Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Penna-hírek

Moderátor: Penna-Poor

Vendég

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Zu topikból áthoztam ide is, a hétvégi kiállítás kapcsán, hátha itt is van, akit érdekel.

-----------

A bemutató teremben kétféle hang lesz.

A főhelyen a Danley SH 50 hangfalak fognak szólni, MC2 Audio erősítővel, Altmann DAC-kal, Konnekttel és Macbookról. Lesz a láncban egy EAR 864B csöves előfok is. Az MC2 Audio erősítői a kiállítás nyitása előtt fognak megérkezni a speditőr cégtől, tehát izgalmas lesz a beállításuk, ott fogjuk először hallani a cuccainkkal mi is. Kábelek Kimber ezüst, Nirvana, Audience, Oyaide, Acrolink és Acoustic Revive. Mana, Yamamoto és Naim asztalok sok egyéb kiegészítővel, Audience hálózati tápok.

A második helyen Zu Druid a 2W-os Yamamoto A-08S erősítővel, Yamamoto állványon és Audience kábelekkel. Szintén számítógépről, Altmann DAC-ról, de itt lehet, hogy lesz egy Parasound univerzális lejátszó is. Ez a bemutató csak a regisztrált látogatók számára lesz elérhető, ezért kérem akit érdekel feltétlenül küldjön nekünk egy emailt.

A központi koncerthangosításhoz ajánlottunk egy Danley SH 100B hangfalpárt és MC2 Audio erősítőket szintén.

A koncerteket igyekszünk felvenni a Korg MR - 1000-rel és később letölthetővé tenni, többféle felbontásban is. Beleértve az eredeti dupla DSD-t is.

Ki lesznek persze állítva még a Naim termékei, beleértve az új Supernaitot is, meg még sok egyéb érdekesség a választékból.

A házimozizók számára érdekes lehet, a világban a legelismertebb (legdrágább is!) professzionális Snell and Wilcox Quasar SD - HD upkonverter hazai bemutatkozása egy 65 inches Panasonic plazmán. Ha lesz megfelelő TV műsor, akkor azt fogjuk felkovertálni.

Szóval érdemes hosszú ott tartózkodásra felkészülni, viszünk sok LP-ről digitalizált 96k felvételt is, jó zenében sem lesz hiány. Ismert hazai tévések, művészek is jelezték, hogy megnéznek bennünket.

Vendég

Penna-hírek

Amit elöbb kitöröltél Pianot például miért vélted értelmetlennek?Amúgy én diktálok!Jószivüen ajánlottam egy alternativát ha nem hát nem,de ha túl hamar törölsz akkor bánni fogjátok!

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Egyezzünk meg abban,hogy irogatok te meg egy nap múlva kitörölheted!
Egyezzünk meg abban, hogy értelmes dolgokat írsz és én soha nem fogom kitörölni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Penna-hírek

Egyezzünk meg abban,hogy irogatok te meg egy nap múlva kitörölheted!

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Penna-hírek

Gandalf!Ha túl hamar törlöd a hozzászólásaimat akkor nem leszünk haverok!Legalább addig hagyd bent amig válaszolnak rá különben elrontod a játékomat és mérges leszek!!!
Én soha nem szoktam agresszíven reagálni, mert ha probléma van akkor áéltalában az valós vagy vélt sérelmeken alapul, de Te itt szándékosan szórakozol. Ennek semmi értelme sem számodra, sem számunkra.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Penna-hírek

Gandalf!Ha túl hamar törlöd a hozzászólásaimat akkor nem leszünk haverok!Legalább addig hagyd bent amig válaszolnak rá különben elrontod a játékomat és mérges leszek!!!

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Penna-hírek

Szépek penna!

Vendég

Penna-hírek

További kiállítás infók:

Az eheti kiállításon a Meggyesi Zongoraterem jóvoltából Yamaha elektromos zongorákat fogunk használni a zenéléshez, a Yamaha CLP-F01 és CVP-405 típusokat.

Meggyesi Zongoraterem

Szabó Sándor gitárművész elektronikáit is közzétesszük, csak a miheztartás végett, talán még ma, hátha valakit érdekel majd.

A hostess hölgyek ruháját S. Hegyi Lucia a Magyar Köztársaság Érdemrendjének Lovagkeresztjével kitüntetett divattervező-iparművész biztosítja, a használt ékszerek a Zituccia választékából kerülnek ki.

Vendég

Penna-hírek

Lehet már rég vot!A Skodában biztos voltam a többire lehet nem emlékeztem jól!

Vendég

Penna-hírek

Ha nincs vizszintbe akkor elcsusznak egymáson a mágnesek?

Vendég

Penna-hírek

Tavajj Decemberben voltam nálatok!Asszem barnametál szinü volt!Valami alkalmazott féle volt mert beszélgettünk aztán mindig emlitette,hogy fönöke igy fönöke ugy!30-40éves körüli!A garázsotok tele volt mottyoval meg egy moci is volt ben!Te motorozól?
Superb az az Octavia és valószinűleg a Horváth Pali kollégám szürke Skodája lehetett az a barnáénak látszó szürke. A többi stimmel kivéve, hogy nem én motorozok

Vendég

Penna-hírek

Akkor nem jó a mágnes?Penna ezek rontják az üzleted nem?
Miért rontanák? Nem a Yamamoto alátétről beszélnek. Ha azt mondanád, hogy a suzukid nem megy többet 130km/h-nál az érdi emelkedőn, engem nem tántorítana el, hogy kipróbáljak mondjuk egy bmw-t ugyanott.

Így igaz, aki próbálta és rászánta az időt a vízszintbe állítására aszerint jó és hatásos, aki meg barkácsolt vagy csak elmélkedik, azok szerint meg nem működhet. Ilyen az élet.

Én meg itthon nézem a DEQX szobakorrektort vízszintesen alatta négy Yami mágnessel, a tetején meg rajta a Konnekt alatta 3 Yami mágnessel és még ez is vízszintes és ráadásul érezhetően levegősebb, jobban hallgathatóbb lesz tőlük a cucc hangja. Ha lesz még belőle a kiállítás után odaadom bárkinek egy próbára. Kettő ma elment a néhányból, amit kipróbálásra behoztunk.

Vendég

Penna-hírek

Tavajj Decemberben voltam nálatok!Asszem barnametál szinü volt!Valami alkalmazott féle volt mert beszélgettünk aztán mindig emlitette,hogy fönöke igy fönöke ugy!30-40éves körüli!A garázsotok tele volt mottyoval meg egy moci is volt ben!Te motorozól?

Vendég

Penna-hírek

2001-es évjáratú E39-es!Pennáéknál már voltam vele!Nem tudom ki jött oda,de fél órát vártam a kocsiba ülve a Pirelli kábelre!Egy Skoda Oktáviás manusz jött oda!Penna ki volt ö?Ja meg a nyomorúlt galgahangnál is voltam vele,hogy törne ki a kereke a nyomorúlt macskaköves/sáros utcájába! Potyára zötykölödtem és pocsékoltam Benzint/idöt annak tudatában,hogy add nekem tüskéket!
Hmm, a Pennánál senkinek nincs Skoda Octaviája.

Vendég

Penna-hírek

2001-es évjáratú E39-es!Pennáéknál már voltam vele!Nem tudom ki jött oda,de fél órát vártam a kocsiba ülve a Pirelli kábelre!Egy Skoda Oktáviás manusz jött oda!Penna ki volt ö?Ja meg a nyomorúlt galgahangnál is voltam vele,hogy törne ki a kereke a nyomorúlt macskaköves/sáros utcájába! Potyára zötykölödtem és pocsékoltam Benzint/idöt annak tudatában,hogy add nekem tüskéket!

zotyootis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: zotyootis »

Nekem BMW-m van!
"nincs valami rendben veled..."

Több Felder által látogatott fórumon szó szerint így fogalmaztam. Páran már kifejezték nem tetszésüket idétlen viselkedése miatt, de ezek a vélemények még inkább ösztönzik a hülyeségre. Számomra már nem vitás, teljesen debil a gyerek...

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Miért?Már 4éve megvan és imádom!Az Érdi emelkedö nem akadály csak az elején mikor várni kell a többiekre,hogy lehuzodjanak olyankor már turáztatom üresbe és mikor felszabadult a terep kipörgésgátló Off 1-be be gázt padlóba be és füstölnek a gumik!Jeeee
Szerintem ne offoljunk
Sőt! Kérném, hogy töröljük ki ezt a "fontos" témát.

Remélem Neked sincs ellenedre.

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

Vendég

Penna-hírek

Nekem BMW-m van!
Szerintem nincs BMW-d, mert az öxxes forumba ezt a képet texed be.
Milyen éwjáratu ez a kocsi és mi a tipusxáma?

Vendég

Penna-hírek

Miért?Már 4éve megvan és imádom!Az Érdi emelkedö nem akadály csak az elején mikor várni kell a többiekre,hogy lehuzodjanak olyankor már turáztatom üresbe és mikor felszabadult a terep kipörgésgátló Off 1-be be gázt padlóba be és füstölnek a gumik!Jeeee

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Penna-hírek

Nekem BMW-m van!
Hááát most így, ahogy ezt írod, megbizonyosodtam a sejtésemről: nincs valami rendben veled...

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3543

Penna-hírek

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Minden jóban van valami rossz… vagy éppen fordítva? Tehát semmi sem tökéletes, de ha úgy lenne akkor megállna az emberiség, de még a hifi fejlődése is. Nem lenne mit legközelebb kicserélni jobbra…pld. egy mégjobb mágneses lebegtetőre. Apropó, valaki megtudja mondani, hogyan szólna az alfa űrbázison a hifi súlytalanságban??

Vendég

Penna-hírek

Nekem BMW-m van!

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Penna-hírek

Akkor nem jó a mágnes? Penna ezek rontják az üzleted nem?
Szerintem mi azt írtuk le, hogy nekünk nem sikerült használható hangot és kivitelt elkészíteni.
Ettől ez még jó. Vagy nem.

Szerintem próbáld ki és meséld el nekünk, hogy mit tapasztaltál.
Talán kedvet kapunk mi is....

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

Vendég

Penna-hírek

Miért rontanák? Nem a Yamamoto alátétről beszélnek. Ha azt mondanád, hogy a suzukid nem megy többet 130km/h-nál az érdi emelkedőn, engem nem tántorítana el, hogy kipróbáljak mondjuk egy bmw-t ugyanott.

Vendég

Penna-hírek

Lezárt

Vissza: “Penna Poor Kft”