Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

baka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 81

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: baka »

Reverb írta:
2025.09.20., szomb. 21:38

Talán kérdezd meg magadtól. Ha a férfias résszel van bajod, azon nem tudok segíteni.
Jól ismert annak a viselkedésformának pszichológiai háttere, melynek fontos jellemzője a férfias szó gyakori használata és arra való gyakori hivatkozás. Ezzel nincs is komoly baj, amíg ugyanabban a lényben nem találkozik ez a fajta megroggyant masculin önértékelés egy kőbunkó terméketlen lelkivilágával.

uff

Reverb
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: Reverb »

baka írta:
2025.09.20., szomb. 21:07
Reverb írta:
2025.09.16., kedd 11:47
Azért szerintem nem férfias dolog egy kritikai észrevételre durcás módon személyeskedéssel reagálni. Azt gondoltam, komolyabb emberek vannak itt, akik a kritikus gondolkodást támogatva elfogadják a személyes véleményt és tapasztalatot akkor is, ha az nem találkozik az egójukkal...
Érdeklődöm, mióta kell férfiasnak és kritikai észrevételnek tekintenünk a kőbunkó fölényeskedést?
Talán kérdezd meg magadtól. Ha a férfias résszel van bajod, azon nem tudok segíteni.

baka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 81

Hozzászólás Szerző: baka »

Reverb írta:
2025.09.16., kedd 11:47
Azért szerintem nem férfias dolog egy kritikai észrevételre durcás módon személyeskedéssel reagálni. Azt gondoltam, komolyabb emberek vannak itt, akik a kritikus gondolkodást támogatva elfogadják a személyes véleményt és tapasztalatot akkor is, ha az nem találkozik az egójukkal...
Érdeklődöm, mióta kell férfiasnak és kritikai észrevételnek tekintenünk a kőbunkó fölényeskedést?

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 814

Re: fegyelmezés

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Vinkler írta:
2025.08.31., vas. 17:44

Már bocsi, de hónapok óta könyörgünk, hogy ne offoljátok szét a kábelezzünk topicot. Többször beírtam, hogy szankcionálni fogjuk.

….
Ez a fórum még azért van, mert foglalkozunk vele és van egy szabályrendszer, amihez mindenki tarthatja magát. És ez így is marad!
Szerintem az teljesen korrekt, hogy van egy fórumszabályzat, amit betartat a moderátori csapat.

Amit feljebb leírtál, az igaz. Tényleg sokszor kérted Te is, hogy viselkedjünk, ne offoljunk, stb.
Szerintem a túl enyhe szankcionálás miatt szaladt el a ló, többször is.
A 3 napos pihenő kevés, nem bír kellő fegyelmező erővel. Pláne, ha sokszor ki sem osztjátok.

Egy vehemensebb szurkolói fórumon (foci) általában két hét a minimum jutalom, ha a figyelmeztetés hatástalan. Akinek a két hét alatt nem sikerül kellően lehiggadni, az utána egy teljes hónap gondolkodási időt kap. Az már elég szokott lenni, hogy utána kulturált legyen a kommunikáció.

Nagyon nehéz dolog, moderálni egy közösségben, összetartani a közösséget, és ugyanakkor fegyelmezni is.
Viszont, ha van egy szabályrendszer, amit a moderátori csapat betartat, arra senki nem szólhat egy szót sem.
Figyelmeztetés- első fokozat.
Két hét- második fokozat.
Egy hónap- harmadik szint.

A 3 napos jutalom és a végleges kitiltás (ami után a szívós fórumozó egy újrareg után visszatér) között ezen a fórumon nagyon ritka a bőkezűbb osztás. Lehet, hogy nagyobb fegyelmező ereje lenne a hosszabb pihiknek. 3 nap egy üveg whiskey-vel hamar eltelik.

Aztán lehet, hogy rosszul látom a helyzetet.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 613

Re: Supravox

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

"...

Ez a fórum még azért van, mert foglalkozunk vele és van egy szabályrendszer, amihez mindenki tarthatja magát. És ez így is marad!..."
[/quote]
És ez egy nem rossz fórum, mondhatni " a fórum ", lassan egyedüliként.
Dumálunk, kérdezünk, válaszolunk, eszmét cserélünk, hirdetünk, vásárolunk és (a magam nevében mondom) tanulunk is,
tehát nem kellene szétverni...
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9402

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

dixie-chicken írta:
2025.08.31., vas. 18:12
Vinkler írta:
2025.08.31., vas. 16:02
tottyi írta:
2025.08.31., vas. 16:00

Erre nagyon kivancsi vagyok, hogy mi volt az a beiras amiert kitiltottatok. :D
Supravox tenyleg nyersen fogalmazott (sajat tapasztalat) de azert jo volt olvasni a tapasztalatait, szokimondo volt na.
Privát levelezést nem fogom a nyilvánosságra hozni.
A kábelezzünk topicban történ személyeskedő beírásáért 3 nap pihenőt kapott, amit nem tudott feldolgozni.
Azért is szomorú, mert személyesen ismerjük egymást. Lehet pont azért gondolta, hogy többet megengedhet magának. Nem tudom.
ha jól értelmezem, a magánlevelezésben elhangzott dolgok végett ,kapta a kitiltást...ha valóban az,az a Ti magánszférátokhoz tartozó dolog,és nem tartozik " a közös érdekekhez",max ha úgy érzed,kitörlöd a telefon számát/e-mail cimét,és nem barátkoztok többet...@supravox szókimondó ember,nem rejt semmit sem a véka alá,én személyszerint sokkal jobban preferálom az ilyen megközelitést,még akkor is ha elsőre fáj,mint a sok "nyálaskodást",ahol kerülgetjük a forró kását...a gyors, indulatos döntések,meg általában tévesek. ;)

:smile49:
Nem feltétlen engem sértegetett, hanem a fórumot és a moderátor brigádot.
A szókimondással nekem soha nem volt bajom, én is szókimondó, őszinte embernek tartom magam, aki nem rejti véka alá a véleményét.
Nem hirtelen felindulásból elkövetett döntés volt, de így döntöttem. Ennyi.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2732

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Vinkler írta:
tottyi írta:
Vinkler írta:
2025.08.31., vas. 14:11

supravox a fórumhoz nem méltó viselkedése miatt kitiltásra került.
Supravox tenyleg nyersen fogalmazott (sajat tapasztalat) de azert jo volt olvasni a tapasztalatait, szokimondo volt na.
A kábelezzünk topicban történ személyeskedő beírásáért 3 nap pihenőt kapott, amit nem tudott feldolgozni.
Azért is szomorú, mert személyesen ismerjük egymást. Lehet pont azért gondolta, hogy többet megengedhet magának. Nem tudom.
ha jól értelmezem, a magánlevelezésben elhangzott dolgok végett ,kapta a kitiltást...ha valóban az,az a Ti magánszférátokhoz tartozó dolog,és nem tartozik " a közös érdekekhez",max ha úgy érzed,kitörlöd a telefon számát/e-mail cimét,és nem barátkoztok többet...@supravox szókimondó ember,nem rejt semmit sem a véka alá,én személyszerint sokkal jobban preferálom az ilyen megközelitést,még akkor is ha elsőre fáj,mint a sok "nyálaskodást",ahol kerülgetjük a forró kását...a gyors, indulatos döntések,meg általában tévesek. ;)

:smile49:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Shimano írta:
2025.08.31., vas. 17:22
Vinkler írta:

Már bocsi Vinkler,de azért amiért a 3 nap pihit kapta,arra nem is kellett volna reagálnotok annyira nem volt se durva,se semmi komoly,szerintem,de ti tudjátok.
Már bocsi, de hónapok óta könyörgünk, hogy ne offoljátok szét a kábelezzünk topicot. Többször beírtam, hogy szankcionálni fogjuk. Tudod miért? Mert csak én legalább 2 órát töltöttem a téma tisztogatásával, meg a többiek is nyilván párat. Miért? Mert páran nem tartják be a játékszabályokat!
Ezt az időt tölthettem volna a barátaimmal, a családommal, vagy bármivel, de nem! Én azzal töltöttem, hogy a szétcseszett témát kitakarítsam. És azt mondod, hogy ezek után is jó képet kellett volna vágnom hozzá? Ugye csak viccelsz?!

Amikor beírtam, hogy ez volt az utolsó csepp a tengerben és innentől kezdve minden off-oló automatikusan 3 nap pihenőt kap, a nevezett felhasználó egy full oda nem illő, tehát OFF hozzászólásában egy egyébként is megkérdőjelezhető stílusú és gazdagon személyeskedő hozzászólást intézett egy másik fórumtárshoz. A türelmem ebben a témában már rég elfogyott. Nem a 2., nem a 3., hanem a sokadik esélyt adtuk, hogy befejezzék. Nem sikerült.
Ezek után kaptam egy üzenetet, amire kultúráltan reagáltam. Majd arra is jött egy olyan válasz, amit mindenki megtarthatna magának.
Ennyi.
Ez a fórum még azért van, mert foglalkozunk vele és van egy szabályrendszer, amihez mindenki tarthatja magát. És ez így is marad!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2185

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Vinkler írta:

Már bocsi Vinkler,de azért amiért a 3 nap pihit kapta,arra nem is kellett volna reagálnotok annyira nem volt se durva,se semmi komoly,szerintem,de ti tudjátok.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 879

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Vinkler írta:
tottyi írta:
Vinkler írta:

Nehez dontes lehetett mivel szemelyesen is ismeritek egymast. Soha nem szabad indulatbol irni, sokszor vartam egy napot mig visszairtam valakinek mert ha akkor irtam volna mar en sem volnek a forum tagja, bar igy is neha elcsuszott a billentyun a kezem.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

BLX írta:
2025.08.31., vas. 16:30
Vinkler írta:
tottyi írta:

Ez végleges kitiltást jelent?
Nem lehet rendezni valamilyen formában az ilyen konfliktusokat?
Lehet több offline találkozó meg program kellene. Az lehet, hogy az online feszültséget is tudná oldani.
Kettőnk közül nem én sértegettem a másikat többször. Tudja a telefonszámomat, ha úgy érzi van mit megbeszélni, majd megkeres.

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1041

Hozzászólás Szerző: BLX »

Vinkler írta:
tottyi írta:
Vinkler írta:

Ez végleges kitiltást jelent?
Nem lehet rendezni valamilyen formában az ilyen konfliktusokat?
Lehet több offline találkozó meg program kellene. Az lehet, hogy az online feszültséget is tudná oldani.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

tottyi írta:
Vinkler írta:

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 879

Supravox

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Vinkler írta:

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 69

Re: Topping DX9 DAC és fejhallgató erősítő

Hozzászólás Szerző: dumdum »

Koko21 írta:
2025.08.31., vas. 10:05
Úgy szeretem az ilyeneket olvasni...mi az eladás oka? Őszintén....mit szeretnél hallani? Garanciája van-e még? mivel írják, hogy 2024.03. havi Magyarországi vásárlás, számlája megvan, így valószínű hogy még bőven garanciás a készülék!
Mit szeretne hallani...?
Nyilván az igazat.... :rolleyes:
Én is megkérdezem mindig.
Ha csak 1 év a garanciája akkor?
A valószínűre meg ki ad?
Feltételezés.
Már a B oldal forog így 60 felett...

Koko21
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Re: Topping DX9 DAC és fejhallgató erősítő

Hozzászólás Szerző: Koko21 »

Úgy szeretem az ilyeneket olvasni...mi az eladás oka? Őszintén....mit szeretnél hallani? Garanciája van-e még? mivel írják, hogy 2024.03. havi Magyarországi vásárlás, számlája megvan, így valószínű hogy még bőven garanciás a készülék!

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Re: Kábelezzünk

MOT64 írta:
2025.08.26., kedd 11:09
ANDS írta:
2025.08.25., hétf. 17:04

Kedves ANDS!

Köszönöm a hosszas és részletes válaszodat. Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de engem mindíg is a miértek érdekeltek ….

De most legalább odáig eljutottunk, hogy MCU, tehát PVC szigetelésű, tehát nem halogénmentes kivitel többeknek jobban bejön.
Nem jutottunk el sehova. :ohnoohnoohno: nem lehet azt kijelenteni, hogy az egyik vagy a másik jobban szól. Azt igen, hogy nekem az egyik tetszik, trane- nek meg a másik…

Van, akinek az MCU jön be, és van, akinek nem.
Vagyunk páran, akiknek a halogénmentes ösvény hangja jobban tetszik.

Ebből nem fogod megtudni, neked melyik tetszene, csak ha veszel mindkettőből mondjuk 10 métert, járatod őket 2-5 hónapig, és felválltva hallgatod.
:goodluck:

Ez kb. az a helyzet, hogy van, akinek a szőke nő az esete, és van akinek a fekete. Ez még nem jelenti azt, hogy a szőke nők szebbek lennének, mert neked azok tetszenek. Ez ízlés kérdése.

Teljesen komolyan ajánlom a tápösvény topicban a visszaolvasást, István01 elég részletesen elmagyaráz több dolgot is…

Azt meg tudom mondani, nekem miért az egyik tetszik…de az, hogy a szigetelés miért van hatással a hangra, azt István hozzászólásaiban tudod valahol elolvasni, ő valahol írt róla.
Sajnos, minden hatással van a hangra… a vezeték szigetelése, csőben viszed, falban viszed, fonod, csavarod, árnyékolod, stb…
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

MOT64
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 116

Hozzászólás Szerző: MOT64 »

ANDS írta:
2025.08.25., hétf. 17:04
MOT64 írta:
2025.08.24., vas. 19:49

Kedves supravox és Vinkler!
Nézz már körül egy kicsit itt a fórumon, légy szíves! Kinek van itt építő jellegű megnyilvánulása? Csak a felesleges szájtépés megy, értelmetlen dolgokról. Ha meg technikai jellegű kérdés merül fel, akkor azt mereven elutasítják, hogy " ne engem kérdezz". Semerre nem halad az egész, topog a butaságok körül. Ennyi erővel mindenkit is kitilthatnátok x napra. Engem is akár. Nem sírnék.
A halogénmentes szigetelés vs. PVC szigetelésű vezetékkel kapcsolatos kérdésedre amit tudtunk, azt leírtuk.
Tűz esetén a pvc ég, füstöl, a halogén nem.

A hangra a vezeték szigetelése hatással van, de erre már nem fogsz egyértelmű választ kapni, hogy melyik a jobb. Mert van, akinek az MCU( pvc) szigetelésű hangja tetszik jobban, sokunknak meg a halogénmentes.

Van teflonszigetelésű tápkábel is, pl. Neotech NEP 3200G (az is tömör réz), métere 131000.- Ft. Nem tudom, találsz- e embert a fórumon, aki ilyenből épített tápösvényt…

Feltetted a kérdést, hogy rossz- e a gondolatmeneted, hogy a PVC szigetelésű kábel (aminek métere 200.-Ft) az jobb?
Gomolalaci leírta: “csakis MCU” - 2024. Jan. 09. 20:58.
Trane szerint is jó az.

Egyetértést szeretnél? Nem lesz!
De visszaolvashatsz 150 oldalt, csak 3726 hsz az egész topic. Én most 33 oldalt olvastam vissza, hamar megvan.
Kedves ANDS!

Köszönöm a hosszas és részletes válaszodat. Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de engem mindíg is a miértek érdekeltek és nem a hosszas listák a jóhangú készülékekről, kábelekről, stb. Ha visszaolvasok 3726 hsz-t és 150 oldalt, akkor ott legalább 150 vagy több kábel megnevezése szerepel, ami valakinek tetszett, jól szólt vagy csak ezt sikerült beszerezni. Beláthatod, hogy így, ebből nagyon nehéz lenne választani. Ezért én a miértekre vagyok inkább kíváncsi. Miért szól jobban egy adott struktúrájú, vezetőjű, szigetelőjű kábel. Miért jobb a halogén tartalmú szigetelés vagy éppen miért rosszabb? Számomra ez sokkal, érdekesebb, mint több száz felsorolást olvasgatni, meg azt, hogy kinek mi van otthon. De most legalább odáig eljutottunk, hogy MCU, tehát PVC szigetelésű, tehát nem halogénmentes kivitel többeknek jobban bejön. Erre próbáltam én magyarázatot találni, pl. a nagyobb kapacítás okán. Nem egyetértés szeretnék, az nyilván nem lesz, hanem konstruktív együtt gondolkodást, ha ez lehetséges. Köszönöm.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

MOT64 írta:
2025.08.24., vas. 19:49

Nézz már körül egy kicsit itt a fórumon, légy szíves! Kinek van itt építő jellegű megnyilvánulása? Csak a felesleges szájtépés megy, értelmetlen dolgokról. Ha meg technikai jellegű kérdés merül fel, akkor azt mereven elutasítják, hogy " ne engem kérdezz". Semerre nem halad az egész, topog a butaságok körül. Ennyi erővel mindenkit is kitilthatnátok x napra. Engem is akár. Nem sírnék.
A halogénmentes szigetelés vs. PVC szigetelésű vezetékkel kapcsolatos kérdésedre amit tudtunk, azt leírtuk.
Tűz esetén a pvc ég, füstöl, a halogén nem.

A hangra a vezeték szigetelése hatással van, de erre már nem fogsz egyértelmű választ kapni, hogy melyik a jobb. Mert van, akinek az MCU( pvc) szigetelésű hangja tetszik jobban, sokunknak meg a halogénmentes.

Van teflonszigetelésű tápkábel is, pl. Neotech NEP 3200G (az is tömör réz), métere 131000.- Ft. Nem tudom, találsz- e embert a fórumon, aki ilyenből épített tápösvényt…

Feltetted a kérdést, hogy rossz- e a gondolatmeneted, hogy a PVC szigetelésű kábel (aminek métere 200.-Ft) az jobb?
Gomolalaci leírta: “csakis MCU” - 2024. Jan. 09. 20:58.
Trane szerint is jó az.

Egyetértést szeretnél? Nem lesz!
De visszaolvashatsz 150 oldalt, csak 3726 hsz az egész topic. Én most 33 oldalt olvastam vissza, hamar megvan.

MOT64
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 116

Hozzászólás Szerző: MOT64 »

supravox írta:
2025.08.23., szomb. 12:31
hodyka írta:
2025.08.23., szomb. 11:04
Vinkler írta:
2025.08.21., csüt. 17:28
Mindenki megy a lecsóba 3 napra.
Vagy most befejezitek ezt a semmitmondó csörtét!
szia.gif :cheers1:
A végtelen unalmas reggeli beköszönésed,a hülye emojik belillesztése,valamint a kinai kapcsitáp a legjobb hsz-en kívül képes vagy valaminépítő jellegű megnyílvánulásra is?

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Re: Off

Ez mindkettőtöknek 3 napos pihenőt ért.

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 446

Hozzászólás Szerző: hodyka »

Csak sajnálni tudlak......... gondolkodik.gif

Az hogy neked nem tetszik, lesz@rom, de Mások akik ki is próbálták azok már nem akarnak többet analóg tápegységet

De te használd egészséggel

Ha te ettől jobbat csinálsz megeszem a sapkám és 54.60 € ból

https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 2277Erp9Ed

További szép hétvégét
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2615

Hozzászólás Szerző: supravox »

hodyka írta:
2025.08.23., szomb. 11:04
Vinkler írta:
A végtelen unalmas reggeli beköszönésed,a hülye emojik belillesztése,valamint a kinai kapcsitáp a legjobb hsz-en kívül képes vagy valaminépítő jellegű megnyílvánulásra is?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 446

Hozzászólás Szerző: hodyka »

Vinkler írta:
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 493

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

ANDS írta:
2025.08.21., csüt. 13:28

És néhány kábelkereskedő is azt mondja amit Te, de még ők sem hallották a kábeleimet. Sőt, a készítőjüket sem ismerik, de kukázzam ki a kábeleimet… Természetesen, vegyek tőlük jó drága drótokat.
Vannak ilyenek?
Ha kérdésed van: 20/3383456

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”