Látom átment.Lemmy9.1 írta: ↑2024.08.23., pén. 10:01Ez felháborító és rettenetes, mert a Yoda egy vérkomoly, zöld, nagyfülű, észtosztó bölcs manó! Meggyalázták.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.22., csüt. 05:26Mocsok egy ipar,
Nem véletlenűl lett Yoda cuki kis cucc
![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
- Értékelés: 145
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Ez felháborító és rettenetes, mert a Yoda egy vérkomoly, zöld, nagyfülű, észtosztó bölcs manó! Meggyalázták.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.22., csüt. 05:26Mocsok egy ipar,
Nem véletlenűl lett Yoda cuki kis cucc

Szerintem!
Poén, ne ugorjunk rá
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Szegénynek jó szar lehet, hogy Forintban kapja a fizetését :)DeLorean írta: ↑2024.08.23., pén. 08:005,3 milliárd forintot kapott ezért a szerepért.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.23., pén. 03:45Tökéletes Vasárnapi film.
Deloreannal nem egyet értve Tatum szerintem egy jó színész csak “kék acél” :)
Tetszik a hozzáállása a film iparhoz, hogy a felkért cameokhoz igent mond.
End of the world![]()
Az Elveszett Város is egész jó lett volna - nekem ott is nagyon gyenge volt, pedig abban még hitelesnek is mondanám.
SZVSZ.
Poén, ne ugorjunk rá
End of the world
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Tökéletes Vasárnapi film.venomer írta: ↑2024.08.22., csüt. 12:24Fly Me To The Moon - több ponton is ripacsfilmbe hajlik, amiért kár. Összességében jóindulattal vastagon szedett. 1-2 fokkal komolyabbra megkomponálva is lehetett volna közönségsiker, én azt mondom. Voltak jó pillanatai. Külön és örök haragom amiért a konteósoknak kedvez.
End of the world

- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Egyetértek-KP- írta: ↑2024.08.22., csüt. 09:56Elég megnézni kik a Disney részvényesei, elég beszédes. Főleg ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen tevékenységeket folytatnak világszerte. De filmes topikba nem akarok ebbe belemenni.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.22., csüt. 05:26És vajon kapnánk-e mást? Pénzmosoda az egész Disney.
Mocsok egy ipar,
Nem véletlenűl lett Yoda cuki kis cucc,ezt ugyanúgy tudod mint én is, vagy bárki aki eljut ide.
Akinek kettőtől több iqja van az látja, hogy műkôdik.
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Nekem tetszik, h ez ilyen fura lett.
Újranézve: White Plastic Sky (Műanyag égbolt) magyarszkovy-szlovászkovy filmu - még mindig tökéletes. <3
Fly Me To The Moon - több ponton is ripacsfilmbe hajlik, amiért kár. Összességében jóindulattal vastagon szedett. 1-2 fokkal komolyabbra megkomponálva is lehetett volna közönségsiker, én azt mondom. Voltak jó pillanatai. Külön és örök haragom amiért a konteósoknak kedvez.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1683
Elég megnézni kik a Disney részvényesei, elég beszédes. Főleg ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen tevékenységeket folytatnak világszerte. De filmes topikba nem akarok ebbe belemenni.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.22., csüt. 05:26És vajon kapnánk-e mást? Pénzmosoda az egész Disney.
Mocsok egy ipar,
Nem véletlenűl lett Yoda cuki kis cucc,ezt ugyanúgy tudod mint én is, vagy bárki aki eljut ide.
Mocsok egy ipar,
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
És vajon kapnánk-e mást? Pénzmosoda az egész Disney.
Mocsok egy ipar,
Szokásos fázis késésem.
Carnival Row
(Amazon)
2. évad 1. epizód
Az 1. évad nagyon tetszett.
Bár a 2. évad több, mint 1 éve kint van, de csak most kerül rá sor.
Az 1. epizódban a cselekmény túl sokat nem haladt előre, de ez az indusztriális, I. világháború utáni hangulatot árasztó urban fantasy még mindig jó.
Never Have I Ever (Én még sohasem)
(Netflix)
2. évad
Úgy 2 éve láttam az 1. évadot, most került sor a folytatásra.
Főhősnőnk már nem egy kedves, hebehurgya tini, hanem egy totálisan idegesítő hülye.
Nevetségesen szappanoperás az is, hogy minden hülyesége ellenére a menő Paxton és a kevésbé menő Ben folyamatosan keringenek körülötte, mint valami holdak.
DE
Még mindig vicces, a mellékszereplők, különösen a pszichológus és a tanárok jópofák, így összességében szórakoztató.
Folytatása (majd valamikor) következik - még van 2 évad.
Carnival Row
(Amazon)
2. évad 1. epizód
Az 1. évad nagyon tetszett.
Bár a 2. évad több, mint 1 éve kint van, de csak most kerül rá sor.
Az 1. epizódban a cselekmény túl sokat nem haladt előre, de ez az indusztriális, I. világháború utáni hangulatot árasztó urban fantasy még mindig jó.
Never Have I Ever (Én még sohasem)
(Netflix)
2. évad
Úgy 2 éve láttam az 1. évadot, most került sor a folytatásra.
Főhősnőnk már nem egy kedves, hebehurgya tini, hanem egy totálisan idegesítő hülye.
Nevetségesen szappanoperás az is, hogy minden hülyesége ellenére a menő Paxton és a kevésbé menő Ben folyamatosan keringenek körülötte, mint valami holdak.
DE
Még mindig vicces, a mellékszereplők, különösen a pszichológus és a tanárok jópofák, így összességében szórakoztató.
Folytatása (majd valamikor) következik - még van 2 évad.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 732
Szerencsénkre az Acolyte-t elkaszálták, nem lesz több évad belőle. Az egyetlen kérdés immáron, hogy mikor tűnik el a D+ kinálatából a Willow-hoz hasonlóan.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Én szeretem :)
Meg mások is, ezért megy az ipar.
A trashfilm, trashfilmnek készül..egy agymenésnek (zombeavers, iron sky, sky sharks, slotherhouse, és hogy mélyebbre nyúljak brain dead)
Amíg vannak olyanok, mint a moon fall pl, ami blockbusternek készül, tolnak bele pénzt, komolyan gondolják, és tessék…trash(?)
Valaki a Moon Fallt szereti, a dokkmunkások szenvedését, vagy a trash filmeket.
Én az egész halmaz közepén vagyok, és ha időm engedi megnézem az említésre kerülő trash filmeket kategóriától függetlenül, de itt trash alatt nem egy B kategóriás Kandahart értek, hanem tényleg egy Kokain medvét vagy egy Velocipásztort
Gyakran emlegetett Tonyka (aki csak boldog lehet, hogy a barátjának tekinthet
) csak mazochistának és önsanyargatónak hív, mert én megteszem azt amit más nem mer, és megnézem ezeket a filmeket :)
Egyébként a legutóbbi Alien kritikájával teljesen egyetértek, pedig sokat harcolunk.
Az van, hogy egy jó ideje mondom neki, hogy a filmeket már nem nekünk készítik, és ő ezt nehezebben fogadja el mint én.
Nyílván abban a T2 érában felnőni ahol ÉN IS egyébként(42), csak ő pont annyival idősebb, hogy amíg az antikvár Nyolcadik utas a halál könyveit olvasta, én abban a korban a Pókembert és tsait.
Neki a multiverzum már kibúvó, a kockáknak meg ismerős talaj.
Mondjuk nehéz is a két tábornak megfelelni.
Szóval ez egy bő lére eresztett ízlések, és pofonok. El kell fogadni azt, hogy valakinek ez, valakinek az tetszik.
Mellékszál:
A mai filmekre jellemző diverzitás, gyenge faszi, erős nő (eddig is volt) a maszkulanitásnak lehet búcsút mondhatunk,(a kemény férfi seggeknek, és a cigarettának vége), sziasztok melegek, és vegyes házasságok, látjuk minden filmben, csak most túl tolják. És túl tolják-e?
És még mindig nem ez a baj, hanem a kidolgozatlan karakterek. Mindenkiből kapunk egyet, hogy betaláljon (az ügyeletes indiai) és kész. A vhs gyermekei úgy emlékeznek erre, hogy “a kötelező néger.”
Az Üveghagyma…nem volt fontos részlet, de aztán kiderült a semmiből, hogy homokos. Változtatott a film megítélésén? Kötve hiszem.
Last of us…kiverte a biztosítékot az a bizonyos rész, (szerintem az egyik legjobb epizód),
de túl tolták.
Az elveszett próféciák, szerintem jó sorozat, de ott aztán tényleg van mindenből, mondjuk eredetileg is.
A Hableánynál az imdb is neki állt már korrigálni a sok 1-es értékelést a rasszizmus miatt, és ez a Hófehérkénél sem lesz másképp, de leforgatták, és kiadják..(bezzeg a Batgirlt ami készen van, azt nem).
Elértünk ezeknek a filmeknek a korszakához, (a Marvel *szar lett, valakinek az is volt), de bevállalják, mert kell.
És nem ezekkel van a legfőbb baj, hanem a silány forgatókönyvekkel.
És ez különbözteti meg a Trash filmet a mainstreamtől, hogy amíg az egyik eleve fun film, és komolytalan, addig a másik meg amiatt lesz trash, (vagyis nem lesz) hogy rosszul csinálják meg.
És egy utolsó kikacsintás:
Sokszor olvasom a mai napig, hogy hiányzik az eredetiség a filmekből, és ez pont az egyik lehúzott film a “Nem-Nope” film kapcsán ütötte fel a fejét nálam.
—A film szeretetéhez tartozik nálam, hogy nem nézek előzeteseket, kerülöm az írásokat a filmekkel kapcsolatban, nálam annyiban kimerül ez, hogy tudom hogy lesz, meg a poszterek amiket látok a fbn egy spoilermentes csoportban. Ez az elmebajom vicces szokott lenni a moziban, mikor behunyt szemmel, és bedugott füllel hümmögök, hogy az általam várt filmről egy fikarcnyit se tudjak, Bad Boys 4 legutóbb, Deadpool előzetes :)—
Vissza…szóval nekem a Nope nagyon tetszett, és nem tudtam felakadni azon, hogy az uap élőlény, bár a film egy pontján sejthető volt.
Azok a kritikusok akik ötlettelenséget, lenyúzott bőrt, és kliséket kiáltanak a mai napig, felháborodva verték a billentyűzetet mert az uap egy “űrrája” vagy “vitorlás lfsz” lehet szrul is tálalni egy ilyet, meg eléggé kicsapongó is maga a film, de azért attól még nem húznám le.
Egyszernézős, mint a kopogás a kunyhóban, vagy a távol a világtól..és a távol a világtól sem rossz film amikor először nézi az ember, fent tartja az érdeklődést csak kapsz egy olyan the endet amit nem tud az ember hova rakni…aki többet vár.
A trailer mentesség sokban javítja a film élményt számomra. Hogy a legutóbbi csalódáshoz a Polgárháborúhoz visszanyúlva, olvastam hogy sokan nem ezt várták, hanem valami akció filmet…én ezt is egy poszternyi információval a fejemben néztem meg, és nem tetszett. A főszereplő szerintem nem jó választás, és a vége azt nem is mondanám klisének, hanem az a “légyszi ne ezt húzzátok be” érzés. /azért Jesse Plemons itt is király :) /
Na de
Nem mainstream:
The perfect day jó kikapcsolódás volt, Maxxxine sajnos nem.
Deadpool hozta a formáját
Az Alien meg részemről jól tükrözi azt a 60% körüli értéket, ami a Mafabon van, remélem a sorozat jobb lesz.
A szereposztás nem tetszik, fiatalok ide vagy oda, színészcsajt fapadosnak éreztem, nem izgultam sajnos. Az előző filmeket, logikátlanságai ellenére is jobbnak tartom.
Egyébként imádnám, ha Mary Elizabeth Winstead valahogy eljátszhatna, egy Alien filmet, :)
Az Akolitushoz még
Megnézem a “kötelező” SW filmeket, mert mégiscsak SW, de
nekem csak a Rogue One, és az Andor volt ami utoljára tetszett. De azok is csak azért mert szerintem különálló sci-fiként is megállnák a helyüket, na meg ugye szóltak hogy nézzem már meg.
A többit megnézi helyettem Tonyka, így nekem nem kell, ezért se láttam az Obi Want, meg ami utána jött, de az Akolitust messzire kerüljem el :)
Mivel nem nézem meg a trailereket, és az SW láz jobban elkerül, mintsem hogy azon izguljak hogy elspoilereznek nekem valamit, így a Skeleton Crew trailerét végig néztem mikor feldobta a YT, és ez nekem tetszik elsőre, úgyhogy ha valaki még nem látta a trailert, és vevő egy ifjúsági kaland filmekre, hát nézze meg.
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
A trashfilmeknek is megvan a maga varázsa.DeLorean írta: ↑2024.08.20., kedd 19:16Hát igen!
Ráadásul annyira sikeres volt, hogy hat!!!! részt is készítettek!
Az új részek ráadásul egyre jobbak.![]()
Kellemes hosszú hétvégi program mind a hat részt végig nézni.
Sajnos több nem lesz. De lesz (dobpergés) Catnado film is - már csak keveset kell aludni.
![]()
Én szeretem :)
Meg mások is, ezért megy az ipar.
A trashfilm, trashfilmnek készül..egy agymenésnek (zombeavers, iron sky, sky sharks, slotherhouse, és hogy mélyebbre nyúljak brain dead)
Amíg vannak olyanok, mint a moon fall pl, ami blockbusternek készül, tolnak bele pénzt, komolyan gondolják, és tessék…trash(?)
Valaki a Moon Fallt szereti, a dokkmunkások szenvedését, vagy a trash filmeket.
Én az egész halmaz közepén vagyok, és ha időm engedi megnézem az említésre kerülő trash filmeket kategóriától függetlenül, de itt trash alatt nem egy B kategóriás Kandahart értek, hanem tényleg egy Kokain medvét vagy egy Velocipásztort
Gyakran emlegetett Tonyka (aki csak boldog lehet, hogy a barátjának tekinthet
Egyébként a legutóbbi Alien kritikájával teljesen egyetértek, pedig sokat harcolunk.
Az van, hogy egy jó ideje mondom neki, hogy a filmeket már nem nekünk készítik, és ő ezt nehezebben fogadja el mint én.
Nyílván abban a T2 érában felnőni ahol ÉN IS egyébként(42), csak ő pont annyival idősebb, hogy amíg az antikvár Nyolcadik utas a halál könyveit olvasta, én abban a korban a Pókembert és tsait.
Neki a multiverzum már kibúvó, a kockáknak meg ismerős talaj.
Mondjuk nehéz is a két tábornak megfelelni.
Szóval ez egy bő lére eresztett ízlések, és pofonok. El kell fogadni azt, hogy valakinek ez, valakinek az tetszik.
Mellékszál:
A mai filmekre jellemző diverzitás, gyenge faszi, erős nő (eddig is volt) a maszkulanitásnak lehet búcsút mondhatunk,(a kemény férfi seggeknek, és a cigarettának vége), sziasztok melegek, és vegyes házasságok, látjuk minden filmben, csak most túl tolják. És túl tolják-e?
És még mindig nem ez a baj, hanem a kidolgozatlan karakterek. Mindenkiből kapunk egyet, hogy betaláljon (az ügyeletes indiai) és kész. A vhs gyermekei úgy emlékeznek erre, hogy “a kötelező néger.”
Az Üveghagyma…nem volt fontos részlet, de aztán kiderült a semmiből, hogy homokos. Változtatott a film megítélésén? Kötve hiszem.
Last of us…kiverte a biztosítékot az a bizonyos rész, (szerintem az egyik legjobb epizód),
de túl tolták.
Az elveszett próféciák, szerintem jó sorozat, de ott aztán tényleg van mindenből, mondjuk eredetileg is.
A Hableánynál az imdb is neki állt már korrigálni a sok 1-es értékelést a rasszizmus miatt, és ez a Hófehérkénél sem lesz másképp, de leforgatták, és kiadják..(bezzeg a Batgirlt ami készen van, azt nem).
Elértünk ezeknek a filmeknek a korszakához, (a Marvel *szar lett, valakinek az is volt), de bevállalják, mert kell.
És nem ezekkel van a legfőbb baj, hanem a silány forgatókönyvekkel.
És ez különbözteti meg a Trash filmet a mainstreamtől, hogy amíg az egyik eleve fun film, és komolytalan, addig a másik meg amiatt lesz trash, (vagyis nem lesz) hogy rosszul csinálják meg.
És egy utolsó kikacsintás:
Sokszor olvasom a mai napig, hogy hiányzik az eredetiség a filmekből, és ez pont az egyik lehúzott film a “Nem-Nope” film kapcsán ütötte fel a fejét nálam.
—A film szeretetéhez tartozik nálam, hogy nem nézek előzeteseket, kerülöm az írásokat a filmekkel kapcsolatban, nálam annyiban kimerül ez, hogy tudom hogy lesz, meg a poszterek amiket látok a fbn egy spoilermentes csoportban. Ez az elmebajom vicces szokott lenni a moziban, mikor behunyt szemmel, és bedugott füllel hümmögök, hogy az általam várt filmről egy fikarcnyit se tudjak, Bad Boys 4 legutóbb, Deadpool előzetes :)—
Vissza…szóval nekem a Nope nagyon tetszett, és nem tudtam felakadni azon, hogy az uap élőlény, bár a film egy pontján sejthető volt.
Azok a kritikusok akik ötlettelenséget, lenyúzott bőrt, és kliséket kiáltanak a mai napig, felháborodva verték a billentyűzetet mert az uap egy “űrrája” vagy “vitorlás lfsz” lehet szrul is tálalni egy ilyet, meg eléggé kicsapongó is maga a film, de azért attól még nem húznám le.
Egyszernézős, mint a kopogás a kunyhóban, vagy a távol a világtól..és a távol a világtól sem rossz film amikor először nézi az ember, fent tartja az érdeklődést csak kapsz egy olyan the endet amit nem tud az ember hova rakni…aki többet vár.
A trailer mentesség sokban javítja a film élményt számomra. Hogy a legutóbbi csalódáshoz a Polgárháborúhoz visszanyúlva, olvastam hogy sokan nem ezt várták, hanem valami akció filmet…én ezt is egy poszternyi információval a fejemben néztem meg, és nem tetszett. A főszereplő szerintem nem jó választás, és a vége azt nem is mondanám klisének, hanem az a “légyszi ne ezt húzzátok be” érzés. /azért Jesse Plemons itt is király :) /
Na de
Nem mainstream:
The perfect day jó kikapcsolódás volt, Maxxxine sajnos nem.
Deadpool hozta a formáját
Az Alien meg részemről jól tükrözi azt a 60% körüli értéket, ami a Mafabon van, remélem a sorozat jobb lesz.
A szereposztás nem tetszik, fiatalok ide vagy oda, színészcsajt fapadosnak éreztem, nem izgultam sajnos. Az előző filmeket, logikátlanságai ellenére is jobbnak tartom.
Egyébként imádnám, ha Mary Elizabeth Winstead valahogy eljátszhatna, egy Alien filmet, :)
Az Akolitushoz még
Megnézem a “kötelező” SW filmeket, mert mégiscsak SW, de
nekem csak a Rogue One, és az Andor volt ami utoljára tetszett. De azok is csak azért mert szerintem különálló sci-fiként is megállnák a helyüket, na meg ugye szóltak hogy nézzem már meg.
A többit megnézi helyettem Tonyka, így nekem nem kell, ezért se láttam az Obi Want, meg ami utána jött, de az Akolitust messzire kerüljem el :)
Mivel nem nézem meg a trailereket, és az SW láz jobban elkerül, mintsem hogy azon izguljak hogy elspoilereznek nekem valamit, így a Skeleton Crew trailerét végig néztem mikor feldobta a YT, és ez nekem tetszik elsőre, úgyhogy ha valaki még nem látta a trailert, és vevő egy ifjúsági kaland filmekre, hát nézze meg.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3265
Alien - Romolus
Mégis sikerült megnéznem, a Corvin Korda termében, feliratos verzióban, kb. 15-en voltunk bent a hatalmas nézőtéren.
Nem húznám le, az első két Alien film után ez a legjobb eddig szerintem.
Külön köszönet az alkotóknak, hogy a képi világa hajaz az első két részre, az a kissé szakadt, sötét, elnyüstölt ipari design mindenhol, és CRT! monitorok tömkelege, 80-as évek grafikával (plusz az egyik android is az Alien féle Ash széria). És rengeteg hang is ugyanaz volt, mint az említett két ikonikus filmben, ahogy bekapcsolnak a gépek, nyílnak az ajtók, a számítógépek reléinek kattogásai, az impulzus fegyver hangja, mind-mind egyezett. Ezek talán apróságok, és nem ettől lesz jó egy film, de a hangulatot szerintem nagyon jól meg tudja alapozni, meg ugye a történetvezetés is az első Alien film után játszódik, még az Aliens előtt. Ezt is jól megoldották.
Kevesebb logikátlan hülyeség volt benne, mint a pl. Prometheusban, ahol a térképész rögtön eltéved, a biológus pedig mindenféle óvintézkedés nélkül nyúl egy idegen bolygón, egy idegen élőlényhez.
Persze lehetne benne keresni a hibákat, és találni is lehet, ha akarunk, de mindenesetre hozta azt, amit a legtöbben elvárnak/elvártak tőle, és nem jöttem ki csalódottan a moziból.
Presumed Innocent - Ártatlanságra Ítélve.
Én is megnéztem a sorozatot, nekem nagyon tetszett. Jake Gyllenhaalban most sem lehet csalódni, gyakorlatilag bármilyen szerepet el tud játszani, szerintem korunk egyik legjobb színésze.
Az eredetire már egyáltalán nem emlékeztem, nem is biztos, hogy anno láttam, vagy csak nem hagyott mély nyomot. A film nagyon szépen épül fel, és szépen derülnek ki a csúnyábbnál, csúnyább dolgok. Persze a végére sok kérdés megválaszolásra kerül, és még némi csattanó is lesz.
Ajánlom én is, érdemes végignézni, messze több, mint egy átlag sorozat.
Mégis sikerült megnéznem, a Corvin Korda termében, feliratos verzióban, kb. 15-en voltunk bent a hatalmas nézőtéren.
Nem húznám le, az első két Alien film után ez a legjobb eddig szerintem.
Külön köszönet az alkotóknak, hogy a képi világa hajaz az első két részre, az a kissé szakadt, sötét, elnyüstölt ipari design mindenhol, és CRT! monitorok tömkelege, 80-as évek grafikával (plusz az egyik android is az Alien féle Ash széria). És rengeteg hang is ugyanaz volt, mint az említett két ikonikus filmben, ahogy bekapcsolnak a gépek, nyílnak az ajtók, a számítógépek reléinek kattogásai, az impulzus fegyver hangja, mind-mind egyezett. Ezek talán apróságok, és nem ettől lesz jó egy film, de a hangulatot szerintem nagyon jól meg tudja alapozni, meg ugye a történetvezetés is az első Alien film után játszódik, még az Aliens előtt. Ezt is jól megoldották.
Kevesebb logikátlan hülyeség volt benne, mint a pl. Prometheusban, ahol a térképész rögtön eltéved, a biológus pedig mindenféle óvintézkedés nélkül nyúl egy idegen bolygón, egy idegen élőlényhez.
Persze lehetne benne keresni a hibákat, és találni is lehet, ha akarunk, de mindenesetre hozta azt, amit a legtöbben elvárnak/elvártak tőle, és nem jöttem ki csalódottan a moziból.
Presumed Innocent - Ártatlanságra Ítélve.
Én is megnéztem a sorozatot, nekem nagyon tetszett. Jake Gyllenhaalban most sem lehet csalódni, gyakorlatilag bármilyen szerepet el tud játszani, szerintem korunk egyik legjobb színésze.
Az eredetire már egyáltalán nem emlékeztem, nem is biztos, hogy anno láttam, vagy csak nem hagyott mély nyomot. A film nagyon szépen épül fel, és szépen derülnek ki a csúnyábbnál, csúnyább dolgok. Persze a végére sok kérdés megválaszolásra kerül, és még némi csattanó is lesz.
Ajánlom én is, érdemes végignézni, messze több, mint egy átlag sorozat.
Csak a Marantz! :-D
Longlegs - Nicola Cage színészbácsi miatt vastagon szedetten ajánlom, de túlvárakozni nem érdemes. Ad is meg nem is. A hőskultusz mellett a másik biztos nyerő az őrültek kultusza, ez lett kijátszva ezúttal is. Az FBI-szál hangulatosan, tradicionálisan ábrázolt, a fényképezés szuper, az alakításokba sem lehet bele kötni, igaz, túl nagy feladatokat sem szántak a kamerák elé. A múltklisék, mint szintúgy biztonsági játékot folytató korszakos jegyek mellé kijelenthető rá, hogy sehova nem tart, éppen ezért tipikus eset ez a film arra, mikor az erényeknek is nehéz örülni, egyszerűen mert a szerény történetvezetés benyeli azokat. Minisorozatként több, jobb lehetett volna.
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Kicsit több, de még ha csak az lenne a legnagyobb problémája a filmnek, h huszonévesekkel forgatták le.-KP- írta: ↑2024.08.19., hétf. 23:52Pedig a főszereplő mindössze 3 évvel fiatalabb elvileg, mint amennyi Sigourney volt az első rész forgatásakor.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.19., hétf. 19:45Predator után már a Xenokat is gyerekekkel öletik meg.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1683
Pedig a főszereplő mindössze 3 évvel fiatalabb elvileg, mint amennyi Sigourney volt az első rész forgatásakor.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.19., hétf. 19:45Predator után már a Xenokat is gyerekekkel öletik meg.
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
[/quote]Arra van a filmben magyarázat miért lett ebből is az újabban divat "tinifilm"?
Következőben kik lesznek, óvodások...
[/quote]
Predator után már a Xenokat is gyerekekkel öletik meg.

[/quote]
Predator után már a Xenokat is gyerekekkel öletik meg.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
En is multkor ezt kerdeztem es elmagyaraztak.kargidje írta: ↑2024.08.16., pén. 12:39Akkor majd itthon kerül rá sor.Morph írta: ↑2024.08.16., pén. 06:02Hát, sajnos mi megnéztük. Ne számítson senki óriási izgalmakra. Vannak részek, amik nagyon jók, de összességében ez is gyengécske. Nem fogok spoilerezni, de az elcsépelt dolgok itt is előjönnek. A covenantnál sokkal jobb a prometheussal nekem kb egy szint. Talán egy hangyabokával jobb a covenant. Itthon is majd meg fogom nézni, de én továbbra is 18 karikás filmet várnék ettől a franchisetól.Alex_Aston írta: ↑2024.08.15., csüt. 22:05Ígéretes kezdet, hogy tetszik a közönségnek.
Aliens óta a legjobb pontszám a franchise történetében.
https://m.imdb.com/title/tt18412256/
Kár, hogy nem tudom most ezt moziban megnézni. Remélem hamar elérhető lesz otthon is.
Angol eredeti nyelven néztük, a hang sokkal jobb, mint az általában túlvezérelt magyar szinkron. Az atmos annyira nem volt jó, ebben a filmben is keveset használták a felső dobozokat, pedig ha valahol, ilyen filmben igazán tündökölhetne. Összességében nem rossz film, de jó sem. Hiányérzetem maradt. Persze az elvárásaim magasak voltak...
Arra van a filmben magyarázat miért lett ebből is az újabban divat "tinifilm"?![]()
Következőben kik lesznek, óvodások...![]()

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Akkor majd itthon kerül rá sor.Morph írta: ↑2024.08.16., pén. 06:02Hát, sajnos mi megnéztük. Ne számítson senki óriási izgalmakra. Vannak részek, amik nagyon jók, de összességében ez is gyengécske. Nem fogok spoilerezni, de az elcsépelt dolgok itt is előjönnek. A covenantnál sokkal jobb a prometheussal nekem kb egy szint. Talán egy hangyabokával jobb a covenant. Itthon is majd meg fogom nézni, de én továbbra is 18 karikás filmet várnék ettől a franchisetól.Alex_Aston írta: ↑2024.08.15., csüt. 22:05Ígéretes kezdet, hogy tetszik a közönségnek.
Kár, hogy nem tudom most ezt moziban megnézni. Remélem hamar elérhető lesz otthon is.
Angol eredeti nyelven néztük, a hang sokkal jobb, mint az általában túlvezérelt magyar szinkron. Az atmos annyira nem volt jó, ebben a filmben is keveset használták a felső dobozokat, pedig ha valahol, ilyen filmben igazán tündökölhetne. Összességében nem rossz film, de jó sem. Hiányérzetem maradt. Persze az elvárásaim magasak voltak...
Arra van a filmben magyarázat miért lett ebből is az újabban divat "tinifilm"?

- Morph
- Törzsvendég
- Értékelés: 616
Hát, sajnos mi megnéztük. Ne számítson senki óriási izgalmakra. Vannak részek, amik nagyon jók, de összességében ez is gyengécske. Nem fogok spoilerezni, de az elcsépelt dolgok itt is előjönnek. A covenantnál sokkal jobb a prometheussal nekem kb egy szint. Talán egy hangyabokával jobb a covenant. Itthon is majd meg fogom nézni, de én továbbra is 18 karikás filmet várnék ettől a franchisetól.Alex_Aston írta: ↑2024.08.15., csüt. 22:05Ígéretes kezdet, hogy tetszik a közönségnek.
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3265
Ígéretes kezdet, hogy tetszik a közönségnek.
Csak a Marantz! :-D
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
Sharknado