Most, hogy felhoztad, elővettem ismét a kérdést.
Szóval TPU belső. Vannak a prémiumok és van a temu. Van egy harmadik opció is, de azt később.
Ezer tesztet, leírást végignéztem, nem vagyok meggyőződve, hogy a jobb temus rosszabb lenne, mint a prémiumok. A különbség árban viszonylag sok. Míg egy temus 3k körül (picit még alatta is) van, addig egy prémium 8-10k.
Temuról sztem az X-TIGER és a RideNow jön szóba. Prémiumból kb. mindegy, szerintem hasonlóan jó, vagy nem jó az összes. Színben tudsz válogatni.

És akkor a 3. opció. Az új kerékszettemen már a Newmen rejtett szelepes megoldásához fejlesztett felni van. Ezt alapból TL rendszerhez fejlesztették, de ma észrevettem, hogy a a Tubolito gyárt illeszthető TPU belsőt hozzá. Kell, hozzá egy szelephosszabbító is, de az mellékes. Az ára viszont 12k, amit nem tudok hova tenni, mert még gyártani is olcsóbb.

Rendelnem kell majd valamit, mert most nincs tartalék belsőm, de még agyalok, hogy mit.

) ezek szerint valahol az erdőben maradt.
) ezek szerint valahol az erdőben maradt.  Egyedűl a "biztonsági" belső gumi nem esett ki. A kis váztáska most ezért van, meglátjuk, marad-e.
 Egyedűl a "biztonsági" belső gumi nem esett ki. A kis váztáska most ezért van, meglátjuk, marad-e.