Kiállítóként nem szeretnék vitába szállni itt senkivel, én személy szerint simán hazavittem volna több kiállított rendszert is, beleértve saját rendszerünket is, Limar nagyszoba, Paradigm és Soulution. Szerintem most kivételesen jó hangot csináltunk, de azon sem sértődök meg, ha valakinek másfajta a hangzáspreferenciája, és nem tetszett neki a szobánk.ANDS írta: ↑2025.10.12., vas. 14:26Nem azt írtad, hogy egy adott hang nem tetszett, hanem azt, hogy az egész kiállításon nem volt egy sem, ami tetszett volna annyira, hogy hazavidd. (És nem az ára miatt, hanem a hangja miatt nem kellene egyik sem).
Félre ne értsd, jogod van a véleményedhez, és én azt tiszteletben is tartom.
Csak ez a kijelentés egyrészt komolytalan. De ha így gondolod, akkor sem illik ilyet leírni, azok a kiállítók rengeteget dolgoztak azért, hogy megrendezzék ezt az expot.
De írtam, hogy én be sem tettem a kiállításra a lábamat (a házirend és a helyszín miatt).
"én be sem tettem a kiállításra a lábamat (a házirend és a helyszín miatt)" - tényleg nem tudom itt mire gondolsz, kiváncsi lennék rá, és a szervezőknek is jó lenne a visszacsatolás.