Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Sheltem77
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sheltem77 »

Helló! Légyszi adjatok helpet! Most akarok karira venni plazma tv -t !  Neten mindenhol a Pana Pv70-71 est irták mint EISA dijjas cuccok! Itt meg olvasom ,hogy irják páran ,hogy a samuk jobbak??? Én úgy olvastam neten,hogy PIO plazmák a legdurvábbak,de az áruk is az,és utánna jönnek a panák. Minden infót megköszönök!!
TH-42PV70Pt vegyél, nem fogod megbánni.

Pioneer>Panasonic>összes többi.

Ez a plazmáknál az erősorrend. No majd most a Samusoktól kapok

HAli! Köszi! Nekem is igy mondták a boltban. Mikor kérdeztem hogy samu plazma,az eladó épp csak,hogy nem köpött egy hegyeset! Akkor valószinű Pana lesz, hacsak nem tud valaki perdöntö bizonyitékkal szolgálni ellene...

Gondolod egy 77 es átb*szna egy másik 77est? Pana rulz. Én imádom minden dvdt újranézni olyan mintha másik filmet néznék, mint annakidején az 52esemen... Komolyan mondom túlzás nélkül.

TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bruno »

42 PV70-est használtam 3 hónapig,utána Samu 42-50Q92-est!A Qxx-s sorozatú Samu egyértelműen jobb,mint a Pana PVxx-s modelljei.Mélyebbek a feketéi,élesebb a képe,és még dizájnosabb is.Persze ez utóbbi izlés dolga.A Cxx-s sorozatú Samuk viszont egyértelműen gyengébbek,mint a Pana PVxx cuccosai.Ráadásul nekem nem kevés bosszúságot okozott a PV71-es rövid időn belüli meghibásodása.Függőleges,8 cm széles fekete csík,mindössze 15 óra használat után jött ki.Persze szériahibák bármely gyártónál előfordulhatnak.

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

Riddick77
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: Riddick77 »

Helló! Légyszi adjatok helpet! Most akarok karira venni plazma tv -t !  Neten mindenhol a Pana Pv70-71 est irták mint EISA dijjas cuccok! Itt meg olvasom ,hogy irják páran ,hogy a samuk jobbak??? Én úgy olvastam neten,hogy PIO plazmák a legdurvábbak,de az áruk is az,és utánna jönnek a panák. Minden infót megköszönök!!

HAli! Köszi! Nekem is igy mondták a boltban. Mikor kérdeztem hogy samu plazma,az eladó épp csak,hogy nem köpött egy hegyeset! Akkor valószinű Pana lesz, hacsak nem tud valaki perdöntö bizonyitékkal szolgálni ellene...

Sheltem77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sheltem77 »

Helló! Légyszi adjatok helpet! Most akarok karira venni plazma tv -t ! Neten mindenhol a Pana Pv70-71 est irták mint EISA dijjas cuccok! Itt meg olvasom ,hogy irják páran ,hogy a samuk jobbak??? Én úgy olvastam neten,hogy PIO plazmák a legdurvábbak,de az áruk is az,és utánna jönnek a panák. Minden infót megköszönök!!

TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate

Riddick77

Plazma

Hozzászólás Szerző: Riddick77 »

Helló! Légyszi adjatok helpet! Most akarok karira venni plazma tv -t ! Neten mindenhol a Pana Pv70-71 est irták mint EISA dijjas cuccok! Itt meg olvasom ,hogy irják páran ,hogy a samuk jobbak??? Én úgy olvastam neten,hogy PIO plazmák a legdurvábbak,de az áruk is az,és utánna jönnek a panák. Minden infót megköszönök!!

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: gyiku »

Ha már tudjuk ezeket írni pár 100ft  lemezekre , teli lesznek a dvd-tk műsoral,és megvehetjük kedvenc filmjeinket koncert dvd-ket , akkor jön el az ideje.

OFFTOPIC:

Ami sok, az sok, gondolta az LG, és szétcsapott a két nagy, marakodó formátum között ezzel az új, egészen megfizethetőnek mondható (299 dollár, kb. 52.800 Ft) darabjával, a CGC-H20L-el, amely Blu-ray-t és HD-DVD-t egyaránt olvas, valamint hagyományos DVD-ket is ír.

Fellélegezhet tehát mindenki, nem kell többé választani. Ugyanazzal az egy meghajtóval élvezhetőek a Blu-ray és a HD-DVD filmek is a maguk 1080p-s csúcsminőségűkben, plusz kezelhetőek vele a DVD+-R/RW-k, CDRW-k, DVD-RAM-ok és a kétrétegű DVD-korongok is, konkrétan a következő sebességekkel:

DVD+R: 16x
DVD+RW: 8X
DVD-R: 16X
DVD-RW: 6X
CD-R: 40X
CD-RW: 24X
DVD+R DL: 4X
DVD-R DL: 4X
DVD-RAM: 5X

Ez a darab még rendkívül frissnek mondható, ami abból is látszik, hogy például a NewEgg listáján is fel van ugyan tüntetve a maga $299-os árával, de már el is fogyott belőle a teljes készlet.

Ez is csak azt bizonyítja tehát, hogy a Blu-ray és HD-DVD meghajtók ára igen gyorsan csökken. Hogy ki lesz a huzavona végső nyertese, azt a mai napig csak találgatni lehet - és nyilván mindenkinek megvan a maga tippje..

szerintem hamar eljon az ido, hogy otthon karcolgatjuk a hd/bray korongokat
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Meg egyébként is a legtöbb TV 1366*768-as felbontású
Hát persze. Az 50"-os.

nemecsek

Plazma

Hozzászólás Szerző: nemecsek »

A nagy gyártók (Sony, Samsung, Panasonic, LG) szinte teljesen hiányoztak (vagy csak én nem találtam őket?), szerintem a forgalmazóknak már nem éri meg nyomatni a témát, annyira kiszorították őket a piacról az internetes üzletek a nyomott áraikkal...
Általában a földszinten találhatók, eddig legalábbis a Sony, Philips mindíg ott volt. A lővével együtt.

Idén az M-szinten és az I. emeleten volt a kiállítás. Én sehol sem találkoztam a Sony, Philips, Panasonic, LG, Samsung termékekkel. Ez azért elég nagy gáz, és azt jelti, hogy ez a kiállítás is haldoklik, ahogy pl. az autó kiállítás is a BNV területén. Akik ott voltak, azért jól szórakoztak, azt hiszem.

Zakk

Plazma

Hozzászólás Szerző: Zakk »

Sztem én elhalasztom jövő nyár közepére a tv vásárlást.
Akkortájt kb mennyiért lehet majd hozzájutni egy full hd-s Panához?Ami már gondolom tudni fogja a 24 p-t?Tudom nehéz megmondani...de sac/kb?..jah 42'-os méretben!
THX a spekulációkat!

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Plazma és LCD tv tulajok!

Ha van időtök és kedvetek, írjatok felhasználói/tulajdonosi értékeléseket ezen a honlapon:

Házimoziklub

Így megkönnyíthetitek mások dolgát, hogy milyen készüléket válasszon, és lehet, hogy egyszer majd ti is itt találtok hasznos infót, amit más tett fel.

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: oddman »

A 24fps-es lejátszás pontosan miben jobb, mint a régi 23.976fps-es vagy 25fps-es lejátszás?  Hol tudnék ennek utána olvasni? 

Nos közben meg is találtam a választ! link
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: oddman »

És van egy szinte megfizethetetlen fícsöre is: az NTSC filmeket képes 24p-n (72Hz-en) megjeleníteni. Kipróbáltam, működik!
A 24fps-es lejátszás pontosan miben jobb, mint a régi 23.976fps-es vagy 25fps-es lejátszás?
Hol tudnék ennek utána olvasni?
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim

killbill
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: killbill »

Inkább mégse

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

Meg egyébként is a legtöbb TV 1366*768-as felbontású, ami kb. 14%-al több pixel, mint az 1280*720.
Oké, a 1080p meg 125%-al több, de akkor is, egy picivel így is jobb képet látsz majd a full HD anyagokból, mint a sima 720p-ből, DVD-ről nem is beszélve.

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bruno »

egy 50"-es méretű plazma full hd-s megjelenitőn és egy síma hd readys megjelenitőn 50"-es méretben, közelről nézve észre lehet venni a felbontásból adódó különbséget???
A GURU-k szerint ha 2,5 méternél távolabbról nézel egy 50"-os TV-t,akkor már nem lehet különbséget tenni a 720p és az 1080p között.Ha nagyon sas szemed van,akkor ez kitolódhat akár 3 méterig is.

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

NoOne1976

Plazma

Hozzászólás Szerző: NoOne1976 »

Hibás hozzászólás. Sorry... [szerkesztettem]

Imuthesz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Imuthesz »

egy 50"-es méretű plazma full hd-s megjelenitőn és egy síma hd readys megjelenitőn 50"-es méretben, közelről nézve észre lehet venni a felbontásból adódó különbséget???

Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510

AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A nagy gyártók (Sony, Samsung, Panasonic, LG) szinte teljesen hiányoztak (vagy csak én nem találtam őket?), szerintem a forgalmazóknak már nem éri meg nyomatni a témát, annyira kiszorították őket a piacról az internetes üzletek a nyomott áraikkal...
Általában a földszinten találhatók, eddig legalábbis a Sony, Philips mindíg ott volt. A lővével együtt.

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

Közérdekű: Aki nézelődni akar a témában a hétvégén a Westendben megtekinthet pár megjelenítőt is a házimozi és hifisón.
Én ma voltam és sajnos szinte csak Pioneer plazma van, abból is a full HD megfizethetetlen kategória. LCD-ből van egy csomó Toshiba, Sharp meg Hitachi. Ezen kívül főleg audio van, meg 1-2 projektor.

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Plazma

Hozzászólás Szerző: George »

Örömmel jelentem, hogy én is csatlakoztam a klubhoz, méghozzá ezzel a gyönyörűséggel: 
Pioneer PDP-5080AX

Bár még javában szórakozok a kismillió beállítási lehetőséggel, egyszerűen nem találok rajta hibát. Bámulatosan szép képe van. Nagyon féltem, hogy a DVD milyen homályos és pixeles lesz rajta, de megdöbbentően jól néz ki komponensen keresztül, 480i/576i jellel hajtva. A belső video proci kiválóan működik, a felskálázott kép gyönyörű, a tömörítési hibákat is kiválóan eltűnteti. Hogy valami negatívumot is említsek, a plazmákra jellemző zümmögés itt is hallható, ha a filmben csönd van, vagy éppen csak beszélnek, de nem bántó és én a "megszokható" kategóriába sorolnám. A képbe viszont sehogy sem tudok belekötni.
Hogy milyen a feketéje? Nos, teljesen elsötétített szobában, teljesen fekete képnél persze van némi halvány derengés, ami csak egy hangyányit világosabb, mint a korábbi CRT-m, de a sötét jelenetek döbbenetesen jól néznek ki rajta. Semmi eltűnő részlet, sávosodás, pixelesedés vagy elszíneződés. Mindent amit elvártam egy tévétől, ez csont nélkül tudja. És nem utolsó szempont ez sem: gyönyörű a külseje.

Napokon belül egy Sony BDP-S500 fog hozzá csatlakozni, és akkor már HD-élményekről is be tudok számolni.

Gyűh ez gyönyörű, gratula hozzá
ha lett volna több pízem én is pioneert vettem volna,
már a tavaji és azelőtti széria is bombasztikus, nagyságrendekkel jobb volt a vetélytársainál,
emléxem néztünk rajta a hd1-en valami koncertet, a gitáros ujjlenyomatai és a por is látszott a hangszedők között, eszméletlen milyen élethű volt...

George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Közérdekű: Aki nézelődni akar a témában a hétvégén a Westendben megtekinthet pár megjelenítőt is a házimozi és hifisón.

derceto
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: derceto »

És van egy szinte megfizethetetlen fícsöre is: az NTSC filmeket képes 24p-n (72Hz-en) megjeleníteni. Kipróbáltam, működik!

derceto
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: derceto »

Örömmel jelentem, hogy én is csatlakoztam a klubhoz, méghozzá ezzel a gyönyörűséggel:

Pioneer PDP-5080AX

Bár még javában szórakozok a kismillió beállítási lehetőséggel, egyszerűen nem találok rajta hibát. Bámulatosan szép képe van. Nagyon féltem, hogy a DVD milyen homályos és pixeles lesz rajta, de megdöbbentően jól néz ki komponensen keresztül, 480i/576i jellel hajtva. A belső video proci kiválóan működik, a felskálázott kép gyönyörű, a tömörítési hibákat is kiválóan eltűnteti. Hogy valami negatívumot is említsek, a plazmákra jellemző zümmögés itt is hallható, ha a filmben csönd van, vagy éppen csak beszélnek, de nem bántó és én a "megszokható" kategóriába sorolnám. A képbe viszont sehogy sem tudok belekötni.
Hogy milyen a feketéje? Nos, teljesen elsötétített szobában, teljesen fekete képnél persze van némi halvány derengés, ami csak egy hangyányit világosabb, mint a korábbi CRT-m, de a sötét jelenetek döbbenetesen jól néznek ki rajta. Semmi eltűnő részlet, sávosodás, pixelesedés vagy elszíneződés. Mindent amit elvártam egy tévétől, ez csont nélkül tudja. És nem utolsó szempont ez sem: gyönyörű a külseje.

Napokon belül egy Sony BDP-S500 fog hozzá csatlakozni, és akkor már HD-élményekről is be tudok számolni.

nufenen
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: nufenen »

De akkor mire való a 24p ha szinte egyik Tv sem tudja?? Hm.........

REA, küldtem neked privit, megkaptad???

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

A Panasonic TH-42PY70 ha jól tudom Full HD-s...ez akkor tudja a 24P-t?Mert most 0%HTM re el lehet vinni a Coraban is inkább lehet ez job megoldás..mint ha vennék egy pv70est..amivel gondjaim lesznek később majd a blu-rayel..

Szerintem tudja:

Panasonic TH42PY70 42" Full HD Plasma TV

V-Real Pro2 technologie

Full HD

1920 x 1080 pixels

24P Cinema

1080p HD beeldverwerking

4.096 gradatiestappen

Contrast 10.000:1

George

link_pdf

Nem tud 24P-t.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”