Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Megvettem a Samsung 42Q92H-t.
Tegnap árazták le az elektropontban 269ezer pénzért.
Este kipróbálom, bár a hdmi-s lejátszóm csak a jövő héten jön meg.
Plazma
Szereti a fene a Pana plazmákat,elég okom volt rá mostanában,hogy megutáljam....
No persze ettől függetlenül jó tévé,amikor éppen működik.
Egyébként hány százalékát teszik ki a Pana. plazmák az eladásaidnak Rea?
A többi típus is érdekel, ha szabad tudni
Plazma
Szerintem ez messze nem pánikkeltés hiszen mindenkit zavar ha egy jó plazma gyártónál ilyen hibák elôfordulnak. Rea4 szereti a pana plazmákat és zavarja, hogy ilyen hibával kell szembesülnie.
Szereti a fene a Pana plazmákat,elég okom volt rá mostanában,hogy megutáljam....
No persze ettől függetlenül jó tévé,amikor éppen működik.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Szerintem ez messze nem pánikkeltés hiszen mindenkit zavar ha egy jó plazma gyártónál ilyen hibák elôfordulnak. Rea4 szereti a pana plazmákat és zavarja, hogy ilyen hibával kell szembesülnie. Jobb ha tudjátok, hogy mire lehet számítani, mert ha ezeket elhallgatná, akkor az lenne a baj, hogy miért nem tájékoztatnak. Szerintem nem árt a sok ajnárózós topic-ok, hozzászólások mellett azokat is elolvasni, ahol szídják, mert a 2 között van az igazság.
Nem könnyû jó cuccot venni, de eladni sem, mert nem tudhatod, hogy 2 hét múlva milyen baja lesz. Ettôl függetlenül mindenki szíve, kedve, pénztárcája szerint válasszon, de akkor ne kérdezzen ha utána nem fogadja el a negatívumokat az adott készülékrôl.
Plazma
igy gondolom én is ez már csak pánik keltés a korrekt az lenne ha van egy lista melyik tipusból márkából mennyiből mennyi romlott el és nem lehuzni az eggyiket a sárga főldig. (de szerintük csak kamuzok mert megvagyok elégedve vele)
Ki kelt konkrétan pánikot?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Ezek a képek engem sokkolnak! Pedig még nincs is Pana 42PV70-es TV-m, csak most készültem ilyet venni. Eddig csak jót olvastam róla, mindenki dicsérte. Ezzel azt akarod "mondani" kedves rea4, hogy felejtsem el?
Nem.Csak azt,hogy ez az 5.,amit látok ezekből,ezzel a hibával.Végülis garba mindig elintézik,pár hét alatt...
Hali!
Láttam én hasonló hibát a 700-800eFt-os Pioneer-nál is...
Sőt DB-ben az egyik áruházban pont egy PIO-val volt "némi affér"....
Szóval ezzel csak azt akarom mondani,hogy ez a dolog nem márkafüggő, sajna ami elromolhat az el is romlik.
Szerintem a mai tv-ket már "időkorlátosra" gyártják, hogy aztán vehess egy újat.
Van még egy kincsem (Egy Videoton 51cm-es TV) ami a mai napig hibátlanul müködik... úgy 20éves lehet a kicsike, de még mindig isteni a képe.
Amúgy nekem most 2hónapos a 42pv70-em, lekopogom semmi baja sincs.
Semmi beégés, semmi utánahúzás... Lehet kifogtam egy jó sorozatot.
Öszinte leszek: EGY PERCIG SEM BÁNTAM MEG, HOGY PANA TV-T VETTEM.
Üdv. Zoliboy
Hali
osztom a nézetedet Zoliboy az utolsó szóig, igy gondolom én is ez már csak pánik keltés a korrekt az lenne ha van egy lista melyik tipusból márkából mennyiből mennyi romlott el és nem lehuzni az eggyiket a sárga főldig. (de szerintük csak kamuzok mert megvagyok elégedve vele)
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168
Plazma
Ezek a képek engem sokkolnak! Pedig még nincs is Pana 42PV70-es TV-m, csak most készültem ilyet venni. Eddig csak jót olvastam róla, mindenki dicsérte. Ezzel azt akarod "mondani" kedves rea4, hogy felejtsem el?
Nem.Csak azt,hogy ez az 5.,amit látok ezekből,ezzel a hibával.Végülis garba mindig elintézik,pár hét alatt...
Hali!
Láttam én hasonló hibát a 700-800eFt-os Pioneer-nál is...
Sőt DB-ben az egyik áruházban pont egy PIO-val volt "némi affér"....
Szóval ezzel csak azt akarom mondani,hogy ez a dolog nem márkafüggő, sajna ami elromolhat az el is romlik.
Szerintem a mai tv-ket már "időkorlátosra" gyártják, hogy aztán vehess egy újat.
Van még egy kincsem (Egy Videoton 51cm-es TV) ami a mai napig hibátlanul müködik... úgy 20éves lehet a kicsike, de még mindig isteni a képe.
Amúgy nekem most 2hónapos a 42pv70-em, lekopogom semmi baja sincs.
Semmi beégés, semmi utánahúzás... Lehet kifogtam egy jó sorozatot.
Öszinte leszek: EGY PERCIG SEM BÁNTAM MEG, HOGY PANA TV-T VETTEM.
Üdv. Zoliboy
Plazma
És a garin túl jön elő, akkor lefóliázom ???
Nem, 10.000-ért beszámolják az újba.
De akkor már lesznek jobbak sokkal olcsóbban.
TV: Panasonic TH-42PV70P
DVD: Panasonic DMR-EH575
Video: Samsung SV-645X
Hifi: Thomson Altima 3600
Plazma
És a garin túl jön elő, akkor lefóliázom ???
Plazma
Plazma
Javíthatatlan,mind cserés.Eddig ez az 5. darab ebből a szériából,amit láttam.
Emlékszem erre a hibára a korábbi írások alapján. Meg tudod mondani, hogy mennyi idő után jelentkezett ezeknél a TV-knél? Jó lenne tudni, kb. mikor lélegezhet fel, akinek ilyen TV-je van...
2 hét,3 hónap közt eddig.
Plazma
Ezzel arra célzol hogy 42-es méretben az 1024-esnél nagyobb felbontásnak még ki kell forrnia magát?
Nem lenne egy jó célzás, mert ezek 1024-esek.
Plazma
Panasonic 42PV70,panelhibás.
Ezzel arra célzol hogy 42-es méretben az 1024-esnél nagyobb felbontásnak még ki kell forrnia magát?
Plazma
Emlékszem erre a hibára a korábbi írások alapján. Meg tudod mondani, hogy mennyi idő után jelentkezett ezeknél a TV-knél? Jó lenne tudni, kb. mikor lélegezhet fel, akinek ilyen TV-je van...
2 hét,3 hónap közt eddig.
Plazma
TV: Panasonic TX-P50GT60E
Plazma
Hol és pontosan mikor lesz ez a házimozi show?
Asszem november 2-3 és talán 4, eddig mindig a Westend Hiltonban volt.
Plazma
Erre mondjátok, hogy nem szabad Samsungot venni?
Plazma
Javíthatatlan,mind cserés.
Eddig ez az 5. darab ebből a szériából,amit láttam.
Plazma
Panasonic 42PV70,panelhibás.
Plazma
Ha lenne egy 1366-os plazma 42"-ban, akkor nem is lenne kérdés, hogy mit vegyek. De így nem tudom. Jó lenne tudni, hogy a következő modellévben várható-e ilyen típus.
A Panasonicnak van 42-es plazmája 1080p felbontással. Igaz, többe kerül mint egy közepes 50-es De ez alapján szerintem várható hogy a következő modellévben lesznek 1366-os bontású modellek is. A gyártóknak persze nem érdeke ezt előre elárulni, mert akkor ki venné meg most az 1024-es tévéket...
Két hét múlva lesz a házimozi show, talán ott lehet majd a cégek képviselőit faggatni. Szerintem a Panasonic és a Samsung is kint lesz hivatalos képviselettel, régebben legalábbis úgy emlékszem hogy voltak... Én például a típusjelzésről akarom őket faggatni, mert itt nem nagyon írt senki semmit
Meg azért ott mégiscsak sokkal jobb minőségű képanyaggal demózzák majd a tévéket, mint a MM-ben.
Hol és pontosan mikor lesz ez a házimozi show?
Plazma
Ha lenne egy 1366-os plazma 42"-ban, akkor nem is lenne kérdés, hogy mit vegyek. De így nem tudom. Jó lenne tudni, hogy a következő modellévben várható-e ilyen típus.
A Panasonicnak van 42-es plazmája 1080p felbontással. Igaz, többe kerül mint egy közepes 50-es De ez alapján szerintem várható hogy a következő modellévben lesznek 1366-os bontású modellek is. A gyártóknak persze nem érdeke ezt előre elárulni, mert akkor ki venné meg most az 1024-es tévéket...
Két hét múlva lesz a házimozi show, talán ott lehet majd a cégek képviselőit faggatni. Szerintem a Panasonic és a Samsung is kint lesz hivatalos képviselettel, régebben legalábbis úgy emlékszem hogy voltak... Én például a típusjelzésről akarom őket faggatni, mert itt nem nagyon írt senki semmit
Meg azért ott mégiscsak sokkal jobb minőségű képanyaggal demózzák majd a tévéket, mint a MM-ben.
Plazma
Na köszönöm az MM tippet. Kábé végignéztem tegnap a SWAT-ot. LCD-n (N8) láttam a 24p hiányát, plazmán (Q9) nem. Egyébként főleg egy Samsung 37M8-at hasonlítottam egy 42Q9-hez. Azt mondanom sem kell, hogy az LCD színei nevetségesek a plazmához viszonyítva. Tudom, hogy ez triviális, csak én ennyire nyilvánvalónak eddig még nem láttam. De ami igazából érdekelt, az a részletesség volt. Ha azt nézem, hogy az LCD kisebb és fullhd volt, akkor nem is olyan nagy a különbség, mint vártam. De bőven látható. Ha lenne egy 1366-os plazma 42"-ban, akkor nem is lenne kérdés, hogy mit vegyek. De így nem tudom. Jó lenne tudni, hogy a következő modellévben várható-e ilyen típus. Ha igen, akkor simán kivárnám, ha meg nem, akkor beszállnék most.
Plazma
Sziasztok!
Akkor ezek szerint ebben a 300 alatti árszegmensben nincs más altrnatíva az LG-n, meg a Samsungon kívül (movie plus), ami tudja a 24p-t??? Ha van még más is segítsetek légyszi!!!
Köszi
Plazma
Ezt most találtam: link. Egy rakás PX70 fotó. Hátha mást is érdekel.
Ezek a képek leginkább arra jók, hogy lássuk egyeseknek igen jó hangfalaik vannak
Plazma
Ezt most találtam: link. Egy rakás PX70 fotó. Hátha mást is érdekel.