Ekem bármi jó, de valahogy el kellett indulni.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórumtalálkozó hírek
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3592
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9316
Re: Fórumtalálkozó hírek
Nem lenne szerencsésebb keresni egy "külsős" helyszínt az event lebonyolítására?Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.![]()
Mivel SM sem ágál ez ellen, akkor kezdjük is meg szervezni.
A helyszínt szívesen biztosítom a XVIII. kerületben, tapasztalatom alapján 7-8 fő elfér.
A téma ugye az, hogy egy Heed Thesis valami egyszerűbb táp kábellel gyengébben szól, mint egy Si a SoundMania kábeleivel (legalább is SM szerint). Erre én kíváncsi lennék, és mivel nekem Thesis végfokom van, adott az egyik eszköz, és hozzá egy egyszerűbb táp kábel, de van a fiókban PC kábel is.
A dobozok, amin ezt össze lehet hasonlítani, Contour 20-asok, Rocket 88 kábellel, a forrás pedig Musicbook Source és Hidiamond D1 XLR kábel.
Ami még szükséges, hogy egy kedves fórumtárs hozzon rgy Si-t, meg persze SM és a táp kábele.
Ha minden adott, akkor az időpont szerintem utána egyeztethető. Javaslok egy február vége, március elejei dátumot.
Házi sütit és kb. 50 féle pálinkát tudok még biztosítani a hangulat színezésehez, ha igen, van rá.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Alex_Aston
- V.I.P.
Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.
A helyszínt szívesen biztosítom a XVIII. kerületben, tapasztalatom alapján 7-8 fő elfér.
A téma ugye az, hogy egy Heed Thesis valami egyszerűbb táp kábellel gyengébben szól, mint egy Si a SoundMania kábeleivel (legalább is SM szerint). Erre én kíváncsi lennék, és mivel nekem Thesis végfokom van, adott az egyik eszköz, és hozzá egy egyszerűbb táp kábel, de van a fiókban PC kábel is.
A dobozok, amin ezt össze lehet hasonlítani, Contour 20-asok, Rocket 88 kábellel, a forrás pedig Musicbook Source és Hidiamond D1 XLR kábel.
Ami még szükséges, hogy egy kedves fórumtárs hozzon rgy Si-t, meg persze SM és a táp kábele.
Ha minden adott, akkor az időpont szerintem utána egyeztethető. Javaslok egy február vége, március elejei dátumot.
Házi sütit és kb. 50 féle pálinkát tudok még biztosítani a hangulat színezésehez, ha igen, van rá.

Csak a Marantz! :-D
- Alex_Aston
- V.I.P.
Sziasztok!
Szombaton délután szívesen látok barkit a XVIII, aki szeretne közösen zenét hallgatni, fórum bádázni.
Túrós csuszát tudok biztosítani a pálinka felszívódása elősegítése gyanánt, ha szükséges
Szombaton délután szívesen látok barkit a XVIII, aki szeretne közösen zenét hallgatni, fórum bádázni.
Túrós csuszát tudok biztosítani a pálinka felszívódása elősegítése gyanánt, ha szükséges

- Alex_Aston
- V.I.P.
Sziasztok.
Jövő hét elejétől pár napig lesz nálam Huszti Zsolt jóvoltából egy StandArt 30 hangsugárzó pár.
Gondolom a Thesissel nem fog össze veszni
Akit érdekel otthoni körülmények között, szívesen látom egy hallgatózásra a XVIII. kerületben.
Jövő hét elejétől pár napig lesz nálam Huszti Zsolt jóvoltából egy StandArt 30 hangsugárzó pár.
Gondolom a Thesissel nem fog össze veszni

Akit érdekel otthoni körülmények között, szívesen látom egy hallgatózásra a XVIII. kerületben.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6120
Csak megismételni tudnám Alex szavait, profi volt, jó volt dumálni, Focalokat, Naim-eket és B&O-t hallgtni, nekem az előadások is tetszettek! Jöhet a következő, talán arra még többen eljönnek :)
Ja, és ne feledjem: az Égerházi Attila által dedikált Djabe-lemezeknek nagyon örülök, megvan a ma esti program… Neki is nagyon köszönöm!
Ja, és ne feledjem: az Égerházi Attila által dedikált Djabe-lemezeknek nagyon örülök, megvan a ma esti program… Neki is nagyon köszönöm!
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Alex_Aston
- V.I.P.
Jó volt a buli, zárás utánig maradtunk jó páran.
A szervezés profi volt, a helyszín nívós, és egyáltalán nem volt hifi show jellegű szerintem. Persze meghallgattunk pár dolgot, de talán így volt jó, hogy lehetett beszélgetni, hallgatózni, előadásra is beülni. Idő volt mindenre. Bár simán lehettett volna 2x ilyen hosszú is, akkor sem lett volna unalmas.
Örülök, hogy újabb arcokat tudok a nick nevek mögé tenni. És érdekes, hogy kb. mindenkit másként képzeltem el, akivel eddig nem találkoztam :)
Remélem a mákos süti ehető volt
A szervezés profi volt, a helyszín nívós, és egyáltalán nem volt hifi show jellegű szerintem. Persze meghallgattunk pár dolgot, de talán így volt jó, hogy lehetett beszélgetni, hallgatózni, előadásra is beülni. Idő volt mindenre. Bár simán lehettett volna 2x ilyen hosszú is, akkor sem lett volna unalmas.
Örülök, hogy újabb arcokat tudok a nick nevek mögé tenni. És érdekes, hogy kb. mindenkit másként képzeltem el, akivel eddig nem találkoztam :)
Remélem a mákos süti ehető volt

- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3248
Bevallom, én is szívesen meglátogattalak volna, de az időpont nekem sem volt jó.
Talán majd a következő alkalommal.
Figyelem a topicot.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Szervusztok!
A tegnapi szűkkörű találkozó nagyon jó hangulatban telt,
sajnálom,hogy többen nem értek rá,talán majd legközelebb!
A kis létszámnak is vannak előnyei,mert így jobban megismerjük egymást.
Üdv. Gyuri
A tegnapi szűkkörű találkozó nagyon jó hangulatban telt,

A kis létszámnak is vannak előnyei,mert így jobban megismerjük egymást.
Üdv. Gyuri

- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 601
- Kapcsolat:
Gyuri! Több tanulsága volt nekem a tegnapi bemutatónak.
Gondolkodhatok pár dolgon a jövőben milyen irányba kéne mennem - cső, LP vonalad klassz volt és nagyon jól érveltél a berendezések mellett.
Komoly előnyben vagy a korábbi munkád által, hogy élőben tudtál színvonalas előadásokon részt venni és eszerint hallásra válogatni a készülékeket, melyik a leginkább megfelelő neked.
Gratulálok a gyűjteményedhez és a zenei tartalomhoz, amit képviselsz!
Gondolkodhatok pár dolgon a jövőben milyen irányba kéne mennem - cső, LP vonalad klassz volt és nagyon jól érveltél a berendezések mellett.
Komoly előnyben vagy a korábbi munkád által, hogy élőben tudtál színvonalas előadásokon részt venni és eszerint hallásra válogatni a készülékeket, melyik a leginkább megfelelő neked.
Gratulálok a gyűjteményedhez és a zenei tartalomhoz, amit képviselsz!
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Nagyon örülök, hogy elmentem! Köszönöm Gyuriéknak a szuper vendéglátást! Igen jót beszélgettünk és fantasztikus zenéket hallottunk egy szuper rendszeren! Az meg, hogy közös ismerőst is találtunk az csak hab volt a tortán! 

Szervusztok!
Úgy néz ki,hogy ma egy szűkebb baráti társaság lesz.
Résztvevők: Tamagaba
Cables
Talán Dixie-chicken
és jómagam.
Ha még valaki kedvet kapott,jelezze!
Üdv. Gyuri
Úgy néz ki,hogy ma egy szűkebb baráti társaság lesz.
Résztvevők: Tamagaba
Cables
Talán Dixie-chicken
és jómagam.
Ha még valaki kedvet kapott,jelezze!
Üdv. Gyuri

Szervusz!Alex_Aston írta: ↑2024.02.01., csüt. 09:42Én is szívesen mentem volna, mert múltkor is nagyon jó volt a hangulat Vidornál, de sajna a most péntek nem jó.
Sajnálom,majd legközelebb!
Üdv. Gyuri

Szervusz!
Várlak szeretettel ma du. 5 órától!
Üdv. Gyuri

- tamagaba
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Akkor mi lesz ma? Csak tudjam a délutánomat intézni - himző szakkör vagy itthon villanyszerelés

Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme - Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Én lehet,hogy el tudok menni, de még felhívlak Gyuri.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Én is szívesen mentem volna, mert múltkor is nagyon jó volt a hangulat Vidornál, de sajna a most péntek nem jó.
Sajna nekem most az 1x nem jó egy vagy két hét múlva jóóóó

"Az igazi barát szemből támad."
- tamagaba
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Átrakhatod másik időpontra, ha másnak nem jó - én mostanában tudok alkalmazkodni
tamagaba írta: ↑2024.01.27., szomb. 16:56Szia,
+1
Janinál már találkoztunk

- tamagaba
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Szia,vidor2009 írta: ↑2024.01.27., szomb. 11:22Szervusztok!nemtomm írta: ↑2024.01.24., szer. 11:20Nem ott lesz ha figyelmesen elolvasod a posztot! Gyurihoz kell menni....kargidje írta: ↑2024.01.24., szer. 09:25
Na jó, de melyik kocsmába?![]()
Amit Alex írt korábban esetleg kocsmában lenne, gondolom nem egy lepukkant, utolsó senki részegekkel teli késdobálóra gondolt, hanem valamilyen igényesebb pl. söröző, pub ... stb. hasonlóra. Ott meg miért ne lehetne jólesően beszélgetni, iszogatni kellemes környezetben? Igaz saját rendszer+zene nem lenne + még költeni kell, hogy ne maradj józan![]()
![]()
![]()
Király a meleg szendó....hozzá nem semmi választék van bakelitből...![]()
Úgy néz ki,hogy nekem a febr.2-a lenne jó,17 órától.
Eddig egy biztos (merida) és egy feltételes (dixie-chicken) jelentkező van.
Gyertek,várlak benneteket szeretettel!![]()
Üdv. Gyuri![]()
+1
Janinál már találkoztunk
Szervusztok!nemtomm írta: ↑2024.01.24., szer. 11:20Nem ott lesz ha figyelmesen elolvasod a posztot! Gyurihoz kell menni....kargidje írta: ↑2024.01.24., szer. 09:25Na jó, de melyik kocsmába?![]()
Amit Alex írt korábban esetleg kocsmában lenne, gondolom nem egy lepukkant, utolsó senki részegekkel teli késdobálóra gondolt, hanem valamilyen igényesebb pl. söröző, pub ... stb. hasonlóra. Ott meg miért ne lehetne jólesően beszélgetni, iszogatni kellemes környezetben? Igaz saját rendszer+zene nem lenne + még költeni kell, hogy ne maradj józan![]()
![]()
![]()
Király a meleg szendó....hozzá nem semmi választék van bakelitből...![]()
Úgy néz ki,hogy nekem a febr.2-a lenne jó,17 órától.
Eddig egy biztos (merida) és egy feltételes (dixie-chicken) jelentkező van.
Gyertek,várlak benneteket szeretettel!

Üdv. Gyuri

Király a meleg szendó....hozzá nem semmi választék van bakelitből...
Nem ott lesz ha figyelmesen elolvasod a posztot! Gyurihoz kell menni....kargidje írta: ↑2024.01.24., szer. 09:25Na jó, de melyik kocsmába?![]()

Király a meleg szendó....hozzá nem semmi választék van bakelitből...

"Az igazi barát szemből támad."