Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Hangsugárzó építés
Hangsugárzó építés
Nekem elpostázhatod őket!...
Na pont ezt nem akarom, hiszen akkor a h2000-hez is visszaküldhetném. A bosszúságot éppen a cipekedésre, postán való sorbanállásra, ügyintézésre, postai költségek visszatérítésére stb. értettem, nekem nem ér ennyit az egész.
Hangsugárzó építés
Persze lehet, hogy ráfaragnék, mert ennél a súlynál lehet kicsit sok a postaköltség....
Hangsugárzó építés
...Látom, hogy ebből már csak a kínlódás, bosszúság lesz, a két hangszóró ingyen elvihető tőlem, mint ahogy anno a HG 2,5-ösöket is elajándékoztam.
Ha gondolod, odaadom neked kísérletezni.
Nekem elpostázhatod őket! Állom a postaköltséget! Ha OK a dolog, akkor írj privátot!
Hangsugárzó építés
...Látom, hogy ebből már csak a kínlódás, bosszúság lesz, a két hangszóró ingyen elvihető tőlem, mint ahogy anno a HG 2,5-ösöket is elajándékoztam.
Ha gondolod, odaadom neked kísérletezni.
Hangsugárzó építés
...szep turelmesen varok hogy befussanak a megrendelt hangszorok.
Befutottak.
Nemrég értem haza, kibontottam a csomagot, fel akartam tenni bejáratni a HA 25 braun hangszórókat. Sajnos az egyik hibás, súrlódik, úgyhogy ez az év végi project ugrott.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
Hangsugárzó építés
...szep turelmesen varok hogy befussanak a megrendelt hangszorok.
Befutottak.
Nemrég értem haza, kibontottam a csomagot, fel akartam tenni bejáratni a HA 25 braun hangszórókat. Sajnos az egyik hibás, súrlódik, úgyhogy ez az év végi project ugrott.
Látom, hogy ebből már csak a kínlódás, bosszúság lesz, a két hangszóró ingyen elvihető tőlem, mint ahogy anno a HG 2,5-ösöket is elajándékoztam.
Hangsugárzó építés
Akkor ezt most tényleg szélessávúval akarod párosítani? Nem hinném, hogy ez lenne a legjobb kompromisszum....
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Gondolom a braun mély hangszóróval építendő kétutas gondolatáról beszélsz?Mert mivel az egy mélyhangszóró,ezért a kétutas konstrukciót legföljebb úgy tudom elképzelni,hogy egy "szélessávú" hangszórót támogatsz meg vele alulról.Ha ez a történés,akkor is:jujj... nem tudom,mi ebben a destruktív.Úgy látszik nektek az a jó,ha a hibáktól eltekintve,az előnyöket kiemelve társalgunk a konstrukciókról(bár ismerve a fórumgazdát,ennek van csak itt rációja).Hello,ez a marketinkesek,nem a "fejlesztők" szerepköre! Az egymás vállának veregetése nem előre visz(szakmailag) szvsz.
Nem vártam vállveregetést, meghallgattam a véleményed köszi, de egy "jujj"-ból nehéz kitalálni miért is, de most hogy kifejtetted értem az álláspontod, ettől még tévedhetsz . Egyébként örülök ha kritikák is megfogalmazódnak, mert akkor arra lehet keresni megoldást (ha van).
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Mivel még nem igen próbáltátok, ezért nem értem honnan tudjátok milyen lesz. Nem is akartam említeni itt, csak kicsúszott, bár gondolhattam volna, hogy csak destruktív hozzászólás lesz, kivéve Lamalasét, bár nem tudom honnan tudja, hogy én hogy gondolom
Ez butaság, úgy egy az egyben.
Köszi Végülis tévedtem, mert lehet, hogy tudjátok, hogy halott ügy, de magam is szeretném ezt megtapasztalni. Részemről lezárva a téma.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
...Nem is akartam említeni itt, csak kicsúszott, ...
Ilyesmire gondolsz, mint amit Seas+Fountek hangszórókkal építettem?
Nem egészen, többféle variációt fogok kipróbálni, lévén nincs sok tapasztalatom a szubokkal, vagy a kiegészítő mélysugárzókkal. Ki kellene először próbálni SUB+SAT rendszerben, kétutasban, de ahhoz még hiányzik a szélessávú, esetleg háromutasban de ezt nem szeretném annyira.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Ha ez a felállás braunnal,akkor továbbra is áll a jujj.Bár ebben nem tudom mi a korszakalkotó,tehát lennie kell valami ötletnek,amivel kikerüli a braun ama tulajdonságát,hogy legjobb esetben is 7-800Hz tájékán váltania kelljen.
Attól azért jóval lejjebb szeretném, és kimondta, hogy korszakalkotó?
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Oksi,de egy kérdéssel fogom ezt.Láttál,hallottál-e jól passzoló mélysugárzót kiegészítésül mondjuk egy jóféle sztatikhoz?Csak mert ha az a "szélessávú" kihozza magából azt,amitől egy jó szélessávút szeretni szoktak,akkor bizony igen nagy fába vágta kedves néhai kolléga... Ha meg "passzolni" fog a mélysugi a "szélessávújához"...na ezt már nem is folytatnám. No most te jössz.szerinted akkor miért is lesz jó néhai konstrukciója?ja hogy te sem ismered.így hát csak koptatjuk...
Nem mondtam, hogy jó ötlet amit szeretnék megcsinálni, de gondolom nem bűn ha kipróbálom. Azért van egy jópár eset, ahol szélessávút párosítottak subbal és nem hinném, hogy némi kompromisszummal ne lehetne elfogadhatót készíteni, csupán a saját elvárásaimhoz mérten, nem neked szeretnék jót készíteni.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Mivel még nem igen próbáltátok, ezért nem értem honnan tudjátok milyen lesz. Nem is akartam említeni itt, csak kicsúszott, bár gondolhattam volna, hogy csak destruktív hozzászólás lesz, kivéve Lamalasét, bár nem tudom honnan tudja, hogy én hogy gondolom
Ez butaság, úgy egy az egyben.
Hangsugárzó építés
Ha ez a felállás braunnal,akkor továbbra is áll a jujj.Bár ebben nem tudom mi a korszakalkotó,tehát lennie kell valami ötletnek,amivel kikerüli a braun ama tulajdonságát,hogy legjobb esetben is 7-800Hz tájékán váltania kelljen.
Hangsugárzó építés
...Nem is akartam említeni itt, csak kicsúszott, ...
Ilyesmire gondolsz, mint amit Seas+Fountek hangszórókkal építettem?
Hangsugárzó építés
fingod nincs, hogy Nehainak mi az otlete es maris biralod.
Engem most már kíváncsivá tettetek! Mi az a nagy ötlet?
Hangsugárzó építés
Ezt a magasroptu eszmecseret pedig en most inkabb abba is hagyom ...
Főként hogy éppen te indítottad.
Hangsugárzó építés
Miert is? es legyszives ne csak jujjogj hanem indokold is meg amit mondasz. Koszi.
Oksi,de egy kérdéssel fogom ezt.Láttál,hallottál-e jól passzoló mélysugárzót kiegészítésül mondjuk egy jóféle sztatikhoz?Csak mert ha az a "szélessávú" kihozza magából azt,amitől egy jó szélessávút szeretni szoktak,akkor bizony igen nagy fába vágta kedves néhai kolléga... Ha meg "passzolni" fog a mélysugi a "szélessávújához"...na ezt már nem is folytatnám.
No most te jössz.szerinted akkor miért is lesz jó néhai konstrukciója?ja hogy te sem ismered.így hát csak koptatjuk...
Te el vagy tevedve ... fingod nincs, hogy Nehainak mi az otlete es maris biralod. Ertem en hova akarsz kilyukadni, de lehet hogy mas nem erti. Szoval megint csak megy a suket duma, de ertelmes dolgot amibol mas is tanulhatna nem mondasz. En egyebkent egy szoval nem mondtam, hogy jo lesz Nehai konstrukcioja, viszont erdeklodessel varom ... nem ugy mint te. Ezt a magasroptu eszmecseret pedig en most inkabb abba is hagyom ...
- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)
- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése
- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása
- akusztikai mérések
- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése
Hangsugárzó építés
Miert is? es legyszives ne csak jujjogj hanem indokold is meg amit mondasz. Koszi.
Oksi,de egy kérdéssel fogom ezt.Láttál,hallottál-e jól passzoló mélysugárzót kiegészítésül mondjuk egy jóféle sztatikhoz?Csak mert ha az a "szélessávú" kihozza magából azt,amitől egy jó szélessávút szeretni szoktak,akkor bizony igen nagy fába vágta kedves néhai kolléga... Ha meg "passzolni" fog a mélysugi a "szélessávújához"...na ezt már nem is folytatnám.
No most te jössz.szerinted akkor miért is lesz jó néhai konstrukciója?ja hogy te sem ismered.így hát csak koptatjuk...
Hangsugárzó építés
... a kétutas konstrukciót legföljebb úgy tudom elképzelni,hogy egy "szélessávú" hangszórót támogatsz meg vele alulról.Ha ez a történés,akkor is:jujj...
- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)
- akusztikai mérések
Hangsugárzó építés
Gondolom a braun mély hangszóróval építendő kétutas gondolatáról beszélsz?Mert mivel az egy mélyhangszóró,ezért a kétutas konstrukciót legföljebb úgy tudom elképzelni,hogy egy "szélessávú" hangszórót támogatsz meg vele alulról.Ha ez a történés,akkor is:jujj... nem tudom,mi ebben a destruktív.Úgy látszik nektek az a jó,ha a hibáktól eltekintve,az előnyöket kiemelve társalgunk a konstrukciókról(bár ismerve a fórumgazdát,ennek van csak itt rációja).Hello,ez a marketinkesek,nem a "fejlesztők" szerepköre! Az egymás vállának veregetése nem előre visz(szakmailag) szvsz.
Hangsugárzó építés
... bár nem tudom honnan tudja, hogy én hogy gondolom
Nem tudom, csak sejtem
- akusztikai mérések
Hangsugárzó építés
ehhez tudtok valami mondani ?
Lehet h rossz helyen kérdeztem... Koda hangfal módosítás
Én nem bántanám a helyedben.Ha nem tetszik,akkor elad,és vagy vesz egy jobbat,vagy épít egy jobbat...(annak a magasnak olyan dtf12 szaga van )
Hangsugárzó építés
ehhez tudtok valami mondani ?
Lehet h rossz helyen kérdeztem... Koda hangfal módosítás
-
Vendég
Hangsugárzó építés