Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Készülékbelsők
Készülékbelsők
Hát nem lássátok Audio power module
Készülékbelsők
2.
Itt az idő,hogy rástartolj.
Gyorsan megduplázhatod az eddigi 13 hozzászólásod.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Készülékbelsők
2.
Jó-jó, de mit látunk?
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Készülékbelsők
Sziasztok!
Nagyon kkihalt lett ez a topik.
Mostanság nem raktok fel képeket.
Hát itt van kettő:
1.
Készülékbelsők
Üdv mindenkinek!
Látom nem nagyon pörög ez a topic.
Ha nem is belső kép, de szerintem jól mutatnak.
hogy ne legyél off, szedd szét a gépeket!
Már megtette.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Készülékbelsők
Üdv mindenkinek!
Már megtette.
TV: LG 42LF652V Media Player: PC, MED600X3D, X96 MAX+, Panasonic DMP-BD35 , GRUNDIG GV470+TBC: Panasonic DMR-E85H A/V Erősitő: Yamaha RX-V3900
Speakers : Front: Jamo S708 Center: C60 CEN Surround: Jamo C601
Sztereó: Marantz PM-35II, JAMO Cornet 145, Kenwood KX-7030, BRZHIFI BT20
Speakers : Front: Jamo S708 Center: C60 CEN Surround: Jamo C601
Sztereó: Marantz PM-35II, JAMO Cornet 145, Kenwood KX-7030, BRZHIFI BT20
Készülékbelsők
Üdv mindenkinek!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Készülékbelsők
Üdv mindenkinek!
Készülékbelsők
Igen, 5 X 70 W 6 Ohmon. Legalábbis a katalógban ez van.
Készülékbelsők
Szép kis gép mit tud?
5*70 vagy 2*120W rms
Készülékbelsők
SA-TX30 1.
Készülékbelsők
Csak a kontraszt kedvéért
Denon DCD 1560
hát elég kontrasztos a kép
Hát jó, ha már előkapartál egy 2 és fél éves képet akkor tessék, itt a kontraszt kontrasztja a kedvedért
(Packard Bell DSC 300 vs. Fuji FinePix S5700 )
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Készülékbelsők
Csak a kontraszt kedvéért
Denon DCD 1560
hát elég kontrasztos a kép
Készülékbelsők
Én is hallottam elég sok cuccot volt PM-80om is!Azokkal az a baj,hogy baromira csillogó villogó loudness-es a hangjuk ami hosszútávon zavar!
A pm80at nem lehet egy lapon emliteni a PM16al.
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Készülékbelsők
Én is hallottam elég sok cuccot volt PM-80om is!Azokkal az a baj,hogy baromira csillogó villogó loudness-es a hangjuk ami hosszútávon zavar!
Készülékbelsők
Nem erőben én sem szoktam hangosan halgatni a teljesítmény sose érdekel!Úgy általában mindenböl vajnyi keveset mutat!Annyit is ér aminnyiért adják a kategoria társai se rosszabbak vagy jóbbak!Ha halgattál már 300-500ezres akármilyen erősítőt tudod mi a különbség!
Hidd el hallgattam.
És tudom miben kevesebb azoktol de nem is azokhoz kell mérni!Mondjuk minden anyit ér amenyiért ellehet adni ezáltal a te cuccaid se abba a kategoriába tartoznak!És az is érdekes hogy használtan egyárban van a H/K a sima 970 mint a Roteled.Igy ezen is gondolkodnék.Amugy volt már olyan cucc a birtokomban amitöl dobtál volna egy két hátast hangra és nem Rotel meg Yamaha de még H/K se volt.
Mondjuk kiváncsi lennék mit szoltál volna egy Pm-16 hangjához vagy esetleg egy Korsunhoz Kyocera cdvel?De tudod mit megválaszolom és itt le is zárom mielött eldurvulna ez a kis poénkodásnak indult irogatás.Minden szar ami nem Yamaha.De kivánom hogy egyszer buj ki a lakásbol és ismerj meg más márkát is nem csak a Yamahát és lehet hogy egy 1 éven belül itt fogunk ismét poénkodni az uj márka fanatizmusodol.
Minden jót.
Készülékbelsők
Nem erőben én sem szoktam hangosan halgatni a teljesítmény sose érdekel!Úgy általában mindenböl vajnyi keveset mutat!Annyit is ér aminnyiért adják a kategoria társai se rosszabbak vagy jóbbak!Ha halgattál már 300-500ezres akármilyen erősítőt tudod mi a különbség!
Készülékbelsők
Dehogy nem!Én már hallotam a tiedet bár nem az én rendszerembe,de baromira kevésnek találtam mint minden mai 100ezres cuccot!Külsöre nagyon szép,de hangja az nincs!
És mibe volt kevés?Eröben?Mert az igaz de a hangjárol nem igy vélekednek.Lehet hogy rossz a fülük/fülünk!
Készülékbelsők
Még a ROTEL RA-985BX integráltam is porig alázná a H/K-od!Mondjuk drágább is volt annak idején kb.3szorosa!
És persze a Yamaha hangfalaidon amin Leszi hazatért szoktak hallgatni a tévé elött ülve.
Meg persze a csipkerozsikát nézik rajta a gyerekek egy hiperszuper Yamaha hm erösitön 5.1ben.
Király!