Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity X-DAC v3
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
- Kapcsolat:
Re: Musical Fidelity X-DAC v3
Még megvan eme remek berendezés. Várok minden ésszerű ajánlatot!
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Kapcsolat:
70 000Ft vagy EUR 180 -ra olvadt.
Perpill inkább az eladás vonalon lennék, mint beszámításon, de azért lehet olyan ajánlat, ami igen erősen megfontolható. :)
Perpill inkább az eladás vonalon lennék, mint beszámításon, de azért lehet olyan ajánlat, ami igen erősen megfontolható. :)
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Kapcsolat:
Még keresi új gazdáját.
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Kapcsolat:
Karácsonyi áreses: 80 000Ft vagy EUR 200
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Kapcsolat:
Újabb árcsökkenés: 95 000Ft vagy EUR 260
Hangsúlyoznám, hogy ez irányár, és a közelgő Karácsonyra való tekintettel egy jó ajánaltra egészen nyitott lennék. :) Az átvételi hely sem kőbe vésett, és Karácsony körül biztosan lesz utam Kisbér irányába.
Beszámítok még 1-1,5 méteres Supra Displayport kábelt, speckótól függően.
Hangsúlyoznám, hogy ez irányár, és a közelgő Karácsonyra való tekintettel egy jó ajánaltra egészen nyitott lennék. :) Az átvételi hely sem kőbe vésett, és Karácsony körül biztosan lesz utam Kisbér irányába.
Beszámítok még 1-1,5 méteres Supra Displayport kábelt, speckótól függően.
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Kapcsolat:
Irányára mostantól: 100 000Ft vagy EUR 270
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Kapcsolat:
Musical Fidelity X-DAC v3
Úgy döntöttem megválok szeretett Musical Fidelity X-DAC v3-asomtól. Megkímélt, szerintem szinte gyári külső állapotban, belenyúlás mentesen. A külső állapot miatt próbáltam körbefotózni. A saját doboza megvan, az elmúlt pár évben abban volt már tárolva. A német ebayről származik, talán 2012-13 körül vettem, és hallgattam nagy megelédéssel. Eredeti MF "kockatápja" jár hozzá.
Egy egyszerű Hama optikai kábelt adok hozzá ajándékba, a kép is készült róla.
Irányár: 110 000Ft vagy EUR 280 (akár revoluton helyben, nem ragaszkodom kp-hez)
Értékegyeztetős cserét az alábbiak esetén megfontolom, bár jelenleg inkább a sima eladás a cél. A listából erősen sejthető, hogy mi a jövőbeli elképzelésem.

(Szerintem a képhiány miatt a korábbi topikot törölték szó nélkül, bár jeleztem, hogy érkeznek a képek, hiszen lehetőleg természetes fényben készültekkel próbálkoztam volna.)
Egy egyszerű Hama optikai kábelt adok hozzá ajándékba, a kép is készült róla.
Irányár: 110 000Ft vagy EUR 280 (akár revoluton helyben, nem ragaszkodom kp-hez)
Értékegyeztetős cserét az alábbiak esetén megfontolom, bár jelenleg inkább a sima eladás a cél. A listából erősen sejthető, hogy mi a jövőbeli elképzelésem.
- Musical Fidelity X-A50 pár
- Musical Fidelity X-AS100
- Musical Fidelity X-150
- Musical Fidelity X-PSU v3 (fontos a v3)
- Musical Fidelity X-10 v3 (fontos a v3)
- AudioQuest Indigo+/2 hangfal kábel 2x 1,7-1,9 méter
- Triangle Comete 25. évfordulós vagy hasonló korú széria, Made in France jelleggel
(Szerintem a képhiány miatt a korábbi topikot törölték szó nélkül, bár jeleztem, hogy érkeznek a képek, hiszen lehetőleg természetes fényben készültekkel próbálkoztam volna.)