Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Amúgy meg az egész mehet a kukába, ha megjelenik az Ultra HD formátum a 4920 soros felbontásával!
"Japánban egyébként már a továbbfejlesztett változat, az UHDV (Ultra High Definition Video) is létezik, igaz még csak intézményekben. Ez a csodamasina már 4920 sor felbontásra képes másodpercenként 60 képpel, 22.2-es hangrendszerrel (10 hangfal fülmagasságban, 9 felette, 3 alatta és két basszusláda), amit a japánok nem viccnek szánnak."
LOL. Ez a 22.2-es hangrendszer elég vicces. High-End körökben meg különösen kiröhögnék. Eddig legjobb sztereó tér és valóságérzetet eddig egy 2 hangfalas rendszerben hallgattam...
Igaz nem 400eFt volt, hanem 2 milla, de máig nekem az az etalon.
Lcd, Led, Oled TV-k
Aztán mindenre ész nélkül pakolásszák rá a HD-Ready logót, pedig ami igazán megérdemli, azon valódi HD 1920x1080-as felbontás van.
Már többször is leírtuk, hogy a "HD-Ready" logo mit takar.
Amúgy meg az egész mehet a kukába, ha megjelenik az Ultra HD formátum a 4920 soros felbontásával!
"Japánban egyébként már a továbbfejlesztett változat, az UHDV (Ultra High Definition Video) is létezik, igaz még csak intézményekben. Ez a csodamasina már 4920 sor felbontásra képes másodpercenként 60 képpel, 22.2-es hangrendszerrel (10 hangfal fülmagasságban, 9 felette, 3 alatta és két basszusláda), amit a japánok nem viccnek szánnak."
egybként most ez az 576P ez annyira nem is extra nem? sima CRT progressive scanes cucc is tudja. 720P kicsi. 1080i meg minek. mondjuk mindegy, az lesz a kérdés hogy mi lesz a TV szabvány. Sanszos hogy i lesz mert az ócsóbb. kevesebb kábel kell hozzája ha jól tévedek
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Lcd, Led, Oled TV-k
Aztán mindenre ész nélkül pakolásszák rá a HD-Ready logót, pedig ami igazán megérdemli, azon valódi HD 1920x1080-as felbontás van.
Már többször is leírtuk, hogy a "HD-Ready" logo mit takar.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
most én vagyok vak vagytélleg nincs DVD és erősítős topic????
sztem keresgélj még tovább és megtalálod
vazeg...csak a kiemelt topicot néztem meg is lepődtem rendesen
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Lcd, Led, Oled TV-k
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Lcd, Led, Oled TV-k
most én vagyok vak vagytélleg nincs DVD és erősítős topic???? akkor feltehetem remélem ide is kérdésem.
Denon DVD 1920 v. Sony DVP-NS 92
erősítő
Denon AVR 1706 v. Sony STR-DE 698
a szoba nem nagy cirka 20nm van félretéve a rendszernek
Lcd, Led, Oled TV-k
néztétek már az S2000-es Braviat? Most én vagyok vak, vagy télleg kiküszöbölték az S gyerekbetegségeit. És az lehet hogy jobb képe volt mint a sima V32nek???
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony LCD tulajoknak! (KLV-S32A10E de a többire is szerintem érvényes)
Ma meghajtottam a gépet HDMI-n keresztül a PC-ről, egy DVI-D - HDMI kábel segítségével, egy nVidia GeForce FX5500-asról.
Tapasztalat:
Alapból 1280x720-ba raktam, a TV 720P-nek érzékelte. Ekkor a desktop mindenfele lelógott a képernyőről (= overscan). Az NVIDIA control panel beállításaival viszont szépen meg lehet oldani, hogy pont a képernyő mérete legyen a desktop, ekkor nekem vmi 1200x692-es felbontást írt ki már a windows (a TV továbbra is 720P, 60Hz).
Ami tetszett: szebb színek, zajmentesség
Ami nem tetszett: a kép mindkét irányba scale-ezett, tehát nem 100%-ig éles, mint amikor VGA bemenetről hajtod, de ez csak a desktopnál zavaró, filmeknél szinte előny. Van benne valami kontúrvolnal is a világos-sötét felületek találkozásánál. (a tv scalere ilyen hülye? ezzel még próbálkozom)
A kép viszont alapból sötét volt, de korrigálható szoftveresen.
Gyakorlatilag nem tudom, melyiket használjam most, VGA vagy HDMI, mindkettőnek vannak előnyei. Még hasonlítgatom egy kicsit.
Próbáltam az 1920x1080i-t is, de egyértelműen nem tetszett.
tsc: HDMI-n keresztül 1280x768 felbontásnál van kép a tévén?
Vagy HDMI esetében csak az 1280x720 és az 1920x1080 szabványos felbontások használhatóak?
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Lcd, Led, Oled TV-k
Elég hülye dolognak tartom, hogy "süt, főz, mos, vasal" lassan már az összes nagy méretű LCD, (mint ez a Sony) aztán nem képesek tenni rá egy ilyen halom pénzért 1920x1080-ast panel-t. EZ SZÉGYEN! Ha a BenQ 400ezer körül kihozza a legalapabb 1920x1080-as LCD TV paneljét, akkor ez a Sony-nak a duplájából sem sikerül?
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Lcd, Led, Oled TV-k
KLV-W40A10
http://www.sonypage.hu/index.php3?sid=1 ... 895&grid=2
http://www.sonypage.hu/index.php3?sid=1 ... 900&grid=2
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Lcd, Led, Oled TV-k
erről a 2 Sony lcd tv-ről szeretném a véleményeteket ki kérni!
képminőségre lényeges különbség van?
KDL-V32A11E
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Lcd, Led, Oled TV-k
A KLV-S32A10E tévét csak 1280x768-ban sikerült működésre bírnom a VGA csatin keresztül, bár ez nem újdonság, tsc már sokat írt erről a problémáról.
A HD filmek elképesztően szépek és részlet gazdagok, ezen a téren meg is vagyok elégedve a készülékkel. A problémám, hogy eddig még egy játék képét sem tudtam kitenni az S32A10E képernyőjére. A játékoknál nem tudok 1280x768 felbontást beállítani, így az eredmény mindig fekete képernyő és a szokások túl nagy méret felirat.
Hogyan lehet bizonyos felbontásokat úgy hozzáadni a windows-hoz, hogy azt a játékokban is képes legyek kiválasztani?
Lcd, Led, Oled TV-k
Azért azt hozzá tenném, hogy én sem értem miért nem DVI-I csatit raknak inkább a D-Sub csati helyett.
KDL-32S2000
1. talán mert f*szok?
2. ne csináljanak vetélytársat a saját monitorjaik számára?
Nem tudom, de utálom őket, a 32S10 is milyen potens kis monitor lehetNE, HA normálisan meg lehetne hajtani vmilyen digitális átvitellel. Ehelyett lehet VGA-val nem natívban (Y irányban natív) vagy HDMI-vel még annyira se natívban PC-zni rajta. Ez a nagy bánatom.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hi
Hallott már valaki a fu si V40-1 vagy vq40-1 lcd tv-kről?
esetleg tapasztalat ha van vkinek
Sony VPL-HW65 , Pioneer VSX-AX5-i, Pioneer Dv-868i, B&W 604, 602, Lcr600, Asw675, Projecta Elpro 300x228, Samsung UE65F8000
Lcd, Led, Oled TV-k
... egy "csak" DVI bemenettel rendelkező (pl LE27T51B) TV-re DVI-HDMI kábellel rá lehet-e kötni egy DVD-lejátszó HDMI kimenetét?
Rá lehet kötni.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv
A DVI-HDMI témában érdeklődnék a szakértőktől, hogy egy "csak" DVI bemenettel rendelkező (pl LE27T51B) TV-re DVI-HDMI kábellel rá lehet-e kötni egy DVD-lejátszó HDMI kimenetét? (azt gondolom, hogy rá lehet dugni, de vajon működik-e ez a felállás)
Ha jól értem a számítógépek DVI kimenetét a HDCP támogatás hiánya miatt nem lehet használni, de ítt ugye nem erről volna szó.
Lcd, Led, Oled TV-k
VGA out sincs rajta?
Legalább egy picit olvass vissza...
OK, elhallucináltam...
A TV-ről viszont nem tudni, hogy van-e rajta VGA in. Azért az jobb, mint a kompozit.
írtam a típust is, de szerintem semelyik mai tv-n nem lesz már VGA in..(pont, mert a DVI-I beviszi azt is. már ha van, ugye.)
cdn
A most megjelenő legújabb Sony Bravia LCD tévéken is lesz/van VGA bemenet.
Azért azt hozzá tenném, hogy én sem értem miért nem DVI-I csatit raknak inkább a D-Sub csati helyett.
KDL-32S2000
Lcd, Led, Oled TV-k
VGA out sincs rajta?
OK, elhallucináltam...
A TV-ről viszont nem tudni, hogy van-e rajta VGA in. Azért az jobb, mint a kompozit.
írtam a típust is, de szerintem semelyik mai tv-n nem lesz már VGA in..(pont, mert a DVI-I beviszi azt is. már ha van, ugye.)
cdn
Lcd, Led, Oled TV-k
VGA out sincs rajta?
OK, elhallucináltam...
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
VGA out sincs rajta?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Lcd, Led, Oled TV-k
oké, köszi, akkor marad a kompozit.(merthogy nem vehetek dvi-os videókártyát, mivel ez egy laptop..)
cdn
VGA out sincs rajta?
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
oké, köszi, akkor marad a kompozit.
(merthogy nem vehetek dvi-os videókártyát, mivel ez egy laptop..)
cdn
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy lehetséges-e valahogy standard VGA kimenetet rágyógyítani egy HDMI bemenetre? bármilyen kábel, adapter, bármi...létezik?
A tv egyébként 26"-os Philips PF5521.
köszi.
cdn
sehogy.
a sima vga analóg,rgbhv, míg a hdmi digitális.
de ha veszel egy olyan vga kártyát amin van dvi, akkor sima dvi/hdmi kábel és kész.
vga/dvi kábel pedig semmi extrát sem csinál, mivel a dvi-on van analóg és digitális is.
(dvi-d, dvi-a)
Kalac
Lcd, Led, Oled TV-k
Elvileg létezik DVI-HDMi kábel, meg DVI-VGA kábel... Én már azt sem értem, hogy lehet DVI-ből VGA jelet kreálni (aktív lenne talán az a 2500Ft-os DVI-VGA kábel? ), és valszeg visszafelé nem is működik. Szóval sokat segítettem.
A DVI csatlakozó jobb oldalán a C1-C5 tüskék analóg RGBS jel továbbítására szolgálnak:
A HDMI-n viszont nincs ilyen, az csak digitális jeleket továbbít, tehát arra nem lehet VGA-t kötni.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy lehetséges-e valahogy standard VGA kimenetet rágyógyítani egy HDMI bemenetre? bármilyen kábel, adapter, bármi...létezik?
A tv egyébként 26"-os Philips PF5521.
köszi.
cdn
Elvileg létezik DVI-HDMi kábel, meg DVI-VGA kábel... Én már azt sem értem, hogy lehet DVI-ből VGA jelet kreálni (aktív lenne talán az a 2500Ft-os DVI-VGA kábel? ), és valszeg visszafelé nem is működik. Szóval sokat segítettem.