Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
akkor én felrakok pár friss giccses képet, amik csak annyi módosításon estek át, hogy a felbontás lett butítva és a tömörítés lett rányomva, hogy feltölthető méretűek legyenek
gordon314.fw.hu
Képek Magyarországról
Pókok ,kb akkorák mint egy gobostű feje.
Képek Magyarországról
Mindig azt csodáltam a profi fotókon, hogy hogy a francba tudnak előhozni olyan fényeket/szineket/kontrasztokat.
Most kezdek rájönni, hogy nem is igazán a drága fényképező a kulcs, hane a jó fotós szem a zép beállításokhoz, meg utána a képmanipuláló progik okos használata.
Egyszer lehet meunom a túlzásba vitt kontrasztot, ilyeneket, de most épp az ilyen, valóságban sohasem látható fények tetszenek a legjobban a képekben!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Képek Magyarországról
Ez egyébként egy igencsak módosított fotó, bizots le fogtok húzni érte, de nekem most akkor is ez a kedvencem!
Dehogy húzunk, a fotók többsége módosított, de csak mióta léteznek ilyen szoftverek.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Itt egy kép magyarból pár héttel ezelőttről.
(rem. nem haragudtok, úgyis van itt mindenkinek valami "dilije" úgy látom, amit állandóan fotózgat, most meg egyébknét is divat az autós képek töltögetése id)
Ez egyébként egy igencsak módosított fotó, bizots le fogtok húzni érte, de nekem most akkor is ez a kedvencem!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Képek Magyarországról
volga?
nyertél
Képek Magyarországról
Zsír gépek-zsír képek!
Képek Magyarországról
Állatul néz ki a BMW és az MG
nekem a Tatra tetszik nagyon. Kár, hogy nem lett akkora sikere mint a bogárnak.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11024
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
még egy utolsó. valyon ez milyen autó? sajnos tömeg volt és belebambultak a képekbe azért ilyen össze-vissza, remélem a júliusi már nagyobb helyen lesz megrendezve. ott eleve többen lesznek.
volga?
...
Képek Magyarországról
még egy utolsó. valyon ez milyen autó? sajnos tömeg volt és belebambultak a képekbe azért ilyen össze-vissza, remélem a júliusi már nagyobb helyen lesz megrendezve. ott eleve többen lesznek.
Képek Magyarországról
elsősegély doboz
Képek Magyarországról
nagyon aranyos volt
Képek Magyarországról
részlet.
Képek Magyarországról
A mellette álló bmw 315/1 spec.
Képek Magyarországról
mégeccer.
Képek Magyarországról
Hátulról.
Képek Magyarországról
A kassai veterán autó klub miskolcon volt. Ez a kedvencem.
Képek Magyarországról
Köszi szépen mindenkinek!
Ez öröm és boddottág,ha tetszenek a képeim!
Képek Magyarországról
szerintem ff-ben jobb lenne...
Köszi, örülök, ha tetszik!
Kicsit öregítve/tekergetve az árnyékokat ezt hoztam ki belőle: (egyébknét ezek a kevés fény ellenére számomra is meglepően éles képek lettek)
Éz jó, nekem ez jön be a leginkább... ezzel a szépiás tónussal, a forgácsok nélkül.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
Nekem is tetszik a a faesztergálás képei.
Képek Magyarországról
az esztergás sorozat nekem is tetszik. esetleg a vágással lehetne még játszadozni egy kicsit, de a hangulata nagyon bejon.
Képek Magyarországról
Keretezés lassan csak összejön:
Hasonlít, de más.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11024
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
Haga! A teknősnél jól jött volna némi mélységélesség, meg derítés az arcára. Az esztergás sorozat már egész jó.