Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
feliratok
feliratok
Eragon 720p Bluray x264 reveille-hez még mindig nincs senkinek olyan felirata, ami az elején és a végén is passzol a szöveghez?
feliratok
Bocs a belebeszélésért, de
nem ctu, hanem DM-hez de már megoldódott, mert megcsináltam.
Rendben, mert én a kisebbet (ctu) töltöttem le, és csak ahhoz van feliratom.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
feliratok
Nincs valakinek véletlenül a 24 6. évadjának 19-től a 24. (1,43 GB-os) részeihez időzített magyar felirata?
A CTU-hoz?
Bocs a belebeszélésért, de
nem ctu, hanem DM-hez de már megoldódott, mert megcsináltam.
feliratok
Nincs valakinek véletlenül a 24 6. évadjának 19-től a 24. (1,43 GB-os) részeihez időzített magyar felirata?
A CTU-hoz?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
feliratok
feliratok
Sziasztok!A dreamgirls.dvd9.720p.mkv filmhez, nem tud valaki feliratot? Kerestem, de nem találtam hozzá, csak divx-eshez.
Segítséget előre is köszi.
Próbáld meg hozzá igazítani... Előfordulat, h nem sikerül (nekem is volt már ilyen is olyan is).
Hát, ha senkinek nincs meg akkor majd nekiülök.
Subtitle Workshop és 5 perc.
- krizsozoli
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 4
feliratok
Sziasztok!A dreamgirls.dvd9.720p.mkv filmhez, nem tud valaki feliratot? Kerestem, de nem találtam hozzá, csak divx-eshez.
Próbáld meg hozzá igazítani... Előfordulat, h nem sikerül (nekem is volt már ilyen is olyan is).
Hát, ha senkinek nincs meg akkor majd nekiülök.
feliratok
- krizsozoli
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 4
feliratok
Sziasztok!
A dreamgirls.dvd9.720p.mkv filmhez, nem tud valaki feliratot? Kerestem, de nem találtam hozzá, csak divx-eshez.
feliratok
Ti tudtok??
Simán lehet, hogy nincs hozzá. Mikor én néztem akkor a komplett évadhoz nem volt felirat, kénytelen voltam szinkronnal nézni.
feliratok
Ti tudtok??
Simán lehet, hogy nincs hozzá. Mikor én néztem akkor a komplett évadhoz nem volt felirat, kénytelen voltam szinkronnal nézni.
feliratok
Aztaaa, nem találok feliratot a feliratok.hu -n a Maffiózók S05E07-től S05E13-ig. Mi a franc? Ilyen nincs......... kell lennie feliratnak hozzá, ezt nem akarom bevenni..... Ti tudtok?? Megőrülök ha nem nézhetek maffiózókat, nem is nézek filmet csak azt....
feliratok
Hello!
Nem találtam olyan topicot ahova írhattam volna, talán itt is megállja a helyét!
Van egy magyar feliratos dvd-m, amivel az a probléma, hogy a sub színe SÁRGA!!!
Ez engem borzasztóan zavar, úgyhogy gondoltam megoldom a problémámat. 1000 meg 1000 oldalt átnéztem, meg is találtam, amit kerestem... Megcsináltam mindent és a végén vettem észre, hogy az újonnan kapott dvd-n az elvileg dőlt feliratok nem döntötten jelentek meg. Srt2Sup-pal csináltam...
Aztán újra utánanéztem és ráakadtam egy progira, a SubtitleCreator-ra ami elvileg kijavítja a hibát...
Aztán jött egy újabb hiba... A SubtitleCreator-ral csinált .sup-nak nincs olyan színkódja, amivel az IfoEdit-ben be tudnám állítani a helyes színeket. Most mit tegyek!?
2 napja ezzel szüttyögök! Lécci, ha valaki tud, segítsen!
Régebben, egyszer csináltam már ilyet.
Azt hiszem, a dvd-t rámásoltam a vinyóra, majd IfoEdit-tel átírtam a színkódokat
Ha nem ismernéd, ez az oldal segíthet: http://www.bennydog.com/clipper/phpBB2/index.php
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB
feliratok
Hello!
Nem találtam olyan topicot ahova írhattam volna, talán itt is megállja a helyét!
Van egy magyar feliratos dvd-m, amivel az a probléma, hogy a sub színe SÁRGA!!!
Ez engem borzasztóan zavar, úgyhogy gondoltam megoldom a problémámat. 1000 meg 1000 oldalt átnéztem, meg is találtam, amit kerestem... Megcsináltam mindent és a végén vettem észre, hogy az újonnan kapott dvd-n az elvileg dőlt feliratok nem döntötten jelentek meg. Srt2Sup-pal csináltam...
Aztán újra utánanéztem és ráakadtam egy progira, a SubtitleCreator-ra ami elvileg kijavítja a hibát...
Aztán jött egy újabb hiba... A SubtitleCreator-ral csinált .sup-nak nincs olyan színkódja, amivel az IfoEdit-ben be tudnám állítani a helyes színeket. Most mit tegyek!?
2 napja ezzel szüttyögök! Lécci, ha valaki tud, segítsen!
feliratok
Milyen lejátszó programmal lehetne ezt a filmet feliratosan lejátszani? Van-e valami megkötés a file-okkal kapcsolatban? (azonos legyen-e a nevük, valami spáci könyvtárban kell-e lennie stb.)
Feliratozó progi kell hozzá. Lehet az ffdshow, vsfilter, stb. Lejátszhatod akár a Windows Media Playerrel vagy bármivel. Ha azonos a felirat neve a filmével akkor automatikusan ki fogja tenni a feliratot (már ha a feliratozót is bekapcsolod) aztán kiválaszthatod, hogy milyen betütípussal, milyen méretben milyen színben és hol jelenjen meg a felirat.
Letöltöttem az ffdshow-t, installáltam, és működik.
Köszi
feliratok
Derailed-hez (Derailed 2005 DVD5 720p HDDVD x264 ) feliratot tudna adni valaki?
Már azóta rég találtam, igaz picit igazítottam rajta.
feliratok
Milyen lejátszó programmal lehetne ezt a filmet feliratosan lejátszani? Van-e valami megkötés a file-okkal kapcsolatban? (azonos legyen-e a nevük, valami spáci könyvtárban kell-e lennie stb.)
Feliratozó progi kell hozzá. Lehet az ffdshow, vsfilter, stb. Lejátszhatod akár a Windows Media Playerrel vagy bármivel. Ha azonos a felirat neve a filmével akkor automatikusan ki fogja tenni a feliratot (már ha a feliratozót is bekapcsolod) aztán kiválaszthatod, hogy milyen betütípussal, milyen méretben milyen színben és hol jelenjen meg a felirat.
feliratok
Hali!
Nekem olyan problémán lenne, hogy van egy .avi kiterjesztésű film, és van egy .srt kiterjesztésű felirat file.
feliratok
Derailed-hez (Derailed 2005 DVD5 720p HDDVD x264 ) feliratot tudna adni valaki?
A szokott helyekről letöltöttek közül még nem találtam megfelelőt.
feliratok
A Rózsaszín Cadillac filmhez szeretnék feliratot szerezni. Angliából kaptam a filmet, a lemezen nincs magyar felirat. A feliratok.hu-n és a felirat.cjb.net-en nem találtam a filmhez feliratot. Megköszönném, ha tudna valaki segíteni, esetleg küldeni egy feliratot. Honnan lehet még magyar feliratokat letölteni?
feliratok
ST. Szóljak mindig, ha küldök feliratot? A szekér ugyebár még nem forog kellőképpen és ha ez az email cím, ezért van csak fenn tartva, akkor lehet h nem nézed, mindig. Kaptár 2-t küldtem tegnap.
Nem kell szólni, fogom nézni mindig. Köszi.
feliratok
ST. Szóljak mindig, ha küldök feliratot? A szekér ugyebár még nem forog kellőképpen és ha ez az email cím, ezért van csak fenn tartva, akkor lehet h nem nézed, mindig. Kaptár 2-t küldtem tegnap.
Nem kell szólni, fogom nézni mindig. Köszi.
feliratok
feliratok
Simon! Felirat ment: The.Last.Samurai.2003.720p.HDDVD.x264-ESiR.
A film még mindig isten, a felirat meg tökéletes.
feliratok
Engem baromira zavar ha a szövegből előre tudom, hogy valaki meg fog szólalni.
Semmi kötekedés, de ez itt a lényeg és nem vagyok ultra megalomán maximalista, csak szeretem, és ált. próbálok törekedni a "tökéletességre".