SM te azt hiszed,hogy megérkeztél és mindent tudsz.SoundMania írta: ↑2025.06.27., pén. 18:41Nullába nem tehetsz biztosítékot! Ha az szakadna meg előbb, akkor biztos az áramütés ha olyan hiba lesz a meghibásodott készülékben!Rock60 írta: ↑2025.06.27., pén. 17:50Ha a nullába nem biztosítékot tesznek, hanem a roddal rövidre zárják, akkor mi a pláne a dupla házban ?SoundMania írta: ↑2025.06.27., pén. 14:49
Nos ez olyan biztosíték ház, amibe a fázis vezeték és a nulla is be van kötve. Értelemszerűen a nullába nem biztosítékot tesznek! A fázisba igen.
Kismegszakító is van ilyen F+N-es, de ott meg mechanikusan össze van kötve az átkapcsolója, hogy biztosan bontson mindkettő ága.
Ennek a logikai bukfencnek az értelmét azóta nem vágom, mióta először mondtad.![]()
Az F+N - es kismegszakító viszont érthető cucc.
Szerintem a rod pont arra való, amire mi is használjuk.
Különben miért is készült volna krio-kezelt ezüstből, ha nem a hifisták "bolondériája" kedvéért ?
Nem tudom krió kezelt-e, vagy csak ami hozzád került.... Ha jól tudom "ipari" ezüst, jelentsen ez bármit... Tehát a Rod az nem biztosíték! Az áthidalás! Mégpedig marhanagy áramoknál is, megszakadás nélkül. Szóval ha már Rod, akkor inkább az sem.... :)
Nem tapogattam még ilyet, de valószínű, hogy a nullás oldalt csak akkor lehet kinyitni, ha a fázisé már nyitva van. Villanyszerelők többet mondhatnak róla. Teszek fel képet. Jó ára van! :)
Tényleg nem hallottam 10ezernél drágább biztiket, de mind szar volt. Bármelyik helyett inkább a gyári gagyi hangja... De ahogy olvasom, mindnek meg van a saját hangja. Így garantáltan legjobb ha mindent kigyomlálok. Ahogy meg is tettem. És nen költök rá 100ezreket. De mintha 1000dollárnál sokkal drágább is lenne már. Na nehogy már olyat....
Hallgass meg egy Platinumot/dps4 - et és hasonlítsd a Rod, vagy bármi tuningbizti hangjához. Aztán elkezdhetsz gyűjteni rá. :)Screenshot_20250627_184823_com.android.chrome.jpg
Ha ezen felül tudsz emelkedni akkor új világ nyílik meg előtted.