AT THE DEER HEAD INN - THE COMPLETE RECORDINGS
(4LP - ECM 2829/30)
Ez az egyik Jethro lemez amiből megvan ez a változat (by Stewen Wilson 3 LP) és az eredeti (nem jugó, nem indiai, made in West Germany) ...
nu (Bursting out 3LP)dixie-chicken írta: ↑2025.08.15., pén. 07:51hivatalosan mai (2025.08.15.) megjelenésSnipi írta: ↑2025.08.14., csüt. 15:17Töredelmesen bevallom, és elnézést kérek érte, nekem nem a kedvencem DE! : Éppen most jelenik meg a Deep Purple Made in Japan koncertlemeze Stewen Wilson remix munkájával. Erről a lemezről még én is tudom, hogy egy kincs annak aki szereti a Deep Purple-t. Talán (ha igaz) a legjobb lemezük, de az biztos, hogy egy rocktörténelmi mérföldkő.dixie-chicken írta: ↑2025.08.13., szer. 18:55King Crimson rajongóknak,és azoknak ahol a régi pédányok már kicsit viseltes állapotban vannak,egy misét megérnek (de még hogy !) a Steven Wilson által újrakevert változatok...az "In the court of..." már pár hónapja megvan,"jó,jó,jó,jobb mint a régiek",de valahogyan nem keltette fel annyira a figyelmemet mint az "Islands"," In the Wake of Poseidon" vagy a "Starless,and bible black" példányai...Steven Wilson (karöltve Robert Fripp-el),kimagaslóan jó munkát végzett (sztem jobbat mint a Jethro Tull remixeknél)...sikerült a '70 évek elején készült felvételeknek az újravarázsolása...eszméletlen jó nyersanyagot használtak,minimalizálva vannak a barázdazajok,a sok csendes rész,végre tökéletesen élvezhető,mind kapott egy friss,üde leheletet,finomabb hangzás,kiterjedtebb sávszélek...gyakorlatilag egy Analogue Production,vagy MFSL/MoFI minőségi szintre lettek emelve az emlitett felvételek...kapjátok/marjátok amig vannak MO-n elérhető példányok, baráti áron,a "Lark's..." és a "Lizard" marad nekem is külföldi beszerzésre majd....
Top munka,top zenével(hogy mennyire jók az első UK kiadások,kiméljük egymást,és pénztárcainkat
)
Ha valakit érdekel - én valszeg. nem veszem meg - de :
https://www.bakelitfutar.hu/home-global ... t-vinyl-lp...és a lemez az amit mondasz,nem kell hard core DP rajongónak lenni,csak alapszinten szeretni a rockot,a műfaj alapfogalmaihoz tartozik az emlitett lemez
![]()
(U.I.be kell mennem a belvárosba ma,az MG Records környékére,gondolom nem nehéz kitalálni mi fog megtörténni![]()
)
hivatalosan mai (2025.08.15.) megjelenésSnipi írta: ↑2025.08.14., csüt. 15:17Töredelmesen bevallom, és elnézést kérek érte, nekem nem a kedvencem DE! : Éppen most jelenik meg a Deep Purple Made in Japan koncertlemeze Stewen Wilson remix munkájával. Erről a lemezről még én is tudom, hogy egy kincs annak aki szereti a Deep Purple-t. Talán (ha igaz) a legjobb lemezük, de az biztos, hogy egy rocktörténelmi mérföldkő.dixie-chicken írta: ↑2025.08.13., szer. 18:55King Crimson rajongóknak,és azoknak ahol a régi pédányok már kicsit viseltes állapotban vannak,egy misét megérnek (de még hogy !) a Steven Wilson által újrakevert változatok...az "In the court of..." már pár hónapja megvan,"jó,jó,jó,jobb mint a régiek",de valahogyan nem keltette fel annyira a figyelmemet mint az "Islands"," In the Wake of Poseidon" vagy a "Starless,and bible black" példányai...Steven Wilson (karöltve Robert Fripp-el),kimagaslóan jó munkát végzett (sztem jobbat mint a Jethro Tull remixeknél)...sikerült a '70 évek elején készült felvételeknek az újravarázsolása...eszméletlen jó nyersanyagot használtak,minimalizálva vannak a barázdazajok,a sok csendes rész,végre tökéletesen élvezhető,mind kapott egy friss,üde leheletet,finomabb hangzás,kiterjedtebb sávszélek...gyakorlatilag egy Analogue Production,vagy MFSL/MoFI minőségi szintre lettek emelve az emlitett felvételek...kapjátok/marjátok amig vannak MO-n elérhető példányok, baráti áron,a "Lark's..." és a "Lizard" marad nekem is külföldi beszerzésre majd....
Top munka,top zenével(hogy mennyire jók az első UK kiadások,kiméljük egymást,és pénztárcainkat
)
Ha valakit érdekel - én valszeg. nem veszem meg - de :
https://www.bakelitfutar.hu/home-global ... t-vinyl-lp
Töredelmesen bevallom, és elnézést kérek érte, nekem nem a kedvencem DE! : Éppen most jelenik meg a Deep Purple Made in Japan koncertlemeze Stewen Wilson remix munkájával. Erről a lemezről még én is tudom, hogy egy kincs annak aki szereti a Deep Purple-t. Talán (ha igaz) a legjobb lemezük, de az biztos, hogy egy rocktörténelmi mérföldkő.dixie-chicken írta: ↑2025.08.13., szer. 18:55King Crimson rajongóknak,és azoknak ahol a régi pédányok már kicsit viseltes állapotban vannak,egy misét megérnek (de még hogy !) a Steven Wilson által újrakevert változatok...az "In the court of..." már pár hónapja megvan,"jó,jó,jó,jobb mint a régiek",de valahogyan nem keltette fel annyira a figyelmemet mint az "Islands"," In the Wake of Poseidon" vagy a "Starless,and bible black" példányai...Steven Wilson (karöltve Robert Fripp-el),kimagaslóan jó munkát végzett (sztem jobbat mint a Jethro Tull remixeknél)...sikerült a '70 évek elején készült felvételeknek az újravarázsolása...eszméletlen jó nyersanyagot használtak,minimalizálva vannak a barázdazajok,a sok csendes rész,végre tökéletesen élvezhető,mind kapott egy friss,üde leheletet,finomabb hangzás,kiterjedtebb sávszélek...gyakorlatilag egy Analogue Production,vagy MFSL/MoFI minőségi szintre lettek emelve az emlitett felvételek...kapjátok/marjátok amig vannak MO-n elérhető példányok, baráti áron,a "Lark's..." és a "Lizard" marad nekem is külföldi beszerzésre majd....
)
Nem tudom, hogy véletlen vagy szándékos a minden szempontból rettenetes címlapfotó.dixie-chicken írta: ↑2025.04.30., szer. 17:41egy nagyon szokaltan (magához képest) James Brown felvétel.."Soul on top"..Louie Bellson nagyzenekar,vezényel Oliver Nelson....csávókám tudott villantani ilyen környezetben is...![]()
Szép ez a Saba(Dual) !