A LOTR fanok szerint viszont egy nagy határ kakha, szégyen!Aszpirin írta: ↑2024.10.21., hétf. 23:30Végignéztem végre A Gyűrűk Ura - A hatalom gyűrűi második évadját.
Az első pár rész kicsit lapos az előző évadhoz képest, kissé nehezen talál magára, de aztán beindul, és az utolsó két rész az tiszta extázis, csak az eredeti filmtrilógia harmadik része fogható hozzá... így összességében eszméletlen jó lett a második évad is.
Én nem tudom, mennyit költhettek erre a sorozatra, csak sejtem, hogy rengeteget (Eregion ostroma epikus és grandiózus), mert a látvány mindent visz, a szereplők nagyon jók annak ellenére, hogy számomra ismeretlen arcok (egyetlen színészt, az Elrondot megformálót tartom szerintem gyengusnak a szerepéhez, és kicsit hiteltelennek egy nagy tünde "hadvezér" szerepéhez, de az igazán bonyolult karakterek esetében - akik Celebrimbor, Sauron és főként Adar - a casting szerintem mesteri telitalálat.
Akár franchise-ként, akár spinoff-sorotózatként tekintünk rá, A hatalom gyűrűi szerintem durván leiskolázza a nézhetetlenség határát súrolóő Star Wars spinoff/franchise sorozatokat. Nagyon várom a következő évadot.
Szerintem is nézhető, a CGI k. jó, a színészek is elég jók, főleg Morfydd Clark ...
Alien: Romulus
Sajnos az új divatnak megfelelően tinifilm lett belőle. Egyszer meg lehet nézni, de kb. ennyi, látvány a kornak megfelelő.
Ezt máshol már linkelték:

takarítani.