Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Kábelezzünk
Mivel énfelém ( békés megye ) gyakorlatilag nulla ( na jó 1 ) a valamirevaló hifi -s boltok száma ezért "hallgatózni" sajnos nem tudok, ezért lennék kíváncsi a ti tapasztalataitokra.
Én is Békés Megyéből írogatok és ezt a megállapítást sajnos alá tudom támasztani. Egyetlen lehetőség a MM, esetleg a HIFI MIX de egyikben sincs lehetőség korrekt meghallgatásra.
Jó hír viszont, (ha esetleg nem tudnád) hogy a Ká-Csa Audó kínálatából tudsz vásárolni Csabán a Korányi Elektroniknál, igaz sajnos, csak rendelésre.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kábelezzünk
Nocsak.:kiraly: Hogy hogy nem Kondo?
Amúgy a Neotech KS-1515M is normális kábel szerintem.
Ez ezüstözött kábel, egyszer hallgattam ilyet itthon (nem ezt a tipust hanem vmi. olcsobb ezüstözöttet) a Joker -hez képest több részlet volt benne, jobb volt tere, de kicsit erőtlen volt (vékonyka volt a hang), és a magasakat nagyon erőltette, a kérdésem, hogy ez általában jellemző az ezüstöztött drótokra vagy, csak az olcsóbbak ilyenek.
Kábelezzünk
És ez a Linn K20 at nem csak neked ajánlom enyiért hanem másnak is érdemes kiprobálni.Olcsó és nagyon jó kábel.Sokan nem szeretik mert nincs jelegzetes elszinezése mint nagyon sok kábelnek.Ezért az árért de ha még 3x ennyi lenne métere akkor is best buy lenne!!!!Probáljátok ki.Megéri.
A Linn K20 -at ki forgalmazza itthon? A google nem tudja. Ja és tényleg 2x 3m kellene.
Kábelezzünk
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni hangfalkábel ügyileg,
Neotech 1440 :kiraly:
Nocsak. Hogy hogy nem Kondo?
Amúgy a Neotech KS-1515M is normális kábel szerintem.
Kábelezzünk
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni hangfalkábel ügyileg,
Neotech 1440 :kiraly:
Csatlakozom !
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Kábelezzünk
És ez a Linn K20 at nem csak neked ajánlom enyiért hanem másnak is érdemes kiprobálni.Olcsó és nagyon jó kábel.Sokan nem szeretik mert nincs jelegzetes elszinezése mint nagyon sok kábelnek.Ezért az árért de ha még 3x ennyi lenne métere akkor is best buy lenne!!!!
Probáljátok ki.Megéri.
Kábelezzünk
Az Én tippem Linn K20!!
A 15ből kijön még akkor is ha 2x3m kell!
Kábelezzünk
Abbú kijön bő 4 méter DNM. A kimber sem rossz.
A CAV kábelt nem ösmérem...
Kábelezzünk
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni hangfalkábel ügyileg, a közelmúltban cseréltem le a rendszeremet, most már csak a hangfal kábelek vannak hátra, mivel énfelém ( békés megye ) gyakorlatilag nulla ( na jó 1 ) a valamirevaló hifi -s boltok száma ezért "hallgatózni" sajnos nem tudok, ezért lennék kíváncsi a ti tapasztalataitokra.
A rendszer: NAD C320BEE, Micromega Minium CD, Mission m34i, a jelenlegi drót Inakustik Monitor Joker, ami szól ugyan de érzésem szerint jelenleg ez a leggyengébb pont.
Vagyonokat azért nem szeretnék rákölteni, és használt drótokat is nézegettem már
szóval a jelöltjeim:
Kimber 4PR
Neotech KS-1226
CAV THX600
QED Silver Anniversary-XT
Excalibur38 féle kábel
persze mást sem utasítok el, de kb. 15 pénzt szeretnék rákölteni, várom véleményeteket, és előre is köszönöm.
CsepiZs
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Kábelezzünk
Audioquest G-Snake,
Audioquest Alpha-Snake,
Neotech KHS-154.
A három közül leginkább melyiket érdemes megvenni?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kábelezzünk
Gondoltam. Mindenhol a 75 Ohm-osról beszélnek. No, mindegy. Azért lehet, hogy megpróbálom.
Az a baj, hogy 1 méteren szinte semmi hatása nem lesz, vagy legalábbis csekély.
A kunszt a hosszú távon lenne, ha sok van a kábelből Neked, de ott meg biztos, hogy nem fog lenni jó :kiraly:
Miért nem jó a hosszú? :kiraly: Jelet veszít? Zajt szed össze?
reflexióz
A videoképnél ez szellemkép formájában jelenik meg, digit átvitelnél talán valami jitter dolog lesz belőle, de szinte biztos, hogy jót nem tesz a dolognak.
Értem. Akkor nem is kisérletezek vele. Köszi.
Kábelezzünk
Gondoltam. Mindenhol a 75 Ohm-osról beszélnek. No, mindegy. Azért lehet, hogy megpróbálom.
A kunszt a hosszú távon lenne, ha sok van a kábelből Neked, de ott meg biztos, hogy nem fog lenni jó
reflexióz
A videoképnél ez szellemkép formájában jelenik meg, digit átvitelnél talán valami jitter dolog lesz belőle, de szinte biztos, hogy jót nem tesz a dolognak.
Kábelezzünk
A kunszt a hosszú távon lenne, ha sok van a kábelből Neked, de ott meg biztos, hogy nem fog lenni jó
Kábelezzünk
Gondoltam. Mindenhol a 75 Ohm-osról beszélnek. :kiraly: No, mindegy. Azért lehet, hogy megpróbálom.
Kábelezzünk
Mi a véleményetek, lehet-e digit. kábelt készíteni 50 Ohm-os BNC koax kábelből?Van valakinek tapasztalata erről?
Lenne elfekvőben egy jó pár méter.
lehet, de hogy szabad-e? :kiraly: :kiraly:
A 75 ohmos egy fokkal jobb lenne...
Gondoltam. Mindenhol a 75 Ohm-osról beszélnek.
No, mindegy. Azért lehet, hogy megpróbálom.
Kábelezzünk
Mi a véleményetek, lehet-e digit. kábelt készíteni 50 Ohm-os BNC koax kábelből?Van valakinek tapasztalata erről?
Lenne elfekvőben egy jó pár méter.
lehet, de hogy szabad-e? :kiraly: :kiraly:
A 75 ohmos egy fokkal jobb lenne...
Kábelezzünk
Mi a véleményetek, lehet-e digit. kábelt készíteni 50 Ohm-os BNC koax kábelből?
Van valakinek tapasztalata erről?
Lenne elfekvőben egy jó pár méter. :kiraly: (Régi, 10 Mbit-es hálózatból való.)
Kábelezzünk
azt kell mondjam, hogy ilyen olcsón ilyen jó hangot még nem hallottam ezidáig. Nincs saját karaktere, iszonyatosan kultúrált hang
:kiraly:
Kábelezzünk
Én monori vagyok, de lakik kollégám Rakamazon. Ha gondolod, küldhetek meghallgatásra, de addig meg kell oldanom az itthoni hallgatózást. Milyen hosszúra van szükséged?
privátban
válasz is ment.
Kábelezzünk
...és...valaki ismeri a DNM kábeleket? engem a hangfal kábele érdekelne... milyen a hangra gyakorolt hatása?
egy kicsit dinamikusabbá szeretném tenni a hangot, de nem túlzó mélyekkel... Arcam avr280 (még nincs meg), és celestion f28 közé... :kiraly:
Szia!
Nekem egészen a multhétig DNM RESON tomor réz kábeleim voltak bekotve, most kipróbálok egy másikat, de ha nem lesz jobb az új akkor megy vissza a DNM!
A DNM nagyon olcsó, és azt kell mondjam, hogy ilyen olcsón ilyen jó hangot még nem hallottam ezidáig. Nincs saját karaktere, iszonyatosan kultúrált hang, tobb pénzt is megérne mint amibe kerul!!!
Kábelezzünk
Én monori vagyok, de lakik kollégám Rakamazon. Ha gondolod, küldhetek meghallgatásra, de addig meg kell oldanom az itthoni hallgatózást. Milyen hosszúra van szükséged?
privátban
Kábelezzünk