Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

VOX magazin DVD-vel

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: vtb »

Csak eggyet mondok: Halálos iramban Superbit + szinkron. Újrakiadás.
A Superbit kiadás lényege, hogy nem tartalmaz szinkront. Szóval vagy szinkronos vagy Superbit. Sajnos választanod kell.

Oké választok, legyen superbit és hagyják le az angol szinkront a DTS és DD magyar mellől

Egy darabot biztos eladnának belőle ....többet nem valószínű

Vendég

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Csak eggyet mondok: Halálos iramban Superbit + szinkron. Újrakiadás.
A Superbit kiadás lényege, hogy nem tartalmaz szinkront. Szóval vagy szinkronos vagy Superbit. Sajnos választanod kell.

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: qwas »

A Jelek mellékletes VOX-ot az egyik barátomnak a Zalaegerszegi plázában sikerült beszereznie nekem. Itt Szekszárdon még nem láttam és ő sem találta Pécsen se.

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

VOX magazin DVD-vel

Viszont, ha mégis kijönne, az csakis gagyi lehetne, és mi meg Itéletnapig várhatnánk egy igazán profira.

Csak eggyet mondok: Halálos iramban Superbit + szinkron. Újrakiadás. Tudom, hogy az első nem volt melléklet, de már egy ideje akciós.

Miért ne addhatnák ki később jobb formában? (Még ők járnának jobban mert 2x venné meg az összes fanatikus)

Természetesen nem a valóságalapját akarom megteremteni, mert továbbra is hangoztatom, hogy légből kaptam az egészet.

Santino
Újonc fórumos
Újonc fórumos

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Santino »

Bocs Voxot akartam írni, de tképpen tök mindegy.

Santino
Újonc fórumos
Újonc fórumos

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Santino »

Higgadjatok le!

A Kinoweltes jogok egy vagyonba kerülnek.
Ehhez egy Cinema kevés (de még az összes DVD-s magazin is kevés lenne)

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Persze semmi valóságalapja, de csak gondoljatok bele: a két melléklet lehetne mondjuk a Terminátor2 meg az Emlékmás
A jó Isten mentsen meg minket ettől, nehogy egy ilyen bekövetkezzen! - És ez most komoly.

Egyébként egyszer már majdnem megvettem a Temrinator 2 régió 1-es változatát (csak az asszony tartott vissza tőle).
Mindenesetre kötve hiszem, hogy egy magazin melléklete ki tudna jönni hasonló kvalitású kiadvánnyal mint az amerikaii Terminator 2.
Viszont, ha mégis kijönne, az csakis gagyi lehetne, és mi meg Itéletnapig várhatnánk egy igazán profira. Merthogy azek után már nem sok kiadó akarna egy ilyet kiadni, az tuti.

Könyörgöm, ezek a magazinok maradjanak csak a régi nagy sikereknél (lásd Belmondo sorozat) és a többit bízzák a kiadókra!

Persze ha a fémdobozos kétlemezes Terminator 2-es kiadványt mellékelnék a magazinhoz, az egészen más lenne, de ennek a valószínűsége elég kicsi.

Azért a Jeleket én is megvettem...

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: arty »

úúúúúúúúúúúúú, egy emlékmásért ölnék is

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

vtb
V.I.P.
V.I.P.

VOX magazin DVD-vel

Egy teljesen utópisztikus gondolat vágott az agyamba: nemkicsit lenne dúrva, ha megszerezték volna a Kinoweltes filmek jogait
Persze semmi valóságalapja, de csak gondoljatok bele: a két melléklet lehetne mondjuk a Terminátor2 meg az Emlékmás

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Vife »

Mi a francnak egy hónapban 2 külön melléklet? Akkor csinálják úgy, hogy egy újsághoz járjon két film.
Várd ki, hogy mi lesz az a kettő.
Lehet, hogy egyik sem fog érdekelni!

Egyébként én sem értek egyet a kétféle mellékletes koncepcióval - de ezt már kifejtettem alább...
Víg kedély, jó egészség!

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

szegedi Corában még ma is bőven volt (legalábbis Szörny Rt.-ből láttam néhányat)

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

Üdv! 
Én ma szereztem be a szerkesztőségben a Jeleket. Még tényleg elég sok volt, de rohamosan fogyott, főleg amikor előttem egy viszonteladó 60 - 50 arányban vitt mellékleteket.
A lényeg az, hogy azt hallottam, hogy a kövi szám május 25-e körül jön ki és ismételten 2 mellékletes változat lesz belőle. Az pedig hogy mik lesznek azok, persze nem árulták el, helyette viszont kedvesen mosolyogtak.

Én is kedvesen mosolyogva küldtem volna el őket a búsba. :smile22: Mi a francnak egy hónapban 2 külön melléklet? Akkor csinálják úgy, hogy egy újsághoz járjon két film.

Cobold
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Cobold »

Üdv!

Én ma szereztem be a szerkesztőségben a Jeleket. Még tényleg elég sok volt, de rohamosan fogyott, főleg amikor előttem egy viszonteladó 60 - 50 arányban vitt mellékleteket.
A lényeg az, hogy azt hallottam, hogy a kövi szám május 25-e körül jön ki és ismételten 2 mellékletes változat lesz belőle. Az pedig hogy mik lesznek azok, persze nem árulták el, helyette viszont kedvesen mosolyogtak.

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Már elnézést, de még szombaton beírtam ide, hogy a szerkesztőségben is átvehető. Még a címet és a telefonszámot is beírtam. Szóval olvasni is kellene.Létrehozva: 2003-4-26, 13:52

Bocs Simon, figyelmetlen voltam.
Pedig hétfőn végigolvastam valamennyi hozzászólást - volt egy pár!
Úgy látszik, hogy a mennyiség elvonta a figyelmemet a minőségről.

Persze ebben az is benne van, hogy akkor még a fene sem gondolta, hogy két nappal a megjelenés után az újságosoknál már nem lesz kapható...
Víg kedély, jó egészség!

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

Na megpróbálom még1x. Bár nem vagyok járatos a témában, de szerintem a Vox hülye lenne nem adni a terjesztőknek az újságból, hiszen ebből élnek. Ha jól tévedek, akkor az újságosnak le kell adnia a rendelést, vagy rosszabb esetben megcsinálja helyette valaki más, és ő már csak átveszi, amit kap.
Szóval szerintem az árusok és a terjesztő tájékozatlansága vagy az érdektelensége lehet a ludas. Viszont erről már télleg a Vox tehet.

Vendég

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Végre nekem is megvan a Jelek DVD-s példány. A kiváncsiak kedvéért elárulom, hogy a szerkesztőségben vettem meg.
A budapesti felsült vásárló jelöltek közül (köztük jómagam) eszerint egyedül Te gondolkoztál...
Azért ügyes!

Már elnézést, de még szombaton beírtam ide, hogy a szerkesztőségben is átvehető. Még a címet és a telefonszámot is beírtam. Szóval olvasni is kellene.
Létrehozva: 2003-4-26, 13:52

cori
Újonc fórumos
Újonc fórumos

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: cori »

Tudja-e valaki,hogy Miskolcon hol lehet kapni?
Segítsetek,mert messze van a BP-i szerkesztőség.

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: z12 »

Mezei vásárlóként és vidéken ettől még nem lesz több elégedett ügyfél.

Hát ja....
Nemcsak Budapestből áll a világ....
z

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Miami »

Végre nekem is megvan a Jelek DVD-s példány. A kiváncsiak kedvéért elárulom, hogy a szerkesztőségben vettem meg.
A budapesti felsült vásárló jelöltek közül (köztük jómagam) eszerint egyedül Te gondolkoztál...
Azért ügyes!

Ez mondjuk megoldhatja az én problémámat is - juj hogy lehet ennyi fikázást visszaszívni
Azért ennyire nem rossz a helyzet, ugyanis a probléma továbbra is probléma.
Morgásaimat, dühkitöréseimet továbbra is ajánlom a Voxosok szíves figyelmébe!

Először én is megprobáltam az újságosoknál megvenni, de tegnap este amikor hazaértem ott volt az előfizetéses példányom. Abban az egyik oldalon volt az infó, hogy a szerk.-ben is lehet kapni. Arra viszont nem számítottam, hogy ilyen sok lesz még ott.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Azért ügyes!

Ez mondjuk megoldhatja az én problémámat is - juj hogy lehet ennyi fikázást visszaszívni
Azért ennyire nem rossz a helyzet, ugyanis a probléma továbbra is probléma.
Morgásaimat, dühkitöréseimet továbbra is ajánlom a Voxosok szíves figyelmébe!
Víg kedély, jó egészség!

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

VOX magazin DVD-vel

AND NOW SOMTHING COMPLETELY DIFFERENT...
Helyesen

AND NOW FOR SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT…

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

VOX magazin DVD-vel

Végre nekem is megvan a Jelek DVD-s példány. A kiváncsiak kedvéért elárulom, hogy a szerkesztőségben vettem meg. A haveromnak is hoztam egy példányt.

AND NOW SOMTHING COMPLETELY DIFFERENT...

A szerkesztőségebn még hegyekben állnak a magazinok. Szerény becslésem szerint vagy 500-500 darab van mindkettő filmből. Hogy miért nem terítették ezeket az utcán is azt nem tudom.

Én már régi Vox-os vagyok. Ami nekem nem tetszik ebben az akcióban, az az, hogy az előfizetőknek (mint én), miért nem lehetett csak a DVD-t megvenni, mint ahogy a CP csinálja.

De végülis mindegy, a fő, hogy most boldog Jelek tulajdonos vagyok.

UI: A szerk. címe ha valakit érdekel: 1037 Zúzmara u. 5 Tel: 436-71-40 17h-ig lehet menni

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

miért nem adtál esélyt a "natúr" VOX-nak, az majdnem mindenhol kapható.

Hogy eddig miért nem adtam esélyt, leírtam. Most kapott volna egy hálás és odafigyelő olvasót.
Nem élt vele (értsd: az általam megvásárolni kívánt mellékletes magazin nem lelhető fel sehol sem!).

Olyan szintű sértettség fortyog bennem, hogy ezek után hallani sem akarok a Vox Magazinról!
Ezt a topicot nem a magazin miatt követem, hanem azért, mert a topic indító véleményeket kérdezett.
Véleményem pedig van, hajajajjj!
Víg kedély, jó egészség!

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Vife: Bocsi az értetlenkedésért, de mindig kitértél a válasz elől eddig. Ha csak az újság érdekel, miért nem adtál esélyt a "natúr" VOX-nak, az majdnem mindenhol kapható. 
Az elosztásban pedig nem a VOX a hibás, hanem a Hirker RT. Siófokon szombaton egyik helyen semmit nem kaptak, a másikban roskadoztak a polcok a "Jelek"-től (volt vagy 8 belőle).

Nem tértem ki - leírtam: elégedett voltam a Cinemával. Korábban egy-egy alkalommal vettem Vox magazint is, de semmivel sem találtam jobbnak, így maradtam a Cinemánál.
Azt soha nem írtam, hogy csak az újság érdekel.
A Jelek-mellékletes lapot kergettem hétfőn 8 helyen is.
Magában eddigi tapasztalataim alapján nem érdekelt a lap és jelenlegi tapasztalataim alapján, ha nagyon gyorsan nem lesz változás, ezután aztán végképp nem fog!

Míg azonban máskor a Vox csak másodlagos, felületesen átfutott magazin lett volna, ebben a hónapban nem vettem volna Cinemát, így egész más hozzáállással olvastam volna a magazint - ezt is leírtam részletesen.

Az elosztásban nem vitatom a terjesztők felelősségét - jól dolgozni azonban csak mennyiségből lehet. Lehet hogy Siófokon az egyik újságos kapott 8 db-ot, a többi egyet sem. Nem lenne sokkal jobb a helyzet akkor sem, ha 1-1 vagy 2-2 db-ot kaptak volna a város újságosai - így ki sem került volna a pultra...
Visszatértünk az alapvető problémára: nincs az igényeknek megfelelő vagy akár csak a hasonszőrű lapok példányszámának megfelelő darabszám.
Emiatt bosszankodik nagyon sok beetetett ember!
Víg kedély, jó egészség!

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Vife: Bocsi az értetlenkedésért, de mindig kitértél a válasz elől eddig. Ha csak az újság érdekel, miért nem adtál esélyt a "natúr" VOX-nak, az majdnem mindenhol kapható.

Az elosztásban pedig nem a VOX a hibás, hanem a Hirker RT. Siófokon szombaton egyik helyen semmit nem kaptak, a másikban roskadoztak a polcok a "Jelek"-től (volt vagy 8 belőle).

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”