Szia,
Nem szeretném feltétlenül tovább görgetni ezt a magasröptű folyamot. Nekem fontos, hogy mások mit tapasztaltak kábel fronton. Szerintem van különbség, nekem pl, amit említettem is egy Tara Labs kabel nagyon kimutatta a különbséget. Vakteszten 10/10 el megmondom hogy az van-e bedugva vagy más kábel. De mondok durvábbat is, van egy másfél méteres Chord Shawline XLR kábelem, ha a kibővítem egy 1m es Harmonic Technology kábellel a végén, azt is észreveszem.
Azt hogy mi éri meg és mi nem azt mindenki saját maga dönti el, mert ez egy hobbi. Nem lineáris az esetleges javulás és anyagi ráfordítás. Mivel hobbi engem érdekel, hogy mi milyen változást hoz. Mivel nem kenyérre kell - hála istennek - költök is… mert ez a hobbim. Valaki az autóban, valaki a festményben, valaki a horgászatban mozog… vagy akarmiben.
Egyébként ha a műszaki tartalma érdekel, hogy miért szólhatnak különböző módon a kábelek, akkor érdemes elmélyedni az anyagismeret tárgyakban és a mágneses terekben. Ez sokat segíthet, a mítoszból való elfordulástól…
mikro makro írta: ↑2025.04.21., hétf. 15:28
A spanyolviaszt sem én, sem te nem találtad fel, ami elég kínos viszont, hogy itt az a nézet uralkodik, hogy az atc minél nagyobb, annál jobb (férfiöltöző mentalitás, péniszméregetés) és akinek több pénze van berendezésekre, annak számít a szava, akinek kevesebb pénze van, az kushadjon. Mit igazolnék amúgy ? Szerinted minden vágyam, hogy bevegyél a golf klubodba a nagyfiúk közé ? Ugyanmár.
NAIM NSC 222 - Arcam 850 - Primare BD32 - PS Audio P15 - Power cable: TARA LABS THE ONE, Harmonic Technology AC10, XLR: Chord, Music Timbre, Harmonic Technology Magic Link, Speaker: Front: ATC SCM100A - Center: ATC SCM50A - Back: Boston Acoustics, Projector: EPSON LS12000