Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-SR504E
Onkyo TX-SR504E
Na végre megvan a pénz, veszem a 604-et AVplanet-nél jövő 7 közepére ígérték...
Van még 2 napod... kíváncsi leszek, hogy mit hoznak és mennyiért.
Semmit
Kezdem már unni ezt a tökölést, lehet veszek egy Marantz 4001-et, 'oszt jónapot.
...Vagy lehete, h elég a 3001-is, ha egyébként nmincs különbség, nem nagyon látom értelmét a hdmi-nek erölködőkön.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Onkyo TX-SR504E
Volt már ilyen gondom nekem is, és nem videókártya meghajtója volt a hibás, (pedig úgy tünt) hanem az xp.
Pedig hidd el,nem az XP a hibás,hanem a meghajtóprogi.
Próbáld ki:csökkentet módban indítsd el az xp-t,és láss csodát,műxik a digit kimenet (mivel ekkor nem töltődik be a vidkártya drivere.)
A Milleniummal pedig megint csak azt támasztod alá,hogy a driver nem mindegy hogy van megírva,mivel az win9x,tehát más meghajtóprogi kell,mint amit az xp win2k vonala megkövetel.
Onkyo TX-SR504E
Te hogy oldottad meg végül? Azóta két op-rendszert használok.
Próbáld ki, telepíts egy másik patrícióra egy milleniumot és az eredeti rendszered is megmarad. Kb. egy óra munka és lehet, hogy nálad is beválik.
Onkyo TX-SR504E
Volt már ilyen gondom nekem is, és nem videókártya meghajtója volt a hibás, (pedig úgy tünt) hanem az xp.
Akkor viszont tényleg más oprendszer kell.
Te hogy oldottad meg végül?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Onkyo TX-SR504E
És akkor nem kell meghajtóprogi a videokártyához? Volt már ilyen gondom nekem is, és nem videókártya meghajtója volt a hibás, (pedig úgy tünt) hanem az xp.
Onkyo TX-SR504E
Ő más (nem windows) op.rendszerre gondolt. pl: linux
És akkor nem kell meghajtóprogi a videokártyához?
Akkor is kell meghajtóprogi,de annál lehet másképp írták meg (digit jel kimenet szempontjából)
Onkyo TX-SR504E
Na végre megvan a pénz, veszem a 604-et AVplanet-nél jövő 7 közepére ígérték...
Van még 2 napod... kíváncsi leszek, hogy mit hoznak és mennyiért.
Onkyo TX-SR504E
És akkor nem kell meghajtóprogi a videokártyához?
Onkyo TX-SR504E
És ahhoz honnan veszel másik meghajtó progit? Ami teljesen másképp működik, megkerülve a másolásvédelmi szabványt...
Onkyo TX-SR504E
És ahhoz honnan veszel másik meghajtó progit? Ami teljesen másképp működik, megkerülve a másolásvédelmi szabványt...
Onkyo TX-SR504E
Ez ellen nem lehetne valamit tenni?
Esetleg próbáld ki más op-rendszerrel is.
a gyors megoldás.
Onkyo TX-SR504E
Ez ellen nem lehetne valamit tenni? Esetleg próbáld ki más op-rendszerrel is.
Onkyo TX-SR504E
Ez azért van,mert nem ismeri fel előre definiált megjelenítőként a kimenetre kötött egységet, ...
Ez ellen nem lehetne valamit tenni?
Onkyo TX-SR504E
Szerintem pc-ről nem fogsz tudni hdmi jelet küldeni. A videókártya meghajtóprogija nem támogatja. (tartalomvédelem miatt)
Valami ilyesmi lehet, de milyen tartalomnál kapcsol ki?
Amíg boot-ol a gép,addig kiküldi a digitális jelet,amikor viszont már a vidkártya meghajtóprogija is betöltődik (rendszer felépül) letilt.
Ez azért van,mert nem ismeri fel előre definiált megjelenítőként a kimenetre kötött egységet,a ekkor csak analóg d-sub műxik.
Tehát mindenféle tartalmat véd,válogatás nélkül.
Onkyo TX-SR504E
Szerintem pc-ről nem fogsz tudni hdmi jelet küldeni. A videókártya meghajtóprogija nem támogatja. (tartalomvédelem miatt)
az az érdekes hogy ha simán a tvre kötöm a szgépet no problem, de onkyon keresztül nem megy át a kép, az az néha átmegy néha nem.
TV: SAMSUNG UE55D6500 ,FORRÁS: MAC MINI(2011) ,STEREO ERŐSÍTŐ: NAIM NAIT XS ,DAC: M2TECH YOUNG ,HANGFAL: MONITOR AUDIO RX8 ,ELOSZTÓ: S&M BLACKNOISE6
Onkyo TX-SR504E
Valami ilyesmi lehet, de milyen tartalomnál kapcsol ki?
Onkyo TX-SR504E
Onkyo TX-SR504E
Nem lehet, hogy a PC-ről olyan anyagot küldesz ki, ami copyright védelem alatt áll?
"About Copyright Protection
The AV receiver supports HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)*2, a copy-protection system for digital
video signals. Other devices connected to the AV receiver via HDMI must also support HDCP.
*2 HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection): The video encryption technology developed by Intel for HDMI/DVI. It’s designed to
protect video content and requires a HDCP-compatible device to display the encrypted video."
Más: Az Onkyo kijelzőjén fent van egy HDMI jel. Ez ég akkor is, amikor nem ad ki jelet?
Onkyo TX-SR504E
az hihetetlen az újon át sem megy a jel!!! neked müxik rendesen? több hdmi kötötél rá?
Nekem még nincs HDMI megjelenítőm.
Olyan viszont volt már a fórumlakók körében, hogy valaki az olcsó HDMI-s játékosához vett egy 10x annyiba kerülő megjelenítőt és otthon derült ki, hogy a tévé pont azt az 1 felbontást nem tudja, amit a játékosa kiad.
Az Onkyo setup menüjében megcsináltad a források hozzárendelését a bemenetválasztó gombokhoz?
Setup Menu:
0. Video Input
...
HDMI
e. DVD YES
f. VIDEO1 YES vagy amelyik video bementre megy a PC hangja
g. VIDEO2 NO
h. VIDEO3 NO
Ellenőrizd a beállításokat és mozgasd meg a csatlakozókat a tévé meg a többi készülék hátulján.
A tv-m(plazma) 1080i -ig képes fogadni jeleket. Lehet hogy a számitógépröl érkezö jel nem tetszik neki(meg hogy 5m dvi/hdmi kábellel van összekötve)
Ha csak a dvd-t kötöm rá akkor müködik de ha mind2öt akkor egy ideig müxik majd vagy a dvd vagy a szgép jelét vagy egyiket sem engedi át.
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele , én egy tx-sr503 cseréltem le (mondjuk pont a hdmi switch miatt amit mégsem tudok használni) elég jól meghajtja a Dali concept8 szettemet.
TV: SAMSUNG UE55D6500 ,FORRÁS: MAC MINI(2011) ,STEREO ERŐSÍTŐ: NAIM NAIT XS ,DAC: M2TECH YOUNG ,HANGFAL: MONITOR AUDIO RX8 ,ELOSZTÓ: S&M BLACKNOISE6
Onkyo TX-SR504E
az hihetetlen az újon át sem megy a jel!!! neked müxik rendesen? több hdmi kötötél rá?
Nekem még nincs HDMI megjelenítőm.
Olyan viszont volt már a fórumlakók körében, hogy valaki az olcsó HDMI-s játékosához vett egy 10x annyiba kerülő megjelenítőt és otthon derült ki, hogy a tévé pont azt az 1 felbontást nem tudja, amit a játékosa kiad.
Az Onkyo setup menüjében megcsináltad a források hozzárendelését a bemenetválasztó gombokhoz?
Setup Menu:
0. Video Input
...
HDMI
e. DVD YES
f. VIDEO1 YES vagy amelyik video bementre megy a PC hangja
g. VIDEO2 NO
h. VIDEO3 NO
Ellenőrizd a beállításokat és mozgasd meg a csatlakozókat a tévé meg a többi készülék hátulján.
Onkyo TX-SR504E
A kispesti saturnban most akcios a tx-sr604, 89900ft.A következö volna a problémám vele, az 1hdmi bemeneten a számitógép van a 2.hdmin a dvdlejátszó.
Van hogy elveszti a jelet, egyszerüen nem megy át a jel a tv no signalt ir ki, az az érdekes hogy nem mindig csinálja . Az elsöt vissza is vittem ez miatt de a másik is ezt csinálja! Mi lehet a gond?
Át kellene nézni, hogy milyen felbontásokat tud fogadni a tévé, mit enged át az Onkyo és mit adnak ki a források. Esetleg érintkezési probléma a csatiknál, kábelnél.
az hihetetlen az újon át sem megy a jel!!!
neked müxik rendesen? több hdmi kötötél rá?
Onkyo TX-SR504E
A kispesti saturnban most akcios a tx-sr604, 89900ft.A következö volna a problémám vele, az 1hdmi bemeneten a számitógép van a 2.hdmin a dvdlejátszó.
Van hogy elveszti a jelet, egyszerüen nem megy át a jel a tv no signalt ir ki, az az érdekes hogy nem mindig csinálja . Az elsöt vissza is vittem ez miatt de a másik is ezt csinálja! Mi lehet a gond?
Át kellene nézni, hogy milyen felbontásokat tud fogadni a tévé, mit enged át az Onkyo és mit adnak ki a források. Esetleg érintkezési probléma a csatiknál, kábelnél.
Onkyo TX-SR504E
A kispesti saturnban most akcios a tx-sr604, 89900ft.
A következö volna a problémám vele, az 1hdmi bemeneten a számitógép van a 2.hdmin a dvdlejátszó.
Onkyo TX-SR504E
Az AV Planetnél is elfogyott az Onkyo 604, az automatikus válaszban beszerzési időnek 5 napot írtak, da ha kifutott, akkor onnan sem lesz, ráadásul nem akarok még egy hétig erősítő nélkül maradni.
Dorian:
Beidéztem, hogy a AV Planetnek már mióta nincs 604-ese. Nekem akkor is ígérték, hogy a következő hét közepe, úgy látom, azóta sincs nekik készleten. Szerintem priviben érdeklődj rea4-nél, hogy milyen eséllyel lehet még akciós 604-est beszerezni.
Onkyo TX-SR504E
Na végre megvan a pénz, veszem a 604-et
AVplanet-nél jövő 7 közepére ígérték...
Szerintetek JBL SC178 szett jó választás hozzá? (Zenére Tannoy M3-lesz használva) A nappali-konyha együtt 24 m2
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda