Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Háta

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Open

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Matrica

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Onkyo SR805 érkezett.

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Lex »

Az pont elég.
Üdvözlettel: Lex

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Azóta már megírták, hogy csak a membrán a sal.....

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

A vaterán találtam egy hirdetést!!! 
Sonus Faber Concerto!!(á' lá a mgyar leleményesség)

"Audiófil CSEMEGE!! Házi készítésű Sonus Faber concerto hangfalpár bevezető áron !Üdvözlök minden érdeklődőt! Barátommal közösen elektrosztatikus panelsugárzókat készítünk. Ő, Zoltán, már 15 éve forog aktívan erősítők, és hangfalak tervezésében és gyártásában. Kb. 8 éve csak a High End világban él. Pillanatnyilag az összes elektrosztatikus hagfalat eladtuk. Jelenleg ez a hangfalpár van készen, emellé készül még egy “érdekes” darab, ami a tervek szerint max 1 hónapon belül fölkerül Vaterára is. Érdemes lesz megvárni. A hangfalak Palicson (észak Szerbiában, észak Vajdaságban, Palicson vannak, Szegedtől kb. 30 km re) vannak egy nagyon szép tanyán, ahol meghallgathatóak, kipróbálhatóak, sőt meg is vásárolhatóak, ha időben érkezik a vevő. Emellé vállalunk egyedi elképzelések megvalósítását is, rendelések kielégítését. A hangfalpár átvételi helye rugalmas. Mindenképpen ajánlom a meghallgatásukat akár hozott anyaggal is, igazi tesztelésnek is állunk elébe, a lentebb ismertetett száraz adatok VALÓSÁGOSAK !!!!!  A hangfalak kipróbálása után, megegyezés után lehetséges a hangfalpár helyszínre való szállítása is magyarország területén bárhova. A kérdésekre szivesen válaszolok. Licit előtt mindenképpen egyeztessünk! Jó licitálást !

2 utas hangfal, Sonus Faber Electa amateur ra nagyon hasonlító hangszórókkal, amik FULL EGYEDI ÉS KÉZI KÉSZÍTÉSŰEK , NEM GYÁRI HANGSZÓRÓK VANNAK BENNE ! A doboz a Sonus Faber Concerto hű másolata. 35 kg/darab. Állítható magasság. Válogatott 3 cm vastagságú diófából. A dobozok 15 literesek. 88 dB érzékenység. Kb 100W. Fémezett papir kondenzátorokkal. 2 mm drótból készült légmagos tekercsek. Biwaring, bikábelezés. Nagyon jó impedancia átmenettel, akár single ended erősítő is meghajtja."

Nézzétek a hangszorokészletet!!!!!
Ismerös márka!!!
SAL(somogyi)
Talán a Sonus is SALt használ??
Ja ára 300.000forint!!!

Holnap én is össze rakok egy ilyet!200ért meghirdetem!

Te jézus isten, hogy merik ezt? Ezek tényleg SAL hangszórók, volt már dolgom velük, borzalom hogy hogy szólnak.
Valaki nagyon meg fogja szippantani...

ŰGGGGYEE SSSSS

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Palics jó hely! Olcsó a sör

Meg a Sonus Faber
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: klepto »

Azért így a kép alapján, ahoz képest, hogy házi gyártás, egész esztétikus a megjelenése!
Jó hangszórókkal talán még jól is szólhatna...

zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: zoom »

Kb 100W.
Na a palócsi high-end világban már teljesítménye is van a hangfalanak?
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: zoom »

Akkor még egy a Marantz PM-16rol.
Ha ez a "torony" van a konyhádba akkor mi lehet a nappalidba???
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

"Audiófil CSEMEGE!! Házi készítésű Sonus Faber concerto hangfalpár bevezető áron !Üdvözlök minden érdeklődőt! Barátommal közösen elektrosztatikus panelsugárzókat készítünk. Ő, Zoltán, már 15 éve forog aktívan erősítők, és hangfalak tervezésében és gyártásában. Kb. 8 éve csak a High End világban él. Pillanatnyilag az összes elektrosztatikus hagfalat eladtuk. Jelenleg ez a hangfalpár van készen, emellé készül még egy “érdekes” darab, ami a tervek szerint max 1 hónapon belül fölkerül Vaterára is. Érdemes lesz megvárni. A hangfalak Palicson (észak Szerbiában, észak Vajdaságban, Palicson vannak, Szegedtől kb. 30 km re) vannak egy nagyon szép tanyán, ahol meghallgathatóak, kipróbálhatóak, sőt meg is vásárolhatóak, ha időben érkezik a vevő. Emellé vállalunk egyedi elképzelések megvalósítását is, rendelések kielégítését. A hangfalpár átvételi helye rugalmas. Mindenképpen ajánlom a meghallgatásukat akár hozott anyaggal is, igazi tesztelésnek is állunk elébe, a lentebb ismertetett száraz adatok VALÓSÁGOSAK !!!!! A hangfalak kipróbálása után, megegyezés után lehetséges a hangfalpár helyszínre való szállítása is magyarország területén bárhova. A kérdésekre szivesen válaszolok. Licit előtt mindenképpen egyeztessünk! Jó licitálást !

2 utas hangfal, Sonus Faber Electa amateur ra nagyon hasonlító hangszórókkal, amik FULL EGYEDI ÉS KÉZI KÉSZÍTÉSŰEK , NEM GYÁRI HANGSZÓRÓK VANNAK BENNE ! A doboz a Sonus Faber Concerto hű másolata. 35 kg/darab. Állítható magasság. Válogatott 3 cm vastagságú diófából. A dobozok 15 literesek. 88 dB érzékenység. Kb 100W. Fémezett papir kondenzátorokkal. 2 mm drótból készült légmagos tekercsek. Biwaring, bikábelezés. Nagyon jó impedancia átmenettel, akár single ended erősítő is meghajtja."

Ismerös márka!!!
SAL(somogyi)
Ja ára 300.000forint!!!

Te jézus isten, hogy merik ezt? Ezek tényleg SAL hangszórók, volt már dolgom velük, borzalom hogy hogy szólnak.
Valaki nagyon meg fogja szippantani...

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

Ha már Marantz van elötérbe én is megmutatom mi érkezett hozzám a hétvégén.
Hát nem a gizdábbak közül való...

pp

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Andru »

"Audiófil CSEMEGE!! Házi készítésű Sonus Faber concerto hangfalpár bevezető áron !Üdvözlök minden érdeklődőt! Barátommal közösen elektrosztatikus panelsugárzókat készítünk. Ő, Zoltán, már 15 éve forog aktívan erősítők, és hangfalak tervezésében és gyártásában. Kb. 8 éve csak a High End világban él. Pillanatnyilag az összes elektrosztatikus hagfalat eladtuk. Jelenleg ez a hangfalpár van készen, emellé készül még egy “érdekes” darab, ami a tervek szerint max 1 hónapon belül fölkerül Vaterára is. Érdemes lesz megvárni. A hangfalak Palicson (észak Szerbiában, észak Vajdaságban, Palicson vannak, Szegedtől kb. 30 km re) vannak egy nagyon szép tanyán, ahol meghallgathatóak, kipróbálhatóak, sőt meg is vásárolhatóak, ha időben érkezik a vevő. Emellé vállalunk egyedi elképzelések megvalósítását is, rendelések kielégítését. A hangfalpár átvételi helye rugalmas. Mindenképpen ajánlom a meghallgatásukat akár hozott anyaggal is, igazi tesztelésnek is állunk elébe, a lentebb ismertetett száraz adatok VALÓSÁGOSAK !!!!! A hangfalak kipróbálása után, megegyezés után lehetséges a hangfalpár helyszínre való szállítása is magyarország területén bárhova. A kérdésekre szivesen válaszolok. Licit előtt mindenképpen egyeztessünk! Jó licitálást !

Ismerös márka!!!
SAL(somogyi)
Ja ára 300.000forint!!!

Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Hozzászólás Szerző: Posza »

Gratula Andru! Arisztokratikus külső. Olyan igazi Marantz-os.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ha már Marantz van elötérbe én is megmutatom mi érkezett hozzám a hétvégén.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

bevallom én "féltégla a dobozban"-on gondolkodom ...
Na hazavittem kipróbálás céljából a marantz 6001-est... a főnököm úgy sincs itthon

Az aláírásomban szereplő környezetbe illesztve, progresszív képpel hajtva de csak komponens kábelen kötve. Analóg 6 csatornán kötve...

Két órányi használat után. A hangja meggyőző, nagyon jól szól dvd lejátszókhoz képest nagyon zenei (zongorista - DD). Hangban nem okozott csalódást.

A kép minősége is kifogástalan (A gyűrűk ura - két torony, A gyűrűk ura - A gyűrű szövetsége), mondhatni etalon. Legalább is számomra a pioneer dv 470 után.
Viszont nagy kontrasztú feliratoknál, fekete háttéren fehér szöveg. A szöveg felső és az alsó részénél széthúzza a feliratot. Lehet, hogy csak én nem tudtam tiszteséggel beállítani (még állítgatom).

A menüje viszont nagy csalódás volt a számomra. Puritánabb, mint az elvártam volne egy ilyen árú lejátszótól. Számomra az is teljes képtelenség, hogy megáll a lejátszás a setup menü bekapcsolásával és szinte teljesen betakarja a képet. Ez még magában nem is gond. DE ugyan így marad a picture-settings alatt is (se mozgó kép, se álló ). Ráadásul elég nehéz elnavigálni "az almenü elmenüjének, az almenüjébe". Kész áldás volt a beállítás így.

A távirányító méretéhez képest buta. Hiányolok egy-két funkciót is róla, mint a gyors tekerést (ezt csak a léptető gomb hosszan nyomvan tartásával lehet elérni - ember legyen a talpán aki tisztességgel tud navigálni). Ráadásul a léptető gombok egymás alatti elrendezése is elég idétlen, fent a tovább alatta a vissza. Hát nem volt elég hely azon a távon normálisan elhelyezni. Nincs közvetlen audio gomb és subtitle sem. mindet a 'disp.' feliratú gomb alól lehet elérni.

Összegezve: minősége hangilag kiváló, a kép a csíkozódást leszámolva szintén kiváló. Szolgáltatásai kiválóak, bár nem volt alkalmam kipróbálni sem DVD-Audio sem SACD lemezzel. Viszont kezelhetőségből nálam a készülék megbukott.

Kisebb kompromiszumokkal meg lehet vásárolni, de én nem adnék érte majd' 140 ezer forintot.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

Élôben sokkal szebb.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

No és még egy Pioneer,30 évvel ezelőttről.Megérkezett a szervizből az öreg vas,teljesen felújítva..

szépséges!
system

Bulu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Bulu »

OFFTOPIC:

Én is államnál vagyok, és azért az ilyen dolgok nem általánosak. Szerencsére.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

OFFTOPIC:

Én is állami cégnél dolgozom, és emiatt vh nincs kedvem röhögni a hasonló sztorikon.  

valahogy szerintem egyetlen magyar adófizetőnek sincs hozzá kedve

meg az európaiaknak se.
de leltárba kell kerülnie, tehát lenyúlni nem lehet.
"max." áll kihasználatlanul.
system

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Lex »

Erre próbáltam finoman célozni, de Taarzant se akartam megbántani, mert gondolom, nem ő az értelmi szerző.
Üdvözlettel: Lex

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

OFFTOPIC:

Én is állami cégnél dolgozom, és emiatt vh nincs kedvem röhögni a hasonló sztorikon.

valahogy szerintem egyetlen magyar adófizetőnek sincs hozzá kedve
gordon314.fw.hu

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

OFFTOPIC:

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”