Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Vadász! Csak úgy eszembe jutott: Nem gondoltatok még a termékek sorszámozására?
Esetleg emelhetné az exkluzivitási szintet.
Sőt, már Antony Michaelsonnak is nagyon bevált, az a hype, hogy "ebből a termékből csak X darab fog készülni, a <tetszőleges, kitalált anyag> készleteinek szűkössége miatt".
Na jó ez csak vicc volt.
Heed Audio termékek
Én meg Obelisket akarok most már... A marantzot megtartom szobadísznek azért.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 2914
Heed Audio termékek
Bár a nátha nem hagyott még el, de azért mostmár elérhető leszek. Egyéb infó magánban ment.
Köszi szépen!
Még egy, amit elfelejtettem, és talán közérdekű.. Az említett kábelek (IC, hangfal, táp, stb), már vásárolhatók?
//Kedvem lenne lecserélni az össze-vissza IC kábeleimet vmi normálisra. Ez az IC amúgy mennyire árnyékolt; lemezjátszóhoz is jó?
A kábelek még nem kaphatóak, de ha minden jól megy, akkor január végétől lesznek. A ConCord árnyékolt, kvázi-szimmetrikus. (A későbbiekben teljesen szimmetrikus XLR kivitelben is lesz, lévén a Nexus erősítők teljesen szimmetrikusak.)
Heed Audio termékek
Bár a nátha nem hagyott még el, de azért mostmár elérhető leszek. Egyéb infó magánban ment.
Köszi szépen!
Még egy, amit elfelejtettem, és talán közérdekű.. Az említett kábelek (IC, hangfal, táp, stb), már vásárolhatók?
//Kedvem lenne lecserélni az össze-vissza IC kábeleimet vmi normálisra. Ez az IC amúgy mennyire árnyékolt; lemezjátszóhoz is jó?
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 2914
Heed Audio termékek
Andix!
Bár a nátha nem hagyott még el, de azért mostmár elérhető leszek.
Egyéb infó magánban ment.
Heed Audio termékek
Vadász, küldtem emailt-privátot, lécci válaszolj, köszönöm!
Más: Tudja valaki, hogy mennyi lett a listaára az új Obelisk végfoknak?
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Heed Audio termékek
Bár mindenki tudna ION-hoz jutni, aki még nem tudja mit akar. Lásd az erősítők topicot...
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Heed Audio termékek
Köszi!
A várakozásom felett is!
Dual 505-4 lemezjátszó- Philips cd 880- Ion System Obelisk 3-Royd Minstrel-AQ1+ ezüst/réz litze kábelek.
Heed Audio termékek
Gratulálok! Ezek szerint bejöttek a várakozások.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Tegnap este vásároltam egy Ion Obelisk 3 erősítőt.
Döbbenetes!
Egy olcsó Thomson DVD-vel, gyári kanóc interkonnekt, a Heybrook Heylios hangfalaimmal úgy muzsikál, amit itthon még nem hallottam. Együttvagy a zenével, nem törődsz a mélyekkel, magasakkal hanem élvezed a zenét.
Ha beszereztem egy jó forrást, én itt a fejlesztésben az én ízlésem szerint meg lehet állni, most azt érzem nekem ez elég.
Gondoltam elmondom a Heed rokonoknak.
Dual 505-4 lemezjátszó- Philips cd 880- Ion System Obelisk 3-Royd Minstrel-AQ1+ ezüst/réz litze kábelek.
- rudulf
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Off
Vedd meg a Pro-Ject-et, amit itt hirdetek., a Technics után nem rossz.
Ha nem azt kapod a Roksan-tól, amit vártál, akkor nehezen tudsz kiszállni belőle...
A Technics után lehet, hogy nem rossz, a NEMROSSZ kategória viszont irtózatosan kevés motivációt hordoz számomra az LP-zéshez
Na szóval mellik rokszánt lőjem? :kiraly:
Bocsi.
Nem kötekszem, azt meghagyom a két renitens úrnak...
A hétvégén voltam egy ismerősnél, 2x1 MFt-os McIntosh Audio CD + Erősítő kombója van és sok százezer kábelben. Ajánlottam neki egy sokak által preferált, de általa nem ismert hálózati kábelt (30 eFt). Bedugta a CD (mert oda ajánlott) és mindketten hallotukk a pozitív hatását a kábelnek. Otthagytam néhány napig és utána is csak pozitívat mondott róla.
De...
Azután ezt mondta: Még azért megpróbálok egy Acoustic Zen hálózatit is, mert ígértek egyett meghallgatásra.
De már látom azért fog AZ-t venni mert az ötször drágább, és misztikus és, mert megteheti.
Egy másik ismerős meg sem hallgatja a kábelem, mert szerzett 38 eFt-ért egy 150 eFt-os hálózatit és az tutibiztosistenhogy jobb.
Van ilyen, de ne feledd, hogy exponenciálisan fizetsz apróságokért.
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Heed Audio termékek
Ezért kéne Vadászhoz fordulni! :-)
Fordulok én holnap egyébként is, de kíváncsi lettem volna véleményekre.
Heed Audio termékek
...nehéz kenyér lenne nekem megítélnem mi a mechanika állapotja.
Ezért kéne Vadászhoz fordulni! :-)
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
Heed Audio termékek
Szerintem a XERXES topikban hamarabb kapsz előremutató válasz, de addig is kicsit OFF.
A futómű állapota (motor, csapágy, és főleg a kritikus "plinth sagging"), valamint a tápegység típusa szvsz sokkal fontosabb, mint a két, esetleg nem tökéletes kar közötti választás.
Ahhoz képest, ami a Xerxes topicban megy, nem gondolnám off-nak itt, ahol a Roksan hazai képviselője a topic névadója
Csak lépésenként, szépen sorban! Előbb valami elvi álláspontot alakítanék ki. Mivel referencia ismeretem zéró, ezért nehéz kenyér lenne nekem megítélnem mi a mechanika állapotja.
Heed Audio termékek
Tudom, csak szegről-végről ide való a dolog (végülis Roksan-okról lévén szó), ám az egy pixelre jutó vájtfülek és bakelitgörgetők száma itt tűnik legoptimálisabbnak és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Na szóval, jónéhány év szünet után talán visszatérek az LP-világba. Igaz, még megvan a Technics SL-BD gyalum, de azt már el sem akarom indítani (legfeljebb eladáskor). Van két Roksan a Hifipiacon hirdetve. Az egyik egy 10-es Xerxes Artemiz karral AT-OC9 hangszedővel a másik Roksan Radius Tabriz karral nem tudom milyen hangszedővel. Elsősorban a két futómű közül ki melyiket választaná, és miért? Azután a kar. Vadász tapasztalata szerint a régebbi Artemiz karokkal nehéz az élet. Viszont állítólag lehet "vérátömleszteni". A Tabriz-ról nem tudok szinte semmit. Na szóval kérek véleményeket!
Szerintem a XERXES topikban hamarabb kapsz előremutató válasz, de addig is kicsit OFF.
Ha erre gondoltál:
http://www.hificity.hu/apro.php?off=10& ... %F6z&tip=2
"2007-01-02 | László | 30/302-6689 |
Eladó Roksan Xerxes futómű(155 eFt)Artemiz karral (160eFt) AT-OC9 hangszedővel (50eFt),Artaxerxes MC illesztővel és fonóval (60eFt),gyári asztalkával (20eFt).Egyben jelentős árkedvezmény!Roksan előfok és végfok eladó."
ez egy originális 1-es Xerxes.
A futómű állapota (motor, csapágy, és főleg a kritikus "plinth sagging"), valamint a tápegység típusa szvsz sokkal fontosabb, mint a két, esetleg nem tökéletes kar közötti választás.
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Heed Audio termékek
Off
Ha nem azt kapod a Roksan-tól, amit vártál, akkor nehezen tudsz kiszállni belőle...
A Technics után lehet, hogy nem rossz, a NEMROSSZ kategória viszont irtózatosan kevés motivációt hordoz számomra az LP-zéshez
Na szóval mellik rokszánt lőjem?
- rudulf
- V.I.P.

Heed Audio termékek
Tudom, csak szegről-végről ide való a dolog (végülis Roksan-okról lévén szó), ám az egy pixelre jutó vájtfülek és bakelitgörgetők száma itt tűnik legoptimálisabbnak és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Na szóval, jónéhány év szünet után talán visszatérek az LP-világba. Igaz, még megvan a Technics SL-BD gyalum, de azt már el sem akarom indítani (legfeljebb eladáskor). Van két Roksan a Hifipiacon hirdetve. Az egyik egy 10-es Xerxes Artemiz karral AT-OC9 hangszedővel a másik Roksan Radius Tabriz karral nem tudom milyen hangszedővel. Elsősorban a két futómű közül ki melyiket választaná, és miért? Azután a kar. Vadász tapasztalata szerint a régebbi Artemiz karokkal nehéz az élet. Viszont állítólag lehet "vérátömleszteni". A Tabriz-ról nem tudok szinte semmit. Na szóval kérek véleményeket!
Off
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Bizony azt és nem sok kívánnivalót hagy maga után. Persze ízlések és pofonok, de nálam abszolút befutó lett.
On: Heed Audio DAC lesz valamikor?
neked akkor most tetszenek vagy nem a szelessavuak?
Heed Audio termékek
Azért ha egyszer zz7 kollégával Székesfehérvár felé jártok, szívesen látnálak titeket egy fülelésre. Nekem a szóban forgó Mellorn Access Supreme hangfalam van, és habár LP-m az nincs, de elég jó a CD játékosom. Az eddig olvasottak alapján megváltozni biztosan nem fog a véleményetek, de talán sikerül egy picit árnyalni
koszi a meghivast sajna nem tul gyakran jarok arrafele...
amugy szivesen meghallgatnam, mint minden erdekes rendszert.
Heed Audio termékek
Milyen szélessávút hallgatsz?
DIY Sonidot, ha jol tom.
Bizony azt és nem sok kívánnivalót hagy maga után. Persze ízlések és pofonok, de nálam abszolút befutó lett.
On: Heed Audio DAC lesz valamikor?
Heed Audio termékek
Oké, értem, és megértem. Abban egyetértek veletek, hogy az elsődleges cél az kell, hogy legyen, hogy a rendszer minél nagyobb zenei élményt nyújtson minél hoszabb távon.
bingo - szerintem addig jo a tobb reszlet a zenen, amig ezt a celt szolgalja.
Még annyit ehhez hogy szerintem itt már túl feketére-fehérre van bontva a hifik sokfélesége.
A puhító, kendőző rendszereket én sem szeretem.
De azokat sem amik effektszerűen összefüggések nélkül dobálják a rengeteg hangi részletet felém, függetlenül attól hogy annak van-e köze a zenéhez vagy nincs.
Azokból a részletekből össze is kell tudjon állni a zene, nem csak tolni őket rendületlenül.
Ezt a két dolgot nehéz egyszerre megvalósítani olcsón.
De azért jó drágán is el lehet baltázni rendesen.
Heed Audio termékek
Köszönjük a meghívást.Ha Arn elindul Győrből, meg én Budaörsről kb. egyszerre érünk majd oda.
Jól van.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Heed Audio termékek
Köszönjük a meghívást.
Ha Arn elindul Győrből, meg én Budaörsről kb. egyszerre érünk majd oda.