Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a távos C100 előlapja különbözik-e a nem távosétól?
Ez mért érdekes?
Tudtommal 1 nem távos C100 van . Belül viszont különböznek, a nem távos volt az enyém annó, black-alp potival, a távosokban motoros blue-alp poti van. De persze a tévedés joga fenntartva .
Most már az enyém.
Igen, mute gomb van a hangerő szabályozó mellett. Ezért is kérdeztem, mert nem tudtam elképzelni, hogy hol van az előfok "szeme".
Köszönöm a segítséget.
R.
Tetszik?
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Ez mért érdekes?
Tudtommal 1 nem távos C100 van . Belül viszont különböznek, a nem távos volt az enyém annó, black-alp potival, a távosokban motoros blue-alp poti van. De persze a tévedés joga fenntartva .
Most már az enyém.
Igen, mute gomb van a hangerő szabályozó mellett. Ezért is kérdeztem, mert nem tudtam elképzelni, hogy hol van az előfok "szeme".
Köszönöm a segítséget.
R.
Tetszik?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Ez mért érdekes?
Most már az enyém.
Köszönöm a segítséget.
R.
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Heed Audio termékek
szerintem a képen a távos van, a hangerőszabályzó mellet ugyan olyan infraérzékelőt látok, mint az Obelisken
Ez távos igen, ezt a fotót is én csináltam..
Heed Audio termékek
szerintem a képen a távos van, a hangerőszabályzó mellet ugyan olyan infraérzékelőt látok, mint az Obelisken
Igen ez a távos. Nekem ott (infraérzékelő helyén) ha jól emlékszem a mute gomb volt.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Ez mért érdekes?
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Egy infravevőben biztos.
Egyébként másban szerintem nem.
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Heed Audio termékek
Hát a canopus olyan hogy van ki és bemenete, így akármnnyit felfűzhetsz egymás után.Obelisk meg gondolom olyan hogy az előfokon van egy kimenet így egy végfokot lehet rájötni. Persze csak gondolom hogy így van mert még nm láttam obelisket.
Az Obelisk egy integralt erosito, mely bovitheto kulso tappal (X2) valamint biamphoz vegfokkal (PAS). Az elobbi bovites eseten a kulso tap egy sajat speci csatlakozon keresztul kapcsolodik az Obeliskhez, mig az utobbinal az Obelisk pre-out elofok kimenete csatlakozik a vegfokhoz, mely vegfokon nincs tovabbi kimenet, tehat nem fuzheto tovabb. Szolj ha van meg kerdes ill. ezekrol joval bovebben biztosan esett mar szo itt korabban emlekeim szerint.
Heed Audio termékek
Ha már így feljött ez a topic, akkor megkérdezném hogy lehet az obelisket tri-amplifikálni? A canopust azt lehet azt tudom.
Szereny nem hozzaerto velemenyem szerint modositas nelkul sehogy. Gondolom kellene a PAS kulon vegfokra egy pre-out kimenet, ahogyan feltetelezem a canopuson van.
Hát a canopus olyan hogy van ki és bemenete, így akármnnyit felfűzhetsz egymás után.
Obelisk meg gondolom olyan hogy az előfokon van egy kimenet így egy végfokot lehet rájötni. Persze csak gondolom hogy így van mert még nm láttam obelisket.
Heed Audio termékek
Ha már így feljött ez a topic, akkor megkérdezném hogy lehet az obelisket tri-amplifikálni? A canopust azt lehet azt tudom.
Szereny nem hozzaerto velemenyem szerint modositas nelkul sehogy. Gondolom kellene a PAS kulon vegfokra egy pre-out kimenet, ahogyan feltetelezem a canopuson van.
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Ha már itt tartunk ha vkinél van elfekvő X2 külső táp akkor kéne egy..
Én nem adom az enyimet
Heed Audio termékek
Ha már itt tartunk ha vkinél van elfekvő X2 külső táp akkor kéne egy..
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
Heed Audio termékek
Ajanlom nekik az X2 ill. X2 + PAS tesztelest is ha olyan erotlennek tunik a kicsike. Engimaval parositva aligha kell negyed fordulatnal tovabb tekerni a hangerot - kiveve a halkabb felveteleknel.
Hallgatom is tovabb :-)
Heed Audio termékek
Felhoznám a topicot....
Találtam egy ilyet: Obelisk review (online)
Sok érdekes nincs benne, de hátha vkit érdekel.
Ajanlom nekik az X2 ill. X2 + PAS tesztelest is ha olyan erotlennek tunik a kicsike. Engimaval parositva aligha kell negyed fordulatnal tovabb tekerni a hangerot - kiveve a halkabb felveteleknel.
Hallgatom is tovabb :-)
Heed Audio termékek
Felhoznám a topicot....
Találtam egy ilyet: Obelisk review (online)
Sok érdekes nincs benne, de hátha vkit érdekel.
Heed Audio termékek
De ezt szerintem valaki barkácsolta és nem Heed eredeti táp. Ők a Questarhoz is a Quasar tápot adják az meg olyan doboz mint a Questar.
A Questár is kétdobozos lenne?
Úgy mint a Quasar?
A Questar tápja egy műanyag házas vmi és nem olyan "komoly", mint a Quasar-é.
Viszont a Quasar tápja és a Questar műkődik együtt!
Régebben próbáltam ezt a felállást, de már nem emlékszem az eredményre.
Elvileg jobban kellen szólnia mint a saját tápjával.
A táp csatlakozók ugyanazok?
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2659
Heed Audio termékek
Heed Questar (MC),nagyon oksa egy Denon DL 103-hoz
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Heed Audio termékek
De ezt szerintem valaki barkácsolta és nem Heed eredeti táp. Ők a Questarhoz is a Quasar tápot adják az meg olyan doboz mint a Questar.
Úgy mint a Quasar?
A Questar tápja egy műanyag házas vmi és nem olyan "komoly", mint a Quasar-é.
Viszont a Quasar tápja és a Questar műkődik együtt!
Régebben próbáltam ezt a felállást, de már nem emlékszem az eredményre.
Elvileg jobban kellen szólnia mint a saját tápjával.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Úgy mint a Quasar?
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2581
Heed Audio termékek
Kedves AVX Lakók!
Hosszú ideje már, hogy nem jártam a fórumon. Nem csak írásban de olvasás tekintetében sem. Ahogy egyetlen más fórumon sem. Most is egy, a fórum szerkesztőjétől érkezett levél miatt léptem be. Mivel ez nem valószínű, hogy a jövőben egyhamar újra megismétlődik, ezért arra kérnék mindenkit akinek kérdése vagy problémája van Heed termék(ek)kel kapcsolatban - és arra tőlem várna választ - hogy közvetlenül valamelyik e-mail címemre tegye azt.
Üdvözlettel:
Huszti Zsolt
alias "vadász"
Heed Audio termékek
Én követtem el. Bocsánatot kérek érte.....
Egyébként 50w-os trafó, Vdh belső kábelezés és stabilizált tápegység leledzik benne. Természetesen az eredeti tápja is megvan, mindkettő jár hozzá.
Ja, és a Quasarhoz sokkal komolyabb tápot adnak mint a Questarhoz.
Heed Audio termékek