Foobar2000
Na majd ha meglesz az E-Mu, akkor kipróbázom ASIO-t is. Sajnos mostani hangkarim nem támogatja.