Bölcs tanács.
Vagy ez pl? : ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz.
Bölcs tanács.

Dark Plust nem ismerem, de ha Black Edition Plus-ra gondolt, az pont 18 milláról indul a B3 motorral.tamagaba írta: ↑Tegnap, 22:391 évre minek veszi meg? Pont 15 milláról indul újonnankomarfamily írta: ↑Tegnap, 21:29Sracok velemnyekre es ha tudtok segitsegre lenne szuksegem.
15 millioig erdekelne kpre ismerosomet auto. A jelenlegi valasztas az egy volvo b3 163 le benzines dark plus volvo xc 40. Null kilometeres. Max 1 evig es 10e km a kriterium.
Szerintetek? Hasonlo parameterekkel mi johet szoba? Autokereskedok elonyben:)
tamagaba írta: ↑Tegnap, 22:391 évre minek veszi meg? Pont 15 milláról indul újonnankomarfamily írta: ↑Tegnap, 21:29Sracok velemnyekre es ha tudtok segitsegre lenne szuksegem.
15 millioig erdekelne kpre ismerosomet auto. A jelenlegi valasztas az egy volvo b3 163 le benzines dark plus volvo xc 40. Null kilometeres. Max 1 evig es 10e km a kriterium.

1 évre minek veszi meg? Pont 15 milláról indul újonnankomarfamily írta: ↑Tegnap, 21:29Sracok velemnyekre es ha tudtok segitsegre lenne szuksegem.

Hát ilyen paraméterek alapján kb lehetetlen ajánlani bármit is.komarfamily írta: ↑Tegnap, 21:29Sracok velemnyekre es ha tudtok segitsegre lenne szuksegem.

AAttila írta: ↑2025.11.23., vas. 10:33Értem én egy ilyen nagy amerikai vasnak a negatív dolgait (környezetvédelem,stb), de NEKEM egy ilyen látvány mindig is valami MÁS volt. Nem csak egy autót látok, hanem azonnal egy életet is. Tudom, hogy a filmek miatt hiszen 74-es vagyok és magyar srác. De egyetlen európai vagy japán autó sem hozza ezt az érzést. Hiába tudom, hogy, mint autó, ezek a vasak messze elmaradnak az említettektől, mégis legszívesebben ott és akkor élnék.( tudom, hogy az élet más, mint egy film, de remélem értitek)
Értem én egy ilyen nagy amerikai vasnak a negatív dolgait (környezetvédelem,stb), de NEKEM egy ilyen látvány mindig is valami MÁS volt. Nem csak egy autót látok, hanem azonnal egy életet is. Tudom, hogy a filmek miatt hiszen 74-es vagyok és magyar srác. De egyetlen európai vagy japán autó sem hozza ezt az érzést. Hiába tudom, hogy, mint autó, ezek a vasak messze elmaradnak az említettektől, mégis legszívesebben ott és akkor élnék.( tudom, hogy az élet más, mint egy film, de remélem értitek)

Túl sok minden nem történt, ez alatt a két hónap, illetve épphogy 2000km alatt...

1-2 Golfot nem szeretem, de azért ennek a kabriónk van bája.

Hogy 100al ugorjak vele

Ehhez miért kell autó? Beleugrasz a sárba azt kész

Pedig ez az igazi naturális

Én közel állok a naturális terepautózáshoz, de nem ennyire :)

Düszi jó hely! (Volt)