Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
na igen! szép! Nekem is megvan már
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Dvd gyűjtemény képekben
2/2
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Dvd gyűjtemény képekben
Friss szerzemény: 2/1
Kowi
Zene :
Mozi:
Mozi:
Dvd gyűjtemény képekben
A napokban szereztem őket hát nehéz volt főleg a halloween 2
Dvd gyűjtemény képekben
Az oké, de a rötölö csinált hozzá egy sajátot ám.
RTL-nek nincs köze a kiadáshoz,HBOn ezzel a szinkronnal ment.
Dvd gyűjtemény képekben
Nagy gratula mindenkinek!
Horrorra akadva 2. a régi szinket kapta.Az összes Soundcardos dvdn a régi szinkron van,mivel ők csak összeállítják a dvdt,szinket nem készítenek:)
Az oké, de a rötölö csinált hozzá egy sajátot ám.
Dvd gyűjtemény képekben
szinket nem készítenek:)
nem is baj
Dvd gyűjtemény képekben
Nagy gratula mindenkinek!
Horrorra akadva 2. a régi szinket kapta.Az összes Soundcardos dvdn a régi szinkron van,mivel ők csak összeállítják a dvdt,szinket nem készítenek:)
Dvd gyűjtemény képekben
mai szerzemények:mind1ik 950ft a zsernyákok kivételével mert az 599 volt
Horrorra akadva 2-n melyik szinkron van? Ugye a HBO-s?
Dvd gyűjtemény képekben
Néhány új beszerzés. Közte a szinkronos Moulin Rouge, amire csak cirka 5 évet vártam
Dvd gyűjtemény képekben
gratula dékány!
grat dékány
Dvd gyűjtemény képekben
mai szerzemények:
mind1ik 950ft a zsernyákok kivételével mert az 599 volt
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Dvd gyűjtemény képekben
meghökkentő mesék 1. évad 1/3
2/3
3/3
Frankó szerintem. Tök meglepődtem, hogy digipak. Úgy tudtam, hogy nem ilyen a kiadás. Ma vettem meg.
Elkúrtuk
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
tudom ,hogy ezek képek nem ide valók,de még nincsen ilyen topik sajnos.új szerzemények! Csecse-becsék
De van!
Ide szoktuk gyűjteni az ilyen cuccokat.
Jöhet a Yeti szobor is.
köszi! Akkor összerakva átmentem oda.
Dvd gyűjtemény képekben
Amazonról rendeltem (USA), 35 dollár + postaköltség évadonként. Azért nem fényképeztem le kinyitva, mert nem az enyém és igen kényes a tokja, könnyen eltörik.
Köszi! Hogy nálunk miért nem jön ki. Most is láttam külföldön a díszdobozt 150€-ért.
Dvd gyűjtemény képekben
Aztán majd kíváncsian várom mi lett a vége a nagy durral beharangozott KH directors cutnak- sikerült-e kihozni valami értelmeset a filmből, mert engem a mozis nem nagyon tudott sajnos elvarázsolni.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
Kingdom of Heaven Director's Cut 1/2
Felirat van? Legalább angol?
Amúgy grat!
Van rajta angol felirat, de nem mindenki igényli a feliratot.
Addig nem adom oda a gazdájának, amíg végig nem néztem mind a 4 lemezt.
Köszönöm a gratulációt mindenkinek, de a csomag egyik kedves ismerősömé, én csak a beszerző vagyok, a dicsőség őt illeti.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Dvd gyűjtemény képekben
Bocs mégegyszer!
Sebaj! Nem a bocsánatkérésért írtam/írtuk.
Amúgy lehetne szerintem nyitni egy ilyen "szép kiadások" vagy nemtudom topikot, és akkor oda bele az ilyesmi kéeket. Bár erre az "Interneten talált képek" topik is okés.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Dvd gyűjtemény képekben
Bocsi, gondoltam, hogy esetleg nem fog tetszeni, meg off is részben, de a topic lényege úgyis a szép dobozok megosztása.
Tőlem azért nyomathattok idegen dobozokat is, hataláltok valahol a neten!
(bár az xpressen is van asszem olyan topic, h. a legszebb kiadások, csak mostanában az is kifújt már)
Nehéz a neten megtalálni a jó cuccok képeit.
Mivel nekem egy digipackom sincs, amaray tokokat meg nem osztok meg, az úgyis van mindenkinek!
Bocs mégegyszer! :kiraly: :vazeg:
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
tudom ,hogy ezek képek nem ide valók,de még nincsen ilyen topik sajnos.új szerzemények! Csecse-becsék
De van!
Ide szoktuk gyűjteni az ilyen cuccokat.
Jöhet a Yeti szobor is.
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
gratula Dyne
Dvd gyűjtemény képekben
ez a másik nagyon nagy kedvencem
Dvd gyűjtemény képekben
egyik nagy kedvencem