A szegek még nem jöttek meg.

A szegek még nem jöttek meg.
Jaaa kéééérem, aki fakírágyon akar aludni....
Én nem!
Értem. És ezt nekem honnan kellett volna tudnom? Már a versenyfelvételt?Vinkler írta: ↑2025.03.05., szer. 09:12Én például dolgoztam abban az időben. Minden közvetített versenyt felveszek és, h időm van, visszanézem. Lehet, aznap este, de lehet, hogy csak hétvégén. Gondolom más is van ezzel így.Snipi írta: ↑2025.03.05., szer. 08:24Bocs de nem értem. Tegnap délután volt a Grand Prix Samyn, kb. fél ötkor volt a befutó. MVDP megnyerte. Ötkor ezt beírtam. Mi ezzel a gond? Bocs de tényleg nem értem.
És milyen gombot kéne használnom? Párhuzamot vontam azzal, hogy MVDP is és Pogi is mostanában ahol indult, ott nyert. (Bár MVDP igaz leginkább CX-ben.) Ha mindkettő indul majd valahol akkor az érdekes lesz ... Nem tudom, hogy ebben hol a spoiler, vagy milyen gombhasználatot mulasztottam el.
Nem kötözködni akarok, biztos én vagyok tudatlan, de tényleg nem értem milyen bűnt követtem most el?
Erre találták ki a "spoiler" gombot, amit jobb felül láthatsz. A jelentést gondolom nem kell ragoznom.
Én például dolgoztam abban az időben. Minden közvetített versenyt felveszek és, h időm van, visszanézem. Lehet, aznap este, de lehet, hogy csak hétvégén. Gondolom más is van ezzel így.Snipi írta: ↑2025.03.05., szer. 08:24Bocs de nem értem. Tegnap délután volt a Grand Prix Samyn, kb. fél ötkor volt a befutó. MVDP megnyerte. Ötkor ezt beírtam. Mi ezzel a gond? Bocs de tényleg nem értem.
És milyen gombot kéne használnom? Párhuzamot vontam azzal, hogy MVDP is és Pogi is mostanában ahol indult, ott nyert. (Bár MVDP igaz leginkább CX-ben.) Ha mindkettő indul majd valahol akkor az érdekes lesz ... Nem tudom, hogy ebben hol a spoiler, vagy milyen gombhasználatot mulasztottam el.
Nem kötözködni akarok, biztos én vagyok tudatlan, de tényleg nem értem milyen bűnt követtem most el?
Akár az is lehetne, de egy helyen mértem. Előtte, majd ott felraktam a görgőre és megmértem még egyszer. Pont ezért, hogy ezt a hibalehetőséget kizárjam.trane írta: ↑2025.03.05., szer. 08:35nem lehet, hogy lejt a gurulós szobádVinkler írta: ↑2025.03.03., hétf. 09:38Csak mint érdekesség...Tegnap megmértem a keréken és a görgőn is a nyereg vízszintjét és láss csodát, a görgőn lejjebb van a kerékpár hátulja, mint keréken. A különbség a 2 nyereg állás között, kb. 4 mm dőlés a nyereg orránál. Ez azért elég sok(k).Ok, én most 32-es külsőt használok, de azért ez elég fura akkor is.
![]()
- bocs'
![]()
nem lehet, hogy lejt a gurulós szobádVinkler írta: ↑2025.03.03., hétf. 09:38Csak mint érdekesség...Tegnap megmértem a keréken és a görgőn is a nyereg vízszintjét és láss csodát, a görgőn lejjebb van a kerékpár hátulja, mint keréken. A különbség a 2 nyereg állás között, kb. 4 mm dőlés a nyereg orránál. Ez azért elég sok(k).Ok, én most 32-es külsőt használok, de azért ez elég fura akkor is.
ez érdekes... még sose néztem... igaz, a görgős bicajjal sose mentem kint és fordítva...Vinkler írta: ↑2025.03.03., hétf. 09:38Csak mint érdekesség...
Mostanában elég sok nyerget próbáltam, rengeteget állítgattam a magasságot a dőlésszöget, a távolságot. Általában 3 görgős tekerés után mentem egy kintit is, ahol egyértelműen másnak éreztem a beállítást, szoktam vinni magammal kulcsot, állítottam is rajtuk szorgalmasan. Mondom ennyire béna nem lehetek, h kintre állítani kell, aztán elkezdtem agyalni. Nem használok a görgőhöz első keréktámaszt, ami egyébként emel is, de ÁLLJ! én pont az ellenkezőjét éreztem, nemhogy emelni kéne az elejét, hanem lejjebb rakni. Tegnap megmértem a keréken és a görgőn is a nyereg vízszintjét és láss csodát, a görgőn lejjebb van a kerékpár hátulja, mint keréken. A különbség a 2 nyereg állás között, kb. 4 mm dőlés a nyereg orránál. Ez azért elég sok(k).Ok, én most 32-es külsőt használok, de azért ez elég fura akkor is.
Mert örülök, hogy végre valaki annyit iszik,mint én
Mert inni kell! Az egyikben izotóniás ital van, amit az első órában iszok, a másikban víz, amit a többiben. De miért probléma ez? Már sokadszorra jegyzed meg, ami nem baj, csak szeretném érteni a miértet.
Mer az egy időfutam (esetleg triathlon) nyereg. Orrész megerösítve, ha előre húzódok a user rajta, lenyen merev és orrhegy levágva, hogy beférjen az előretolt nyereg az uci szabályba.(BB táv min 5cm)pärt írta: ↑2025.03.01., szomb. 17:56Én menthetetlenül elfogult vagyok vele, ami nem csoda, mivel már nagyon hosszú ideje használom. Nekem nagyon csábosak az ívei: composit-rosso-crb-34.jpgAmiket viszont én emésztek nehezen, azok a kasztrált nyergek:292523-fizik-sedlo-transiro-aeris-ld-r1-adaptive-135mm-70g5d00a0p002-4550b8b2c04cd08f7fa0af7395664a7e_6691e1fe47003.jpg
Ez kb ugyan az a nyereg vastagabban párnázva.pärt írta: ↑2025.03.01., szomb. 17:56Én menthetetlenül elfogult vagyok vele, ami nem csoda, mivel már nagyon hosszú ideje használom. Nekem nagyon csábosak az ívei: composit-rosso-crb-34.jpgAmiket viszont én emésztek nehezen, azok a kasztrált nyergek:292523-fizik-sedlo-transiro-aeris-ld-r1-adaptive-135mm-70g5d00a0p002-4550b8b2c04cd08f7fa0af7395664a7e_6691e1fe47003.jpg
Elfogadtam a kinézetét. Főleg úgy, hogy kb. sosem látom, meg nagyon más sem, hiszen azon ülök. Az meg egész jó. Nyilván ekkora súlyra semmi sem lesz tökéletes.
Szerintem egyik SMP sem. Számomra mindegyik kifejezetten ronda, de nem is ezért szeretik,akik használják. Vannak,akik sosem váltanának semmilyen "hiperszuperagyonhypolt" 3D nyeregre,mert azért az SMP TUD nyerget készíteni.