Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Beszereztem a kis Jungsont. Holnapra érik két jó kábel is. Már most nagyot javult a hangzás! Ezek után az lesz a gondom, hogy a két rendszer között kellene ugrálnom, mozi és stereo, azonos frontokat hajtva, kábelt dugdossak, vagy átkapcsolót szerezzek...
Hoppá, már magamban beszélek.
NZS
Inkább dugdossál!
Lemezjátszó
kábelt dugdossak, vagy átkapcsolót szerezzek...
Szerezz egy ilyen kapcsolót, és építsd be valami szép kis dobozba. Ez a legegyszerűbb megoldás.
http://www.hobbyrendeles.hu/index.php?t ... kapcsol%F3
Lemezjátszó
Én a kábelezés helyett, ill. előtt a szoba átrendezésével bíbelődnék, az akusztikai környezet megváltoztatása nagyon befolyásolhatja a hangzást, és ezután még mindig többet érnél a Technics házimozi akármilyen sztereó erősítőre történő leváltásával. Már 30-50.000,-Ft-ért is lehet jobb hangú használtakat kapni, csak ki kell fogni, vagy itt van próbaképp ATC-ék kis Jungsona is. Szegedi vagy, vidd haza pár napra.
Éppen ezen gondolkodom én is, de nem pár napra vinném, mert PC mellé mindenképpen kell egy kis erőlködő. T2 ben is gondolkodtam, de ennek talán jobb a hangja, bár a T2 höz két kis polcsugárzó is jár, bár azok nekem tényleg kicsik.
NZS
Beszereztem a kis Jungsont. Holnapra érik két jó kábel is. Már most nagyot javult a hangzás! Ezek után az lesz a gondom, hogy a két rendszer között kellene ugrálnom, mozi és stereo, azonos frontokat hajtva, kábelt dugdossak, vagy átkapcsolót szerezzek...
Hoppá, már magamban beszélek.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Lemezjátszó
Így ahogy mondjátok! Ott ülnek a a titkos vulkánbázisukban, gonoszan dörzsölve a tenyerüket és azon gondolkoznak, hogy mivel lehetne még rosszabbá tenni az országot.
Fogadjunk, hogy pár év múlva neked se lesz kedved ezen ironizálni? Vannak és lesznek itt az euróárfolyamnál súlyosabb és mélyebb gondok. És messze még a vége.
Lemezjátszó
Én a kábelezés helyett, ill. előtt a szoba átrendezésével bíbelődnék, az akusztikai környezet megváltoztatása nagyon befolyásolhatja a hangzást, és ezután még mindig többet érnél a Technics házimozi akármilyen sztereó erősítőre történő leváltásával. Már 30-50.000,-Ft-ért is lehet jobb hangú használtakat kapni, csak ki kell fogni, vagy itt van próbaképp ATC-ék kis Jungsona is. Szegedi vagy, vidd haza pár napra.
Éppen ezen gondolkodom én is, de nem pár napra vinném, mert PC mellé mindenképpen kell egy kis erőlködő. T2 ben is gondolkodtam, de ennek talán jobb a hangja, bár a T2 höz két kis polcsugárzó is jár, bár azok nekem tényleg kicsik.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Lemezjátszó
Hallgattam a hétvégén a régi Thorens TD150-es lemezjátszómat, és meg vagyok elégedve vele. Aki most keres kevés pénzért lemezjátszót, ha megbízható eladótól jó állapotban talál ilyen öreg Thorenst, jó vétel lehet. Nyilván a hangja pont a lemezjátszóknak olyan sok összetevős, (pick up, phonó előerősítő, kábel, stb.) hogy nincs két egyforma, ahogy ízlés sem, de ezek elég tisztességes darabok.
Örülök, hogy sikerült egy jó kompromisszummal visszatalálni az analóghoz. Nekem még több köröm lesz addig, hogy megnézzem mivel javíthatom a hangzást. Először hangfal kábelt kellene szereznem a bikábelezéshez. Jó lenne kölcsön is, hogy hallanám mennyit javít. Jelenlegi elrendezésem is katasztrófa, de most jobbat nem tudok. 5x9m nappali-konyha.
NZS
Lemezjátszó
En innen szoktam lemezeket is es tokokat is rendelni nagyon jo kis hely es eddig minden lemez sertetlenul erkezett meg, es az arak se elszalltak.
http://www.juno.co.uk/
Epp a blue train szol a Funk on hmmm tudtak ezek ott a blue note nal
Én is innen szoktam rendelni. Nagyon korrektek. Gyorsak, pontosak.
2 év alatt még egy csomagom se tünt el.
Lemezjátszó
En innen szoktam lemezeket is es tokokat is rendelni nagyon jo kis hely es eddig minden lemez sertetlenul erkezett meg, es az arak se elszalltak.
http://www.juno.co.uk/
Epp a blue train szol a Funk on hmmm tudtak ezek ott a blue note nal
Lemezjátszó
Mondjuk lehet, hogy a mostani kormány ezt is "megcsinálja"
igen :lol!: igen :kiraly: igen
A sok idióta meg éljenez majd hozzá.
Elnézést baloldali hevületűektől - de jól kikúrtak az országgal.
Sajnos nem először.
Ahányszor hatalmon vannak, mindig válságos helyzetbe sodorják az országot. :lol!:
Lemezjátszó
igen :lol!: igen :lol!: igen :kiraly:
Sajnos nem először.
Ahányszor hatalmon vannak, mindig válságos helyzetbe sodorják az országot.
Így ahogy mondjátok! Ott ülnek a a titkos vulkánbázisukban, gonoszan dörzsölve a tenyerüket és azon gondolkoznak, hogy mivel lehetne még rosszabbá tenni az országot.
- Te szerinted mivel tegyük még rosszabbá az országot?
- Szerintem gyengítsük a Forintot az Euróhoz képest, hiszen úgy is mi mondjuk meg mennyi legyen az árfolyam, nem pedig a pénzpiaci hatások.
- Jó ez remek lesz, úgy várom már, hogy legközelebb is válságos helyzetbe sodorjuk az országot, csak mi a saját örömünkre.
- Én is nagyon várom, remélem legközelebb is szerencsénk lesz, mert világméretű recesszió idején ezt sokkal könnyebb és mégis lehetünk gonoszok.
Lemezjátszó
Az ebayon 30 ajró + posta...
Újabb hiteles info. 5 db? 50? 100? netán 200? Én 40 Euroért vettem 100 darabot postaköltséggel együtt, innen lehet számolgatni.
Már miért ne lenne hiteles? Az ebay-t Te is meg tudod nézni! 50 db 30, 100 db 58 euró. nem azt mondtam hogy nem lehet esetleg olcsóbban hozzájutni, hanem hogy ennyi az ebay-en...
Lemezjátszó
Újabb hiteles info. 5 db? 50? 100? netán 200? Én 40 Euroért vettem 100 darabot postaköltséggel együtt, innen lehet számolgatni.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
20 dolcsi 50 db. szoval kb 100-150, 200 , 300 forint darabja, az atvaltastol fuggoen.
Csak a tényszerűség kedvéért: egy darab még akkor is csak 240 fortintba kerülne (postaköltséggel együtt), ha 600 forint lenne az Euro. Mondjuk lehet, hogy a mostani kormány ezt is "megcsinálja", de egyelőre nem ez a helyzet.
Lemezjátszó
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Lemezjátszó
igen :lol!: igen :lol!: igen :kiraly:
Sajnos nem először.
Ahányszor hatalmon vannak, mindig válságos helyzetbe sodorják az országot.
Lemezjátszó
20 dolcsi 50 db. szoval kb 100-150, 200 , 300 forint darabja, az atvaltastol fuggoen.
Csak a tényszerűség kedvéért: egy darab még akkor is csak 240 fortintba kerülne (postaköltséggel együtt), ha 600 forint lenne az Euro. Mondjuk lehet, hogy a mostani kormány ezt is "megcsinálja", de egyelőre nem ez a helyzet.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Oszt mibe is kerül?
Hát ez az! Az MF borítója tényleg elegáns darab, de jó háromszor annyiba kerül, mint a "sima" kétrétegű! Azért annyival nem jobb...
Ugyan úgy nem adok érte ennyit, akár csak az MF kissé "turbózott" lemezeiért...
Lemezjátszó
Oszt mibe is kerül?
Hát ez az! Az MF borítója tényleg elegáns darab, de jó háromszor annyiba kerül, mint a "sima" kétrétegű! Azért annyival nem jobb...
Lemezjátszó
A Mobile Fidelity Sound Lab már egy ideje külön árulja az eddig csak a saját kiadványaikhoz adott LP belső borítót. Ez eddig a legjobb, amivel én találkoztam.
Oszt mibe is kerül?
Tice Powerblock IIIA ármtisztító- Sony DVD-S7700- Apoge Rosetta 200 AD/DA Firewire kártyával-Accuphase T101 Tuner - Pioneer PL 707 lemezjátszó-Technics 205 MM pickup - Philips AH 572 előfok beépített MM phono előfokkal-Philips MFB545 aktív hangfal.
Lemezjátszó
A Mobile Fidelity Sound Lab már egy ideje külön árulja az eddig csak a saját kiadványaikhoz adott LP belső borítót. Ez eddig a legjobb, amivel én találkoztam.
Oszt mibe is kerül?
Lemezjátszó
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Nem azért mondom, de a kis Bodort szvsz egy napon sem lehet említeni (legalábbis ugyanabban az árkategóriában) a lent említett erősítőkkel.Minimum 2 kategóriával többet tud (szvsz), mint az alábbiak.
Nagyon tuti erőlködő és Kimber System Audio-ival egyszerűen :lol!: volt.
Ha valaki azokat is meg tudná szerezni Zsolttól, az nagyon jól járna az összeállítással.
A hangfalakat már új, boldog tulajdonosuk hallgatja. :lol!:
Te jól belehúztál az egységesítésbe! Köszi mindenkinek az 5leteket, a bikábelezést kipróbálom.
NZS
Lemezjátszó
Nem.
50 ért árultak első szériás Carbont, akkor már mennyi az ára, és a régi 1-es kar meg eladhatatlan.
Ebben az ár kategóriában csak egyben gépet érdemes venni. Szerintem.
Értem.
Akkor más masinában gondolkozok.
A neten találtam egy-két oldalt ahol elég pozitívan nyilatkoztak erről a lemezjátszóról,ezért érdeklődtem utána.
Akkor a Pro-Ject 6.1-ről nem tud nekem infót adni senki?
Függesztett vázas kütyü, még nem kapta meg a 9-es kart. Rég hallottam, nem emlékszek a hangjára.
Nekem 6.9 volt valaha, az nem volt rossz darab.
A 6.1 az sajnos nagyon felejthető.
Gyenge kar.
A 6.9 az jó volt valóban.
:lol!: Köszönöm az infót!
Megéri esetleg egy jobb kart rátenni?
Nem.
50 ért árultak első szériás Carbont, akkor már mennyi az ára, és a régi 1-es kar meg eladhatatlan.
Lemezjátszó
Akkor a Pro-Ject 6.1-ről nem tud nekem infót adni senki?
Függesztett vázas kütyü, még nem kapta meg a 9-es kart. Rég hallottam, nem emlékszek a hangjára.
Nekem 6.9 volt valaha, az nem volt rossz darab.
A 6.1 az sajnos nagyon felejthető.
Gyenge kar.
A 6.9 az jó volt valóban.
:lol!: Köszönöm az infót!
Megéri esetleg egy jobb kart rátenni?
Nem.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Lemezjátszó
Nem azért mondom, de a kis Bodort szvsz egy napon sem lehet említeni (legalábbis ugyanabban az árkategóriában) a lent említett erősítőkkel.
Minimum 2 kategóriával többet tud (szvsz), mint az alábbiak.
Nagyon tuti erőlködő és Kimber System Audio-ival egyszerűen :lol!: volt.
Ha valaki azokat is meg tudná szerezni Zsolttól, az nagyon jól járna az összeállítással.