Karácsonyi akció: kerek 800e HUF
Két hétig ennyi az ára, után a törlöm a hirdetés.
Ennyiért szerintem ajándék egy frissen a forgalmazónál leszervizelt gyári OTO.
Mellékelem a számlát is, hogy félreértés ne essék mennyibe kerül rendbe rakatni egy ilyen masinát.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Note OTO Line SE
Re: Audio Note OTO Line SE
Új ár, 850e 
Audio Note OTO Line SE
Sziasztok!
Újból megpróbálkozom, egy fura hang után elvittem az erősítőt az Analoge Voice-hoz(forgalmazó) és teljeskörűen átnézetettem, sajnos nagyobb volt a baj mint gondoltam a képen lehet látni miket cseréltek. Ekkor le is vettem a hirdetést, mert a javítási költség meghaladta a 300e forintot.
Viszont természetesen ahogy lenni szokott, a hifibogár nem alszik, a számomra legkívánatosabb végfokot felrakták, így megpróbálkoznék újra eladni ezt a remek, mostmár hibátlan készüléket.
Kunfehértón található.
Fix. 900e Ft
Újból megpróbálkozom, egy fura hang után elvittem az erősítőt az Analoge Voice-hoz(forgalmazó) és teljeskörűen átnézetettem, sajnos nagyobb volt a baj mint gondoltam a képen lehet látni miket cseréltek. Ekkor le is vettem a hirdetést, mert a javítási költség meghaladta a 300e forintot.
Viszont természetesen ahogy lenni szokott, a hifibogár nem alszik, a számomra legkívánatosabb végfokot felrakták, így megpróbálkoznék újra eladni ezt a remek, mostmár hibátlan készüléket.
Kunfehértón található.
Fix. 900e Ft
Audio Note Oto line se
Sziasztok
Eladó egy nagyon szép állapotú, karcmentes AN Oto line Se integrált csöves erősítő. Talán a legjobb választás ha valaki bele szeretne ízlelni az AN hangzásvilágába. Rengeteget lehet róla olvasni a neten, így a hangját nem méltatnám.
Technikai paramétereitől az alább linken lehet olvasni:
http://www.audionote.eu/index.php?page= ... duct=otose
Nem Phono-s verzió.
Doboza nincs, nem postázom.
Kunfehértón meghallgatható.
Ára: 800.000 HUF
Érd.: 06301612115
Eladó egy nagyon szép állapotú, karcmentes AN Oto line Se integrált csöves erősítő. Talán a legjobb választás ha valaki bele szeretne ízlelni az AN hangzásvilágába. Rengeteget lehet róla olvasni a neten, így a hangját nem méltatnám.
Technikai paramétereitől az alább linken lehet olvasni:
http://www.audionote.eu/index.php?page= ... duct=otose
Nem Phono-s verzió.
Doboza nincs, nem postázom.
Kunfehértón meghallgatható.
Ára: 800.000 HUF
Érd.: 06301612115