A Tidal keresője agyrém. Ha látszólag nincs fenn valami, nem szabad azonnal feladni.
Volt, hogy gugglival kerestem rá egy album betűpontos címére, és akkor - tadááámmm!

Köszi a tippet!

Hi!

Spotifyon és Qobuzon is fent van, utóbbin 96kHz/24bit felbontásban.

Se mobil aplikacio es se a webes felulet nem mukodik.

Én csak próbálgatom, nem vagyok benne "okos".

Ott semmit. A Spoti appban kell a telefonon minden hardver esetén a lossless lejátszást beállítani.Mézga Aladár írta: ↑2025.10.05., vas. 10:31A Lumin-on mit állítasz be?Bodnapet írta: ↑2025.10.05., vas. 08:33Most olvastam, hogy országon belül sem egyszerre kapja meg mindenki. Amire még figyelni kell, hogy nem elég egyszer beállítani a lossless lejátszást, azt minden hardver eszköz esetén (Spotify connect) meg kell tenni. Én Luminon próbáltam, a minőség hát na… Marad a Tidal a Luminon Roonnal…Mézga Aladár írta: ↑2025.10.04., szomb. 17:23
Nálam is ugyanez Win/Android/iPadOS rendszeren. Családi Prémium csomag.![]()

A Lumin-on mit állítasz be?Bodnapet írta: ↑2025.10.05., vas. 08:33Most olvastam, hogy országon belül sem egyszerre kapja meg mindenki. Amire még figyelni kell, hogy nem elég egyszer beállítani a lossless lejátszást, azt minden hardver eszköz esetén (Spotify connect) meg kell tenni. Én Luminon próbáltam, a minőség hát na… Marad a Tidal a Luminon Roonnal…Mézga Aladár írta: ↑2025.10.04., szomb. 17:23Nálam is ugyanez Win/Android/iPadOS rendszeren. Családi Prémium csomag.

Most olvastam, hogy országon belül sem egyszerre kapja meg mindenki. Amire még figyelni kell, hogy nem elég egyszer beállítani a lossless lejátszást, azt minden hardver eszköz esetén (Spotify connect) meg kell tenni. Én Luminon próbáltam, a minőség hát na… Marad a Tidal a Luminon Roonnal…Mézga Aladár írta: ↑2025.10.04., szomb. 17:23Nálam is ugyanez Win/Android/iPadOS rendszeren. Családi Prémium csomag.

Nálam is ugyanez Win/Android/iPadOS rendszeren. Családi Prémium csomag.

Hozzáértők szerint az ilyen átállások, frissítések a szoftveres/hardveres különbségek okán is más-más időben történnek meg. Várni kell, ha érdemes.

Frissíteni kell az appot, utána működnie kell a Family Premiummal.

Mivel nem volt nagy tüzijáték, csak úgy becsusszant, ez talán csak egy csodálatos barátság kezdete lesz.wittao írta: ↑2025.10.03., pén. 18:22Ez azert durvan elvette a kedvem es messze alulmulta sokadjara a varakozasaimat a Spotify:
https://www.youtube.com/watch?v=mH2723cSejE

Csaladi Prémium 6 tudja.