Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzó építés
-
Vendég
Hangsugárzó építés
A legnagyobb probléma, hogy a céged vette a bátorságot és arra vetemedett, hogy az ATC-től vásárolt így a keresztvízről lecsúsztatok. Lehet még probléma az is, hogy céged készülékeket gyárt és azokat értékesíteni meri. De vígasztaljon az a tudat, hogy azok is hibásak akik a termékeiteket megveszik. Ezt és még egy pár "építő jellegű" hozzászólástól díszített topik olvasásakor állandóan a lenti kép ugrik be nekem:
Kétbé, inkább ne sakkozd hogy én mit gondolok, nem szép húzás belemagyarázni mások soraiba. Ráadásul rosszindulatúan. Vigyázz, mert ha ilyeneket írsz, téged is ki fognak zárni. Vagy nem? Akkor hol itt az egyenlőség?
Amióta ismerem őket (Clarus), ez volt a véleményem, de mivel eddig senki nem hozta szóba, nem is közöltem.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Rendben, nem én vagyok a tervező, ezért ez nem az én dolgom. Vki így látja, vki úgy, ebbe nem szeretnék belefolyni.Szerintem maradjunk meg egymás mellett békében! Én annak örülnék, ha neked is meg nekünk is jól menne, ha már magyar termékekről van szó.
Persze, persze... Ki így látja, ki úgy... Szép is volna. Létezik egy-két ember az AES-nél is pl. akik egészen másképp gondolják.
De elég józan ésszel belegondolni, pl. a 6dB/oktáv vesszőparipába. Egy ilyen dobozt:
http://clarus.hu/kepgal/h720/titan_fr13.jpg ha valaki 6dB/okt. meredekségű váltóval összerak... NNo mindegy. Nekem ez tényleg nem számít.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
De Salafinak nem megy jól na. Ö már csak abban az egyben hisz,hogy ha a többinek árt akkor majd neki jobban fog menni vagy valami ilyesmi.
Butaság. Azt kéne végre észrevenni, hogy a hibákat nem én kreálom, hanem a gyártók. Nem azért vannak gondok mert én hozzászólást írok, és nehéz engem feleőssé tenni mások hibáiért. De aki még eddig sem tud ellátni....
Kössz a kitiltást valainek. Jólesik mint mindig.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
János bácsi omni doboza. Majd bővebben ír róla (remélem).
No erre én is kíváncsi vagyok.
Milyen hangszórók vannak benne?
Porosak...
Hangsugárzó építés
János bácsi omni doboza. Majd bővebben ír róla (remélem).
No erre én is kíváncsi vagyok.
Milyen hangszórók vannak benne?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Hangsugárzó építés
De Salafinak nem megy jól na. Ö már csak abban az egyben hisz,hogy ha a többinek árt akkor majd neki jobban fog menni vagy valami ilyesmi.
Nehéz az anyagi helyzet az egész országban, de nem siránkozok. ez már off nagyon, bocsi.
Naim-ZU
-
Vendég
Hangsugárzó építés
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Hangsugárzó építés
Ok, neki az a véleménye, az enyém és még néhány hozzáértőé (akik tényleg értenek hozzá, nem úgy mint én) kicsit más, de nem szoktam a Clarussal foglalkozni, ezután sem szívesen tenném. ;-)
Rendben, nem én vagyok a tervező, ezért ez nem az én dolgom. Vki így látja, vki úgy, ebbe nem szeretnék belefolyni.
Szerintem maradjunk meg egymás mellett békében! Én annak örülnék, ha neked is meg nekünk is jól menne, ha már magyar termékekről van szó.
Naim-ZU
Hangsugárzó építés
Ha már így meg lettünk említve: gondolom te már láttál belülről Clarus hangfalat, pontosan ismered a hangszórókat, amelyeket használ a tervező ( illetve modifikál is akár).
Jó vicc. Ilyen mennyiségben nekiül és kézzel darabonként "modifikálja"? Egyszer tényleg megnézném, mer akkor többet dolgozik, mint én. A hangszórókra elég ránézni is.
Nem azt mondtam, hogy mindegyik modifikálva van, de van amelyik igen.
Tényleg sokat dolgozik.
A legnagyobb probléma, hogy a céged vette a bátorságot és arra vetemedett, hogy az ATC-től vásárolt így a keresztvízről lecsúsztatok.
Lehet még probléma az is, hogy céged készülékeket gyárt és azokat értékesíteni meri.
De vígasztaljon az a tudat, hogy azok is hibásak akik a termékeiteket megveszik.
Ezt és még egy pár "építő jellegű" hozzászólástól díszített topik olvasásakor állandóan a lenti kép ugrik be nekem:
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Ha ezzel problémád van hidd el szívesen segítek. Melyik hozzászólásod töröljem?
Azt hittem, kinevezel MOD-nak.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Ok, neki az a véleménye, az enyém és még néhány hozzáértőé (akik tényleg értenek hozzá, nem úgy mint én) kicsit más, de nem szoktam a Clarussal foglalkozni, ezután sem szívesen tenném. ;-)
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Hangsugárzó építés
Na felnéztem a lapra. Van gyönyörű webáruház, vannak csodaszép ezüstben csillogó sokhangszórós hangsugárzók (egyik-másik ránézésre elszabott), többnyire x.1 rendszerbe szedve, mert úgy többet lehet kérni érte... De egyetlen mérési eredmény nincs.Ha jobban körülnéz az ember fia azért belefut szép mondatokba a teknó-lógia lapon... "6 dB/oktáv meredekségű hangváltók alkalmazása: A korrekt fázisátvitel (térleképzés) érdekében, ahol csak lehetséges, elsőrendű azaz 6 dB/oktávos váltókat alkalmazunk, minél kisebb ez az érték, annál jobb." amiken aztán jól elszórakozik. "Mélyhangok ávitele szempontjából a tölcsér a legjobb megoldás, mert rendkívül jó a hatásfoka, így kis erősítő teljesítménnyel is igen mély, dinamikus és a legtisztább basszust produkálja." Ezt hallaná csak meg a Lovag: "Az MDF egy nagy tömörségű, a hagyományos ún. pozdorja v. faforgács lapoknál sűrűbb, finomabb szerkezetű, kifejezetten nehéz forgácslap, jó belső csillapítással. Tehát a hangsugárzók ideális alapanyaga [...]" "csak a tűréshatáron belül lévő paraméterekkel rendelkező hangszórók kerülnek beépítésre." érdekes lehet hová kerül a többi... és azis hogy mi alapján történik a szelekció... Hm. Elég is volt, hogy gyorsan végiglapoztam a termékeket...
Úgy került szóba a Clarus, hogy Béla felhozta mint példát. Példát, hogy van aki példásan vásárol tőle. ;-)
A gyártó véleménye ez, ha neked nem tetszenek a dobozok, hát ez van. Valakinek bejön a hangja, annyira nem is kevés embernek. Egy jól installált Clarus mozi nagyon jól tud ám szólni többek szerint.
Naim-ZU
Hangsugárzó építés
BótaJ Átécé, azért törölhettek, mert moderátorok vagytok. ;-) http://www.avx.hu/forum/index.php?act=S ... DE=leaders
Ha ezzel problémád van hidd el szívesen segítek. Melyik hozzászólásod töröljem?
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Hangsugárzó építés
Ha már így meg lettünk említve: gondolom te már láttál belülről Clarus hangfalat, pontosan ismered a hangszórókat, amelyeket használ a tervező ( illetve modifikál is akár).
Jó vicc. Ilyen mennyiségben nekiül és kézzel darabonként "modifikálja"? Egyszer tényleg megnézném, mer akkor többet dolgozik, mint én. A hangszórókra elég ránézni is.
Nem azt mondtam, hogy mindegyik modifikálva van, de van amelyik igen.
Tényleg sokat dolgozik.
Naim-ZU
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Na felnéztem a lapra. Van gyönyörű webáruház, vannak csodaszép ezüstben csillogó sokhangszórós hangsugárzók (egyik-másik ránézésre elszabott), többnyire x.1 rendszerbe szedve, mert úgy többet lehet kérni érte... De egyetlen mérési eredmény nincs.Ha jobban körülnéz az ember fia azért belefut szép mondatokba a teknó-lógia lapon... "6 dB/oktáv meredekségű hangváltók alkalmazása: A korrekt fázisátvitel (térleképzés) érdekében, ahol csak lehetséges, elsőrendű azaz 6 dB/oktávos váltókat alkalmazunk, minél kisebb ez az érték, annál jobb." amiken aztán jól elszórakozik. "Mélyhangok ávitele szempontjából a tölcsér a legjobb megoldás, mert rendkívül jó a hatásfoka, így kis erősítő teljesítménnyel is igen mély, dinamikus és a legtisztább basszust produkálja." Ezt hallaná csak meg a Lovag: "Az MDF egy nagy tömörségű, a hagyományos ún. pozdorja v. faforgács lapoknál sűrűbb, finomabb szerkezetű, kifejezetten nehéz forgácslap, jó belső csillapítással. Tehát a hangsugárzók ideális alapanyaga [...]" "csak a tűréshatáron belül lévő paraméterekkel rendelkező hangszórók kerülnek beépítésre." érdekes lehet hová kerül a többi... és azis hogy mi alapján történik a szelekció... Hm. Elég is volt, hogy gyorsan végiglapoztam a termékeket...
Úgy került szóba a Clarus, hogy Béla felhozta mint példát. Példát, hogy van aki példásan vásárol tőle. ;-)
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Na felnéztem a lapra. Van gyönyörű webáruház, vannak csodaszép ezüstben csillogó sokhangszórós hangsugárzók (egyik-másik ránézésre elszabott), többnyire x.1 rendszerbe szedve, mert úgy többet lehet kérni érte... De egyetlen mérési eredmény nincs.
Ha jobban körülnéz az ember fia azért belefut szép mondatokba a teknó-lógia lapon... "6 dB/oktáv meredekségű hangváltók alkalmazása: A korrekt fázisátvitel (térleképzés) érdekében, ahol csak lehetséges, elsőrendű azaz 6 dB/oktávos váltókat alkalmazunk, minél kisebb ez az érték, annál jobb." amiken aztán jól elszórakozik. "Mélyhangok ávitele szempontjából a tölcsér a legjobb megoldás, mert rendkívül jó a hatásfoka, így kis erősítő teljesítménnyel is igen mély, dinamikus és a legtisztább basszust produkálja." Ezt hallaná csak meg a Lovag: "Az MDF egy nagy tömörségű, a hagyományos ún. pozdorja v. faforgács lapoknál sűrűbb, finomabb szerkezetű, kifejezetten nehéz forgácslap, jó belső csillapítással. Tehát a hangsugárzók ideális alapanyaga [...]" "csak a tűréshatáron belül lévő paraméterekkel rendelkező hangszórók kerülnek beépítésre." érdekes lehet hová kerül a többi... és azis hogy mi alapján történik a szelekció... Hm. Elég is volt, hogy gyorsan végiglapoztam a termékeket...
-
Vendég
Hangsugárzó építés
-
Vendég
Hangsugárzó építés
BótaJ Átécé, azért törölhettek, mert moderátorok vagytok. ;-) http://www.avx.hu/forum/index.php?act=S ... DE=leaders
Hangsugárzó építés
Azé vicc,hogy a saját fórumodat sem ismered.
Hangsugárzó építés
Ez valami új lehetőség? Nálam nem működik.
nálam működik.
No ugye?
Ezért írtam,hogy mindenki törölje a sajátját,ha akarja.
Most is sikerült egy tegnapi rgy soros beírást kitörölni.
Webáruház:
Hangsugárzó építés
Kitöröltem a saját beírásaim. Más is megteheti a sajátjával.
Most néztem ahol atc beírás van azt ki tudom törölni most is.
A többinél nem jeleneik meg ez a lehetőség.
Az atc sima mezei felhasználó.
Webáruház:
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Hangsugárzó építés
nálam működik.
Naim-ZU
Hangsugárzó építés
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11148
- Kapcsolat:
Hangsugárzó építés
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Hangsugárzó építés
"A clarus olyan... egy a sok közül cég képét mutatja.. összerakom és vigyék mindegy mit, mert úgyis megveszik alapon. Lehet, hogy jobb lesz nekik a HiVi mint az eddig kínából importált cuccok, de meg kell nézni, hogy mihez viszonítva jobb." by shalafi66.
igazándiból hogy került szóba a Clarus, mert én nem vagyok annyira ráérős, meg mazochista, hogy visszakeressem.
Józsi
Naim-ZU