Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
-
Vendég
Cd játszók
Halló
Segítenétek nekem?
:lol!: mindezt 20E alatt ? Ha bejön DCD-1420 Hngja, miért nem olyat veszel?
Cd játszók
Philips CD723,tudja az RW-t és a hangja is jó.Ráadásul olcsó,egy próbát megér.
Ja igen, 723 élből kilőve, hangra is, kinézetre is szörnyű nekem, azért köszi!
-
Vendég
Cd játszók
Sziasztok!
Philips CD-850-ről van vkinek vmi infoja? Érdemes ezzel foglalkozni?
Előre is köszi szépen.....
kukori
Cd játszók
Halló
Segítenétek nekem? Keresek CD-RW-t játszó játékost 20E alatt. Precízebb, tiszta hang amit követnék, finomabb zenékre.
Azonban! Nem igen találok ilyet, talán ti tudtok.
Szóval.. kénytelen vagyok tehát DVD-k felé kacsingatni. Ha a CD nem jönne össze, olyan DVD-t szeretnék ami:
- futóműként megállja a helyét (DAC-cal használnám majd)
- de (fontos!) önmagában is elhallgatható, jó hangú (DAC-ra csak később lenne pénzem)
- nélkülözi a műanyag hangot, gagyi hatású megjelenést
- előlapján nem kell USB bemenetet bámulnom
- robosztus, nagy kivitel előny
- nem CyberHome
Valamilyen régebbi, felső-közép kategóriás szerkezetre gondoltam, az tetszene. De majd mondjátok merre, hogy.
Tehát hangsúlyozom rw-s cd az elsődleges. De DVD is okés lehet adott esetben (esetleg pár példát írhatnátok, milyen futómű mely DAC-cal mit ver, etalon számomra pl. a Denon DCD-1420-a a maga dinamikájával ritmikájával de legfőképp hangja tisztaságával).
+ ha nem igényelném az RW lejátszást kaphatnék-e ilyesmi pénzért sokkal jobb hangot (sima CD-R játszás) vagy nem számottevő?
Köszönöm.
Philips CD723,tudja az RW-t és a hangja is jó.Ráadásul olcsó,egy próbát megér.
Cd játszók
Halló
Segítenétek nekem? Keresek CD-RW-t játszó játékost 20E alatt. Precízebb, tiszta hang amit követnék, finomabb zenékre.
Azonban! Nem igen találok ilyet, talán ti tudtok.
Szóval.. kénytelen vagyok tehát DVD-k felé kacsingatni. Ha a CD nem jönne össze, olyan DVD-t szeretnék ami:
- futóműként megállja a helyét (DAC-cal használnám majd)
- de (fontos!) önmagában is elhallgatható, jó hangú (DAC-ra csak később lenne pénzem)
- nélkülözi a műanyag hangot, gagyi hatású megjelenést
- előlapján nem kell USB bemenetet bámulnom
- robosztus, nagy kivitel előny
- nem CyberHome
Valamilyen régebbi, felső-közép kategóriás szerkezetre gondoltam, az tetszene. De majd mondjátok merre, hogy.
Tehát hangsúlyozom rw-s cd az elsődleges. De DVD is okés lehet adott esetben (esetleg pár példát írhatnátok, milyen futómű mely DAC-cal mit ver, etalon számomra pl. a Denon DCD-1420-a a maga dinamikájával ritmikájával de legfőképp hangja tisztaságával).
+ ha nem igényelném az RW lejátszást kaphatnék-e ilyesmi pénzért sokkal jobb hangot (sima CD-R játszás) vagy nem számottevő?
Köszönöm.
Cd játszók
van valakinek osszehasonlitasi alapja Philips 9xx es Denon DCD-1xxx szeriakkal?
venomer
Cd játszók
Frankie
Köszönöm a beszámolót, örülök, hogy megosztottad velünk.
Sajnos árban csak a használt HD970 jöhet szóba, ez
inkább az 50-hez van közelebb, mint a 60-hoz.
Az újdonság volt, hogy a fekete mkII érezhetően jobb,
mint a sima ezüst. Bár még mindig lehet ezüstöt is kapni.
Azt hiszem.
Nekem is a szívemhez nőtt ez a Philips, nagyon gondolkodom
rajta hogyan lehetne esetleg a h/k mellett megtartani.
Majd felkeresem Takács urat, hátha meg tudja oldani, hogy
a 950 is használható legyen DAC-ként is.
Köszönöm a tanácsokat.
Rediscover music
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 757
Cd játszók
Én azt javaslom, hogy Philips-tuning ügyben keresd fel Takács Jenő urat. Ha jól tudom a fórumokon "Tunerman" néven szokott írogatni. A http://forum.audiodiy.hu/ oldalon biztos megtalálod. Állítólag arany-keze van.
Az audiodiy-en már nem nagyon van jelen,de az Indexen az Audioland-on megtalálható.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Cd játszók
Szerbusztok.
Kedves Eqx.
Nem rossz gép a Philips-950-es. Én azt javaslom, hogy Philips-tuning ügyben keresd fel Takács Jenő urat. Ha jól tudom a fórumokon "Tunerman" néven szokott írogatni. A http://forum.audiodiy.hu/ oldalon biztos megtalálod. Állítólag arany-keze van.
Ha a H/K HD-970-es mellett döntesz, akkor a javított BKII-est vedd. Az új ára 80-90eFt között van. Ez fekete színű, és komolyabb a mechanikája. :lol!: Nagyon jó masina, és kiváló kiindulási alap egy későbbi tuninghoz. :lol!: Jómagam is H/K-t akartam venni, már meg is rendeltem, de akkor jött a Pio szinte bagóért. Azt se tudtam, hogy mondjam vissza a H/K-t, égtem is mint a Reistag. !36_7_11.gif' />
H/K-nál érdemes még a HD-990-t is nézni. Ő már Dual DAC-os, és XLR kimenete is van 120eFt körül mérik az árát. H/K tuning ügyében javaslom felkeresni a Bodor audiót.
Végül, de nem utolsó sorban itt a Pioneer PD D-6J!!! 100eFt allatt van az új ára, és SACD kompatibilis! Szerintem jó vétel. Ha most cd vásárlás előtt állnék, akkor valszeg a Pio-t választanám.
Használtan a HD-970-et 50-60eFt között mérik. A Pio kb70-80eFt, de ezért az árért már ki lehet fogni egy Marantz SA-7001-et is, amely szintén SACD kompatibilis.
Remélem tudtam segíteni. :kiraly:
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet
Linn
Devialet
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Az anyagi lehetőségek korlátozottak.
Sajnos nálam is. :lol!:
Ha nem így lenne akkor elgondolkoznék a 950-eden (persze ha megválnál tőle).
De én lehet hogy azt megtartanám a helyedben.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
felmerült bennem (ismét) a h/k HD970, amit DAC-nak is lehet használni.
Így megmarad a CD lejátszó is és van DAC is.
Nem rossz választás kb 2 éve ilyet használok zenehalgatásra,a dvd játékosom sok esetben ezen keresztül szól.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Cd játszók
Ha jól emlékszem egy ONKYO Integrát is árultál elég kedvező áron.Szereted a fajsúlyos darabokat.
Jaja,szeretem!
Cd játszók
És mi lesz a 950-es sorsa?
Ezt még nem tudom. Az egész CD téma egy nagy
kérdőjel most, a sötétben tapogatózom.
Szép lassan épül a HTPC és kell majd hozzá DAC
a zenéléshez. Felmerült bennem, hogy a Philips megy
és veszek az ellenértékéből egy DAC-ot. De lehet egy
PC optikai meghajtója túl zajos a zenéléshez, így felmerült
bennem (ismét) a h/k HD970, amit DAC-nak is lehet használni.
Így megmarad a CD lejátszó is és van DAC is. Méghozzá nem is
rossz. Ugyanakkor tetszik a Philips hangja is, ezért felmerült egy
olcsóbb Philips CD lejátszó + DAC kombináció.
Illetve Füleleknél rákérdeztem, hogy a 950-est fel lehet-e
vértezni olyan funkcióval, hogy DAC-ként is lehessen használni,
mint a h/k-t.
Még nem tudom merre kéne elindulnom. Az anyagi lehetőségek
korlátozottak.
Rediscover music
Cd játszók
Ha jól emlékszem egy ONKYO Integrát is árultál elég kedvező áron.Szereted a fajsúlyos darabokat.
Cd játszók
Az ár véleményed szerint elfogadható?
Én 70-ért árulom,annyiért szerintem jó.Mellesleg lehet hozzá új lézert kapni 4600 huf-ért,nem hátrány.
Cd játszók
Az ár véleményed szerint elfogadható?
Cd játszók
Elsősorban Blues de nem zárkózom el más zenéktől sem.
Azt is szereti,én is hallgatok Blues-t,jó basszusban.
Cd játszók
Elsősorban Blues de nem zárkózom el más zenéktől sem.
Cd játszók
.... mert ezt néztem ki magamnak...
Hol láttál ilyet?Nagyon ritka,én még nem láttam ezen kívül.
Egy barátom sógora birtokolja de rég nem használja és finoman megpprobáltam rábírni az eladásra.Ha eladja ami korántsem biztos 60.ezret kér érte.Azt igérte,hogy kölcsön adja két hétre és addig eldönti,hogy igen vagy nem.
Na akkor megtudod hallgatni legalább.Milyen zenéket hallgatsz?
Cd játszók
Egy barátom sógora birtokolja de rég nem használja és finoman megpprobáltam rábírni az eladásra.Ha eladja ami korántsem biztos 60.ezret kér érte.Azt igérte,hogy kölcsön adja két hétre és addig eldönti,hogy igen vagy nem.
Cd játszók
Cd játszók
Sziasztok!A Marantz 6002 CD lejátszóról mi a véleményetek? Ismeri valaki? A külföldi oldalakon elég jó véleménnyel vannak róla és most nem elsősorban a teszt lapokra gondolok. Itthon nem nagyon találok véleményt erről a lejátszóról.
Annak a lejátszónak a tömege 4.7kg és a gyár szerint már van benne egy "túlméretezett transzformátor".
:lol!: Ez a baj a mostani gépekkel.Az enyémben is túl van méretezve,de az 12,5 kiló.
Szia ez a DENON 2560GL tipusa? Ha igen írj egy pár sort róla mert ezt néztem ki magamnak de még nem hallottam.Köszi.
Szia!
Mechanikailag a legmegbízhatóbb lejátszóm volt eddig,mindent tökéletesen olvas,csendes és nem téveszt karcos lemezeknél sem.
A hangja dinamikus,nyugodt és hosszútávon hallgatható.A hangszerek hangja,az énekhang árkategóriájához képest természetes, ritmikája kitűnő,nem az a tipikus CD hang .Torz és agresszív hang még nagy hangerőn sem jellemző rá.Jazz zenén lehet a legjobban lemérni mire képes,de reggae-n is helytáll kitűnően. :lol!:
Egy kis olvasnivaló:
http://audio-database.com/DENON-COLUMBI ... 50g-e.html
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2582
Cd játszók
:lol!: az nincs, csak mégis mit lehet/kell erről tudni?
kár, mert nagyon olcsón adják.
Nagyon jó hangú kis játszó ez, dinamikus, lágy hangzású.
Az új Rotelekről mondanak ezt is - azt is.
Nekem anno volt bitstream 865BX-em, azt nagyon komáztam!
Cd játszók
Sziasztok!A Marantz 6002 CD lejátszóról mi a véleményetek? Ismeri valaki? A külföldi oldalakon elég jó véleménnyel vannak róla és most nem elsősorban a teszt lapokra gondolok. Itthon nem nagyon találok véleményt erről a lejátszóról.
Annak a lejátszónak a tömege 4.7kg és a gyár szerint már van benne egy "túlméretezett transzformátor".
:lol!: Ez a baj a mostani gépekkel.Az enyémben is túl van méretezve,de az 12,5 kiló.
Szia ez a DENON 2560GL tipusa? Ha igen írj egy pár sort róla mert ezt néztem ki magamnak de még nem hallottam.Köszi.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Cd játszók
az nincs, csak mégis mit lehet/kell erről tudni?
kár, mert nagyon olcsón adják.
Nagyon jó hangú kis játszó ez, dinamikus, lágy hangzású.
Naim-ZU