Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
ATC !
JSPC-01-L ...................................20000 ..........14000
JSPC-01-M................................... 20000 .........14000
JSPC-01-H ...................................20000 .........14000
Ezeknél a kábeleknél a " Low " , a " Medium " és a " High " jelölések mit jelölnek , vágást , vagy kiemelést , vagy , valami mást ???
És ezek is biwire-k
Az M az álltalános kivitel.
A másik kettő az kiemel magas és mély frekin.
Nem biwire.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Kábelezzünk
Ezeknél a kábeleknél a " Low " , a " Medium " és a " High " jelölések mit jelölnek , vágást , vagy kiemelést , vagy , valami mást ???
Ezek roppant modern kábelek, beépített hangváltó van bennük.
Így a low a mély, a medium a közép, és a high a magashangokhoz jó.
Sajnos ha a teljes sávot át szeretné az ember vinni, akkor (üzletpolitikai érdekből valószinű) 3 pár kábel kell...
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
Kábelezzünk
ATC !
JSPC-01-L ...................................20000 ..........14000
JSPC-01-M................................... 20000 .........14000
És ezek is biwire-k
Kábelezzünk
Sziasztok!
Hallott már valaki a XINDAK SC-01B hangfalkábelről valamit?
Kínai cuccnak tűnik a neve alapján
Köszi!
Olvasgass bele a Jungson topicba.
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11688
Elég jókat írnak ezekről a kábelekről.
A hétvégi szegedi találkozóról is olvass .
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=10722
Ez a választék:
Speaker Cable 2,5 m......................................Akciós Árak
Beauty Deity (SC-05) ....................9900 ............6930Ft/pár
JSPC-01-L ..................................20000 ..........14000
JSPC-01-M.................................. 20000 .........14000
Monitor copper No.1 (SC-03).......... 65000 ..........45500
Monitor Silver( SC-01) ..................140000 .........98000
Super signal( SC-06)......................128000.........89600
Super signal( SC-08)........................99000.........69300
Super signal( SC-09)........................48000.........33600
Beauty Deity (SC-05) kábel így néz ki:
Webáruház:
Kábelezzünk
Sziasztok!
Hallott már valaki a XINDAK SC-01B hangfalkábelről valamit?
Kínai cuccnak tűnik a neve alapján
Köszi!
Kábelezzünk
Valszeg a hangfal is ludas abban,hogy így kell kompenzálni,mármint kábellel.
De most csak ez van.
Kábelezzünk
Az interconnectem nem CAT5 ,hanem Neotech KHS-154 es.
A VDH First összekötő kábelt csak példának hoztam,összehasonlításnak
és én is tudom ,hogy az jobb.(most is van belőle, már mint Firstből itthon)Azért nem az van bekötve mert messze van a számítógép azerősítőtől.Persze,hogy az lenne a jobb! Eddig a cd játékossal azt használtam.
A Cat 5 csak hangfalkábelként műxik nálam és az is úgy ,hogy vele párhuzamosan megy egy VDH D352-es.(magában írtam már,hogy nem jó!)
Na, szóval a jobb kábelek hangját én is észreveszem(még ilyen egyszerű,"kisfelbontásu" )rendszerben is ami nekem van.De ár/érték arányban ez most nagyon is rendben van.
Nekem ! Hangsúlyozom Nekem.
Kábelezzünk
Interconnectben pedig a következő jött be, nagyon:
Neotech KHS-154 a maga olcsó árával(kb.2500 pénz/ métere).
A számítógép és erősitő között használok egy,2×2métert és szinte hibátlan hangja van.Részletek,tér,magasak,basszus minden ott van.Még a VDH First -el összemérve is remek.Pedig hát az áruk nem egyforma.
Na majd ha jobb felbontású lesz a rendszer,akkor majd lesznek külömbségek is.Ez is jól példázza azt hogy nem érdemes olcsó rendszerekbe drága kábelt használni,mert mindig az olcsó kábel lesz a jobb,a drágábbat meg szidják hogy nem is ér annyit,meg hogy átverés ez az egész kábelmizéria,stb.
A vdh-nak is van teteje,csak esetleg több a mélye mint a cat kábeleknek és azért tünik magashiányosnak,megfelelő rendszerbe kell tenni és jó lesz.Ez a közösítés meg gyanítom több kárt tehet a hangban mint amennyit első hallásra használ,de ez csak az én személyes véleményem,tőlem ha tettszik hallgathatod.
Kábelezzünk
Majd a Cat5-ös is kap szép aranyozott kábelsarut a KÁCSÁ-ból,ha egyszer eljutok oda is.
Ha már kisérletezel, akkor próbáld ki a CAT 7 -et is...
Majd szeretném azt is ,csak most ez volt ingyen itthon
Kábelezzünk
Nekem ilyen vdH Orchid XLR összekötöm van a CD-S2000 és az A-S2000 között ez a legjobb kábelem!
Kábelezzünk
Majd a Cat5-ös is kap szép aranyozott kábelsarut a KÁCSÁ-ból,ha egyszer eljutok oda is.
Ha már kisérletezel, akkor próbáld ki a CAT 7 -et is...
Kábelezzünk
Interconnectben pedig a következő jött be, nagyon:
Neotech KHS-154 a maga olcsó árával(kb.2500 pénz/ métere).
A számítógép és erősitő között használok egy,2×2métert és szinte hibátlan hangja van.Részletek,tér,magasak,basszus minden ott van.Még a VDH First -el összemérve is remek.Pedig hát az áruk nem egyforma.
Kábelezzünk
Kisérleteztem egy kicsit kábelekkel,mert a mostani hangfalammal és a mostani erősítőmmel a van Den Hul M.C.D352 Hybrid kábelt nem tartottam elég jónak.
Nagyon jó tere van a kábelnek ,de valahogy magas hiányosnak tartottam. A fejhallgatón sokkal több részlet és magas volt ,mint a hangfalban.
Ezért kicseréltem egy CAT5-ös (sokak álltal favorizál) budget kábelre.
A hiányolt magasak megjöttek, a tér is egészen elfogadható volt de mély az szinte semmi.
Valahogy a kettőből kellett volna ez is az is ,tehát a VDH tere és simasága ,jó baszusa és a CAT 5 friss magasai.És itt kezdődött a kisérlet ,párhuzamosan kötöttem a két kábel,gondolva arra,hogy hátha a kábelek jó karakterei megmaradnak és egymás hibáit kiegészítik.(mármint kijavítják úgyértem)
Tényleg így történt. Így együtt, szinte minden meg van.
Ajánlom mindenkinek ezt a próbát aki VDH D352-őt használ és kicsit hiányolja a
"csillogást" a hangból.
Hasonló ez mint a kettős kábelezés hatása ,csak attól eltekintve, hogy itt nincs a
hangfalnál külön választva a magas és mély.Nekem ez nagyon bejött.
Kábelezzünk
Igazolom, valóban nagyon kellemes kábel, nyílt, tiszta hangzással.
Kábelezzünk
És mit lehet róla tudni?
Kábelezzünk
Milyen kábelt készített Lacy fórumtárs?
Kábelezzünk
Szombaton elhozta Lacy szegedre a meghallgatásra az ő általa készített kábeleit.
Le a kalappal.Nagyon jó véleménnyel voltak róla a fórumtársak.
Webáruház:
Kábelezzünk
A Monitor Thassos Silvert ismeri valaki? Egy par szavas jellemzese ennek is erdekelne.
Kábelezzünk
Akinek Monitor Atmos Air Silver kábelje volt az légyszi jellemezze már a hangját, mert baromira kíváncsi vagyok rá!
Kábelezzünk
Hali!
Érdekel az ajánlatod! Részletek? Esetleg valami weboldalad is van? Esetleg privátban folytathatnánk....
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Kábelezzünk
Jó minőségű 3,5 mm Jack - sztereó RCA IC kábelt is keresek, csak árnyékoltat természetesen! Jah, és sajnos 5 m-es kéne!
Szia!
Tudok neked gyártani ilyen kábelt amit keresel.Az Arzachel kábel árnyékolt.Ilyet használok én is a számítógép és az erősítő közé.
Üdv,
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28